برادری 25 ساله دارم که سن ازدواجش رسیده و شرایط ازدواج را هم دارد ولی بگفته ی خودش هیچ میل و احساس نیازی به جنس مخالف بخصوص نیاز عاطفی ندارد، در حالی که تا چند سال پیش اینگونه نبود. نیاز به ازدواج و زندگی با جنس مخالف خود امری فطری و طبیعی است و از دوران بلوغ گرایش به جنس مخالف شروع می شود در واقع رشد و پیشرفت یک انسان در روی کره زمین با ازدواج امکان پذیر می شود و هر گونه تغییر در این تمایل یک برگشت محسوب می شود همانطور که زن و شوهر برای تکامل زندگی نیازمند فرزند داشتن هستند. و اگر به طور مثال بعضی از فرزندان دوست نداشته باشند ازدواج کنند و زندگی با پدر و مادر را به هر دلیلی به زندگی زناشویی ترجیج بدهند رشد متوقف می شود. با این توضیح باید علت این احساس را و توقف رشدی در مسیر زندگی را مشخص کرد؛ ممکن است علت های زیر در عدم تمایل به جنس مخالف باشد: 1- افت احساس و افسردگی باعث بی انگیزه شدن و متوقف شدن تمایلات فیزیکی و روانی فرد می شود. 2- سرکوب نیازها و تمایلات گذشته نسبت به جنس مخالف. 3- نداشتن حق انتخاب و دفاع در برابر انتخاب خانواده و نوعی واکنش منفی. 4- وجود تجربه های منفی مانند عدم امنیت اجتماعی برای خانم ها. 5- مشکلاتی مانند مسایل اقتصادی. 6- وجود افکار بدبینانه نسبت به دختر خانم ها و دیدن اختلاف های زناشویی حتی در روابط پدر و مادر. 7- تردید نسبت به انتخاب صحیح باعث شده که برای مدتی اصلا این موضوع را در ذهن نیاورد و یک نوع سرکوب نسبت به تمایلات به جنس مخالف داشته باشد. بنابراین باید ریشه این مشکل توسط یک روان درمانگر کشف شده و باورها و ساخت های ذهنی معیوب که برادرتان داشته و مانع ازدوجش شده است با کمک مشاور اصلاح شده و رشد انسانی و طبیعی ایشان در مسیر طبیعی قرار گیرد.
برادری 25 ساله دارم که سن ازدواجش رسیده و شرایط ازدواج را هم دارد ولی بگفته ی خودش هیچ میل و احساس نیازی به جنس مخالف بخصوص نیاز عاطفی ندارد، در حالی که تا چند سال پیش اینگونه نبود.
نیاز به ازدواج و زندگی با جنس مخالف خود امری فطری و طبیعی است و از دوران بلوغ گرایش به جنس مخالف شروع می شود در واقع رشد و پیشرفت یک انسان در روی کره زمین با ازدواج امکان پذیر می شود و هر گونه تغییر در این تمایل یک برگشت محسوب می شود
همانطور که زن و شوهر برای تکامل زندگی نیازمند فرزند داشتن هستند. و اگر به طور مثال بعضی از فرزندان دوست نداشته باشند ازدواج کنند و زندگی با پدر و مادر را به هر دلیلی به زندگی زناشویی ترجیج بدهند رشد متوقف می شود. با این توضیح باید علت این احساس را و توقف رشدی در مسیر زندگی را مشخص کرد؛ ممکن است علت های زیر در عدم تمایل به جنس مخالف باشد:
1- افت احساس و افسردگی باعث بی انگیزه شدن و متوقف شدن تمایلات فیزیکی و روانی فرد می شود.
2- سرکوب نیازها و تمایلات گذشته نسبت به جنس مخالف.
3- نداشتن حق انتخاب و دفاع در برابر انتخاب خانواده و نوعی واکنش منفی.
4- وجود تجربه های منفی مانند عدم امنیت اجتماعی برای خانم ها.
5- مشکلاتی مانند مسایل اقتصادی.
6- وجود افکار بدبینانه نسبت به دختر خانم ها و دیدن اختلاف های زناشویی حتی در روابط پدر و مادر.
7- تردید نسبت به انتخاب صحیح باعث شده که برای مدتی اصلا این موضوع را در ذهن نیاورد و یک نوع سرکوب نسبت به تمایلات به جنس مخالف داشته باشد.
بنابراین باید ریشه این مشکل توسط یک روان درمانگر کشف شده و باورها و ساخت های ذهنی معیوب که برادرتان داشته و مانع ازدوجش شده است با کمک مشاور اصلاح شده و رشد انسانی و طبیعی ایشان در مسیر طبیعی قرار گیرد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر پدر و جدّ پدری، نسبت به ازدواج دختر با شخص خاصّی مخالفت کنند و دختر تمایل به ازدواج با او داشته باشد، آیا اذن لازم است؟
- [آیت الله سبحانی] مردی به دلیل عدم تمایل جنسی نسبت به همسرش نتوانسته است روابط زناشویی برقرار کند و همسر پس از 4 سال دوشیزه است آیا مرد گناهکار است؟
- [سایر] من می خواهم با دختری ازدواج کنم که خواهر بزرگتر از خودش دارد و پدرش به همین دلیل و علیرغم تمایل دختر کوچک تر به ازدواج، مانع پیوندمان می شود. من چه کاری در این مورد می توانم انجام دهم؟
- [سایر] علل عقب ماندگی کشورهای اسلامی و علل پیشرفت غرب در چیست؟
- [سایر] علل خودفراموشی چیست؟
- [سایر] علل مهدویت در اسلام کدامند؟
- [سایر] علل دین گریزی جوانان چیست؟
- [سایر] علل و آثار رهبانیت مسیحی چیست؟
- [سایر] علل و انگیزههای علم باوری چه بود؟
- [سایر] علل افزایش طلاق در ایران چیست؟
- [آیت الله اردبیلی] اگر برای پیدا کردن قبله وسیلهای نداشته باشد یا با این که کوشش کرده گمان او به هیچ جهتی تمایل پیدا نکرده باشد، بنابر احتیاط چهار نماز به چهار طرف میخواند، اگرچه بعید نیست خواندن یک نماز به هر جهتی که خواست، کافی باشد.
- [آیت الله اردبیلی] اگر گمان او ابتدا به یک طرف بیشتر باشد و بعد دو طرف در نظر او مساوی شوند، باید به دستور شک عمل نماید و اگر اوّل دو طرف در نظر او مساوی باشند و به طرفی که وظیفه اوست بنا بگذارد و بعد گمان او به طرف دیگر تمایل پیدا کند، باید همان طرف را بگیرد و نماز را تمام کند.
- [آیت الله جوادی آملی] .در واجب شدن خمس بر معدن، لازم نیست خود شخص مباشر در استخراج باشد , بلکه اگر کسی مباشرتاً یا تسبیباً معدنی را استخراج کند, یا مواد معدنی به علل طبیعی یا غیر طبیعی روی زمین ریخته باشد و شخصی آن را به قصد تملّک جمع کند، در تمام این موارد , خمس بر او واجب میشود. دیون مالی کافر در معدن و غیر آن
- [آیت الله شبیری زنجانی] ازدواج موقّت هر چند برای لذّت بردن هم نباشد صحیح است، همسر موقّت را (متعه) یا (صیغه) نیز میگویند.
- [آیت الله مکارم شیرازی] ازدواج از مستحبات است و اگر کسی بترسد که با ترک ازدواج در حرام بیفتد ازدواج بر او واجب است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] به واسطه عقد ازدواج زن و مرد به هم حلال می شوند و آن بر دو قسم است: ازدواج دائم که همیشگی است و زنی را که به این عقد در می آید (دائمه) گویند و ازدواج موقت که برای مدت معینی عقد زناشوئی می بندند، خواه این مدت کوتاه باشد یا طولانی و آن را (متعه) و (صیغه) نیز می نامند.
- [آیت الله بهجت] زن مسلمان، نمیتواند با مرد غیر مسلمان ازدواج نماید و مرد مسلمان هم نمیتواند با زنان کافری که اهل کتاب نیستند، ازدواج کند، ولی با زنانی که یهودی و یا نصرانی باشند، موقتاً بهصورت صیغه میتواند ازدواج نماید.
- [آیت الله اردبیلی] تمایل فکری و عملی به فاسدان و ستمگران و خود را به شکل آنها در آوردن و حمایت از آنان در انجام گناه و تجاوز به حقوق دیگران و کار کردن و فعالیّت در دستگاه دولتهای کافر یا ظالم، اگر موجب حمایت از کفر و ظلم و اعانت به کافر یا ظالم باشد، حرام است، مگر این که در شرایط ویژهای برای پشتیبانی از اسلام و مسلمانان و با اجازه حاکم جامع شرایط باشد.
- [آیت الله بهجت] امامت کسی که مرض خوره یا پیسی دارد، مکروه است، مگر برای کسی که مثل اوست، و امامت برای کسانی که تمایل به امامت او ندارند مکروه است و همچنین کسی که حد شرعی بر او اجرا شده، هر چند توبه کرده و حکم به عدالت او شده باشد، مگر برای مثل خودش علیالاظهر، همچنین امامت کسی که با تیمّم نماز میخواند برای کسی که با وضو نماز میخواند، مکروه است.
- [آیت الله اردبیلی] اگر مخارج ازدواج پسر بر پدر واجب باشد، پدر نمیتواند مخارج ازدواج او را از زکات مال خود بدهد و همچنین اگر مخارج ازدواج پدر بر پسر واجب باشد، پسر نمیتواند مخارج ازدواج او را از زکات مال خود بپردازد و در غیر این صورت پرداخت مخارج ازدواج از زکات جایز است.