پاسخ گویی کامل به پرسش های شما نیاز به چندین مجلد کتاب دارد لذا آنچه در حد یک پاسخ نامه می توانیم عرضه نماییم پاسخی کوتاه و دقیق به هر یک از این پرسش ها همراه با معرفی و ارجاع به منابع مفید جهت مطالعه بیشتر می باشد. اعتقاد به امام مهدی(عج) در اسلام مستند به آیات و مجموعه وسیعی از روایات است که شیعه و سنی نقل کرده و اعتقاد به امام منجی را مسلم نزد فریقین کرده است. پس اساس اعتقاد ما به منجی مستند به ادله نقلی است (در این زمینه مطالعه کتاب (منتخب الاثر)، آیت الله صافی گلپایگانی که مجموعه عظیمی از روایات منقول توسط شیعه و سنی در این زمینه را به صورت منظم و دسته بندی شده گردآوری کرده است بسیار مفید است). اما با بررسی تاریخ بشریت و ادیان می بینیم اعتقاد به منجی در ادیان و مکاتب مختلف مطرح گشته است. پس نیاز به منجی بر اثر تجربه بشر در طول تاریخ با جان انسانها عجین گشته است.
پاسخ گویی کامل به پرسش های شما نیاز به چندین مجلد کتاب دارد لذا آنچه در حد یک پاسخ نامه می توانیم عرضه نماییم پاسخی کوتاه و دقیق به هر یک از این پرسش ها همراه با معرفی و ارجاع به منابع مفید جهت مطالعه بیشتر می باشد.
اعتقاد به امام مهدی(عج) در اسلام مستند به آیات و مجموعه وسیعی از روایات است که شیعه و سنی نقل کرده و اعتقاد به امام منجی را مسلم نزد فریقین کرده است. پس اساس اعتقاد ما به منجی مستند به ادله نقلی است (در این زمینه مطالعه کتاب (منتخب الاثر)، آیت الله صافی گلپایگانی که مجموعه عظیمی از روایات منقول توسط شیعه و سنی در این زمینه را به صورت منظم و دسته بندی شده گردآوری کرده است بسیار مفید است).
اما با بررسی تاریخ بشریت و ادیان می بینیم اعتقاد به منجی در ادیان و مکاتب مختلف مطرح گشته است. پس نیاز به منجی بر اثر تجربه بشر در طول تاریخ با جان انسانها عجین گشته است.
- [سایر] ویژگی های منجی عالم بشریت از دیدگاه مسیحیت چیست؟
- [سایر] آیا در نهج البلاغه به موضوع ظهور و منجی عالم بشریت، اشارهای شده است؟
- [سایر] چرا خداوند پیغمبری از جنس زنان برای بشریت نفرستاده است؟
- [سایر] منجی ادیان دیگر چه نام دارند ؟ این منجی ها دنیوی است یا اخروی ؟ و بر نامه آنها چیست ؟
- [سایر] منجی نزد مسیحیان کیست؟
- [سایر] منجی جهانی کیست؟
- [سایر] منجی در آیین بودا کیست؟
- [سایر] منجی در آیین هندو کیست؟
- [سایر] اعتقاد به منجی در تسنن
- [سایر] چرا نباید ما همانند گذشتگان از وجود امامی که راهنمای بشریت باشد، برخوردار باشیم؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] انسان باید زکات فطره را به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم بدهد و موقعی که آن را می دهد، نیّت دادن فطره نماید.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] انسان باید زکاه فطره را به قصد قربت (یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم) بدهد و موقعی که آن را می دهد؛ نیت دادن فطره نماید.
- [آیت الله بروجردی] انسان باید زکات فطره را به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم بدهد و موقعی که آن را میدهد، نیت دادن فطره نماید.
- [آیت الله بروجردی] انسان باید زکات فطره را به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم بدهد و موقعی که آن را میدهد، نیت دادن فطره نماید.
- [آیت الله خوئی] کسی که میت را غسل میدهد، باید قصد قربت داشته باشد، یعنی غسل را برای انجام فرمان خداوند عالم بهجا آورد.
- [آیت الله خوئی] انسان باید زکات فطره را به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم بدهد و موقعی که آن را میدهد نیت دادن فطره نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] انسان باید زکات فطره را به قصد قربت؛ یعنی برای خداوند عالم، بدهد و موقعی که آن را میدهد نیّت دادن فطره نماید.
- [آیت الله علوی گرگانی] لازم نیست در وقت غسل نیّت کند که غسل واجب یا مستحبّ میکنم و اگر فقط به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم غسل کند کافیست.
- [آیت الله علوی گرگانی] واجب نیست که نمازگزار جواب سلام را به قصد دعا بگوید یعنی از خداوند عالم برای کسی که سلام کرده سلامتی بخواهد اگرچه قصد دعا بهتر است.
- [آیت الله علوی گرگانی] انسان باید زکاْ فطره را به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم بدهد وموقعی که آن را میدهد، نیّت دادن فطره نماید.