خلق و خوی انسان همیشه ثابت نیست. گاهی شاد است و گاهی غمگین و دلایل این حالات هم گاهی درونی است و گاهی بیرونی و راه‌های غلبه بر غم هم با توجه به دلیل به وجود آورنده آن متفاوت است. برای به دست آوردن شادابی در پاسخ به سؤال شما که برای رفع(دل‌گرفتگی) چه باید کرد. باید به حضورتان عرض کنم: اولاً، باید بدانید که حسرت گذشته جز تخریب آینده ثمره‌ای برای شما ندارد مگر در مواردی که حالت عبرت‌ آموزی و درس گرفتن داشته باشد پس سعی کنید حسرت گذشته را نخورید بلکه اگر تجدید خاطرات می‌ کنید باعث شادی شما شود زمانی که احساس می‌ کنید غمگین هستید ورزش کنید، تفریح سالم داشته باشید، معاشران خود را از میان افراد پرشور و فعال انتخاب کنید. خلاصه این که از لحظه لحظه زندگیتان درست بهره‌مند شوید. اگر این کار را نکنید مدتی دیگر حسرت این روزگار را می‌ خورید!؟ انسان باید از هر نعمتی که خداوند به او عطا کرده استفاده درست کند، بنابراین جوانی سن شادابی است، خواندن دعا به انسان آرامش می دهد زمانی که احساس تنهایی و غربت می‌ کنید حتما با یاد خدا آرام خواهید شد. ضمن این که باید بدانید دوران دانشجویی و دوری از خانواده هم دوران پرخاطره و آموزنده‌ای است و ابدی نیست، زودگذر است، بنابراین باید از این دوران نهایت استفاده بهینه را داشته باشید چه از لحاظ تجربه زندگی گروهی و جمعی (دانشجویی - خوابگاهی) و چه از لحاظ استقلال نسبی که کسب کرده ‌اید و می ‌توانید خودتان تا حد زیادی برای اوقات خود برنامه ‌ریزی کنید، به دور از رفت و آمدهای فامیلی و مراسمات خانوادگی، بنابراین در کلاس‌ های مختلف شرکت کنید، مطالعات غیر درسی داشته باشید و... در این صورت وقت شما کاملاً پر شده و دیگر فرصتی برای کسالت و ناراحتی نخواهید داشت. منبع:سایت انوار طاها
خلق و خوی انسان همیشه ثابت نیست. گاهی شاد است و گاهی غمگین و دلایل این حالات هم گاهی درونی است و گاهی بیرونی و راههای غلبه بر غم هم با توجه به دلیل به وجود آورنده آن متفاوت است. برای به دست آوردن شادابی در پاسخ به سؤال شما که برای رفع(دلگرفتگی) چه باید کرد. باید به حضورتان عرض کنم:
اولاً، باید بدانید که حسرت گذشته جز تخریب آینده ثمرهای برای شما ندارد مگر در مواردی که حالت عبرت آموزی و درس گرفتن داشته باشد پس سعی کنید حسرت گذشته را نخورید بلکه اگر تجدید خاطرات می کنید باعث شادی شما شود زمانی که احساس می کنید غمگین هستید ورزش کنید، تفریح سالم داشته باشید، معاشران خود را از میان افراد پرشور و فعال انتخاب کنید.
خلاصه این که از لحظه لحظه زندگیتان درست بهرهمند شوید. اگر این کار را نکنید مدتی دیگر حسرت این روزگار را می خورید!؟ انسان باید از هر نعمتی که خداوند به او عطا کرده استفاده درست کند، بنابراین جوانی سن شادابی است، خواندن دعا به انسان آرامش می دهد زمانی که احساس تنهایی و غربت می کنید حتما با یاد خدا آرام خواهید شد. ضمن این که باید بدانید دوران دانشجویی و دوری از خانواده هم دوران پرخاطره و آموزندهای است و ابدی نیست، زودگذر است، بنابراین باید از این دوران نهایت استفاده بهینه را داشته باشید چه از لحاظ تجربه زندگی گروهی و جمعی (دانشجویی - خوابگاهی) و چه از لحاظ استقلال نسبی که کسب کرده اید و می توانید خودتان تا حد زیادی برای اوقات خود برنامه ریزی کنید، به دور از رفت و آمدهای فامیلی و مراسمات خانوادگی، بنابراین در کلاس های مختلف شرکت کنید، مطالعات غیر درسی داشته باشید و... در این صورت وقت شما کاملاً پر شده و دیگر فرصتی برای کسالت و ناراحتی نخواهید داشت.
منبع:سایت انوار طاها
- [سایر] فریاد حسرت بار دوزخیان حاکی از چیست؟
- [سایر] بالاترین حسرت حرامخور در قیامت از چیست؟
- [سایر] آیا قدرت نفوذ کلام شیطان از خدا بیشتر است؛ چون خدا به انسان گفت از این میوه نخور، اما انسان نافرمانی کرد و خورد، در حالی که شیطان گفت بخور و خورد قدرت نفوذ کلام کدام یک بیشتر است؟
- [سایر] یک دلیل دل چسب و ساده در اثبات وجود روح یا بُعد ملکوتی انسان بیان کنید.
- [سایر] سرنوشت انسان با دست او رقم می خورد یا از قبل نوشته شده است؟
- [سایر] لطفاً ده مورد از چیزهایی که ما در روز قیامت حسرت آنرا میخوریم نام ببرید.
- [سایر] منظور از نوسانات قلب چیست؟ که در حدیث آمده است: (دل انسان، مثل گنجشک هفت بار در روز تغییر میکند).
- [آیت الله فاضل لنکرانی] بعضی اوقات انسان در سجده اوّل پیشانیش دوبار به مهر می خورد، آیا دو سجده حساب می شود؟
- [سایر] تفاوت غبطه خوردن و حسرت خوردن در چیست؟ چرا غبطه گناه نیست، اما حسد گناه است؟
- [سایر] شبهه: محدودیتها (در مورد لباس) باعث شکستن حرمت افراد و ایجاد عقده و حسرت میگردد؟[1]
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر انسان ببیند کسی چیز نجسی را می خورد یا با لباس نجس نماز می خواند لازم نیست به او بگوید.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر انسان ببیند کسی چیز نجسی را می خورد یا با لباس نجس نماز می خواند، لازم نیست به او بگوید.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر انسان ببیند کسی چیز نجسی را می خورد یا با لباس نجس نماز می خواند لازم نیست به او بگوید.
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر انسان ببیند کسی چیز نجسی را می خورد یا با لباس نجس نماز می خواند لازم نیست به او بگوید
- [امام خمینی] اگر انسان ببیند کسی چیز نجسی را می خورد یا با لباس نجس نماز می خواند،لازم نیست به او بگوید.
- [آیت الله مکارم شیرازی] در زکات فطره خوراک شخصی خود انسان ملاک نیست بلکه خوراک معمولی اهل شهر و یا محل ملاک است; بنابراین، کسی که همیشه برنج می خورد می تواند زکات فطره را از گندم بدهد.
- [آیت الله بهجت] اگر انسان ببیند کسی چیز نجسی را می خورد یا با لباس نجس نماز می خواند، لازم نیست به او بگوید مگر این که با او طوری معاشرت داشته باشد که اگر نگوید لوازم مشترک بین آندو نجس خواهد شد .
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر مالک بمیرد، معامله مساقات بهم نمی خورد و ورثه اش به جای او هستند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر مالک بمیرد، معامله مساقات به هم نمی خورد و ورثه اش به جای او هستند.
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر مالک بمیرد معامله مساقات به هم نمی خورد و ورثه اش به جای او هستند