دو تا پسر 15 و 13 ساله دارم که برای مدت های طولانی با هم قهر می‌کنند. آن ها را چگونه با هم آشتی دهم؟
توجه داشته باشید که قهر کودکان و نوجوانان طبیعی است و اگر کوتاه مدت باشد خالی از فایده هم نیست؛‌ چرا که دوست و محبت آنان را بیشتر می‌کند. من رشتة‌ محبت تو پاره کنم شاید گره خورده به تو نزدیک تر شود. در برابر این مسأله حساسیت بیش از حد نشان ندهید؛ زیرا گاهی برای جلب توجه است که بکوشید زمینه‌های قهرهای طولانی را از بین ببرید. یکی از عوامل قهرهای طولانی کودک و نوجوان قهرهای طولانی والدین است؛‌ زیرا آنان از پدر و مادر الگو می‌گیرند. بکوشید مشکلات خود با همسرتان را با گفتگو حل کنید. اصرار فراوان بر آشتی کردن آن ها با هم نتیجه خوبی ندارد. باید با راه‌ کارهای ذیل، زمینه‌های آشتی را فراهم سازید؛ 1- مسافرت های جمعی خانواده؛‌ 2- اعطای مسؤولیت های مشترک 3- جلسات خانوادگی برای رفع سوء تفاهم. 4- القای ارزش‌های دینی (ناپسندی قهر و دشمنی، ارزش عفو و گذشت و ...) رسول خدا (ص) می‌فرماید: ... فَیغفرُ لِکل عبدٍ مؤمنِ الا من کانتْ بیته و بینَ اَخیهِ شَحناء. خداوند بنده مومن را را می‌آمرزد به جز کسی که با برادرش دشمن باشد. براساس روایتی از امام صادق (ع) نیز آمده است: مَن ورع العداوه حَصدَ ما بدر. کسی که دشمن را بکارد، آن چه کاشت است درو خواهد کرد. www.morsalat.com
عنوان سوال:

دو تا پسر 15 و 13 ساله دارم که برای مدت های طولانی با هم قهر می‌کنند. آن ها را چگونه با هم آشتی دهم؟


پاسخ:

توجه داشته باشید که قهر کودکان و نوجوانان طبیعی است و اگر کوتاه مدت باشد خالی از فایده هم نیست؛‌ چرا که دوست و محبت آنان را بیشتر می‌کند.
من رشتة‌ محبت تو پاره کنم
شاید گره خورده به تو نزدیک تر شود.
در برابر این مسأله حساسیت بیش از حد نشان ندهید؛ زیرا گاهی برای جلب توجه است که بکوشید زمینه‌های قهرهای طولانی را از بین ببرید. یکی از عوامل قهرهای طولانی کودک و نوجوان قهرهای طولانی والدین است؛‌ زیرا آنان از پدر و مادر الگو می‌گیرند. بکوشید مشکلات خود با همسرتان را با گفتگو حل کنید.
اصرار فراوان بر آشتی کردن آن ها با هم نتیجه خوبی ندارد. باید با راه‌ کارهای ذیل، زمینه‌های آشتی را فراهم سازید؛
1- مسافرت های جمعی خانواده؛‌ 2- اعطای مسؤولیت های مشترک 3- جلسات خانوادگی برای رفع سوء تفاهم. 4- القای ارزش‌های دینی (ناپسندی قهر و دشمنی، ارزش عفو و گذشت و ...)
رسول خدا (ص) می‌فرماید:
... فَیغفرُ لِکل عبدٍ مؤمنِ الا من کانتْ بیته و بینَ اَخیهِ شَحناء.
خداوند بنده مومن را را می‌آمرزد به جز کسی که با برادرش دشمن باشد.
براساس روایتی از امام صادق (ع) نیز آمده است:
مَن ورع العداوه حَصدَ ما بدر.
کسی که دشمن را بکارد، آن چه کاشت است درو خواهد کرد.
www.morsalat.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین