به علت زود رنجی و رک گویی نمی توانم دوستان صمیمی پیدا کنم مرا راهنمایی کنید.
تحلیل شما از علل ضعف در دوست یابی بسیار دقیق و روانکاوانه است و می‌توان گفت که تمام سرنخ‌های بررسی رفتار در نامه مورد اشاره قرار گرفته است. همانگونه که خود اشاره کرده‌اید مشکل عمده شما در موضوع ارتباط بادیگران زود رنجی و رک گویی بوده است این خصوصیت ریشه در دوران کودکی و رفتارهای خانواده دارد که البته تجزیه و تحلیل آن با روشهای علمی کاری سودمند است ولی آنچه که از تحلیل گذشته سودمندتر است شناخت آینده و اخذ تصمیم صحیح برای وصول به اهداف است آدمی فقط ساخته محیط خانواده و اطرافیان نیست، بلکه ارادهانسانی از عوامل بسیار مهمی است که می‌تواند همه گذشته‌ها را تحت تاثیر قرار دهد و شرایط را دگرگون سازد. مهماراده کردن و خواستن است به نظر ما مشکل شما باور نداشتن خود است و از همین جهت در برخوردها احساسضعف کرده و همواره همان پیش ساخته ها، خود را نشان می‌دهند. شما هیچ مشکلی جز باور کردن خود ندارید. چراخود را کمتر از دیگران می‌بینید؟ شما بحمداللّه‌ با این استعداد که دارید می‌توانید به گونه‌ای باشید که دیگران برای دوستی با شما مسابقه بدهند. بنابراین توصیه ما این است که خود را باور کنید و به خود اعتماد داشته باشید و با توکل بر خداوند برای ایده‌های خود تلاش کنید. توصیه‌ها:1- ارتباط خود را با خداوند محکم کنید و با نماز و حتی بجای آوردن نوافل و دعا پایگاه روحی خود را مستحکم‌تر سازید. 2- در مجالس و محافل عمومی شرکت کنید و از این بابت هیچ نگرانی به خود راه ندهید. 3- شب‌ها به هنگام آرامش در بستر این جملات را با خود زمزمه کنید من قادر هستم بر زود رنجی خود غلبه نمایم و آن را در هم بشکنم. من ایندشمن را از سر راه خود بر خواهم داشت و آن را نابود خواهم کرد. خداوند به من کمک خواهد کرد تا دوستانی خوب و صمیمی پیدا کنم. البته ذکریک نکته نیز در پایان ضروری است و آن اینکه دوستیها همواره به سود انسان تمام نمی‌شود گرچه دوست خوب، بسیار خوب است ولی دوستبد نیز بسیار بد است. امید آن داریم که با درایت و خردمندی و هنری که در شما سراغ داریم در روزهای آینده شاهد ارتباط گرم و صمیمی شما بادوستان خوبتان باشیم. eporsesh.com
عنوان سوال:

به علت زود رنجی و رک گویی نمی توانم دوستان صمیمی پیدا کنم مرا راهنمایی کنید.


پاسخ:

تحلیل شما از علل ضعف در دوست یابی بسیار دقیق و روانکاوانه است و می‌توان گفت که تمام سرنخ‌های بررسی رفتار در نامه مورد اشاره قرار گرفته است. همانگونه که خود اشاره کرده‌اید مشکل عمده شما در موضوع ارتباط بادیگران زود رنجی و رک گویی بوده است این خصوصیت ریشه در دوران کودکی و رفتارهای خانواده دارد که البته تجزیه و تحلیل آن با روشهای علمی کاری سودمند است ولی آنچه که از تحلیل گذشته سودمندتر است شناخت آینده و اخذ تصمیم صحیح برای وصول به اهداف است آدمی فقط ساخته محیط خانواده و اطرافیان نیست، بلکه ارادهانسانی از عوامل بسیار مهمی است که می‌تواند همه گذشته‌ها را تحت تاثیر قرار دهد و شرایط را دگرگون سازد. مهماراده کردن و خواستن است به نظر ما مشکل شما باور نداشتن خود است و از همین جهت در برخوردها احساسضعف کرده و همواره همان پیش ساخته ها، خود را نشان می‌دهند. شما هیچ مشکلی جز باور کردن خود ندارید. چراخود را کمتر از دیگران می‌بینید؟ شما بحمداللّه‌ با این استعداد که دارید می‌توانید به گونه‌ای باشید که دیگران برای دوستی با شما مسابقه بدهند. بنابراین توصیه ما این است که خود را باور کنید و به خود اعتماد داشته باشید و با توکل بر خداوند برای ایده‌های خود تلاش کنید.
توصیه‌ها:1- ارتباط خود را با خداوند محکم کنید و با نماز و حتی بجای آوردن نوافل و دعا پایگاه روحی خود را مستحکم‌تر سازید.
2- در مجالس و محافل عمومی شرکت کنید و از این بابت هیچ نگرانی به خود راه ندهید.
3- شب‌ها به هنگام آرامش در بستر این جملات را با خود زمزمه کنید من قادر هستم بر زود رنجی خود غلبه نمایم و آن را در هم بشکنم. من ایندشمن را از سر راه خود بر خواهم داشت و آن را نابود خواهم کرد. خداوند به من کمک خواهد کرد تا دوستانی خوب و صمیمی پیدا کنم. البته ذکریک نکته نیز در پایان ضروری است و آن اینکه دوستیها همواره به سود انسان تمام نمی‌شود گرچه دوست خوب، بسیار خوب است ولی دوستبد نیز بسیار بد است. امید آن داریم که با درایت و خردمندی و هنری که در شما سراغ داریم در روزهای آینده شاهد ارتباط گرم و صمیمی شما بادوستان خوبتان باشیم.
eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین