آینده رشته علوم تربیتی(تکنولوژی آموزشی) چیست؟
الف) توضیحی کوتاه درباره گرایش تکنولوژی آموزشی: یکی دیگر از گرایش‌های موجود در رشته علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی می‌باشد. تکنولوژی آموزشی عبارت است از آگاهی ‌ها و مهارتهای علمی که شامل روش سیستماتیک طراحی اجرا و ارزشیابی کل فرایند تدریس و یادگیری بر مبنای هدفهای بخصوص و بر اساس پژوهش در یادگیری و ارتباط انسانی و بکارگیری ترکیبی از منابع انسانی و مادی برای ایجاد یادگیری عمیق و پایدار. بر خلاف تصور عامه، تکنولوژی آموزشی صرفاً در وسایل و تجهیزات خلاصه نمی‌شود، بلکه یک نگرش تازه و به نوعی فلسفه تعلیم و تربیت است که با استفاده از اصول روانشناسی و بهره‌گیری از علم برنامه‌ریزی آموزشی و طراحی دقیق مبتنی بر هدفهای مشخص و بالاخره با در نظر گرفتن توأم منابع و امکانات انسانی و مادی بهترین روش وسائل آموزشی را در جهت تغییر رفتار فراگیران عرضه می‌کند. ب) صنعت و بازارکار گرچه در کشور ما دانشجویان علوم انسانی از نظر اشتغال دچار مشکلات زیادی هستند اما با گذشت زمان و ایجاد حساسیت هایی که از طرف رسانه ها و خانواده ها صورت گرفته جهت گیری کلی کشور به سمتی است که دانشجویان رشته هایی مانند علوم تربیتی بتوانند در خصوص اشتغال خود در مراکزی فراتر از مدارس آموزش و پرورش ، مشغول به کار شوند. مراکزی همچون فرهنگسراها ، سازمان بهزیستی ، سازمان زندان ها ، کانون های اصلاح و تربیت ، مراکز مشاوره خصوصی ، محل اشتغال این فارغ التحصیلان می تواند باشد.
عنوان سوال:

آینده رشته علوم تربیتی(تکنولوژی آموزشی) چیست؟


پاسخ:

الف) توضیحی کوتاه درباره گرایش تکنولوژی آموزشی:
یکی دیگر از گرایش‌های موجود در رشته علوم تربیتی گرایش تکنولوژی آموزشی می‌باشد. تکنولوژی آموزشی عبارت است از آگاهی ‌ها و مهارتهای علمی که شامل روش سیستماتیک طراحی اجرا و ارزشیابی کل فرایند تدریس و یادگیری بر مبنای هدفهای بخصوص و بر اساس پژوهش در یادگیری و ارتباط انسانی و بکارگیری ترکیبی از منابع انسانی و مادی برای ایجاد یادگیری عمیق و پایدار.
بر خلاف تصور عامه، تکنولوژی آموزشی صرفاً در وسایل و تجهیزات خلاصه نمی‌شود، بلکه یک نگرش تازه و به نوعی فلسفه تعلیم و تربیت است که با استفاده از اصول روانشناسی و بهره‌گیری از علم برنامه‌ریزی آموزشی و طراحی دقیق مبتنی بر هدفهای مشخص و بالاخره با در نظر گرفتن توأم منابع و امکانات انسانی و مادی بهترین روش وسائل آموزشی را در جهت تغییر رفتار فراگیران عرضه می‌کند.
ب) صنعت و بازارکار
گرچه در کشور ما دانشجویان علوم انسانی از نظر اشتغال دچار مشکلات زیادی هستند اما با گذشت زمان و ایجاد حساسیت هایی که از طرف رسانه ها و خانواده ها صورت گرفته جهت گیری کلی کشور به سمتی است که دانشجویان رشته هایی مانند علوم تربیتی بتوانند در خصوص اشتغال خود در مراکزی فراتر از مدارس آموزش و پرورش ، مشغول به کار شوند.
مراکزی همچون فرهنگسراها ، سازمان بهزیستی ، سازمان زندان ها ، کانون های اصلاح و تربیت ، مراکز مشاوره خصوصی ، محل اشتغال این فارغ التحصیلان می تواند باشد.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین