دختری 27 سالهام که مدتهاست گرفتار خود ارضایی هستم. وقتی عکسی می بینم یا دو نفر رو می بینیم که چقدر به هم محبت می کنند ناخودآگاه اعصابم به هم میریزد و چون نمیخواهم به راه کج بروم و دنبال پسرها راه بیافتم، این کار را انجام میدهم تا آرام شوم. و هر بار کلی خودم را سرزنش می کنم که چرا این کار را کردی؟! اما باز هم تکرار می کنم. خوب چه کنم؟ وقتی شرایط ازدواج را ندارم! و با این وجود دلم می خواهد مثل بقیه باشم و با کسی ازدواج کنم که دوستم داشته باشد. و می دانم تا ازدواج نکنم این حس دست بردار نیست. گاهی آنقدر از دست خودم ناراحت میشوم که کلی گریه می کنم، اما باز تکرار می کنم. شما بگوئید که من چه کنم؟ با عرض سلام وتحیت محضر جنابعالی هرچند عدم ازدواج و یا تاخیر در آن باعث بروز مشکلات و پیامدهای غیر قابل انکاری است، اما سوالی که در این خصوص مطرح می شود این است که آیا با ارتکاب چنین رفتاری، موضوع ازدواج حل می شود و یا اینکه مشکلی به مشکلا ت افزوده می شود؟ این رفتار نه تنها تا کنون کمکی به شما نکرده است بلکه سبب بروز احساس شرم، اضطراب و خودسرزنشگری شما شده است. لذا شایسته است با دور اندیشی، به خاطر یک لحظه، سلامت اخلاقی و روانی خود را به مخاطره نیاندازید. به این منظور پیشنهاد می شود؛ _ قدر خود را بیشتر بدانید و تلاش کنید تا سطح خودارزشمندی خود را ارتقاء دهید. در صورتیکه شما برای خود ارزش و احترام بیشتری قائل باشید ارتکاب چنین رفتاری ر ا در شان خود نمی دانید. _پیامدهای دنیوی و معنوی چنین رفتاری را بنویسید و روزانه با خود مرور کنید _ مبادی ذهن و فکر خود را بیشتر کنترل کنید و از دنبال کردن موضوعات جنسی از طریق چشم، گوش، تخیل و...خودداری کنید _ کارهایی را که دوست دارید انجام دهید و از انجام فعالیتهایی که احساس نشاط و سبکی را به شما هدیه می کند غفلت نکنید. کارهایی مثل شیک پوشی در منزل و بیرون( منظور لباس نو نیست بلکه لباس مرتب، اتو کشیده، تمیز و...است)، پرهیز از شلختگی و بی نظمی، خوشبویی و استفاده از عطریجات، مسواک زدن و... _ قبل و بعد از خواب وضو بگیرید _ لبخند روزانه را فراموش نکنید. _ در کارهای خیر سرعت به خرج دهید. _ از تلنبار شدن کارها خودداری کنید. _ با برنامه ریزی وقت خود را مدیریت و پر کنید و از تنهایی و خلوت اجتناب نمایید _ در صورت هجمه افکار جنسی، موقعیت و مکان خود را تغییر دهید. مثلا آمدن در جمع، بیرون رفتن، وضو گرفتن و... _ منتظر هجوم این افکار نباشید بلکه سعی کنید با نگاه به گذشته موقعیتها و زمانهایی که بیشتر در معرض این رفتار یا افکار بوده اید را شناسایی کنید و از بروز مجدد پیشگیری کنید و یا آمادگی برخورد و مدیریت آن را در خود ایجاد کنید. _ با ورزش کردن و کسب مهارتهای جدید(آموزشی، هنری و...) اراده خود را تقویت کنید. پیشنهاد می شود در یک مجموعه ورزشی حضور بیابید و 1 یا 2 ساعت شاهد تلاش و سختکوشی افرادی با سلایق، عقاید، تحصیلات متفاوت باشید. دیدن امید، انرژی و نشاط دیگران، در ذهن شما جرقه تغییر در سبک زندگی را ایجاد می کند. _ از رحمت الهی هیچگاه مایوس نباشید از حضرتش استعانت بجویید و تقیدات مذهبی ود را افزایش دهید( نماز اول وقت، تلاوت قرآن، نماز جماعت و..) _ در توبه کردن شتاب به خرج دهید. شما ثابت کرده اید ( عدم ارتباط با جنس مخالف و...) که می توانید بر روی مسیر زندگیتان کنترل و مدیریت داشته باشید، از این نعمت در این مسیر بیشتر استفاده کنید. برای شما خواهر محترم توفیق روزافزون و سلامت دین و دنیا را مسئلت دارم.
دختری 27 سالهام که مدتهاست گرفتار خود ارضایی هستم. وقتی عکسی می بینم یا دو نفر رو می بینیم که چقدر به هم محبت می کنند ناخودآگاه اعصابم به هم میریزد و چون نمیخواهم به راه کج بروم و دنبال پسرها راه بیافتم، این کار را انجام میدهم تا آرام شوم. و هر بار کلی خودم را سرزنش می کنم که چرا این کار را کردی؟! اما باز هم تکرار می کنم. خوب چه کنم؟ وقتی شرایط ازدواج را ندارم! و با این وجود دلم می خواهد مثل بقیه باشم و با کسی ازدواج کنم که دوستم داشته باشد. و می دانم تا ازدواج نکنم این حس دست بردار نیست. گاهی آنقدر از دست خودم ناراحت میشوم که کلی گریه می کنم، اما باز تکرار می کنم. شما بگوئید که من چه کنم؟
با عرض سلام وتحیت محضر جنابعالی
هرچند عدم ازدواج و یا تاخیر در آن باعث بروز مشکلات و پیامدهای غیر قابل انکاری است، اما سوالی که در این خصوص مطرح می شود این است که آیا با ارتکاب چنین رفتاری، موضوع ازدواج حل می شود و یا اینکه مشکلی به مشکلا ت افزوده می شود؟
این رفتار نه تنها تا کنون کمکی به شما نکرده است بلکه سبب بروز احساس شرم، اضطراب و خودسرزنشگری شما شده است. لذا شایسته است با دور اندیشی، به خاطر یک لحظه، سلامت اخلاقی و روانی خود را به مخاطره نیاندازید. به این منظور پیشنهاد می شود؛
_ قدر خود را بیشتر بدانید و تلاش کنید تا سطح خودارزشمندی خود را ارتقاء دهید. در صورتیکه شما برای خود ارزش و احترام بیشتری قائل باشید ارتکاب چنین رفتاری ر ا در شان خود نمی دانید.
_پیامدهای دنیوی و معنوی چنین رفتاری را بنویسید و روزانه با خود مرور کنید
_ مبادی ذهن و فکر خود را بیشتر کنترل کنید و از دنبال کردن موضوعات جنسی از طریق چشم، گوش، تخیل و...خودداری کنید
_ کارهایی را که دوست دارید انجام دهید و از انجام فعالیتهایی که احساس نشاط و سبکی را به شما هدیه می کند غفلت نکنید. کارهایی مثل شیک پوشی در منزل و بیرون( منظور لباس نو نیست بلکه لباس مرتب، اتو کشیده، تمیز و...است)، پرهیز از شلختگی و بی نظمی، خوشبویی و استفاده از عطریجات، مسواک زدن و...
_ قبل و بعد از خواب وضو بگیرید
_ لبخند روزانه را فراموش نکنید.
_ در کارهای خیر سرعت به خرج دهید.
_ از تلنبار شدن کارها خودداری کنید.
_ با برنامه ریزی وقت خود را مدیریت و پر کنید و از تنهایی و خلوت اجتناب نمایید
_ در صورت هجمه افکار جنسی، موقعیت و مکان خود را تغییر دهید. مثلا آمدن در جمع، بیرون رفتن، وضو گرفتن و...
_ منتظر هجوم این افکار نباشید بلکه سعی کنید با نگاه به گذشته موقعیتها و زمانهایی که بیشتر در معرض این رفتار یا افکار بوده اید را شناسایی کنید و از بروز مجدد پیشگیری کنید و یا آمادگی برخورد و مدیریت آن را در خود ایجاد کنید.
_ با ورزش کردن و کسب مهارتهای جدید(آموزشی، هنری و...) اراده خود را تقویت کنید. پیشنهاد می شود در یک مجموعه ورزشی حضور بیابید و 1 یا 2 ساعت شاهد تلاش و سختکوشی افرادی با سلایق، عقاید، تحصیلات متفاوت باشید. دیدن امید، انرژی و نشاط دیگران، در ذهن شما جرقه تغییر در سبک زندگی را ایجاد می کند.
_ از رحمت الهی هیچگاه مایوس نباشید از حضرتش استعانت بجویید و تقیدات مذهبی ود را افزایش دهید( نماز اول وقت، تلاوت قرآن، نماز جماعت و..)
_ در توبه کردن شتاب به خرج دهید. شما ثابت کرده اید ( عدم ارتباط با جنس مخالف و...) که می توانید بر روی مسیر زندگیتان کنترل و مدیریت داشته باشید، از این نعمت در این مسیر بیشتر استفاده کنید.
برای شما خواهر محترم توفیق روزافزون و سلامت دین و دنیا را مسئلت دارم.
- [سایر] چگونه میتوان عادت شوم خودارضایی را ترک نمود؟
- [سایر] خانمی مطلقه هستم و امیال جنسی خستهام کرده، چگونه خودارضایی را ترک کنم؟
- [سایر] مدتی است که به خودارضایی مبتلا شده ام و نمی دانم این عمل را چگونه ترک نمایم؟ خواهش می کنم برای رهایی از مشکل مرا راهنمایی کنید.
- [سایر] گناه زنا بیشتر است یا خودارضایی ؟
- [سایر] آیا راهی برای درمان خودارضایی وجود دارد؟
- [سایر] دلیل حرمت و ممنوعیت خودارضایی (استمنا) چیست؟
- [سایر] اگر ازدواج مقدور نباشد آیا میتوان خودارضایی کرد؟
- [سایر] عوارض و مشکلات استمناء(خودارضائی) را بیان کنید؟
- [سایر] لطفا عوارض و مشکلات استمناء( خودارضائی) را بیان کنید؟
- [آیت الله علوی گرگانی] استمناء یا خودارضائی زنان از گناهان کبیره است یا صغیره؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] 6 احتیاط در ترک آن است.
- [آیت الله جوادی آملی] .با ترک عمدی یک سجده, نماز باطل میشود؛ ولی با ترک سهوی یک سجده یا دو سجده از دو رکعت، نماز باطل نمیشود.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . چون مقصود از امر به معروف و نهی از منکر آن است که مرتکب فعل حرام و ترک واجب، این عمل را ترک کند، پس اگر به مجرد اظهار کراهت از این عمل - ولو به اعراض و ترک معاشرت و مراوده- مرتکب، مرتدع میشود و ترک میکند، کافی است در اداء وظیفه امر به معروف و نهی از منکر، و حاجت به امر و نهی علاوه نیست، و این، درجه اول از امر به معروف و نهی از منکر است.
- [آیت الله بهجت] جایز است اطفال را برای تمرین و عادت دادن به ترک معصیت و یا انجام دادن واجبات، تأدیب کرد، خصوصاً در مراحل آخر که به انجام واجب و ترک معصیت نزدیکتر است، که اگر تادیب نشوند، در بعضی از موارد منجر به ترک واجبات و انجام معاصی از طرف آنها میشود.
- [آیت الله جوادی آملی] .در حال گفتن (االله اکبر ) باید ایستاده باشد و ترک عمدی یا سهوی قیام , سبب بطلان آن است ; نیز در حال گفتن آن، بدن باید آرام باشد و ترک عمدی آن, سبب بطلان است و در صورت ترک سهوی, باطل نمیشود.
- [آیت الله جوادی آملی] .واجب است ترتیب افعال و اقوال نماز رعایت شود و ترک عمدی آن و اکتفا به همان غیر مرتب, باعث بطلان نماز است و ترک سهوی ارکان آن, به صورتی که با ترک سهوی رکن سابق مانند رکوع مثلاً وارد رکن بعدی مانند سجود شود, نماز باطل خواهد شد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] کار مباحی که انجام و ترک آن از هر جهت مساوی است نذر انجام آن صحیح نیست، ولی اگر انجام یا ترک آن از جهتی بهتر باشد و به همان منظور نذر کند صحیح است، مثلاً نذر کند غذایی بخورد که برای عبادت قوت گیرد یا غذایی که مایه سستی بدن او برای انجام عبادت می شود ترک نماید.
- [آیت الله سبحانی] نذر در صورتی صحیح است که انجام و یا ترک فعلی که به عهده گرفته،رجحان داشته باشد و همچنین نذر کاری که فعل و ترک آن مساوی است صحیح نیست.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . شوهر نمیتواند بیش از چهار ماه نزدیکی با عیال جوان خود را ترک کند، بلکه بنابر احتیاط بیش از این مدت نزدیکی با عیال پیر خود را نیز ترک نکند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . واجب است که شوهر بیش از چهار ماه نزدیکی با متعه خود را اگر جوان باشد ترک نکند، و بنابر احتیاط بیش از این مدت، نزدیکی با متعه پیر خود را نیز ترک نکند.