من با همکلاسی خود در دبیرستان که دو سال از من بزرگتر است دوست شدهام و می خواهم رابطهام صمیمیتر شود، لطفا برای ارتباط بهتر راهنمائیم کنید؟ خدمت شما عرض شود که دوستی و صمیمیت یکی از ویژگی های ذاتی هر انسانی است و احادیث زیادی در این رابطه داریم اما دوستی با دیگران دارای حد و مرزهایی است که دیده شده بعضی از افراد دچار افراط در دوستی می شوند مثلا افرادی که از اسقلال شخصیتی برخوردار نیستند و برای توانایی ها و خوبی های خودشان ارزشی قایل نیستند همچنین از اعتماد به نفس و خودارزشمندی پایینی برخوردارند دچار وابستگی عاطفی و روانی به فردی می شوند و زندگی و یا به عبارتی دیگر زنده ماندن خودشان را به دیگری پیوند می زنند در حالی این وابستگی نه تنها انسان را به آرامش در کنار دوست ، نمی رساند بلکه خود باعث افسردگی، اضطراب و نگرانی شده و باعث به خطر افتادن هویت مستقل انسانی می شود بنده در مشاوره خود دیده ام که بعضی از افراد به حدی به طرف مقابلشان می چسبند که فعالیت های عادی خود و طرف مقابل شان را به خطر می اندازند و باعث درگیری های فراوان ارتباطی با دوست خود می شوند . بنابراین سعی کنید که در انتخاب و رابطه با دوست تان به نکات زیر دقت کنید: 1- از نظر سنی زیاد اختلاف نداشته باشید. 2- دلایل و اهداف دوستی را بنویسید. 3- سعی کنید دوستان متنوع داشته و به هیچ وجه روی یک دوست سرمایه گذاری روانی و عاطفی کامل نکنید. 4- انتظارات و موضوعاتی که از همدیگر دارید را به صورت منطقی مطرح کنید. 5- تعادل را حفظ کنید و سعی نکنید زندگی خودتان را به دیگری پیوند بزنید. 6- سعی کنید در گفت و گو ها شفاف حرف بزنید . 7- تمام آنچه که در درون دارید و یا در گذشته انجام داده اید را در اختیار ایشان نگذارید. 8- در دوستی از خودخواهی پرهیز کنید و رضایت طرف مقابل را در تصمیم های مشترک در نظر بگیرید. 9- سعی کنید در ابراز احساسات خودکنترلی و خویشتن داری را رعایت کرده و از یک طرفه بودن دوستی جلوگیری کنید . 10 - احترام متقابل را حفظ کنید و در صورت سرد برخورد کردن طرف مقابل از گدایی کردن عاطفی بپرهیزید. موفق باشید.
من با همکلاسی خود در دبیرستان که دو سال از من بزرگتر است دوست شدهام و می خواهم رابطهام صمیمیتر شود، لطفا برای ارتباط بهتر راهنمائیم کنید؟
خدمت شما عرض شود که دوستی و صمیمیت یکی از ویژگی های ذاتی هر انسانی است و احادیث زیادی در این رابطه داریم اما دوستی با دیگران دارای حد و مرزهایی است که دیده شده بعضی از افراد دچار افراط در دوستی می شوند مثلا افرادی که از اسقلال شخصیتی برخوردار نیستند و برای توانایی ها و خوبی های خودشان ارزشی قایل نیستند همچنین از اعتماد به نفس و خودارزشمندی پایینی برخوردارند دچار وابستگی عاطفی و روانی به فردی می شوند و زندگی و یا به عبارتی دیگر زنده ماندن خودشان را به دیگری پیوند می زنند در حالی این وابستگی نه تنها انسان را به آرامش در کنار دوست ، نمی رساند بلکه خود باعث افسردگی، اضطراب و نگرانی شده و باعث به خطر افتادن هویت مستقل انسانی می شود بنده در مشاوره خود دیده ام که بعضی از افراد به حدی به طرف مقابلشان می چسبند که فعالیت های عادی خود و طرف مقابل شان را به خطر می اندازند و باعث درگیری های فراوان ارتباطی با دوست خود می شوند . بنابراین سعی کنید که در انتخاب و رابطه با دوست تان به نکات زیر دقت کنید:
1- از نظر سنی زیاد اختلاف نداشته باشید.
2- دلایل و اهداف دوستی را بنویسید.
3- سعی کنید دوستان متنوع داشته و به هیچ وجه روی یک دوست سرمایه گذاری روانی و عاطفی کامل نکنید.
4- انتظارات و موضوعاتی که از همدیگر دارید را به صورت منطقی مطرح کنید.
5- تعادل را حفظ کنید و سعی نکنید زندگی خودتان را به دیگری پیوند بزنید.
6- سعی کنید در گفت و گو ها شفاف حرف بزنید .
7- تمام آنچه که در درون دارید و یا در گذشته انجام داده اید را در اختیار ایشان نگذارید.
8- در دوستی از خودخواهی پرهیز کنید و رضایت طرف مقابل را در تصمیم های مشترک در نظر بگیرید.
9- سعی کنید در ابراز احساسات خودکنترلی و خویشتن داری را رعایت کرده و از یک طرفه بودن دوستی جلوگیری کنید .
10 - احترام متقابل را حفظ کنید و در صورت سرد برخورد کردن طرف مقابل از گدایی کردن عاطفی بپرهیزید.
موفق باشید.
- [سایر] معیارهای انتخاب مهد کودک مناسب چیست؟
- [سایر] چرا رابطه دوستی،برای انتخاب همسر مناسب نیست؟
- [سایر] راه انتخاب دوست شایسته چیست؟
- [سایر] چه کسی را می توان به عنوان دوست انتخاب کرد؟
- [سایر] برا ازدواج کدام رو انتخاب کنم ، خواستگار یا دوست پسر ؟
- [سایر] با توجه به این که انتخاب همسر مناسب بسیار مشکل است ,آیا دعا یا حدیثی در این زمینه وجود دارد؟
- [سایر] میخواستم بدانم ملاک های مهم و مناسب جهت انتخاب همسر ایده آل چیست تا زندگی موفّقی داشته باشم؟
- [سایر] در انتخاب و رابطه با دوست توجه به چه نکاتی لازم است؟
- [سایر] من اسم نرمال انتخاب کردم،راستش تمام سعیم رو کردم که ضوابط رو رعایت کنم اما این یه مورد که از نظر شما مناسب نیست نمی دونستم.به هر حال اینجا سایت شماست و من به نظرتون احترام میذارم اگه دوست داشتید پیگیری بفرمایید خدانگهدار
- [سایر] ما چگونه دوست خود را انتخاب کنیم و چگونه او را بشناسیم و چگونه بدانیم که صحبت ها یش که به ما می گوید حقیقت دارد؟
- [آیت الله علوی گرگانی] کسی که امانت را قبول میکند، اگر برای آن، جای مناسبی ندارد باید جای مناسب تهیّه نماید وطوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد وتلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] کسی که امانت را قبول می کند، اگر برای آن، جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است، و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله نوری همدانی] کسی که امانت را قبول می کند ، اگر برای آن جای مناسبی ندارد ، باید جای مناسب تهیّه نماید و طوری ان را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده در نگهداری ان کوتاهی نموده است و اگر در جائی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود ، باید عوض ان را بدهد .
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . کسی که امانت را قبول می کند، اگر برای آن، جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود؛ باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] کسی که امانت را قبول می کند اگر برای آن؛ جای مناسبی ندارد؛ باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جائی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود؛ باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله اردبیلی] کسی که امانت را قبول میکند، اگر برای نگهداری آن جای مناسبی نداشته باشد، باید جای مناسب تهیّه نماید و به گونهای آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله وحید خراسانی] کسی که امانت را قبول می کند اگر برای ان جای مناسبی ندارد باید جای مناسب تهیه نماید و طوری ان را نگهداری کند که مردم نگویند در نگهداری ان کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود باید عوض ان را بدهد
- [آیت الله سبحانی] کسی که امانت را قبول می کند، اگر برای آن جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جائی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله بروجردی] کسی که امانت را قبول میکند، اگر برای آن جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در امانت خیانت کرده و در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.
- [آیت الله خوئی] کسی که امانت را قبول میکند، اگر برای آن، جای مناسبی ندارد، باید جای مناسب تهیه نماید و طوری آن را نگهداری کند که مردم نگویند در نگهداری آن کوتاهی نموده است و اگر در جایی که مناسب نیست بگذارد و تلف شود، باید عوض آن را بدهد.