تحلیل شما از علل ضعف در دوست یابی بسیار دقیق و روانکاوانه است و می‌توان گفت که تمام سرنخ‌های بررسی رفتار در نامه مورد اشاره قرار گرفته است. همانگونه که خود اشاره کرده‌اید مشکل عمده شما در موضوع ارتباط بادیگران زود رنجی و رک گویی بوده است این خصوصیت ریشه در دوران کودکی و رفتارهای خانواده دارد که البته تجزیه و تحلیل آن با روشهای علمی کاری سودمند است ولی آنچه که از تحلیل گذشته سودمندتر است شناخت آینده و اخذ تصمیم صحیح برای وصول به اهداف است آدمی فقط ساخته محیط خانواده و اطرافیان نیست، بلکه ارادهانسانی از عوامل بسیار مهمی است که می‌تواند همه گذشته‌ها را تحت تاثیر قرار دهد و شرایط را دگرگون سازد. مهماراده کردن و خواستن است به نظر ما مشکل شما باور نداشتن خود است و از همین جهت در برخوردها احساسضعف کرده و همواره همان پیش ساخته ها، خود را نشان می‌دهند. شما هیچ مشکلی جز باور کردن خود ندارید. چراخود را کمتر از دیگران می‌بینید؟ شما بحمداللّه‌ با این استعداد که دارید می‌توانید به گونه‌ای باشید که دیگران برای دوستی با شما مسابقه بدهند. بنابراین توصیه ما این است که خود را باور کنید و به خود اعتماد داشته باشید و با توکل بر خداوند برای ایده‌های خود تلاش کنید. توصیه‌ها:1- ارتباط خود را با خداوند محکم کنید و با نماز و حتی بجای آوردن نوافل و دعا پایگاه روحی خود را مستحکم‌تر سازید. 2- در مجالس و محافل عمومی شرکت کنید و از این بابت هیچ نگرانی به خود راه ندهید. 3- شب‌ها به هنگام آرامش در بستر این جملات را با خود زمزمه کنید من قادر هستم بر زود رنجی خود غلبه نمایم و آن را در هم بشکنم. من ایندشمن را از سر راه خود بر خواهم داشت و آن را نابود خواهم کرد. خداوند به من کمک خواهد کرد تا دوستانی خوب و صمیمی پیدا کنم. البته ذکریک نکته نیز در پایان ضروری است و آن اینکه دوستیها همواره به سود انسان تمام نمی‌شود گرچه دوست خوب، بسیار خوب است ولی دوستبد نیز بسیار بد است. امید آن داریم که با درایت و خردمندی و هنری که در شما سراغ داریم در روزهای آینده شاهد ارتباط گرم و صمیمی شما بادوستان خوبتان باشیم. eporsesh.com
تحلیل شما از علل ضعف در دوست یابی بسیار دقیق و روانکاوانه است و میتوان گفت که تمام سرنخهای بررسی رفتار در نامه مورد اشاره قرار گرفته است. همانگونه که خود اشاره کردهاید مشکل عمده شما در موضوع ارتباط بادیگران زود رنجی و رک گویی بوده است این خصوصیت ریشه در دوران کودکی و رفتارهای خانواده دارد که البته تجزیه و تحلیل آن با روشهای علمی کاری سودمند است ولی آنچه که از تحلیل گذشته سودمندتر است شناخت آینده و اخذ تصمیم صحیح برای وصول به اهداف است آدمی فقط ساخته محیط خانواده و اطرافیان نیست، بلکه ارادهانسانی از عوامل بسیار مهمی است که میتواند همه گذشتهها را تحت تاثیر قرار دهد و شرایط را دگرگون سازد. مهماراده کردن و خواستن است به نظر ما مشکل شما باور نداشتن خود است و از همین جهت در برخوردها احساسضعف کرده و همواره همان پیش ساخته ها، خود را نشان میدهند. شما هیچ مشکلی جز باور کردن خود ندارید. چراخود را کمتر از دیگران میبینید؟ شما بحمداللّه با این استعداد که دارید میتوانید به گونهای باشید که دیگران برای دوستی با شما مسابقه بدهند. بنابراین توصیه ما این است که خود را باور کنید و به خود اعتماد داشته باشید و با توکل بر خداوند برای ایدههای خود تلاش کنید.
توصیهها:1- ارتباط خود را با خداوند محکم کنید و با نماز و حتی بجای آوردن نوافل و دعا پایگاه روحی خود را مستحکمتر سازید.
2- در مجالس و محافل عمومی شرکت کنید و از این بابت هیچ نگرانی به خود راه ندهید.
3- شبها به هنگام آرامش در بستر این جملات را با خود زمزمه کنید من قادر هستم بر زود رنجی خود غلبه نمایم و آن را در هم بشکنم. من ایندشمن را از سر راه خود بر خواهم داشت و آن را نابود خواهم کرد. خداوند به من کمک خواهد کرد تا دوستانی خوب و صمیمی پیدا کنم. البته ذکریک نکته نیز در پایان ضروری است و آن اینکه دوستیها همواره به سود انسان تمام نمیشود گرچه دوست خوب، بسیار خوب است ولی دوستبد نیز بسیار بد است. امید آن داریم که با درایت و خردمندی و هنری که در شما سراغ داریم در روزهای آینده شاهد ارتباط گرم و صمیمی شما بادوستان خوبتان باشیم.
eporsesh.com
- [سایر] لطفاً درباره مرگ و حقیقت آن، مرا راهنمایی کنید .
- [سایر] کار مند هستم میخواهم وارد حوزه شوم مرا راهنمایی کنید
- [سایر] تردید مثل خوره روح مرا می آزارد؛ باورهای دینی ام را سست می یابم. لطفاً مرا راهنمایی کنید.
- [آیت الله اردبیلی] اسم من در شناسنامه، احمد است و اسمی که با آن در بین اقوام و دوستان شناخته میشوم رضا است، آیا عاقد میتواند صیغة عقد مرا با اسم مستعارم که همسرم و بقیه افراد مرا با آن میشناسند جاری کند؟
- [سایر] سلام. همیشه به آدمهایی که با اطرافیانشون ارتباطی صمیمی و خوب برقرار می کنن حسودیم می شه. من معمولاً خیلی راحت با کسی دوست نمی شم. و الان هم دوستایی به جز دوستای دوران دبیرستان و دانشگاه دوست صمیمی دیگه ای ندارم. روابط عمومی خوبی ندارم. لطفا راهنمایی کنید.
- [سایر] همسرم مدیریت مرا در زندگی نمی پذیرد و به حرفهای من گوش نمی دهد و به همین دلیل اختلاف داریم. لطفا مرا راهنمایی فرمایید؟
- [سایر] پسر 8 سالهای دارم که بسیار ترسو و خجالتی است. معلمان مدرسه همیشه برای این موضوع مرا به مدرسه میخوانند. لطفا مرا راهنمایی کنید.
- [سایر] در مورد ورود اسلام به خوزستان اطلاعاتی می خواستم، لطفاً مرا راهنمایی کنید.
- [سایر] پسر 8 سالهای دارم که میپرسد که خدا چگونه است؟ لطفاً مرا راهنمایی کنید.
- [سایر] میخواهم ناخن بکارم اگر وضو و غسل جبیره انجام بدهم مشکلی دارد؟؟؟ لطفا مرا راهنمایی کنید
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر مالی را که قرار میگذارد بدهد معیّن کند مثلاً بگوید هرکس اسب مرا پیدا کند، این گندم را به او میدهم، لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست وقیمت آن چیست، ولی اگر مال را معیّن نکند مثلاً بگوید کسی که اسب مرا پیدا کند ده من گندم به او میدهم، باید خصوصیّات آن را کاملاً معیّن نماید.
- [آیت الله مظاهری] اگر مالی را که قرار میگذارد بدهد معیّن کند مثلاً بگوید هر کس اسب مرا پیدا کند این گندم را به او میدهم، لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست و قیمت آن چه مقدار است، ولی اگر مال را معیّن نکند، مثلاً بگوید کسی که اسب مرا پیدا کند ده من گندم به او میدهم، باید گندمی که متعارف در بازار است بدهد.
- [امام خمینی] اگر مالی را که قرار میگذارد بدهد معین کند مثلًا بگوید هر کس اسب مرا پیدا کند، این گندم را به او میدهم، لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست و قیمت آن چیست ولی اگر مال را معین نکند مثلًا بگوید کسی که اسب مرا پیدا کند ده من گندم به او میدهم، باید خصوصیات آن را کاملًا معین نماید.
- [آیت الله اردبیلی] اگر جاعل مالی را که قرار میگذارد بدهد، معیّن کند، مثلاً بگوید: (هر کس اسب مرا پیدا کند، این بار گندم را به او میدهم) لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست و قیمت آن چیست؛ ولی اگر مال را معیّن نکند، مثلاً بگوید: (کسی که اسب مرا پیدا کند صد کیلو گندم به او میدهم) باید خصوصیّات آن را کاملاً معیّن نماید.
- [آیت الله بروجردی] اگر مالی را که قرار میگذارد بدهد معین کند، مثلاً بگوید:هر کس اسب مرا پیدا کند، این گندم را به او میدهم، لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست و قیمت آن چیست، ولی اگر مال را معین نکند، مثلاً بگوید:کسی که اسب مرا پیدا کند ده مَن گندم به او میدهم، باید خصوصیات آن را کاملاً معین نماید.
- [آیت الله خوئی] اگر مالی را که قرار میگذارد بدهد معین کند مثلًا بگوید هر کس اسب مرا پیدا کند این گندم را به او میدهم لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست و قیمت آن چیست. ولی اگر مال را معین نکند مثلًا بگوید: کسی که اسب مرا پیدا کند ده من گندم به او میدهم، باید خصوصیات آن را کاملًا معین نماید.
- [آیت الله بهجت] اگر مالی را که قرار میگذارد بدهد معین کند، مثلاً بگوید: (هر کس اسب مرا پیدا کند، این کیسه گندم را به او میدهم)، لازم نیست بگوید این گندم مال کجاست و قیمت آن چقدر است، ولی اگر مال را معین نکند، مثلاً بگوید: (کسی که اسب مرا پیدا کند، ده من گندم به او میدهم)، باید خصوصیات آن را کاملاً معین نماید.
- [آیت الله سبحانی] اگر مالی را که قرار می گذارد بدهد معین کند مثلاً بگوید هر کس اتومبیل مرا پیدا کند، این گندم را به او می دهم، لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست و قیمت آن چیست. ولی اگر مال را معین نکند مثلاً بگوید کسی که اتومبیل مرا پیدا کند ده من گندم به او می دهم; احتیاط آن است که خصوصیات آن را معین نماید.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر مالی را که قرار می گذارد بدهد معین کند؛ مثلا بگوید هر کس اسب مرا پیدا کند؛ این گندم را به او می دهم؛ لازم نیست بگوید آن گندم مال کجا است و قیمت آن چیست. و اگر مال را معین نکند؛ مثلا بگوید کسی که اسب مرا پیدا کنده ده من گندم به او می دهم لازم نیست خصوصیات آن را کاملا معین نماید.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر مالی را که قرار میگذارد بدهد معیّن کند، مثلاً بگوید اگر اسب مرا پیدا کنی، این گندم را (که عامل آن را دیده است) به تو میدهم، لازم نیست بگوید آن گندم مال کجاست و قیمت آن چیست، ولی اگر مال را معیّن نکند، مثلاً بگوید اگر اسب مرا پیدا کنی، ده کیلو گندم به تو میدهم، باید خصوصیّات آن را کاملاً معیّن کند.