وی در اظهاراتی اذعان داشت: من با دست خودم و شخصا هر شیعه و یا مبلغ تشیعی که در مصر ببینم را خواهم کشت. محافل حقوقی از اظهارات غیر منتظره ی این وکیل مصری شگفت زده شده اند، و اعلام کرده اند شایسته نیست از شخصی که قرار است نمونه و اسوه ی قانون یک جامعه باشد چنین سخنانی شنیده شود SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز: به گزارش (شیعه نیوز)، وکیل مشهور مصری" منتصر الزیات" که عضو جنبش اسلامی مصر و وکیل جماعت های اسلامی در این کشور است، در اظهاراتی اذعان داشت: من با دست خودم و شخصا هر شیعه و یا مبلغ تشیعی که در مصر ببینم را خواهم کشت. محافل حقوقی از اظهارات غیر منتظره ی این وکیل مصری شگفت زده شده اند، و اعلام کرده اند شایسته نیست از شخصی که قرار است نمونه و اسوه ی قانون یک جامعه باشد چنین سخنانی شنیده شود. اما برخی از پژوهشگران و نویسندگان از جمله پژوهشگر مراکشی "یاسر الحراق الحسنی" معتقدند این امر از سوی امثال "الزیات" غیر قابل پیش بینی نبوده است. گفتنی است که دشمنی احزاب سلفی مصر با شیعیان این کشور مدتی است به اوج خود رسیده است، اما متاسفانه کمتر به آن پرداخته می شود، به نحوی که مدتی پیش "احمد راسم النفیس"، اندیشمند شیعه مصر به این موضوع اعتراض و در سایت اینترنتی خود به دشمنی سلفی گرایان با شیعیان اشاره نمود و نوشت: برخی در پی پاسخ این سوال بودند که چرا سلفی گرایان به دشمنی با شیعیان به ویژه ایران می پردازند و با سفر گردشگران ایرانی به این کشور مخالف هستند، سرزمینی که سلفی گرایان تنها اجازه ورود صهیونیست ها و خوشگذرانان عرب به آن را خواستارند. وی افزود: دلایل این دشمنی و اینکه آنها میخواهند شیعه در انحطاط و پستی باشد کاملا روشن است، ولی متاسفانه رسانه های ما از ترس هجمه وهابیت سکوت اختیار کرده اند و تنها به ترویج فعالیتهای این گروه می پردازند.
وی در اظهاراتی اذعان داشت: من با دست خودم و شخصا هر شیعه و یا مبلغ تشیعی که در مصر ببینم را خواهم کشت. محافل حقوقی از اظهارات غیر منتظره ی این وکیل مصری شگفت زده شده اند، و اعلام کرده اند شایسته نیست از شخصی که قرار است نمونه و اسوه ی قانون یک جامعه باشد چنین سخنانی شنیده شود
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:
به گزارش (شیعه نیوز)، وکیل مشهور مصری" منتصر الزیات" که عضو جنبش اسلامی مصر و وکیل جماعت های اسلامی در این کشور است، در اظهاراتی اذعان داشت: من با دست خودم و شخصا هر شیعه و یا مبلغ تشیعی که در مصر ببینم را خواهم کشت.
محافل حقوقی از اظهارات غیر منتظره ی این وکیل مصری شگفت زده شده اند، و اعلام کرده اند شایسته نیست از شخصی که قرار است نمونه و اسوه ی قانون یک جامعه باشد چنین سخنانی شنیده شود.
اما برخی از پژوهشگران و نویسندگان از جمله پژوهشگر مراکشی "یاسر الحراق الحسنی" معتقدند این امر از سوی امثال "الزیات" غیر قابل پیش بینی نبوده است.
گفتنی است که دشمنی احزاب سلفی مصر با شیعیان این کشور مدتی است به اوج خود رسیده است، اما متاسفانه کمتر به آن پرداخته می شود، به نحوی که مدتی پیش "احمد راسم النفیس"، اندیشمند شیعه مصر به این موضوع اعتراض و در سایت اینترنتی خود به دشمنی سلفی گرایان با شیعیان اشاره نمود و نوشت: برخی در پی پاسخ این سوال بودند که چرا سلفی گرایان به دشمنی با شیعیان به ویژه ایران می پردازند و با سفر گردشگران ایرانی به این کشور مخالف هستند، سرزمینی که سلفی گرایان تنها اجازه ورود صهیونیست ها و خوشگذرانان عرب به آن را خواستارند.
وی افزود: دلایل این دشمنی و اینکه آنها میخواهند شیعه در انحطاط و پستی باشد کاملا روشن است، ولی متاسفانه رسانه های ما از ترس هجمه وهابیت سکوت اختیار کرده اند و تنها به ترویج فعالیتهای این گروه می پردازند.
- [سایر] آیا وهابیت بر کفر و قتل شیعه فتوا داده است؟
- [سایر] آیا وهابیت قتل شیعه را حلال می داند؟
- [سایر] آیا وهابیت رسما به قتل شیعه فتوا داده است؟
- [سایر] طبق فتوای وهابیت سجده بر چه چیزهایی صحیح است؟
- [سایر] عجیب ترین فتوای وهابیت در مورد ازدواج چیست؟
- [سایر] وهابیت چه اشکالاتی بر شیعیان می گیرند؟
- [سایر] وهابیت در مورد شیعه چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] وهابیت چه دیدگاهی در مورد شیعه دارد؟
- [سایر] نظر وهابیون در مورد ائمه شیعه چیست؟
- [سایر] نظر وهابیت در مورد تشیع جنازه چیست؟
- [آیت الله جوادی آملی] .در صورت احتمال زوال برخی از شرایط صحت تقلید, یا احتمال عوض شدن فتوای مرجع, میتوان به فتوای سابق او عمل کرد و جستجو لازم نیست؛ چنانچه بعداً ثابت شود که فتوای مرجع تقلید یا شرایط او عوض شده بود, باید نسبت به گذشته, مطابق فتوای جدید یا فتوای مرجع جدید عمل کرد.
- [آیت الله مظاهری] دیه قتل عمد را باید در ظرف یک سال بدهند، و دیه قتل شبه عمد و قتل خطایی را میتوانند در ظرف سه سال به سه قسط بدهند.
- [آیت الله مکارم شیرازی] اگر احتمال دهد فتوای مجتهد عوض شده، می تواند به فتوای سابق عمل کند و جستجو لازم نیست.
- [آیت الله بهجت] اگر انسان بداند در صورتی که بخواهد جلوگیری از معصیتی بنماید منجر به ایجاد جرح و یا قتل خواهد شد، بنابر اظهر بدون اجازه امام معصوم علیهالسلام یا کسی که از طرف آن حضرت مستقیماً نایب مخصوص است، نباید این کار را بکند. و آیا با اجازه مجتهد جامعالشرایط میتواند این کار را انجام دهد؟ مورد تأمل است، ولی اگر نمیداند که این کار منجر به مجروح کردن و یا قتل میشود ولی احتمال این را میدهد، بنابر احتیاط واجب باید مستقیماً از طرف امام معصوم علیهالسلام و یا نایب مخصوص آن حضرت و یا از طرف مجتهد جامعالشرایط اجازه داشته باشد.
- [آیت الله جوادی آملی] .اگر در مسأله به فتوای مرجع تقلیدی عمل کرد و بعد از وفات وی در همان مسأله به فتوای مجتهد مطلق زنده رفتار نمود، دوباره نمیتواند آن را برابر فتوای مرجع متوفّا انجام دهد, مگر آنکه مجتهد مطلقِ زنده, در آنمسأله, فقط احتیاط کرده و مقلّد مدتی برابر آن عمل کرده باشد; در این حال, مقلّد میتواند دوباره به فتوای مرجع متوفّا رفتار کند.
- [آیت الله وحید خراسانی] تا انسان یقین نکند که فتوای مجتهد عوض شده است می تواند به ان عمل نماید و اگر احتمال دهد که فتوای او عوض شده جستجو لازم نیست
- [آیت الله وحید خراسانی] به فتوای ابی حنیفه به نقل ابن قدامه اگر کسی چیزی را بدون رویت به وصف فروشنده خریداری کند و بعد رویت نماید اگر چه ان چیز مطابق وصف فروشنده باشد برای خریدار خیار رویت ثابت می شود ولی در مذهب امامیه در این مورد خیار رویت نیست بنابراین اگر شیعه از پیروی ابی حنیفه چیزی به وصف خرید و بعد رویت کرد بنا به قاعده الزام برای ان شیعه خیار رویت ثابت می شود
- [آیت الله بروجردی] اگر مجتهدی که انسان از او تقلید میکند، از دنیا برود باید از مجتهد زنده تقلید کرد، ولی کسی که در مسألهای به فتوای مجتهدی عمل کرده، اگر بعد از مردن آن مجتهد در آن مسأله به فتوای مجتهد زنده رفتار نکرده باشد، میتواند در آن مسأله به فتوای مجتهدی که از دنیا رفته باقی باشد، اگر چه احتیاط مستحب آن است که به فتوای مجتهد زنده رفتار نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر کسی فتوای مجتهدی را به دیگری بگوید و بعد بفهمد که اشتباه کرده در صورتی که حرجی نباشد باید اشتباه را برطرف کند ولی اگر فتوای آن مجتهد عوض شده باشد، لازم نیست به او خبر دهد که فتوای آن مجتهد عوض شده است. مگر درباره مسألهگویانی که سکوت آنها دلالت عرفی بر عوض نشدن فتوای مجتهد دارد که در صورت امکان و عدم حرج باید تغییر فتوا را خبر دهند.
- [آیت الله مظاهری] اگر در مسئلهای به فتوای مجتهدی عمل کند و بعد از او در همان مسئله به فتوای مجتهد زنده رفتار نماید، دوباره نمیتواند آن را مطابق فتوای مجتهدی که از دنیا رفته است انجام دهد، ولی اگر مجتهد زنده در مسئلهای فتوی ندهد و احتیاط نماید و مقلّد مدّتی به آن احتیاط عمل کند، میتواند دوباره به فتوای مجتهدی که از دنیا رفته عمل نماید.