تکنیک های جسمی یوگا چیست؟ اصلا یوگا چه خصوصیاتی دارد که توانسته اند آن را زیرمجموعه ورزش ببرند؟
تکنیک های جسمی یوگا چیست؟ اصلا یوگا چه خصوصیاتی دارد که توانسته اند آن را زیرمجموعه ورزش ببرند؟ یوگا یکسری تکنیک های جسمی به نام"آسانا" دارد، البته یوگا تکنیک های دیگری هم دارد که ذهنی و تنفسی است و ما کاری به آنها نداریم ولی تکنیک های جسمی آن که خیلی قابل توجه و بیش از 10 هزار مورد هستند، یک رویکرد جسم و تن محور دارند و به همین اعتبار هم آن را زیر مجموعه ورزش های همگانی و با رویکرد ورزشی ثبت کرده اند. وقتی مربیان یوگا قبول ندارند که یوگا تنها یک ورزش است بنابراین تکنیک ها نیز یک نوع عبادت است و ابزار ورود به عالم معناست و ما را با تعالی و اخلاق پیوند می دهد، بنابر این ما باید با هشیاری بیشتری با یوگا مواجه شویم. بزرگان یوگا از آن به عنوان رقیب دین یاد می کنند و این درست است. برخی از افراد متدین از آن به عنوان ورزش یاد می کنند و می گویند ما مسلمان هستیم اما یوگا را نیز قبول داریم. این افراد باید بدانند یوگا مبانی مخصوص به خود را دارد که اصلا با معارف اسلامی قابل جمع نیست نمونه واضح اش همان نظریه "تناسخ" است هم در یوگای هندی و هم در مستندات و کتاب های منتشره در کشور این موضوع به روشنی وجود دارد.
عنوان سوال:

تکنیک های جسمی یوگا چیست؟ اصلا یوگا چه خصوصیاتی دارد که توانسته اند آن را زیرمجموعه ورزش ببرند؟


پاسخ:

تکنیک های جسمی یوگا چیست؟ اصلا یوگا چه خصوصیاتی دارد که توانسته اند آن را زیرمجموعه ورزش ببرند؟

یوگا یکسری تکنیک های جسمی به نام"آسانا" دارد، البته یوگا تکنیک های دیگری هم دارد که ذهنی و تنفسی است و ما کاری به آنها نداریم ولی تکنیک های جسمی آن که خیلی قابل توجه و بیش از 10 هزار مورد هستند، یک رویکرد جسم و تن محور دارند و به همین اعتبار هم آن را زیر مجموعه ورزش های همگانی و با رویکرد ورزشی ثبت کرده اند.
وقتی مربیان یوگا قبول ندارند که یوگا تنها یک ورزش است بنابراین تکنیک ها نیز یک نوع عبادت است و ابزار ورود به عالم معناست و ما را با تعالی و اخلاق پیوند می دهد، بنابر این ما باید با هشیاری بیشتری با یوگا مواجه شویم.
بزرگان یوگا از آن به عنوان رقیب دین یاد می کنند و این درست است. برخی از افراد متدین از آن به عنوان ورزش یاد می کنند و می گویند ما مسلمان هستیم اما یوگا را نیز قبول داریم. این افراد باید بدانند یوگا مبانی مخصوص به خود را دارد که اصلا با معارف اسلامی قابل جمع نیست نمونه واضح اش همان نظریه "تناسخ" است هم در یوگای هندی و هم در مستندات و کتاب های منتشره در کشور این موضوع به روشنی وجود دارد.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین