وزارت اطلاعات پس از انقلاب از چه سالی تأسیس شد؟ با پیروزی انقلاب اسلامی ساواک و دستگاهای اطلاعاتی رژیم پهلوی منحل گردید و نیروهای مردمی در محله ها، کلانتریها، مساجد و مراکز پیشآهنگی و کانونهای جوانان کمیتههای مردمی تشکیل شدند. هر کمیته هم در حد خودش ضمن کارهای امنیتی جاری به جمعآوری اطلاعات میپرداخت و عمدتا در زمینه اطلاعات داخلی واحدی در هر کمیته به نام واحد اطلاعات شکل گرفته بود. به دلیل عدم تمرکز و هماهنگی ، نهادهای مختلف همچون سپاه پاسداران ، اداره اطلاعات نخست وزیری، کمیته های انقلاب، قضات و... برای خود کار اطلاعاتی میکردند. پس از گذشت یکسال از پیروزی انقلاب عملا امور اطلاعاتی و امنیتی گسترده و گستردهتر میشد؛ و پراکندگیها و تداخلهایی که به طور طبیعی از این پراکندگیها نشات میگرفت در کارها اخلال ایجاد میکرد. از این رو دفتر اطلاعات نخستوزیری با ابتکار شهید رجایی شکل گرفت. و امور اطلاعاتی میان سپاه و ارتش و کمیته و شهربانی تقسیم گردید. سرانجام لایحه تشکیل وزارت اطلاعات در سال 1362 دولت میرحسین موسوی، نخست وزیر وقت ایران تهیه و مورد تصویب مجلس قرار گرفت . و حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی ری شهری به عنوان اولین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی تصدی این وزارتخانه را برعهده گرفت. (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 24/200768)
وزارت اطلاعات پس از انقلاب از چه سالی تأسیس شد؟
با پیروزی انقلاب اسلامی ساواک و دستگاهای اطلاعاتی رژیم پهلوی منحل گردید و نیروهای مردمی در محله ها، کلانتریها، مساجد و مراکز پیشآهنگی و کانونهای جوانان کمیتههای مردمی تشکیل شدند. هر کمیته هم در حد خودش ضمن کارهای امنیتی جاری به جمعآوری اطلاعات میپرداخت و عمدتا در زمینه اطلاعات داخلی واحدی در هر کمیته به نام واحد اطلاعات شکل گرفته بود. به دلیل عدم تمرکز و هماهنگی ، نهادهای مختلف همچون سپاه پاسداران ، اداره اطلاعات نخست وزیری، کمیته های انقلاب، قضات و... برای خود کار اطلاعاتی میکردند.
پس از گذشت یکسال از پیروزی انقلاب عملا امور اطلاعاتی و امنیتی گسترده و گستردهتر میشد؛ و پراکندگیها و تداخلهایی که به طور طبیعی از این پراکندگیها نشات میگرفت در کارها اخلال ایجاد میکرد. از این رو دفتر اطلاعات نخستوزیری با ابتکار شهید رجایی شکل گرفت. و امور اطلاعاتی میان سپاه و ارتش و کمیته و شهربانی تقسیم گردید. سرانجام لایحه تشکیل وزارت اطلاعات در سال 1362 دولت میرحسین موسوی، نخست وزیر وقت ایران تهیه و مورد تصویب مجلس قرار گرفت . و حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی ری شهری به عنوان اولین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی تصدی این وزارتخانه را برعهده گرفت. (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 24/200768)
- [سایر] آیا محمدرضا مدحی عامل نفوذی وزارت اطلاعات بود یا عضو دستگیر شده ضد انقلاب بود؟ اگر می شود اطلاعاتی درباره ایشان بدهید؟
- [سایر] رسیدگی به جرایم مربوط به مأمورین وزارت اطلاعات مربوط به کدام دادگاه است؟
- [سایر] ساختار وزارت بازرگانی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب در سه سطح ملی سطح استانی و شهر چگونه بوده است؟
- [سایر] مراکز فرهنگی نوین ایران از چه زمانی تأسیس گردید و چه ارتباطی با انقلاب مشروطه داشت؟
- [سایر] به فرمایش رهبر معظم انقلاب اولین جرقه های سیاسی را چه شخصیتی و در چه سالی در ایشان به وجود آورد؟
- [سایر] موضوع بهره مالکانه وزارت نفت چیست؟ آیا وزارت نفت دارای اساسنامه است در صورت امکان توضیح دهید؟
- [سایر] ایران (توسط وزارت اطلاعات) همکاری مردم خود را با سازمان ضد نظام ولایت فقیه ممنوع اعلام کرده. اما چند تن از دوستان اینجا، با این سازمان همکاری می کنند و من نمی دانم حکم این همکاری با دشمنان ایران در جنگ نرم چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
- [سایر] چگونه خداوند علم به اطلاعات درست و غلط دارد؟ حال آن که اطلاعات غلط، علم محسوب نمی شوند!
- [آیت الله بهجت] اینجانب دانشجوی بورسیه دانشگاه وزارت دفاع می باشم که در ترم تحصیلی جاری، ما را در یک خانه مصادره ای اسکان داده اند، با توجه به این که این خانه متعلّق به فردی بهایی بوده که اوایل انقلاب به خارج فرار کرده و منزل مصادره شده است، حکم نماز، وضو، غسل و دیگر مسایل شرعی در این خانه، به چه صورت می باشد؟
- [سایر] تأسیس مسجد النبی به عنوان اولین اقدام نشانه چیست؟
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر انسان در بین سالی که اعلان میکند از پیدا شدن صاحب مال ناامید شود، میتواند آن را صدقه بدهد.
- [آیت الله بهجت] سرکه ای که از انگور و کشمش وخرمای نجس درست کنند نجس است. و در طهارت آن بعد از انقلاب به شراب و انقلاب شراب به سرکه ، تأمل است .
- [آیت الله مظاهری] چیز نجسی که معلوم نیست استحاله شده یا نه، نجس است. 5 - انقلاب:
- [آیت الله سیستانی] چیز نجسی که معلوم نیست استحاله شده یا نه ، نجس است . 5 انقلاب :
- [آیت الله مکارم شیرازی] 44 شخصیتهای حقیقی و حقوقی هر دو مالک می شوند و می توانند طرف معامله واقع گردند، بنابراین هر مؤسسه خیریه یا انتفاعی که تأسیس گردد و دارای شخصیت حقوقی شود، با اشخاص حقیقی از این نظر تفاوت نمی کند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر انسان در بین سالی که اعلان می کند، از پیدا شدن صاحب مال ناامید شود، و بخواهد آن را صدقه بدهد اشکال ندارد.
- [امام خمینی] اگر انسان در بین سالی که اعلان میکند از پیدا شدن صاحب مال ناامید شود احتیاط واجب آن است که آن را صدقه بدهد.
- [آیت الله سیستانی] اگر انسان در بین سالی که اعلان میکند ، از پیدا شدن صاحب مال نا امید شود باید با اذن حاکم شرع بنابر احتیاط واجب آن را صدقه بدهد .
- [آیت الله سبحانی] اگر انسان در بین سالی که اعلان می کند، از پیدا شدن صاحب مال ناامید شود می تواند آن را صدقه بدهد.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر انسان در بین سالی که اعلان می کند؛ از پیدا شدن صاحب مال نا امید شود و بخواهد آن را صدقه بدهد اشکال ندارد.