استناد بهائیت به قرآن و تعارضات بیانی آنها در مورد هزار ساله بودن دین چگونه است؟ قبل از هر چیز لازم است توجه کنید تمام این آیاتی که در این زمینه بهائیها به آنها استناد کرده اند و در بعضی از آنها تعبیر هزار سال آمده است مربوط به آخرت و مقدار زمان روز قیامت می باشد. لذا به شما توصیه می کنیم که نسبت به مطالعه این آیات به یکی از تفاسیر مانند المیزان یا نمونه و امثال مراجعه کنید تا اطلاعات و احاطه لازم نسبت به این آیات پیدا کنید. بعلاوه بهائیت که به جهت اثبات حقانیت خویش، چنین استدلال مینماید که چون هر دوره جدیدی، مقتضیات جدید دارد پس دائم باید دین جدید بیاید و بدین طریق جاودانگی اسلام را مورد تشکیک قرار داده و دیانت جدید بهائی را اثبات مینماید؛ با کمال تعجب نسبت به خود دین بهائیت، دیگر چنین استدلالی را بر نتابیده و یا اینکه موکول به گذشت سالهای بسیار متمادی میکند زیرا از یکسو در حالی که به زعم بهائیان هنوز 20 سال از (ظهور مستقل مقام صاحب شریعت و نبوت و رسالت علی محمد شیرازی)(مفاوضات، عباس افندی، لندن: انتشارات بریل، 1908، ص. 124) نگذشته و شرایط زمانه، دستخوش هیچ دگرگونی اساسی نشده بود، حسینعلی میرزا پای به میدان نهاده و به نوشتن احکام و شریعت جدید مبادرت میورزد و حال آنکه خود میرزا حسینعلی در کتاب اقدس تصریح میکند: (من یدعی امراً قبل اتمام الف سنه کامله انه کذاب مفتر)(اقدس، میرزا حسینعلی، ص. 35) یعنی هر کس ادعای امری را، پیش از اتمام هزار سال کامل، مدعی شود، دروغگو و افترا زننده است. و از سوی دیگر در کتاب اقتدارات چنین مینویسد: (سوگند به نفس که همه ظهورات به این ظهور بزرگتر، پایان گرفت، و هر کس که پس از چنین ظهوری، مدعی ظهور جدیدی شود، او دروغگو و افتراء زننده است)(اقتدارات، میرزا حسینعلی، ص. 237) و در جایی دیگر با کمال تعجب آمده (امتداد دین بهائیت بسیار، لااقل پانصد هزار سال است.)(مکاتیب، ج 2، ص. 76) و بدینگونه برای بهائیت جاودانگی قائل میشوند(جهت آگاهی کامل از این تناقضات و نقد و بررسی عقاید بهائیت ر. ک: بهائیان، پیشین)
استناد بهائیت به قرآن و تعارضات بیانی آنها در مورد هزار ساله بودن دین چگونه است؟
استناد بهائیت به قرآن و تعارضات بیانی آنها در مورد هزار ساله بودن دین چگونه است؟
قبل از هر چیز لازم است توجه کنید تمام این آیاتی که در این زمینه بهائیها به آنها استناد کرده اند و در بعضی از آنها تعبیر هزار سال آمده است مربوط به آخرت و مقدار زمان روز قیامت می باشد. لذا به شما توصیه می کنیم که نسبت به مطالعه این آیات به یکی از تفاسیر مانند المیزان یا نمونه و امثال مراجعه کنید تا اطلاعات و احاطه لازم نسبت به این آیات پیدا کنید.
بعلاوه بهائیت که به جهت اثبات حقانیت خویش، چنین استدلال مینماید که چون هر دوره جدیدی، مقتضیات جدید دارد پس دائم باید دین جدید بیاید و بدین طریق جاودانگی اسلام را مورد تشکیک قرار داده و دیانت جدید بهائی را اثبات مینماید؛ با کمال تعجب نسبت به خود دین بهائیت، دیگر چنین استدلالی را بر نتابیده و یا اینکه موکول به گذشت سالهای بسیار متمادی میکند زیرا از یکسو در حالی که به زعم بهائیان هنوز 20 سال از (ظهور مستقل مقام صاحب شریعت و نبوت و رسالت علی محمد شیرازی)(مفاوضات، عباس افندی، لندن: انتشارات بریل، 1908، ص. 124) نگذشته و شرایط زمانه، دستخوش هیچ دگرگونی اساسی نشده بود، حسینعلی میرزا پای به میدان نهاده و به نوشتن احکام و شریعت جدید مبادرت میورزد و حال آنکه خود میرزا حسینعلی در کتاب اقدس تصریح میکند: (من یدعی امراً قبل اتمام الف سنه کامله انه کذاب مفتر)(اقدس، میرزا حسینعلی، ص. 35) یعنی هر کس ادعای امری را، پیش از اتمام هزار سال کامل، مدعی شود، دروغگو و افترا زننده است. و از سوی دیگر در کتاب اقتدارات چنین مینویسد: (سوگند به نفس که همه ظهورات به این ظهور بزرگتر، پایان گرفت، و هر کس که پس از چنین ظهوری، مدعی ظهور جدیدی شود، او دروغگو و افتراء زننده است)(اقتدارات، میرزا حسینعلی، ص. 237) و در جایی دیگر با کمال تعجب آمده (امتداد دین بهائیت بسیار، لااقل پانصد هزار سال است.)(مکاتیب، ج 2، ص. 76) و بدینگونه برای بهائیت جاودانگی قائل میشوند(جهت آگاهی کامل از این تناقضات و نقد و بررسی عقاید بهائیت ر. ک: بهائیان، پیشین)
- [سایر] معنای سماء در قرآن و حل تعارضات احتمالی و ظاهری آن چیست ؟
- [سایر] آیا استفاده قرآن از قالب های زبانی و شیوه های بیانی اعراب، نشانه ی تأثیر پذیری آن است؟
- [سایر] به کدام آیه قرآن استناد میشود که بدون وضو نباید به آیات قران دست بزنیم؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] با توجّه به این که قرآن کلام خدا، و معجزه اوست، و بالطّبع خداوند برای برقراری ارتباط با انسانها شیوه های بیانی متفاوتی دارد، که قطعاً کاملترین نیز می باشد، این شیوه های بیانی کدام است؟ چگونه می توان در عرصه خبر از آن استفاده کرد؟
- [سایر] دیدگاه اسلام راجع به تله پاتی ( احساس رنج و خوشحالی دیگران از راه دور) چیست؟ آیا بیانی در باره این موضوع در دین وجود دارد؟ آیا اصولا چنین چیزی ممکن است؟
- [سایر] چه آیاتی از قرآن مورد استناد کسانی است که معتقدند پیامبر اسلام (ص) معجزه ای به غیر از قرآن نداشته و پاسخ ما در رد استدلال آنها چیست؟
- [آیت الله علوی گرگانی] نظر شما با استناد به متون دینی اسلام (قرآن و احادیث) در مورد به تصویر کشیدن چهره پیامبر چیست؟
- [سایر] امام علی علیه السلام در نهج البلاغه در مورد عثمان و خلافتش چه بیانی دارند؟
- [سایر] علما در مورد ولایت فقیه چه بیانی دارند؟
- [سایر] دیدگاه قرآن در مورد دین یهود چیست؟
- [آیت الله اردبیلی] در قرارداد مضاربه، خواندن صیغه عربی شرط نیست و همین که صاحب سرمایه با هر بیانی مقصود خود را بفهماند و عامل هم آن را بپذیرد، قرارداد مضاربه منعقد میشود.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . هیچ کس حق ندارد در مقدار قضاوت به استناد قانونی، غیر از قانون اسلام خواه از امور جزایی باشد یا حقوقی، کسی را محکوم یا حاکم سازد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اعانت ظلمه و کسانی که با دین و احکام دین، ضدیت و معاندت دارند، تجاوز به حریم دین و حرام است.
- [آیت الله اردبیلی] جهاد از واجبات دین و دری از درهای بهشت است که خداوند آن را برای اولیای خود گشوده است(1) و در جهت حفظ کیان اسلام و امنیت مسلمانان و دفاع در مقابل هجوم کافران و ناپاکان و یاری مستضعفان، مورد تأکید قرآن و معصومان علیهمالسلام قرار گرفته است. امّتی که از جهاد روی گردانند، جامه ذلّت و خواری و ردای بلا و گرفتاری بپوشند و با حقارت و پستی از انصاف و عدالت محروم شوند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اعانت ظلمه و کسانی که با دین و احکام دین، ضدیت و معاندت دارند و همراهی نمودن با آنها در ظلم و ستم، تجاوز به حریم دین و حرام است.
- [آیت الله اردبیلی] حیوانی که برای عقیقه انتخاب میشود، باید شتر یا گاو یا گوسفند باشد و بهتر است شرایط قربانی در آن رعایت شود، یعنی حیوان سالم و بدون عیب باشد و (شتر) حدّاقل پنج ساله و (گاو) دو ساله و (بز) بنابر احتیاط دو ساله و (میش) یک ساله باشد، ولی رعایت این شرایط لازم نیست، بلکه چنانچه حیوان چاق و پرگوشت باشد، کفایت میکند.
- [آیت الله جوادی آملی] .اگر کافر ذمّی زمینی را از مسلمان خرید و سپس فهمید یک پنجم آن را باید به عنوان خمس بپردازد، در این صورت , نمیتواند به استناد تبعّض صفقه یعنی این مال کم شده است معامله را فسخ کند.
- [آیت الله سیستانی] زنی که شک دارد شصت ساله شده یا نه ، اگر خونی ببیند و نداند حیض است یا نه ، باید بنا بگذارد که شصت ساله نشده است .
- [آیت الله اردبیلی] ابراء ذمّه میت از دَین صحیح است.
- [آیت الله مظاهری] قسم خوردن باید به یکی از اسمهای خداوند تبارک و تعالی باشد و قسم خوردن به کلمة (اللَّه) بهتر است، و اگر قسم به یکی از مقدسات دین نظیر قرآن و پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم و ائمّه طاهرین علیهم السلام باشد فایدهای ندارد.