شب ادراری کودکان، مشکلی است که با افزایش سن، خود به خود از بین می‌رود، مگر این که منشأ جسمی (پزشکی) داشته باشد (حدود 5 درصد) که در این صورت، کودک شب ادرار باید تحت درمان قرار گیرد. کودکان 3 ساله حدود 49 درصد، کودکان 4 ساله 26 درصد و 5 ساله‌ها حدود 7 درصد به شب ادراری با تعریف خاص آن (ر. ک: ص 144) مبتلایند و این مشکل در سنین بالاتر به تدریج کاهش می‌یابد؛ به طوری که براساس این پژوهش (1) در 10 سالگی حدود 3 درصد گزارش شده است. فرزند شما اکنون وارد دوره نوجوانی (12 تا 18 سالگی) شده که در این سن، حدود 5 / 1 درصد گزارش شده که در نهایت تا مرحله بلوغ جنسی (حدود 14 سالگی) ادامه می‌یابد؛ به ویژه اگر شب ادراری در خانواده شما ارثی باشد (ر. ک: ص 157). این مشکل به ندرت (1 درصد) در بزرگسالی ادامه می‌یابد؛ پس نگران دانشگاه و ازدواج فرزندتان نباشید و مطمئن باشید که این مسأله به زودی حل خواهد شد. در زمان باقیمانده سعی کنید با راهکارهای ذکر شده در بخش شب ادراری این کتاب، از بار فشار روحی او بکاهید. پی نوشت: 1.دکتر حسین برهانی (روان پزشک)، کودکان بیش فعال، ص 59. در این زمینه، پژوهش‌های متعددی انجام، و آمارهای متفاوتی داده شده است که به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود: کودکان 3 ساله 33 درصد، 4 ساله 25 درصد، 5 ساله 20 درصد، و 5 / 8 ساله 10 درصد (ریتا ویکس نلسون، والن سی‌ایزرائل، اختلال‌های رفتاری کودکان، ص 254). کودکان 3 ساله 50 درصد، 4 ساله 31 درصد، 8 ساله 12 درصد (یو. داگلاس، اصلاح رفتار کودکان، ص 142). پسران 6 ساله 22 درصد، دختران 6 ساله 18 درصد، پسران سفیدپوست 11 ساله 13 درصد، پسران سیاه‌پوست 11 ساله 22 درصد، دختران سفیدپوست 11 ساله 9 درصد، دختران سیاه‌پوست 11 ساله 12 درصد، در 18 سالگی 3 درصد (سوزان، ای‌گاتلیب، کلیدهای برخورد با مشکلات خواب کودکان، ص 168). منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
با این که 12 سال از عمر پسرم میگذرد، هنوز مسأله شب ادراری او حل نشده است. این مشکل تا چه سنی ادامه خواهد داشت؟
شب ادراری کودکان، مشکلی است که با افزایش سن، خود به خود از بین میرود، مگر این که منشأ جسمی (پزشکی) داشته باشد (حدود 5 درصد) که در این صورت، کودک شب ادرار باید تحت درمان قرار گیرد.
کودکان 3 ساله حدود 49 درصد، کودکان 4 ساله 26 درصد و 5 سالهها حدود 7 درصد به شب ادراری با تعریف خاص آن (ر. ک: ص 144) مبتلایند و این مشکل در سنین بالاتر به تدریج کاهش مییابد؛ به طوری که براساس این پژوهش (1)
در 10 سالگی حدود 3 درصد گزارش شده است.
فرزند شما اکنون وارد دوره نوجوانی (12 تا 18 سالگی) شده که در این سن، حدود 5 / 1 درصد گزارش شده که در نهایت تا مرحله بلوغ جنسی (حدود 14 سالگی) ادامه مییابد؛ به ویژه اگر شب ادراری در خانواده شما ارثی باشد (ر. ک: ص 157).
این مشکل به ندرت (1 درصد) در بزرگسالی ادامه مییابد؛ پس نگران دانشگاه و ازدواج فرزندتان نباشید و مطمئن باشید که این مسأله به زودی حل خواهد شد.
در زمان باقیمانده سعی کنید با راهکارهای ذکر شده در بخش شب ادراری این کتاب، از بار فشار روحی او بکاهید.
پی نوشت:
1.دکتر حسین برهانی (روان پزشک)، کودکان بیش فعال، ص 59.
در این زمینه، پژوهشهای متعددی انجام، و آمارهای متفاوتی داده شده است که به برخی از آنها اشاره میشود: کودکان 3 ساله 33 درصد، 4 ساله 25 درصد، 5 ساله 20 درصد، و 5 / 8 ساله 10 درصد (ریتا ویکس نلسون، والن سیایزرائل، اختلالهای رفتاری کودکان، ص 254).
کودکان 3 ساله 50 درصد، 4 ساله 31 درصد، 8 ساله 12 درصد (یو. داگلاس، اصلاح رفتار کودکان، ص 142). پسران 6 ساله 22 درصد، دختران 6 ساله 18 درصد، پسران سفیدپوست 11 ساله 13 درصد، پسران سیاهپوست 11 ساله 22 درصد، دختران سفیدپوست 11 ساله 9 درصد، دختران سیاهپوست 11 ساله 12 درصد، در 18 سالگی 3 درصد (سوزان، ایگاتلیب، کلیدهای برخورد با مشکلات خواب کودکان، ص 168).
منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
- [سایر] آیا مسأله طول عمر امام زمان (عج) مورد اعتراض اهل سنت واقع شده است؟
- [سایر] اهل سنت در مورد ابوبکر و عمر چه دیدگاهی دارند؟
- [سایر] کتب اهل سنت چه کراماتی برای عمر نقل کرده است؟
- [سایر] اهل سنت می گویند ضارب فاطمه (سلام الله علیها) عمر ابن هشام می باشد نه عمر بن خطاب آیا صحیح است ؟
- [سایر] خالد بن ولیدی که با عمر مخالف بود سنی مذهب بود یا شیعه؟
- [سایر] اهل سنت برای عمر و عثمان چه کراماتی بیان می کنند؟
- [سایر] آیا نسبت هذیان به پیامبر(ص) توسط خلیفه دوم در منابع اهل سنت هم آمده است؟
- [سایر] نحوه اسلام آوردن عمر را با استناد به منابع اهل سنت ذکر کنید؟
- [سایر] آیا علمای اهل سنت، طول عمر امام زمان (عج) را بعید میدانند؟!
- [سایر] چرا اهل سنت در کتب خود به عمر و ابوبکر و عثمان (رضی الله) ولی به علی علیه السلام (کرم الله وجهه) خطاب می کنند؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] زنی که از شوهرش طلاق گرفته باید عده نگه دارد، مگر این که شوهر با او اصلاً نزدیکی نکرده باشد، یا قبل از نه سال طلاقش دهد، یا زن یائسه باشد یعنی پنجاه سال از عمر او گذشته باشد، در این سه صورت بعد از طلاق می تواند بلافاصله شوهر کند.
- [امام خمینی] ظاهراً تمام اقسام بیمه صحیح باشد، با به کار بردن شرایطی که ذکر شد، چه بیمه عمر باشد، یا بیمه کالاهای تجارتی، یا عمارات یا کشتیها و هواپیماها، و یا بیمه کارمندان دولت یا مؤسسات یا بیمه اهل یک قریه یا شهر، و بیمه عقد مستقلی است و میتوان به عنوان بعض عقود دیگر از قبیل صلح آن را اجرا کرد.
- [آیت الله اردبیلی] ظاهرا با رعایت شرایطی که ذکر شد، تمام اقسام بیمه صحیح میباشد، چه بیمه عمر باشد یا بیمه کالاهای تجارتی یا عمارتها یا کشتیها و هواپیماها و یا بیمه کارمندان دولت یا مؤسّسات یا بیمه اهل یک قریه یا شهر و بیمه عقد مستقلّی است و میتوان به عنوان بعضی از عقود دیگر از قبیل صلح، آن را اجرا کرد.
- [آیت الله بروجردی] هر گاه چیزی که پیدا کرده نشانهای دارد که به واسطهی آن میتواند صاحبش را پیدا کند، اگر چه صاحب آن سنی یا کافریست که در امان مسلمانان است، در صورتی که قیمت آن چیز به 6 / 12 نخود نقرهی سکهدار برسد، باید از روزی که آن را پیدا کرده، تا یک هفته روزی دو مرتبه و بعد تا یک ماه هفتهای یک مرتبه و بعد تا یک سال ماهی یک مرتبه در محل اجتماع مردم اعلان کند.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر کسی دختر نابالغی را برای خود عقد کند و پیش از آن که نه سال دختر تمام شود با او نزدیکی ودخول کند، احتیاط واجب آن است که تا آخر عمر از دخول به او خودداری نماید در صورتی که افضأ شده باشد والاّض مستحبّ است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر کسی دختر نابالغی را برای خود عقد کند، نباید پیش از آن که نه سال دختر تمام شود، با او نزدیکی و دخول کرد، و اگر پیش از آن که نه سالش تمام شود با او نزدیکی کرد، ظاهر این است که موجب حرمت نزدیکی با او بعد از نه سال نمی شود، اگر چه احتیاط این است که تا آخر عمر خصوصاً اگر افضا نموده باشد، از دخول به او با رضایت او خودداری نماید و الا او را طلاق دهد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر کسی دختر نابالغی را برای خود عقد کند، نباید پیش از آن که نه سال دختر تمام شود، با او نزدیکی و دخول کرد، و اگر پیش از آن که نه سالش تمام شود با او نزدیکی کرد، ظاهر این است که موجب حرمت نزدیکی با او بعد از نه سال نمیشود، اگر چه احتیاط این است که تا آخر عمر خصوصاً اگر افضا نموده باشد، از دخول به او با رضایت او خودداری نماید، و الا او را طلاق دهد.
- [آیت الله خوئی] هرگاه چیزی که پیدا کرده نشانهای دارد که به واسط آن میتواند صاحبش را پیدا کند، اگرچه بداند صاحب آن سنی یا کافری است که اموالش محترم است، در صورتی که قیمت آن چیز به یک درهم برسد باید از روزی که آن را پیدا کرده تا یک سال در محل اجتماع مردم اعلان کند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] هرگاه چیزی که پیدا کرده؛ نشانه ای دارد که به واسطه آن می تواند صاحبش را پیدا کند؛ اگرچه بداند صاحب آن سنی یا کافری است که اموالش محترم است؛ در صورتی که قیمت آن چیز به مقدار یک درهم برسد؛ باید از روزی که آن را پیدا کرده تا یک سال در محل اجتماع مردم اعلان کند.
- [آیت الله وحید خراسانی] گاهی بانکها به منظور تشویق و ترغیب مردم که حساب باز کنند یا مشتریان که بیشتر پولشان را به بانک بسپارند جایزه ای در نظر می گیرند که از طریق قرعه کشی به کسی که قرعه به نام او اصابت کند بدهند مساله جایزه های بانکی دو صورت دارد اول ان که قرعه کشی بر بانک شرط نشود بلکه قرعه فقط به عنوان تشویق باشد در این صورت عمل قرعه جایز است و کسی که قرعه به نام او اصابت کند جایز است ان جایزه را بگیرد و اگر بانک دولتی یا مشترک که به شرکت دولت و مردم تاسیس شده است باشد احتیاط واجب ان است که یک پنجم ان را به نیت مافی الذمه به سادات فقیر بدهد و بقیه از منافع ان سال می باشد که اگر در موونه ان سال صرف نشود باید خمس ان را بپردازد دوم ان که قرعه کشی شرط شود و بانک به جهت وفای به ان شرط قرعه بکشد که در این صورت عمل قرعه کشی جایز نیست و همچنین گرفتن جایزه برای کسی که قرعه به نام او اصابت کرده است جایز نیست