آیات قرآن که ساکت و ساکن در بین الدّفتین (دو جلد آن) قرار دارد، به منزله داروخانه بسیار عظیمی‌است، که هر بیماری به مقتضای ظرفیت علمی ‌خود می‌تواند توشه برگیرد، اگر این بیمار عالم باشد و ظرفیت متناسبی برای برداشت دارو داشته باشد، بسیار استفاده می‌کند، هر چه علم و وسیله برداشت بیشتر باشد، بیشتر برمی‌دارد، و طبیعی است که فرق است بین بیمار عالم وبیمار بی سواد و بدون اطلاع که نیاز به دارو دارد، ولی متحیر است چه بردارد، وبا چه کمیت و کیفیتی استفاده کند، اگر عاقل باشد دست نمی‌زند، زیرا چه بسا خوردن داروئی از روی جهل همان به دنبال آمدن مرگ همان. و نیز فرق است ، بین بیمار عالمی‌که دست ندارد تا داروئی برگیرد، یا بیمار عالمی‌که علاوه بر اینکه دست دارد زنبیلی هم برای جمع کردن داروهای مفید دارد. پس روشن شد که نعمت دارو فراهم است، فقط بیمار عالمی ‌با وسیله حمل لازم است تا به درون این داروخانه رود، و از داروها طَرْفی بندد، این در صورتی است که بیمار عالم باشد، امّا اگر جاهل باشد نیاز به داروشناس دارد، که در این داروخانه هم موجود است، و آن همه، ائمه معصومین و هادیان دستگاه الهی است، که داروهای مختلف را برای هر دردی معرّفی می‌کنند. بنابراین می‌توان فرق هائی بین قرآن (داروخانه الهی) با داروخانه‌های متعارف قائل شد، و درباره ویژگیهای داروخانه‌های الهی چنین گفت 1. داروخانه الهی در دسترس هر فردی است واگر نباشد به راحتی قابل تهیّه است، به خلاف داروخانه‌های متعارف. 2. داروخانه الهی به روی هر مریضی باز است، و هیچ وقت بسته نیست. 3. هر مریض عالمی‌حق ورد و برداشت دارو در داروخانه الهی را دارد به خلاف داروخانه‌های معمولی. 4. بیمار در داروخانه الهی بدون معطلی میتواند دارو تحویل بگیرد. 5. در داروخانه الهی هرگونه داروئی یافت میشود و هرگز جواب ردّ به بیمار داده نمیشود. 6. داروخانه الهی بدون هیچ منّتی دارو تحویل میدهد. 7. در داروخانه الهی در قبال گرفتن دارو پولی پرداخت نمیشود. 8. در داروخانه الهی به هیچ وجه داروی اشتباهی تحویل داده نمیشود. 9. داروهای داروخانه الهی بدون شک در صورت تشخیص دقیق آنها و بکارگیری لازم، بیماری را بهبود می‌بخشد، ولی داروهای داروخانه‌های متعارف که دکتر تجویز میکند، ممکن است در اثر فهم ناقص او مؤثر واقع نشود یا تاثیر کامل وکافی برای ریشه کن کردن بیماری را نداشته باشد. 10. داروهای داروخاه الهی به موازات بهبودی بیمار اثر سوئی ندارد در حالیکه همه اطباء متخصص تصریح می‌کنند که داروهای ما حتی یک آسپرین و مسکن ساده گر چه درد را تسکین میدهد، ولی بر دستگاه گوارش و دیگر اعضاء تاثیر سوء می‌گذارد. eporsesh.com
فرق قرآن (داروخانه الهی) با داروخانههای معمولی چیست؟
آیات قرآن که ساکت و ساکن در بین الدّفتین (دو جلد آن) قرار دارد، به منزله داروخانه بسیار عظیمیاست، که هر بیماری به مقتضای ظرفیت علمی خود میتواند توشه برگیرد، اگر این بیمار عالم باشد و ظرفیت متناسبی برای برداشت دارو داشته باشد، بسیار استفاده میکند، هر چه علم و وسیله برداشت بیشتر باشد، بیشتر برمیدارد، و طبیعی است که فرق است بین بیمار عالم وبیمار بی سواد و بدون اطلاع که نیاز به دارو دارد، ولی متحیر است چه بردارد، وبا چه کمیت و کیفیتی استفاده کند، اگر عاقل باشد دست نمیزند، زیرا چه بسا خوردن داروئی از روی جهل همان به دنبال آمدن مرگ همان. و نیز فرق است ، بین بیمار عالمیکه دست ندارد تا داروئی برگیرد، یا بیمار عالمیکه علاوه بر اینکه دست دارد زنبیلی هم برای جمع کردن داروهای مفید دارد.
پس روشن شد که نعمت دارو فراهم است، فقط بیمار عالمی با وسیله حمل لازم است تا به درون این داروخانه رود، و از داروها طَرْفی بندد، این در صورتی است که بیمار عالم باشد، امّا اگر جاهل باشد نیاز به داروشناس دارد، که در این داروخانه هم موجود است، و آن همه، ائمه معصومین و هادیان دستگاه الهی است، که داروهای مختلف را برای هر دردی معرّفی میکنند.
بنابراین میتوان فرق هائی بین قرآن (داروخانه الهی) با داروخانههای متعارف قائل شد، و درباره ویژگیهای داروخانههای الهی چنین گفت
1. داروخانه الهی در دسترس هر فردی است واگر نباشد به راحتی قابل تهیّه است، به خلاف داروخانههای متعارف.
2. داروخانه الهی به روی هر مریضی باز است، و هیچ وقت بسته نیست.
3. هر مریض عالمیحق ورد و برداشت دارو در داروخانه الهی را دارد به خلاف داروخانههای معمولی.
4. بیمار در داروخانه الهی بدون معطلی میتواند دارو تحویل بگیرد.
5. در داروخانه الهی هرگونه داروئی یافت میشود و هرگز جواب ردّ به بیمار داده نمیشود.
6. داروخانه الهی بدون هیچ منّتی دارو تحویل میدهد.
7. در داروخانه الهی در قبال گرفتن دارو پولی پرداخت نمیشود.
8. در داروخانه الهی به هیچ وجه داروی اشتباهی تحویل داده نمیشود.
9. داروهای داروخانه الهی بدون شک در صورت تشخیص دقیق آنها و بکارگیری لازم، بیماری را بهبود میبخشد، ولی داروهای داروخانههای متعارف که دکتر تجویز میکند، ممکن است در اثر فهم ناقص او مؤثر واقع نشود یا تاثیر کامل وکافی برای ریشه کن کردن بیماری را نداشته باشد.
10. داروهای داروخاه الهی به موازات بهبودی بیمار اثر سوئی ندارد در حالیکه همه اطباء متخصص تصریح میکنند که داروهای ما حتی یک آسپرین و مسکن ساده گر چه درد را تسکین میدهد، ولی بر دستگاه گوارش و دیگر اعضاء تاثیر سوء میگذارد.
eporsesh.com
- [سایر] شرایع الهی از نظر قرآن کدام اند , اولین شریعت الهی چیست ؟
- [سایر] شرایع الهی از نظر قرآن کدام اند , اولین شریعت الهی چیست ؟
- [سایر] تفسیر هدایت و ضلالت الهی چیست؟
- [سایر] در قرآن آمده است سنت الهی تغییر نمیکند. منظور از این سنت الهی که تغییر نمیکند چیست؟
- [سایر] ترجمه و تفسیر دعای (الهی عظم البلاء) چیست؟
- [سایر] چه آیاتی در قرآن بر عدل الهی دلالت دارد؟
- [سایر] آیا همة واجبات الهی در قرآن ذکر شده است؟
- [سایر] چگونه می توان اثبات کرد که قرآن معجزة الهی است؟
- [سایر] چگونگی اعجاز قرآن و الهی بودن آن را بیان کنید؟
- [آیت الله شبیری زنجانی] قرص مخمر آبجو برای لاغری که در داروخانه ها به فروش می رسد چه حکمی دارند؟
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر گوش او یا صدای اذان غیر معمولی باشد در محلی باید نماز را شکسته بخواند که گوش متوسط صدای اذان معمولی را نشنود
- [آیت الله مظاهری] از اقسام ظلم، ظلم به نفس است که قرآن شریف مکرراً به آن تذکّر داده است: (وَ مَنْ یَتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَقَدْ ظَلَمَ نَفْسَهُ)[1] (و هر کس از حدود الهی تجاوز کند، پس به تحقیق بر خویشتن ظلم کرده است.) و مراد از آن، مخالفت پروردگار عالم است در ترک واجبات و یا ارتکاب محرّمات که شقاوت را برای خود تهیه میکند، بلکه در ترک مستحبّات که خود را محروم از فیوضات الهی میکند. [1]. طلاق، 1.
- [آیت الله مکارم شیرازی] معیار در شهرها شهرهای معمولی است و اگر شهری زیاد در گودی یا در بلندی قرار گرفته باشد باید مطابق شهرهای معمولی با آن رفتار کرد، یعنی ببینیم چه اندازه مسافت سبب می شود که در شهرهای معمولی انسان صدای اذان شهر را نشنود و اهالی شهر او را نبینند.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر چشم یا گوش او یا صدای اذان غیر معمولی باشد، در جاییباید نماز را شکسته بخواند که چشم متوسّط دیوار خانهها را نبیند وگوش متوسّط صدای اذان معمولی را نشنود.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر از جنسی که قیمتش دو برابر قیمت معمولی آن است، مثلاً از گندمی که قیمت آن دو برابر قیمت گندم معمولی است، نصف صاع بدهد کافی نیست، بلکه اگر آن را به قصد قیمت فطره هم بدهد کافی نیست.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر چشم یا گوش او یا صدای اذان غیر معمولی باشد در محلی باید نماز را شکسته بخواند که چشم متوسط اهل شهر را نبیند و گوش متوسط صدای اذان معمولی را نشنود.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر چشم یا گوش او یا صدای اذا ن غیر معمولی باشد ، در محلی باید را شکسته بخواند که چشم متوسط دیوا ر خانه ها را نبیند و گوش متوسط صدای اذان معمولی را نشنود .
- [آیت الله بروجردی] اگر چشم یا گوش او یا صدای اذان غیر معمولی باشد، در محلی باید نماز را شکسته بخواند که چشم متوسط دیوار خانهها را نبیند و گوش متوسط صدای اذان معمولی را نشنود.
- [آیت الله خوئی] اگر چشم یا گوش او، یا صدای اذان غیر معمولی باشد در محلی باید نماز را شکسته بخواند که چشم متوسط اهل شهر را نبیند و گوش متوسط صدای اذان معمولی را نشنود.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر چشم یا گوش او یا صدای اذان غیر معمولی باشد، در محلی باید نماز را شکسته بخواند که چشم متوسط دیوار خانه ها را نبیند، و گوش متوسط صدای اذان معمولی را نشنود.