راههای موفقیت در درس چیست؟
استفاده صحیح از فرصت‌ها و مدیریت زمان این مشکل را حل خواهد کرد. برای این منظور توصیه‌ های زیر را به کار ببندید: 1- صبح‌ها پس از اذان بیدار بمانید، در تعقیبات نماز صبح 33 مرتبه سبحان اللَّه - 33 مرتبه الحمدللَّه و 34 مرتبه اللَّه اکبر بگویید (برعکس ترتیب تسبیحات فاطمه زهرا"س"). 2- اوقات خود را به دقت تنظیم کنید و سعی کنید طبق برنامه عمل کنید. 3- کارهایی را که موجب ضایع شدن فرصت‌های شما می‌ شود یادداشت کرده و به تدریج با آنها مبارزه و از کارهای خود حذف کنید. 4- دعایی که در مفاتیح الجنان در تعقیبات مشترکه آمده است و با این جمله شروع‌ می ‌شود "سبحان من لا یعتدی علی اهل مملکته..." را پس از نمازها بخوانید. 5 - یکی از رموز موفقیت انسان داشتن ارتباط با خداست، لذا می‌ بینیم که بزرگان در صورتی می‌ توانند کار بزرگ انجام دهند که ارتباط با خدا داشته باشند. یکی از راه‌ های این ارتباط خواندن نماز در اول وقت و اهمیت دادن به آن است. در این رابطه خاطره‌ای از امام خمینی برای شما نقل می‌ کنم: انتظار اول وقت نماز را می‌ کشید. آن هم پس از عمل جراحی طولانی قلب که معمولاً انسان در چنان لحظاتی همه چیز را فراموش می‌ کند ولی دقایقی به اول وقت نماز مانده، ضعف پس از عمل، دوباره وجود امام را فرا می‌ گیرد. در این لحظات امام به آقای انصاری توصیه می‌ کنند: "اگر خوابم برد، اول وقت نماز بیدارم کنید". آقای انصاری مانند همگان نگران سلامت امام در پیچ و خم خیال و آرزو گرفتار شده بود. امام در بیماری و ضعف فرو رفته‌ اند، موقع اذان فرا رسید. سرُم همچنان به بازوی امام بسته بود. قطره مایع دارویی فرو می‌ چکید و گذر زمان تأکید امام را به آقای انصاری یادآوری می‌کرد. اما آقای انصاری بیشتر از هر چیز به سلامت امام می‌ اندیشید. بنابراین فکر می کرد که استراحت برای امام بهتر است. توصیه پزشکان هم همین بود. امام را بیدار نکردند تا این که ده دوازده دقیقه از اذان گذشت. امام بیدار شدند و از آقای انصاری پرسیدند: - وقت اذان شده یا نه؟ - از وقت اذان گذشته، آقا! - چقدر گذشته؟ - ده دوازده دقیق. امام، احمد آقا (فرزندشان) را فرا خواندند و فرمودند: "آقای انصاری به هر ملاحظه‌ ای که از بیدار کردن من خودداری کرده باشند کار درستی نکرده ‌اند، نماز اول وقت برای من از هر ملاحظه دیگری با اهمیت‌تر است. من همیشه دقایقی قبل از اذان، انتظار اول وقت نماز را می‌ کشم و از اولین روز بلوغ مرتکب نشده بودم که نمازم از اول وقت تأخیر بیفتد". منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

راههای موفقیت در درس چیست؟


پاسخ:

استفاده صحیح از فرصت‌ها و مدیریت زمان این مشکل را حل خواهد کرد. برای این منظور توصیه‌ های زیر را به کار ببندید:
1- صبح‌ها پس از اذان بیدار بمانید، در تعقیبات نماز صبح 33 مرتبه سبحان اللَّه - 33 مرتبه الحمدللَّه و 34 مرتبه اللَّه اکبر بگویید (برعکس ترتیب تسبیحات فاطمه زهرا"س").
2- اوقات خود را به دقت تنظیم کنید و سعی کنید طبق برنامه عمل کنید.
3- کارهایی را که موجب ضایع شدن فرصت‌های شما می‌ شود یادداشت کرده و به تدریج با آنها مبارزه و از کارهای خود حذف کنید.
4- دعایی که در مفاتیح الجنان در تعقیبات مشترکه آمده است و با این جمله شروع‌
می ‌شود "سبحان من لا یعتدی علی اهل مملکته..." را پس از نمازها بخوانید.
5 - یکی از رموز موفقیت انسان داشتن ارتباط با خداست، لذا می‌ بینیم که بزرگان در صورتی می‌ توانند کار بزرگ انجام دهند که ارتباط با خدا داشته باشند. یکی از راه‌ های این ارتباط خواندن نماز در اول وقت و اهمیت دادن به آن است. در این رابطه خاطره‌ای از امام خمینی برای شما نقل می‌ کنم:
انتظار اول وقت نماز را می‌ کشید. آن هم پس از عمل جراحی طولانی قلب که معمولاً انسان در چنان لحظاتی همه چیز را فراموش می‌ کند ولی دقایقی به اول وقت نماز مانده، ضعف پس از عمل، دوباره وجود امام را فرا می‌ گیرد. در این لحظات امام به آقای انصاری توصیه می‌ کنند: "اگر خوابم برد، اول وقت نماز بیدارم کنید". آقای انصاری مانند همگان نگران سلامت امام در پیچ و خم خیال و آرزو گرفتار شده بود. امام در بیماری و ضعف فرو رفته‌ اند، موقع اذان فرا رسید. سرُم همچنان به بازوی امام بسته بود. قطره مایع دارویی فرو می‌ چکید و گذر زمان تأکید امام را به آقای انصاری یادآوری می‌کرد. اما آقای انصاری بیشتر از هر چیز به سلامت امام می‌ اندیشید. بنابراین فکر می کرد که استراحت برای امام بهتر است. توصیه پزشکان هم همین بود. امام را بیدار نکردند تا این که ده دوازده دقیقه از اذان گذشت. امام بیدار شدند و از آقای انصاری پرسیدند:
- وقت اذان شده یا نه؟
- از وقت اذان گذشته، آقا!
- چقدر گذشته؟
- ده دوازده دقیق.
امام، احمد آقا (فرزندشان) را فرا خواندند و فرمودند: "آقای انصاری به هر ملاحظه‌ ای که از بیدار کردن من خودداری کرده باشند کار درستی نکرده ‌اند، نماز اول وقت برای من از هر ملاحظه دیگری با اهمیت‌تر است. من همیشه دقایقی قبل از اذان، انتظار اول وقت نماز را می‌ کشم و از اولین روز بلوغ مرتکب نشده بودم که نمازم از اول وقت تأخیر بیفتد".
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین