به گزارش شیعه آنلاین، شیخ "محمد العریفی" چهره سرشناس وهابیت عربستان سعودی، جدید ترین فتوای تمسخر آمیز وهابیت را منتشر کرد. گفتنی است بر اساس این فتوا "حضور هر دختری با پدرش در یک مکان خلوت حرام است زیرا ممکن است این پدر دارای انحرافات اخلاقی باشد و به دختر خود تجاوز کند"! نکته جالب اینجاست که "العریفی" گخ این فتوای خود را در گفتگو با روزنامه الأنباء کویت اعلام کرد، گفت: در آیه قرآن کریم آمده که دختران می توانند با پدر، برادران، عموها و دایی های خود در جایی خلوت باشند زیرا به آنان محرم هستند اما بنده معتقدم در صورت انحراف اخلاقی حضور دختران حتی با این افراد حرام است. این فتوا که مخالف آیه قرآن کریم است به محض صدور و انتشار مورد انتقاد و حمله شدید تعداد زیادی از شیوخ و مفتیان وهابی و نیز رسانه های مختلف عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی قرار گرفت. گفتنی است برخی کارشناسان مسائل سیاسی و مذهبی عربستان سعودی "محمد العریفی" که از مفتیان جنجالی عربستان به شمار می رود را فردی می دانند که تنها با هدف کسب شهرت هر از چند گاهی فتواهای عجیب غریبی صادر می کنند. قابل ذکر است وی سال گذشته حضرت آیت الله سید "علی سیستانی" مرجع عالیقدر شیعیان جهان را مورد اهانت و تمسخر قرار داد اما پس از چند روز با فشار شدید دولت سعودی مجبور به عذرخواهی شد
به گزارش شیعه آنلاین، شیخ "محمد العریفی" چهره سرشناس وهابیت عربستان سعودی، جدید ترین فتوای تمسخر آمیز وهابیت را منتشر کرد.
گفتنی است بر اساس این فتوا "حضور هر دختری با پدرش در یک مکان خلوت حرام است زیرا ممکن است این پدر دارای انحرافات اخلاقی باشد و به دختر خود تجاوز کند"!
نکته جالب اینجاست که "العریفی" گخ این فتوای خود را در گفتگو با روزنامه الأنباء کویت اعلام کرد، گفت: در آیه قرآن کریم آمده که دختران می توانند با پدر، برادران، عموها و دایی های خود در جایی خلوت باشند زیرا به آنان محرم هستند اما بنده معتقدم در صورت انحراف اخلاقی حضور دختران حتی با این افراد حرام است.
این فتوا که مخالف آیه قرآن کریم است به محض صدور و انتشار مورد انتقاد و حمله شدید تعداد زیادی از شیوخ و مفتیان وهابی و نیز رسانه های مختلف عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی قرار گرفت.
گفتنی است برخی کارشناسان مسائل سیاسی و مذهبی عربستان سعودی "محمد العریفی" که از مفتیان جنجالی عربستان به شمار می رود را فردی می دانند که تنها با هدف کسب شهرت هر از چند گاهی فتواهای عجیب غریبی صادر می کنند.
قابل ذکر است وی سال گذشته حضرت آیت الله سید "علی سیستانی" مرجع عالیقدر شیعیان جهان را مورد اهانت و تمسخر قرار داد اما پس از چند روز با فشار شدید دولت سعودی مجبور به عذرخواهی شد
- [سایر] مفتیان وهابی در مورد روزه داری نیروهای نظامی چه نظری دارند؟
- [آیت الله بهجت] آیا تجسس از دختر و پسری که در اماکن عمومی با همدیگر هستند، در مورد محرمیّت و عدم محرمیّت آن دو جایز است؟
- [سایر] با سلام و تشکر، این مواردی که برای محرمیت، یک مرد را با دختر بچه خانواده ای دیگر صیغه محرمیت می خوانند، تا آن مرد با مادر دختر بچه محرم شود، آیا این درست است یا خیر؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] در مورد ازدواج موقت با دختر شیرخواره برای ایجاد محرمیت با زن برادر، آیا این ازدواج باید به مصلحت دختر باشد؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] آیا دانشجویان دختر و پسر جهت جلوگیری از ارتکاب گناه (در رابطه با مسائل تحصیلی و رفت و آمد) می توانند بدون اجازه پدرِ دختر، صیغه محرمیّت بخوانند؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] مردی زنی را برای مدّت کوتاهی صیغه کرده، بعد از انقضای مدّت، محرمیّت بین مرد با دختر زنی که صیغه شده باقی است چه زن زنده باشد یا فوت کرده باشد آیا نسبت به دختر دختر این زن و همچنین هر چه پایین رود، نیز محرمیّت باقی است؟
- [آیت الله سبحانی] برای ایجاد محرمیت می خواهم دختر 6 ماهه ای را به عقد پدرم در آورم آیا ازدواج صحیح است؟
- [آیت الله علوی گرگانی] در آغوش گرفتن دختر یا پسر ممیّز توسط نامحرم در صورتی که نقش محارم را ایفاء کند، چه حکمی دارد؟
- [سایر] می خواهم وهابی بشوم خوب است؟
- [آیت الله بهجت] پدری دختر بالغ خود را به عقد موقت مردی به صورت فضولی درآورده و پس از انقضایِ مدّت، دختر عقد را اجازه می کند. آیا برای حصول محرمیّت مادر دختر، همین مقدار کافی است؟
- [آیت الله اردبیلی] اگر منی مردی را داخل رحم زن اجنبیّه نمودند و معلوم شد بچّه از آن منی است، چنانچه این عمل به نحو شبهه بوده باشد، مثل آن که مرد گمان میکرده زن خود اوست و زن نیز گمان میکرده منی شوهر خود اوست و بعد از عمل معلوم شد که منی از شوهر نیست، بچّه شرعاً از آنِ مرد و زن است و تمام احکام فرزندی را دارد و لکن اگر از روی علم و عمد باشد، محلّ اشکال است لکن اشکالی نیست که اگر این بچّه دختر باشد، پدر نمیتواند او را به زنی بگیرد و اگر پسر باشد مادر نمیتواند با او ازدواج کند و همچنین دختر نمیتواند به کسانی که به فرض صحّت عقد، محارم او محسوب میشوند، شوهر کند و پسر نمیتواند با آن محارم ازدواج نماید و در تمام مسائل دیگر باید احتیاط مراعات شود.
- [آیت الله اردبیلی] قرابتی که بر اثر شیر دادن (رضاع) حاصل میشود، با شرایطی موجب حرمت نکاح میگردد که در احکام محرمیّت به سبب شیر دادن خواهد آمد.
- [آیت الله اردبیلی] اگر پدر و جدّ پدری بخواهند برای محرم شدن یک ساعت یا دو =============================================================================== 1 وسائل الشیعة، چاپ آل البیت، باب 1 از (أبواب المتعة)،ح2 و 20،ج21،ص5 و 10. ساعت زنی را به عقد پسر نابالغ خود در آورند یا دختر نابالغ خود را برای محرم شدن به عقد کسی درآورند، در صورتی صحیح است که به مصلحت طفل باشد و به طور جِدّی قصد انشای عقد را داشته باشند و بنابر احتیاط پسر و دختر قابل استمتاع باشند وگرنه تنها برای محرمیّت، صیغه خواندن خالی از اشکال نیست.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر زنی کودکی را با شرایطی که در مسأله (2483) و بعد از آن گفته میشود شیر دهد، شوهر آن زن که شیر از اوست، بنا بر احتیاط واجب نمیتواند با اولاد - نسبی و رضاعی - پدر آن کودک - هر چند با واسطه باشند - و با اولاد نسبی مادر آن کودک ازدواج نماید، همچنان که در نگاه کردن و دست دادن و سایر احکام محرمیت نمیتواند مانند یکی از محارم رفتار کند؛ ولی ازدواج خویشان شوهر با خواهر و برادر آن بچه مانعی ندارد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر زنی کودکی را شیر کامل بدهد، بنا بر احتیاط واجب نمیتواند با اولاد نسبی و رضاعی پدر آن کودک - اگر چه با واسطه باشند - و با اولاد نسبی مادر آن کودک ازدواج نماید. همچنان که در نگاه کردن و دست دادن و دیگر احکام محرمیت نمیتواند مانند یکی از محارم رفتار نماید؛ ولی ازدواج خویشان آن زن با برادر و خواهر آن بچه مانعی ندارد.
- [آیت الله سیستانی] محارم میتوانند یکدیگر را غسل دهند ، چه محارم نسبی مانند مادر و خواهر ، و چه آنها که به واسطه شیر خوردن یا ازدواج محرم شدهاند ، و لازم نیست غسل دادن در غیر عورت از زیر لباس باشد ، گر چه بهتر است . ولی بنابر احتیاط واجب در صورتی مرد زنی را که محرم او است غسل دهد ، که زنی که بتواند غسل دهد پیدا نشود ، و همچنین بعکس .
- [آیت الله اردبیلی] اگر میّت فرزند نداشته باشد، نوه پسری او اگرچه دختر باشد سهم پسر میّت را میبرد و نوه دختری او اگرچه پسر باشد سهم دختر میّت را میبرد؛ مثلاً اگر میّت (یک پسر) از دختر خود و( یک دختر) از پسر خود داشته باشد، مال را سه قسمت میکنند، یک قسمت را به پسر دختر و دو قسمت را به دختر پسر میدهند.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر میّت اولاد نداشته باشد، نوه پسری او اگرچه دختر باشد، سهم پسر میّت را میبرد ونوه دختری او اگرچه پسر باشد، سهم دختر میّت را میبرد مثلاً اگر میّت یک پسر از دختر خود ویک دختر از پسرش داشته باشد، مال را سه قسمت میکنند، یک قسمت را به پسر دختر ودو قسمت را به دختر پسر میدهند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر میت، اولاد نداشته باشد، نوه پسری او اگر چه دختر باشد سهم پسر میت را میبرد، و نوه دختری او اگر چه پسر باشد، سهم دختر میت را میبرد، مثلاً اگر میت یک پسر از دختر خود، و یک دختر از پسرش داشته باشد، مال را سه قسمت میکنند؛ یک قسمت را به پسر دختر و دو قسمت را به دختر پسر میدهند.
- [امام خمینی] اگر میت اولاد نداشته باشد، نوه پسری او اگر چه دختر باشد، سهم پسر میت را میبرد و نوه دختری او اگر چه پسر باشد، سهم دختر میت را میبرد مثلًا اگر میت یک پسر از دختر خود و یک دختر از پسرش داشته باشد، مال را سه قسمت میکنند، یک قسمت را به پسر دختر و دو قسمت را به دختر پسر میدهند.