برخی از نشانه های وقوع روز قیامت از نظرقرآن به شرح ذیل می باشد : 1. متلاشی شدن کوه ها: سوره مزمل، آیه 14؛ سوره حاقه،آیه 14؛ سوره طور، آیه10؛سوره قارعه،آیه 5؛سوره نبأ، آیه20؛سوره طه،آیه 106؛سوره واقعه،آیه 5 و 6. 2. انفجار دریاها: سوره انفطار،آیه 3؛سوره تکویر،آیه 6. 3. زلزله های عظیم و ویرانگر: سوره حج،آیه 1 و 2؛ سوره زلزال،آیه 1 و 2. 4. تاریک شدن خورشید و ماه و ستارگان: سوره شمس،آیه 1 و 2؛سوره انفطار،آیه 2؛ سوره مرسلات،آیه 8؛ سوره قیامت، آیه 7 10. 5. شکافتن کرات آسمانی: سوره انشقاق،آیه 1؛ سوره حاقه،آیه 16؛ سوره فرقان،آیه 25؛ سوره انفطار،آیه 1؛ سوره تکویر،آیه 11؛ سوره مرسلات،آیه 9؛ سوره نبا، آیه19. 6 . نفخ صور: سوره زمر،آیه 68؛ سوره نمل،آیه 87. برای مطالعه بیشتر رک: پیام قرآن، ناصر مکارم شیرازی و همکاران،ج 6، ص 21 74. منبع:سایت انوار طاها
برخی از نشانه های وقوع روز قیامت از نظرقرآن به شرح ذیل می باشد :
1. متلاشی شدن کوه ها:
سوره مزمل، آیه 14؛ سوره حاقه،آیه 14؛ سوره طور، آیه10؛سوره قارعه،آیه 5؛سوره نبأ، آیه20؛سوره طه،آیه 106؛سوره واقعه،آیه 5 و 6.
2. انفجار دریاها:
سوره انفطار،آیه 3؛سوره تکویر،آیه 6.
3. زلزله های عظیم و ویرانگر:
سوره حج،آیه 1 و 2؛ سوره زلزال،آیه 1 و 2.
4. تاریک شدن خورشید و ماه و ستارگان:
سوره شمس،آیه 1 و 2؛سوره انفطار،آیه 2؛ سوره مرسلات،آیه 8؛ سوره قیامت، آیه 7 10.
5. شکافتن کرات آسمانی:
سوره انشقاق،آیه 1؛ سوره حاقه،آیه 16؛ سوره فرقان،آیه 25؛ سوره انفطار،آیه 1؛ سوره تکویر،آیه 11؛ سوره مرسلات،آیه 9؛ سوره نبا، آیه19.
6 . نفخ صور:
سوره زمر،آیه 68؛ سوره نمل،آیه 87.
برای مطالعه بیشتر رک: پیام قرآن، ناصر مکارم شیرازی و همکاران،ج 6، ص 21 74.
منبع:سایت انوار طاها
- [سایر] سلام؛ اخیراً دانشمندان عمر خورشید را محاسبه کردهاند. آیا میتوان با این پیشبینی زمان وقوع قیامت را پیشبینی کرد؟
- [سایر] ترتیب وقوع وعده های الهی، نظیر: ظهور امام زمان (علیه السلام)، قیامت، بهشت، جهنم، و... چگونه است؟
- [سایر] نشانه هایی که قبل از ظهور امام زمان (علیه السلام) به وقوع می پیوندد، در زمان حال کدام یک از آنها اتفاق افتاده است؟
- [آیت الله سبحانی] بر فرض وقوع تغییر جنسیت و وقوع فسخ نکاح، مسأله حضانت اطفال به چه شکل است؟
- [سایر] ادله امکان و وقوع معاد کدامند؟
- [آیت الله بهجت] مرد و زن در وقوع طلاق اختلاف دارند؛ مرد مدّعی وقوع طلاق و زن منکر آن است. قول کدام یک مقدّم است؟
- [سایر] علل وقوع جنگ صفین و نهروان چه بوده است؟
- [سایر] آیا نشانه های ظهور براساس علم روز وقوع پیدا خواهد کرد؟
- [سایر] آیا وقوع جنگ عراق و ایران اجتناب ناپذیر بود؟
- [سایر] مهمترین علل وقوع انقلاب اسلامی در ایران چیست؟
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر سه روز یا بیشتر خون ببیند که نشانه حیض را دارد؛ بعد؛ ده روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه استحاضه را دارد و دوباره سه روز خونی به نشانه های حیض ببیند؛ باید خون اول و خون آخر را که نشانه های حیض داشته حیض قرار دهد.
- [آیت الله سبحانی] اگر سه روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه حیض را دارد، بعد، ده روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه استحاضه را دارد و دوباره سه روز خونی به نشانه های حیض ببیند، باید خون اول و خون آخر را که نشانه های حیض داشته، حیض قرار دهد.
- [امام خمینی] اگر سه روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه حیض را دارد، بعد ده روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه استحاضه را دارد و دوباره سه روز خونی به نشانه های حیض ببیند، باید خون اول و خون آخر را که نشانه های حیض داشته، حیض قرار دهد.
- [امام خمینی] مبتدئه اگر بیشتر از ده روز خونی ببیند که چند روز آن نشانه حیض و چند روز دیگر آن نشانه استحاضه داشته باشد، چنانچه خونی که نشانه حیض دارد از سه روز کمتر یا از ده روز بیشتر باشد، باید از اولی که خون نشانه حیض دارد،حیض قرار دهد و در عدد، به خویشاوندان خود رجوع کند و بقیه را استحاضه قرار دهد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه سه روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه های حیض را دارد و بعد ده روز یا بیشتر خونی را ببیند که نشانه های استحاضه را دارد و مجدداً خونی را ببیند که نشانه حیض را دارد، باید تمام خونهایی را که نشانه حیض داشته است حیض قرار دهد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] زنانی که از خون پاک نمی شوند ولی دو ماه پشت سر هم چند روز از خونی را که می بینند نشانه حیض و بقیه نشانه های استحاضه دارد و شماره روزهایی که نشانه حیض دارد در هر دو ماه یک اندازه است، اما وقت آن یکی نیست، باید آن چند روزی که نشانه حیض را دارد حیض قرار دهند.
- [آیت الله بهجت] مبتدئه اگر بیشتر از ده روز خونی ببیند که چند روز آن نشانه حیض و چند روز دیگر آن نشانه استحاضه داشته باشد، چنانچه خونی که نشانه حیض دارد از سه روز کمتر یا از ده روز بیشتر باشد، باید از اولی که خون نشانه حیض دارد، حیض قرار دهد و در عدد به خویشاوندان خود رجوع کند و بقیه را استحاضه قرار دهد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر سه روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه حیض را دارد، بعد ده روز یا بیشتر با نشانه استحاضه خون ببیند و دوباره سه روز یا بیشتر خونی به نشانه حیض ببیند، باید خون اول و خون آخر را که نشانه حیض داشته، حیض قرار دهد؛ بلی در مورد زنی که عادت وقتیه دارد و عادت وی به وسیله نشانه حیض مشخّص نشده باشد، خون بعد از ایام عادت، حیض نیست.
- [آیت الله وحید خراسانی] مضطربه اگر بیشتر از ده روز خونی ببیند که چند روز ان نشانه های حیض و چند روز دیگر نشانه استحاضه دارد چنانچه خونی که نشانه حیض دارد کمتر از سه روز و بیشتر از ده روز نباشد همه ان حیض است و اگر همه ان را که نشانه حیض دارد نشود حیض قرار دهد مثل ان که پنج روز به نشانه های حیض و پنج روز به نشانه های استحاضه و پنج روز دوباره به نشانه های حیض ببیند پس اگر انچه به نشانه های حیض است بشود هر یک را حیض قرار دهد به این که هر یک کمتر از سه روز و بیشتر از ده روز نباشد باید در هر دو خون احتیاط کند به جمع بین تروک حایض و اعمال مستحاضه و انچه در وسط است و به نشانه های حیض نیست استحاضه قرار دهد و اگر فقط یکی از انها را بشود حیض قرار داد همان را حیض و بقیه را استحاضه قرار دهد
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر سه روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه حیض را دارد، بعد ده روز یا بیشتر خونی ببیند که نشانه استحاضه را دارد و دوباره سه روز خونی به نشانه های حیض ببیند باید خون اوّل و خون آخر را که نشانه های حیض داشته، حیض قرار دهد.