دختر 7 ساله‌ای دارم که در برابر داروهای مایع (شربت) مقاومت می‌کند، چگونه می‌توانم این مقاومت را از بین ببرم؟
علت اصلی مقاومت کودکان در برابر داروهای مایع، طعم نامطلوب آن‌ها است؛ پس بکوشید با راهکارهای ذیل تا حد امکان این مشکل را کمتر کنید: 1. مصرف آب میوه خنک، خرده یخ یا خوردنی‌هایی با طعم نعناع قبل و بعد از مصرف دارو، مزه بد آن را کمتر می‌کند؛ 2. استفاده از قطره چکان یا سرنگ بدون سوزن، باعث می‌شود که دارو در قسمت انتهایی گلو قرار گیرد و طعم بد آن کمتر احساس شود؛ 3. در صورت موافقت پزشک یا داروساز، داروهای مایع را داخل خوردنی دیگری مانند آب انگور یا آب آلو بریزید تا طعم بد آن را کمتر احساس کند. توجه داشته باشید که میزان خوردنی زیاد نباشد؛ زیرا ممکن است همه آن را نخورد و دارو به طور کامل مصرف نشود. از مخلوط کردن دارو با نوشیدنی‌هایی که دوست دارد (شیر، آب، پرتقال، آب سیب و...) بپرهیزید؛ زیرا ممکن است به جهت تغییر طعم آن‌ها تا مدتی این نوشیدنی را نخورد. منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388
عنوان سوال:

دختر 7 ساله‌ای دارم که در برابر داروهای مایع (شربت) مقاومت می‌کند، چگونه می‌توانم این مقاومت را از بین ببرم؟


پاسخ:

علت اصلی مقاومت کودکان در برابر داروهای مایع، طعم نامطلوب آن‌ها است؛ پس بکوشید با راهکارهای ذیل تا حد امکان این مشکل را کمتر کنید:
1. مصرف آب میوه خنک، خرده یخ یا خوردنی‌هایی با طعم نعناع قبل و بعد از مصرف دارو، مزه بد آن را کمتر می‌کند؛
2. استفاده از قطره چکان یا سرنگ بدون سوزن، باعث می‌شود که دارو در قسمت انتهایی گلو قرار گیرد و طعم بد آن کمتر احساس شود؛
3. در صورت موافقت پزشک یا داروساز، داروهای مایع را داخل خوردنی دیگری مانند آب انگور یا آب آلو بریزید تا طعم بد آن را کمتر احساس کند.
توجه داشته باشید که میزان خوردنی زیاد نباشد؛ زیرا ممکن است همه آن را نخورد و دارو به طور کامل مصرف نشود.
از مخلوط کردن دارو با نوشیدنی‌هایی که دوست دارد (شیر، آب، پرتقال، آب سیب و...) بپرهیزید؛ زیرا ممکن است به جهت تغییر طعم آن‌ها تا مدتی این نوشیدنی را نخورد.
منبع: کتاب نسیم مهر(3)، حجت الاسلام حسین دهنوی، انتشارات خادم الرضا(علیه السلام)/1388





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین