مقصود شما از این سوال دقیقا برای ما روشن نیست اینکه نوشته اید حضرت ده سال در بین اهل سنت بوده اند یعنی چه ؟! در هر صورت هر چند مدرسه خلفا پس از پیامبر بنایشان بر پوشاندن فضایل پیامبر واهل بیت بوده ولی با ین اوصاف روایات فراوانی از فضایل امیر مومنان وامام حسن وامام حسین علیه السلام ودیگر ائمه در کتب اهل سنت به ویژه آنان که آزاد اندیشتر بوده اند نقل شده لکن آنچه نقل شده بخش ناچیزی است ضمن آنکه برخی از انان همچون " بخاری " سعی فروانی در ذکر نکردن فضایل اهل بیت داشته و بنایش بر این بوده که نامی از انان به میان نیاورد به همین جهت در این کتاب اثری از حدیث غدیر که از متواترات است نیست وحدیث ثقلین که متواتر میان شیعه وسنی را به تعبیر کتاب الله وسنتی نقل کرده واز امامان شیعه به تعداد انگشتان دست حدیث در این کتاب دیده نمیشود با اینکه در زمان امام صادق میزیسته . (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، کد: 1/100115885)
مقصود شما از این سوال دقیقا برای ما روشن نیست اینکه نوشته اید حضرت ده سال در بین اهل سنت بوده اند یعنی چه ؟! در هر صورت هر چند مدرسه خلفا پس از پیامبر بنایشان بر پوشاندن فضایل پیامبر واهل بیت بوده ولی با ین اوصاف روایات فراوانی از فضایل امیر مومنان وامام حسن وامام حسین علیه السلام ودیگر ائمه در کتب اهل سنت به ویژه آنان که آزاد اندیشتر بوده اند نقل شده لکن آنچه نقل شده بخش ناچیزی است ضمن آنکه برخی از انان همچون " بخاری " سعی فروانی در ذکر نکردن فضایل اهل بیت داشته و بنایش بر این بوده که نامی از انان به میان نیاورد به همین جهت در این کتاب اثری از حدیث غدیر که از متواترات است نیست وحدیث ثقلین که متواتر میان شیعه وسنی را به تعبیر کتاب الله وسنتی نقل کرده واز امامان شیعه به تعداد انگشتان دست حدیث در این کتاب دیده نمیشود با اینکه در زمان امام صادق میزیسته .
(لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، کد: 1/100115885)
- [سایر] تحقیقی کلی را شروع کردم در موضوع امام حسین(ع) در کتب سنی که مفهوم کلی بنده از نوشتن این نامه آن است که کتب مرجع سنی را معرفی نمایید همراه با نویسندگان و همچنین کتبی که احادیث امام حسین(ع) در آن جمع شده و نویسنده آن سنی مذهب است و در چه کتابخانه ای وجود دارد، سایت کتابخانه و آدرس آن را ذکر کنید. چند سایت کتابخانه های معتبر دنیا را معرفی نماید که بتوانم موضوعم را در آن بیابم.
- [سایر] سلام، نگاه اهل سنت به امام باقر(ع) چگونه است؟
- [سایر] آیا اهل سنت به عزاداری برای امام حسین علیه السلام اعتقادی دارند؟
- [سایر] اهل سنت اقوال حضرات علی(ع) زهرا(س) حسن(ع) و حسین(ع)(چون جزوصحابه اند)چقدر حجت میدانند و دیدگاهشان نسبت به حجیت قول امام سجاد به بعد چیست؟
- [سایر] در کتاب های حدیثی اهل سنّت، چند حدیث از حضرت علی علیه السلام آورده شده است؟
- [سایر] آیا میتوانید حدیثی از کتابهای اهل سنت به من بدهید، که طبق آن پیامبر اسلام(ص)، گاهی اوقات برای امام حسین(ع) اشک میریخت؟
- [سایر] اهل سنت در مورد ایه مباهله و حدیث علیٌ کنفسی چه نظری دارند؟
- [سایر] فضیلت های امام محمد باقر ع از دیدگاه علمای اهل سنت را بفرمایید؟
- [سایر] دانشمندان اهل سنت در مورد امام علی ع چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] آیا در منابع اهل سنت نیز آمده که ابوحنیفه شاگرد امام صادق (ع) بوده است؟
- [آیت الله سیستانی] از نظر اهل سنّت، زن از همه تَرَکه شوهر اعمّ از منقول و غیرمنقول مانند زمین و غیره، ارث میبرد. حال آنکه از نظر مذهب امامیه، زن از اصل زمین یا قیمت آن ارث نمیبرد و تنها از قیمت بنا و درختان ارث میبرد، نه اصل آنها. بنابراین اگر مذهب اهل سنّت بر شیعه نافذ باشد به گونهای که زن سنّی مذهب از زمین و اصل بنا و درختان ارث ببرد، در صورتی که دیگر ورثه امامی مذهب باشند، زن امامی مذهب نیز میتواند میراثی را که از زمین و اصل بنا و درختان به او میرسد، بگیرد که سایر ورثه اهل سنت باشند.
- [آیت الله مکارم شیرازی] چند کار در روایات به هنگام آشامیدن آب توصیه شده است: 1 آب را بطور مکیدن بیاشامد 2 در روز ایستاده آب بخورد 3 پیش از نوشیدن آب (بسم الله) و بعد آن (الحمد لله) بگوید. 4 آب را به سه نفس بیاشامد، نه یک نفس. 5 از روی میل آب بیاشامد. 6 بعد از نوشیدن آب حضرت امام حسین(علیه السلام) و اهل او را یاد کند و قاتلان ایشان را لعنت نماید.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] چنانچه یکی از اولاد از نظر سنّی بزرگتر و دیگری از جهت بلوغ بزرگتر باشد قضاء نماز بر اولّی واجب است.
- [آیت الله سیستانی] نظر اهل سنّت آن است که مازاد سهمالارث میراث بر آن، به عَصَبه میت مانند برادر او داده میشود. لکن نظر مذهب امامیه خلاف آن است، مثلاً اگر مردی بمیرد و تنها دختری و برادری داشته باشد، از نظر امامیه باید نیمی از ارث را به دختر به عنوان سهمالارث و نیم دیگر را به عنوان ردّ به او بپردازند و به برادر میت سهمی تعلّق نمیگیرد. لکن نظر اهل سنّت آن است که در این فرض نیمی از ارث میت به برادر پرداخت میشود، چون که از عصبه میت به شمار میرود. حال اگر مذهب اهل سنّت بر وارث امامی مذهب نافذ باشد و مازاد سهمالارث به او پرداخت نشود، عصبه میت اگر امامی مذهب باشند، میتوانند از باب قاعده مقاصّه نوعی، مازاد سهمالارث وارثِ سنّی مذهب را بگیرند.
- [آیت الله مکارم شیرازی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب است، بلکه در حدیث آمده نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر با دویست هزار نماز است.
- [آیت الله شبیری زنجانی] مستحبّ است در شوهر دادن دختری که بالغه است (یعنی مکلّف شده) و به سنی رسیده که حیض دیدن وی متعارف است، عجله کنند، از حضرت صادق علیهالسلام روایت شده که یکی از سعادتهای مرد آن است که دخترش در خانه او حیض نبیند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] نماز در حرم امامان (ع) مستحب بلکه بهتر از مسجد است و مروی است که نماز حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین (ع) برابر دویست هزار نماز است.
- [آیت الله وحید خراسانی] نماز خواندن در حرم امامان علیهم السلام مستحب است بلکه از بعضی روایات استفاده می شود که نماز در حرم مطهر حضرت امیر المومنین علیه السلام و سیدالشهداء علیه السلام افضل از مسجد است
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . در آشامیدن آب، چند چیز مستحب است: اول آب را به طور مکیدن بیاشامد. دوم در روز، ایستاده آب بخورد. سوم پیش از آشامیدن آب (بِسْمِ الله) و بعد از آن (اَلْحَمْدُ لله) بگوید. چهارم به سه نفس آب بیاشامد. پنجم از روی میل آب بیاشامد. ششم بعد از آشامیدن آب، حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و اهل بیت بزرگوارش را یاد کند، و قاتلان آن حضرت را لعنت نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] برای زنها نماز خواندن در خانه بهتر است و در حدیث شریف از امام جعفر صادق علیهالسلام آمده است که: (خیر مساجد نساءکم البیوت).