با عرض سلام و تحیت محضر حضرتعالی غلبه احساس شادی یا عدم آن، موضوعی است که به عوامل متعددی، از جمله طرز و نوع تفکر و همچنین سبک زندگی افراد بستگی دارد. در این رابطه توجه شما را به نکات زیر جلب میکنم؛ 1- برای شاد بودن دنبال دلیل نباشید. این فقدان شادمانی است که نیاز به ذلیل و علت دارد. 2- از سختگیری نسبت به خود و دیگران اجتناب کنید. 3- از اینکه به خود تلقین کنید که فرد شادی نیستید اجتناب کنید. 4- از انجام کارهایی که به آنها رغبت ندارید فاصله بگیرید. 5- ورزش؛ تفریح، مسافرت، پرورش گل و گیاه و... را فراموش نکنید. اصولا از هر کاری که امکان خلاقیت و نوآوری را برای شما مهیا میکند، استقبال کنید. 6- از زندگی کردن در گذشته و آینده اجتناب نمایید. پس در زمان حال زندگی کنید و قاعده اینجا و اکنون را در زندگی خود تقویت نمایید. 7- فضا و محیط زندگی خود را با بوی معطر( طبیعی مانند گل، گلاب، عطر و...) لذت بخش کنید. 8- به خواب، استراحت و تغذیه خود اهتمام داشته باشید. (سعی کنید شبها زودتر و پیش از نیمه شب شرعی بخوابید و سحر خیزی را تجربه کنید) 9- با دوستان صمیمی و مورد علاقه خود بیشتر ارتباط برقرار کنید. 10- از خندیدن و لبخند زدن (حتی به صورت تصنعی و ظاهری) در طول روز غفلت نکنید. 11- موفقیتهای خود را که در واقع نعمتهای الهی هستند را لیست کنید و روزانه مرور کنید. 12- از نعمتهای الهی قدردانی و شکرگزاری بعمل بیاورید. 13- در کارهای خیر و کمک به دیگران، پیشقدم باشید. 14- در دامن طبیعت حضور پیدا کنید و از مناظر و مظاهر قدرت الهی لذت ببرید. موسیقی طبیعی مانند آواز پرندگان، صدای باد، صدای آب و...زمینه آرامش بیشتر شما را فراهم میکند. 15- به خدای بزرگ توکل داشته باشید و زندگی خود را به حضرت رب بسپارید. انشاءالله که بیش از پیش شاد و سربلند باشید.
با عرض سلام و تحیت محضر حضرتعالی
غلبه احساس شادی یا عدم آن، موضوعی است که به عوامل متعددی، از جمله طرز و نوع تفکر و همچنین سبک زندگی افراد بستگی دارد. در این رابطه توجه شما را به نکات زیر جلب میکنم؛
1- برای شاد بودن دنبال دلیل نباشید. این فقدان شادمانی است که نیاز به ذلیل و علت دارد.
2- از سختگیری نسبت به خود و دیگران اجتناب کنید.
3- از اینکه به خود تلقین کنید که فرد شادی نیستید اجتناب کنید.
4- از انجام کارهایی که به آنها رغبت ندارید فاصله بگیرید.
5- ورزش؛ تفریح، مسافرت، پرورش گل و گیاه و... را فراموش نکنید. اصولا از هر کاری که امکان خلاقیت و نوآوری را برای شما مهیا میکند، استقبال کنید.
6- از زندگی کردن در گذشته و آینده اجتناب نمایید. پس در زمان حال زندگی کنید و قاعده اینجا و اکنون را در زندگی خود تقویت نمایید.
7- فضا و محیط زندگی خود را با بوی معطر( طبیعی مانند گل، گلاب، عطر و...) لذت بخش کنید.
8- به خواب، استراحت و تغذیه خود اهتمام داشته باشید. (سعی کنید شبها زودتر و پیش از نیمه شب شرعی بخوابید و سحر خیزی را تجربه کنید)
9- با دوستان صمیمی و مورد علاقه خود بیشتر ارتباط برقرار کنید.
10- از خندیدن و لبخند زدن (حتی به صورت تصنعی و ظاهری) در طول روز غفلت نکنید.
11- موفقیتهای خود را که در واقع نعمتهای الهی هستند را لیست کنید و روزانه مرور کنید.
12- از نعمتهای الهی قدردانی و شکرگزاری بعمل بیاورید.
13- در کارهای خیر و کمک به دیگران، پیشقدم باشید.
14- در دامن طبیعت حضور پیدا کنید و از مناظر و مظاهر قدرت الهی لذت ببرید. موسیقی طبیعی مانند آواز پرندگان، صدای باد، صدای آب و...زمینه آرامش بیشتر شما را فراهم میکند.
15- به خدای بزرگ توکل داشته باشید و زندگی خود را به حضرت رب بسپارید.
انشاءالله که بیش از پیش شاد و سربلند باشید.
- [سایر] چگونه شاد باشیم؟
- [سایر] شاد کردن یتیمان چه پاداشی دارد؟
- [سایر] چگونه محیطی شاد برای همسرم ایجاد نمایم؟
- [سایر] آیا دینداری با زندگی شاد منافات دارد؟!
- [سایر] برای اینکه یک زندگی شاد داشته باشیم چه باید کرد؟
- [سایر] چگونه میتوان همیشه با روحیه فعال و شاد باشیم؟
- [سایر] آیا برای شاد بودن باید دلیل داشته باشیم؟
- [آیت الله بهجت] آیا خواندن قرآن به صورت شاد حرام است؟
- [سایر] نظر دین درباره شادی و شاد بودن چیست؟
- [سایر] می خواهم شاد باشم و احساس افسردگی نکنم. چیکار کنم؟