آیا انجیل مسیحیان مجعول است؟ حضرت عیسی علیه السلام کتاب مکتوب تداشت و انجیلهای کنونی را شاگردان حضرت عیسی (ع )سالها پس از حضرت عیسی (ع) نوشته اند. خود مسیحیان نیز بر این باورند که اساساً حضرت عیسی(ع) انجیلی نداشته است. لذا آنها اناجیل چهارگانهی امروزی را نوشتهی برخی قدّیسین مسیحی می دانند. پس اگر کسی بگوید انجیل تحریف شده، سخت در اشتباه است. این انجیلها، تحریف انجیل حقیقی نیستند؛ البته ممکن است مطالبی از انجیل حقیقی در اناجیل فعلی موجود باشند. امّا انجیل حقیقی هیچگاه تحریف نشد؛ انجیل حقیقی تعالیم حضرت عیسی (ع) بود که به صورت شفاهی در سینه های مردم همواره تا زمان رسول الله(ص) وجود داشت؛ و مسیحیان موحّد که اعتقادی به تثلیث نداشتند آن را به صورت شفاهی داشتند؛ و از طریق همان انجیل حقیقی، می توانستند رسول الله(ص) را بشناسند، تا آنجا که بحیرای مسیحی حتّی در کودکی نیز آن حضرت را شناخت؛ و برخی راهبان مسیحی به عبدالمطلب خبر داده بودند که پیغمبر آخرین، از فرزندان فرزندش عبدالله است؛ و به ابوطالب خبر دادند که محمّد(ص) پیغمبر خواهد شد؛ و سفارش نمودند که از او مراقبت ویژه نماید. این گونه مسیحیان، در حقیقت همان مسیحیان موحّد بودند که انجیل حقیقی را در در سینه هایشان داشتند؛ و طالبان حقیقی حقّ را هدایت می نمودند. انجیل ها را چهار نفر نوشته اند: متی, یوحنا, لوقا و مرقس. و این انجیلها به نامهای نویسندگانشان نامیده شده اند. علت نامگذاری , همین است. از این چهار نفر دو نفر از شاگردان حضرت عیسی (ع ) هستند. این دو نفر متی و یوحنا هستند. دو نفر دیگر از حواریون نیستند. متی یکی از شاگردان و حواریین حضرت عیسی و همواره با او بود و از او جدا نمی شد. انجیل متی در سال 38 میلادی نوشته شده است و برخی به این عقیده اند که انجیل متی بین 50 و 60 میلادی نوشته شده است . (قاموس کتاب مقدس , یک مجلدی , ص 782, ماده متی ) یوحنا از شاگردان و حواریین عیسی (ع ) بود و آن حضرت او را بسیار دوست می داشت . (المیزان , ج 3, ص 312, قاموس کتاب مقدس ماده یوحنا) تاریخ انتشار این انجیل را سال 65 میلادی , 96 میلادی و 98 میلادی گفته اند (المیزان , ج 3, ص 313) برخی بر این باورند که انجیل یوحنا, از یوحنا نیست بلکه دیگران نوشته اند و به نام او انتشار داده اند تا مردم بپذیرند و برخی گفته اند که انجیل یوحنا در اصل بیست باب بود و باب بیست و یکم را پس از مرگ یوحنا اضافه کرده اند. (المیزان , ج 3, ص 313) مرقس از حواریین نبود بلکه شاگرد پطرس بود و به دستور پطرس انجیل را در سال 61 میلادی نوشته است. (همان , ص 311) لوقا هم از حواریین نبود و حتی حضرت مسیح را ندیده است.
آیا انجیل مسیحیان مجعول است؟
حضرت عیسی علیه السلام کتاب مکتوب تداشت و انجیلهای کنونی را شاگردان حضرت عیسی (ع )سالها پس از حضرت عیسی (ع) نوشته اند. خود مسیحیان نیز بر این باورند که اساساً حضرت عیسی(ع) انجیلی نداشته است. لذا آنها اناجیل چهارگانهی امروزی را نوشتهی برخی قدّیسین مسیحی می دانند. پس اگر کسی بگوید انجیل تحریف شده، سخت در اشتباه است. این انجیلها، تحریف انجیل حقیقی نیستند؛ البته ممکن است مطالبی از انجیل حقیقی در اناجیل فعلی موجود باشند. امّا انجیل حقیقی هیچگاه تحریف نشد؛ انجیل حقیقی تعالیم حضرت عیسی (ع) بود که به صورت شفاهی در سینه های مردم همواره تا زمان رسول الله(ص) وجود داشت؛ و مسیحیان موحّد که اعتقادی به تثلیث نداشتند آن را به صورت شفاهی داشتند؛ و از طریق همان انجیل حقیقی، می توانستند رسول الله(ص) را بشناسند، تا آنجا که بحیرای مسیحی حتّی در کودکی نیز آن حضرت را شناخت؛ و برخی راهبان مسیحی به عبدالمطلب خبر داده بودند که پیغمبر آخرین، از فرزندان فرزندش عبدالله است؛ و به ابوطالب خبر دادند که محمّد(ص) پیغمبر خواهد شد؛ و سفارش نمودند که از او مراقبت ویژه نماید. این گونه مسیحیان، در حقیقت همان مسیحیان موحّد بودند که انجیل حقیقی را در در سینه هایشان داشتند؛ و طالبان حقیقی حقّ را هدایت می نمودند.
انجیل ها را چهار نفر نوشته اند: متی, یوحنا, لوقا و مرقس. و این انجیلها به نامهای نویسندگانشان نامیده شده اند. علت نامگذاری , همین است. از این چهار نفر دو نفر از شاگردان حضرت عیسی (ع ) هستند. این دو نفر متی و یوحنا هستند. دو نفر دیگر از حواریون نیستند. متی یکی از شاگردان و حواریین حضرت عیسی و همواره با او بود و از او جدا نمی شد. انجیل متی در سال 38 میلادی نوشته شده است و برخی به این عقیده اند که انجیل متی بین 50 و 60 میلادی نوشته شده است . (قاموس کتاب مقدس , یک مجلدی , ص 782, ماده متی ) یوحنا از شاگردان و حواریین عیسی (ع ) بود و آن حضرت او را بسیار دوست می داشت . (المیزان , ج 3, ص 312, قاموس کتاب مقدس ماده یوحنا) تاریخ انتشار این انجیل را سال 65 میلادی , 96 میلادی و 98 میلادی گفته اند (المیزان , ج 3, ص 313) برخی بر این باورند که انجیل یوحنا, از یوحنا نیست بلکه دیگران نوشته اند و به نام او انتشار داده اند تا مردم بپذیرند و برخی گفته اند که انجیل یوحنا در اصل بیست باب بود و باب بیست و یکم را پس از مرگ یوحنا اضافه کرده اند. (المیزان , ج 3, ص 313) مرقس از حواریین نبود بلکه شاگرد پطرس بود و به دستور پطرس انجیل را در سال 61 میلادی نوشته است. (همان , ص 311) لوقا هم از حواریین نبود و حتی حضرت مسیح را ندیده است.
- [سایر] دیدگاه انجیل و مسیحیان درباره موعود چیست؟
- [سایر] انجیل برنابا چه جایگاهی نزد مسیحیان دارد؟
- [سایر] آیا انجیل چهارگانه توسط چهار تن از مسیحیان پروتستان نوشته شده است؟
- [سایر] آیا رفتار مسیحیان آن گونه که در انجیل آمده صلح طلبانه بوده است؟
- [سایر] اگر انجیل غلط است، پس چرا مسیحیان پانصد سال از ما جلوتر هستند؟
- [سایر] چرا برخلاف گفته انجیل که مسیح درفکر ایجاد دین جدیدی نبوده است، مسیحیان دین جدیدی را بوجود آورده اند؟
- [سایر] انجیل یوحنا و برنوبا را کلا خواندم ندیدم نوشته باشد عیسی پسر خداست البته مسیحیان معتقدند عیسی پسر خداست وخدا یکی از سه خداست؟
- [سایر] مدتی است با یکی از دوستان مسیحی که در گروه شاهدان یهوه فعالیت دارد در باره اسلام و مسیحیت صحبت می کنیم .لطفا در این رابطه به سؤالات زیر پاسخ دهید: 2. با چه دلایل محکمی می توان گفت که در انجیل تحریفات وجود دارد؟ (چون مسیحیان می گویند انجیل از سوی خدا است و کلام خدا تحریف نمی شود. آنان می گویند قرآن به انجیل به عنوان کتاب هدایت، زیاد استناد کرده است.) 3. چگونه می توان به مسیحیان اثبات کرد که قرآن بر خلاف سایر کتاب ها از تحریف مصون است؟
- [سایر] در سوره صف آیه 6 آمده است که: حضرت عیسی (ع) به قوم خود فر موده اند، بعد از ایشان پیامبری خواهد آمد به اسم احمد که داری کتابی مقدس می باشد. حال سؤال من این است که چرا مسیحیان بر این باور نیستند؟ چرا حضرت عیسی (ع) در انجیل فرموده است، فقط به من ایمان بیاورید و هر کس به من ایمان بیاورد وارد بهشت خواهد شد؟ آیا انجیل تحریف شده است؟
- [سایر] مسلمانان معتقد هستند انجیل برنابا انجیل حقیقی است، انجیل برنابا اصلا در زمان محمد(ص) نوشته نشده بلکه در قرن شانزدهم نوشته شده؟
- [آیت الله اردبیلی] کافر (یعنی کسی که منکر خدا است و یا برای خدا شریک قرار میدهد یا پیامبری حضرت خاتم الانبیاء محمد بن عبداللّه صلیاللهعلیهوآلهوسلم را قبول ندارد و همچنین کسی که در یکی از اینها شک داشته باشد) نجس است ولی بنابر اقوی اهل کتاب (یهودیان، مسیحیان و زرتشتیان) پاک هستند؛ و کسی که ضروری دین (یعنی چیزی مثل نماز و روزه که مسلمانان جزء دین اسلام میدانند) را منکر شود، چنانچه بداند آن چیز ضروری دین است و انکار آن چیز به انکار خدا، توحید یا نبوت بازگشت داشته باشد، کافر ونجس میباشد و در غیر این صورت نجس نیست.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] مشرک یعنی افرادی که خدایی غیر از خدای یگانه را بپرستند (بت پرست) یا برای خدا شریک قائل باشند و دو یا چند خدا را بپرستند، نجس می باشند ولی کسانی که وحدت خدای سبحان را قبول دارند و یکی از پیامبران الهی را قبول داشته باشند (یهودیان، مسیحیان، زرتشتیان و صابئیان) پاک می باشند. و اهل کتاب اگر به واسطه تحریف در دین خود مشرک شده باشند حکم سایر مشرکین را دارند و نجس می باشند و همچنین کسانی که بی دین بوده و هیچ خدایی را قبول ندارند نجس می باشند. ناصبی ها نیز که دشمن ائمه اطهار(علیهم السلام) هستند نجس می باشند. خوارج و نیز مسلمانانی که مشرک شده باشند و حضرت علی(علیه السلام) را خدا بدانند یا یکی از ضروریات دین را انکار کنند به نحوی که به انکار خدا و رسول خدا برگردد نجس می باشند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] کافر؛ یعنی کسی که منکر خدا است، یا برای خدا شریک قرار میدهد، یا پیغمبری حضرت خاتم الانبیاء محمّد بن عبد اللَّه صلی الله علیه و آله را قبول ندارد نجس است و انکار چه به قلب باشد و چه به زبان سبب کفر میگردد و همچنین غلات (یعنی کسانی که یکی از معصومین علیهمالسلام را خدا خوانده یا بگویند خدا در او حلول کرده است) و خوارج و نواصب (یعنی کسانی که دشمنی اهل بیت علیهمالسلام را دین خود قرار دهند) نجسند و لکن اهل کتاب (یعنی یهودیان و مسیحیان) و زردشتیان بنا بر احتیاط نجس میباشند. و کسی که یکی از ضروریات دین مانند نماز و روزه را که تمام مسلمانان آنها را جزء دین اسلام میدانند انکار کند، شرعاً کافر به شمار میآید، مگر در دو صورت: اوّل: بدانیم که انکار وی از روی شبهه است، مثلاً تازه مسلمانیست که از احکام اسلامی آگاهی چندانی ندارد؛ دوم: بدانیم که انکارکننده به خدا و پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله ایمان قلبی دارد، در این دو صورت اگر انکارکننده شهادتین را بر زبان جاری ساخته، مسلمان میباشد.