سیر مطالعاتی منایع دین مسیحیت را ارایه بفرمایید. برای آشنایی با مسیحیّت به منابع زیر مراجعه فرمایید: آشنایی با ادیان بزرگ ، حسین توفیقی. تاریخ ادیان ، علی اصغر حکمت . تاریخ ادیان ، مبلغی آبادانی. تاریخ جامع ادیان ، جان بی ناس ، ترجمه علی اصغر حکمت. ادیان آسیایی ، مهرداد بهار. ادیان زنده ی جهان ، رابرت ای هیوم ، ترجمه علی اصغر حکمت و ترجمه ی دیگر از عبدالرحیم گواهی. دین شناسی تطبیقی ، کدارناث تیواری. تاریخ اصلاحات کلیسا ، جان الدار. مسیحیّت و ادیان جهان ، آرنولد توینبی ، ترجمه حسین توفیقی . در آمدی بر تاریخ و کلام مسیحیّت ، محمّدرضا زیبایی نژاد. مفهوم طومارهای بحرالمیت ، نوشته یک روحانی آزاد اندیش مسیحی به نام ( ای . پاول دیویس) . ریشه های مسیحیت در اسناد بحرالمیت ، اثر ژان دانیلو ، ترجمه علی مهدی زاده. مقاله ی طومارهای بحرالمیت ، نجف دریابندری، در مجموعه به عبارت دیگر، تهران، پیک، 1363، ص121 128. مقاله ی ( کشفی که تاریخ مسیحیت را دگرگون کرد) ، نصرالله پورجوادی، در مجموعه نگاهی دیگر، تهران، روزبهان، 1367، ص178 .190 ، این مقاله پیشتر در نشر دانش، سال پنجم، شماره چهارم، خرداد و تیر 1364، به چاپ رسیده بوده. پرسشها و پاسخهای دانشجویی: دفتر دوازدهم (ادیان و مذاهب)، حمیدرضا شاکرین، ناشر: دفتر نشر معارف (وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاهها) - 30 شهریور، 1387. شناخت ادیان، در دو جلد، مؤلّف: واحد تدوین کتب درسی ، ناشر: سازمان حوزه ها و مدارس علمیه خارج از کشور
سیر مطالعاتی منایع دین مسیحیت را ارایه بفرمایید.
برای آشنایی با مسیحیّت به منابع زیر مراجعه فرمایید:
آشنایی با ادیان بزرگ ، حسین توفیقی.
تاریخ ادیان ، علی اصغر حکمت .
تاریخ ادیان ، مبلغی آبادانی.
تاریخ جامع ادیان ، جان بی ناس ، ترجمه علی اصغر حکمت.
ادیان آسیایی ، مهرداد بهار.
ادیان زنده ی جهان ، رابرت ای هیوم ، ترجمه علی اصغر حکمت و ترجمه ی دیگر از عبدالرحیم گواهی.
دین شناسی تطبیقی ، کدارناث تیواری.
تاریخ اصلاحات کلیسا ، جان الدار.
مسیحیّت و ادیان جهان ، آرنولد توینبی ، ترجمه حسین توفیقی .
در آمدی بر تاریخ و کلام مسیحیّت ، محمّدرضا زیبایی نژاد.
مفهوم طومارهای بحرالمیت ، نوشته یک روحانی آزاد اندیش مسیحی به نام ( ای . پاول دیویس) .
ریشه های مسیحیت در اسناد بحرالمیت ، اثر ژان دانیلو ، ترجمه علی مهدی زاده.
مقاله ی طومارهای بحرالمیت ، نجف دریابندری، در مجموعه به عبارت دیگر، تهران، پیک، 1363، ص121 128.
مقاله ی ( کشفی که تاریخ مسیحیت را دگرگون کرد) ، نصرالله پورجوادی، در مجموعه نگاهی دیگر، تهران، روزبهان، 1367، ص178 .190 ، این مقاله پیشتر در نشر دانش، سال پنجم، شماره چهارم، خرداد و تیر 1364، به چاپ رسیده بوده.
پرسشها و پاسخهای دانشجویی: دفتر دوازدهم (ادیان و مذاهب)، حمیدرضا شاکرین، ناشر: دفتر نشر معارف (وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاهها) - 30 شهریور، 1387.
شناخت ادیان، در دو جلد، مؤلّف: واحد تدوین کتب درسی ، ناشر: سازمان حوزه ها و مدارس علمیه خارج از کشور
- [سایر] منابعی جهت آشنایی و مطالعه با شیعه می خواستم؟
- [سایر] در مورد معبد سلیمان (هیکل) و آموزه ها (اصول) جریان مسیحیت صهیونیستی مطالبی را بفرمایید و منابعی را معرفی کنید.
- [سایر] منابعی برای آشنایی با سیمای پیامبر خدا در قرآن را ذکر کنید؟
- [سایر] مغالطه چیست و انواع آن کدام است؟ لطفا منابعی جهت آشنایی با منطق و تفکر انتقادی معرفی فرمایید.
- [سایر] تثلیث در مسیحیت را توضیح داده و پیشینه تثلیث در مسیحیت چیست؟ دلائل تحریف انجیل چیست؟
- [سایر] آیا آمار دقیق افرادی که از مسیحیت به اسلام و یا از اسلام به مسیحیت روی آورده اند را دارید؟
- [سایر] مسیحیت چیست؟
- [سایر] در چه منابعی درباره محبت بحث شده است؟
- [سایر] منابعی برای پاسخ به شبهات وهابیت معرفی کنید.
- [سایر] برای مطالعه بیشتر وهابیت چه منابعی را معرفی می کنید؟
- [آیت الله اردبیلی] راه دادن بچّه و دیوانه به مسجد مکروه است؛ ولی راه دادن بچّه اگر برای آموختن احکام اسلام و آشنایی با مسجد باشد، اشکال ندارد و کسی که پیاز و سیر و مانند آنها خورده و بوی دهانش مردم را اذیّت میکند، مکروه است به مسجد برود.
- [آیت الله مظاهری] یکی از گناهان بزرگ در اسلام، تعرّب پس از هجرت است، و معنای آن این است که انسان جایی رود که نتواند دین خود را حفظ کند؛ نظیر اینکه جایی رود که از معنویات و مسائل اسلامی دور بماند و نتواند او و وابستگان به او برخوردار از آشنائی با اسلام و مسائل دینی و معنویات انسانی شوند، و نظیر اینکه جایی رود که میداند خود او یا وابستگان به او فاسد میشوند، و اگر در چنین جاهایی باشد، خروج از آنجا را قرآن شریف واجب مؤکّد میداند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] زن مسلمان نمیتواند به عقد مرد کافر درآید، مرد مسلمان هم نمیتواند با غیر اهل کتاب و مجوس ازدواج کند، نه به صورت ازدواج دائم و نه به صورت ازدواج موقّت و ظاهراً ازدواج دائم یا موقّت با زن یهودی و نصرانی باطل نیست؛ بلکه مکروه و مخالف احتیاط استحبابیست به ویژه ازدواج دائم. ازدواج با زن مجوسی به صورت دائم صحیح نیست و به صورت موقّت مکروه و مخالف احتیاط استحبابیست و در صورتی که مرد و زن کافر با یکدیگر ازدواج کنند و سپس شوهر مسلمان شود و زن وی بر دین مسیحیّت یا یهودیّت یا مجوسیّت باقی بماند ازدواج باطل نمیگردد. در مورد اسلام زن یا شوهر احکام چندی وجود دارد که در کتب مفصّل فقهی آمده است.