حالت شما یکی از دو طبقه اختلال‌های میل جنسی است که به آن اختلال میل جنسی کم‌کار )کمبود یا فقدان تصورات جنسی و کمبود یا فقدان میل به فعالیت جنسی( گفته می‌شود. اختلال‌های جنسی، چه از نوع اختلال‌های میل جنسی که طبقه دیگر آن، اختلال انزجار جنسی )پرهیز و تنفر از رابطه جنسی با شریک جنسی اختلال میل جنسی، یکی از طبقات اختلال‌های کنش جنسی است که عبارتند از: اختلال‌های تحریک جنسی، اختلال‌های اوج لذت جنسی، اختلال‌های درد جنسی و.... است و چه از نوع اختلال‌های مربوط به پارافیلیا ) Paraphilia. )خیال‌پردازیهای جنسی و میل جنسی همراه با اصرار و اعمال تکراری که برای شخص ناراحتی ایجاد می‌کند(، از جمله کودک‌خواهی، چشم‌چرانی، خودآزاری جنسی، دیگر آزاری جنسی و... و چه اختلال همجنس خواهی اختلال هویت جنسی، ) Transexality. بهتر است پیش از ازدواج درمان شود؛ به ویژه اختلالاتی که بر ارتباطات زناشویی تأثیر جدی و مستقیم می‌گذارد. توجه داشته باشید که این‌گونه اختلال‌ها درمان دارد. درمان آن‌ها با منشأ جسمی و فیزیولوژیک به وسیله اورولوژیست )Orologist( ، با منشأ روحی - روانی به وسیله سکس تراپیست ) سکس تراپیست، روان شناسی است که دوره درمان‌های جنسی را دیده. )Sex Therapist( یا روان‌پزشک و با منشأ هورمونی به وسیله متخصص غدد انجام می‌شود. ) برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، ر.ک: محمدباقر کجباف، روان‌شناسی رفتار جنسی، نشر روان
هیچگونه میلی به جنس مخالف ندارم. آیا این مسأله میتواند مشکلی در زندگی زناشویی ایجاد کند؟
حالت شما یکی از دو طبقه اختلالهای میل جنسی است که به آن اختلال میل جنسی کمکار )کمبود یا فقدان تصورات جنسی و کمبود یا فقدان میل به فعالیت جنسی( گفته میشود.
اختلالهای جنسی، چه از نوع اختلالهای میل جنسی که طبقه دیگر آن، اختلال انزجار جنسی )پرهیز و تنفر از رابطه جنسی با شریک جنسی اختلال میل جنسی، یکی از طبقات اختلالهای کنش جنسی است که عبارتند از: اختلالهای تحریک جنسی، اختلالهای اوج لذت جنسی، اختلالهای درد جنسی و.... است و چه از نوع اختلالهای مربوط به پارافیلیا ) Paraphilia. )خیالپردازیهای جنسی و میل جنسی همراه با اصرار و اعمال تکراری که برای شخص ناراحتی ایجاد میکند(، از جمله کودکخواهی، چشمچرانی، خودآزاری جنسی، دیگر آزاری جنسی و... و چه اختلال همجنس خواهی اختلال هویت جنسی، ) Transexality. بهتر است پیش از ازدواج درمان شود؛ به ویژه اختلالاتی که بر ارتباطات زناشویی تأثیر جدی و مستقیم میگذارد.
توجه داشته باشید که اینگونه اختلالها درمان دارد. درمان آنها با منشأ جسمی و فیزیولوژیک به وسیله اورولوژیست )Orologist( ، با منشأ روحی - روانی به وسیله سکس تراپیست ) سکس تراپیست، روان شناسی است که دوره درمانهای جنسی را دیده. )Sex Therapist( یا روانپزشک و با منشأ هورمونی به وسیله متخصص غدد انجام میشود. ) برای اطلاعات بیشتر در این زمینه، ر.ک: محمدباقر کجباف، روانشناسی رفتار جنسی، نشر روان
- [سایر] آیا ارتباط خواستگار باجنس مخالف مشکلی در ازدواج ایجاد میکند ؟
- [سایر] من میخواهم با دختری که سه سال از خودم بزرگتر است ازدواج کنم می خواستم بدانم آیا ممکن است در زندگی آینده من مشکلی ایجاد شود با وجود مخالفت خانواده بنده.
- [سایر] در مورد آشنایی اینترنتی و درخواست برای ازدواج از طریق اینترنت آیا مشکلی ایجاد می کند یا خیر؟
- [سایر] تفاوت فرهنگی تا چه حد میتواند در زندگی مشترک زن و مرد مشکل ایجاد کند؟
- [سایر] چه عواملی می تواند سبب ایجاد یا تشدید ناخشنودی از زندگی زناشویی شود؟
- [سایر] سلام میخواستم نقش دوستی با جنس مخالف را در نابسامانی های زوجیتی توضیح بدین چه ازدواج با خود اون فرد باشه چه با کسی دیگر
- [سایر] آیا شناخت خط فکر سیاسی همسر آینده پیش از ازدواج لازم است و آیا دو خط فکر سیاسی متضاد، مشکلی در آینده ایجاد نخواهد کرد؟
- [سایر] آیا با ازدواج می توان دین طرف را تغییر داد و آیا خللی در زندگی ایجاد می کند یا خیر ؟
- [سایر] بنده با یک دختر کم سواد(سیکل) ازدواج کرده ام برای اینکه مشکلی در زندگی برایم پیش نیاید چه پیشنهادی می فرمایید؟
- [سایر] خواستگاری دارم که سیگار میکشد. مصرف سیگار تا چه حد میتواند در زندگی زناشویی تأثیرگذار باشد؟
- [آیت الله اردبیلی] هرگاه تمام نصاب از جنس نر باشد، زکات آن را میتواند از جنس ماده بدهد و بر عکس؛ همچنین اگر تمام آن گوسفند باشد، میتواند بز را به عنوان زکات آن بدهد و بر عکس؛ ولی احتیاط واجب آن است که اگر مثلاً گوسفندان خوبی دارد که باید زکات آنها را بدهد و میخواهد زکات آنهارا از جنس بز بپردازد، بزی که به عنوان زکات میدهد، بز خوبی باشد و بز کمتر از آن را ندهد. این مسأله در اصناف مختلف شتر و گاو نیز جاری است.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر زن خود را به ترتیبی که در فصل طلاق (مسأله 2531) گفته میشود، طلاق رجعی دهد در بین عدّه نمیتواند خواهر او را عقد نماید، ولی در عدّه بائن (که بعداً بیان میشود) میتواند عقد کند، ولی احتیاط مستحبّ آن است که در عدّه متعه از ازدواج با خواهر او خودداری نماید.
- [آیت الله اردبیلی] اگر زنی بچّهای را با شرایطی که در مسأله 2954 گفته میشود شیر دهد، پدر آن بچّه نمیتواند با دخترهایی که از آن زن به دنیا آمدهاند و دخترهای شوهری که شیر متعلّق به اوست ازدواج نماید، بلکه احتیاط واجب آن است که دخترهای رضاعی آن مرد را هم برای خود عقد ننماید، ولی چنانچه آن زن شیرده، دخترهای رضاعی دیگری داشته باشد که وقتی همسر مرد دیگری بوده، از شیر آن مرد به آنها داده است، پدر آن بچه میتواند با آن دخترها ازدواج کند، اگرچه احتیاط مستحب آن است که با آنان ازدواج نکند و نگاه محرمانه یعنی نگاهی که انسان میتواند به محرمهای خود کند نیز به آنان ننماید.
- [آیت الله سیستانی] اگر زن یا مرد بهتر از آنچه هست به دیگری معرفی شود تا به ازدواج با او رغبت نماید چه در ضمن عقد باشد ، یا پیش از آن ، در صورتی که عقد بر اساس آن واقع شود چنانچه پس از عقد این امر بر طرف دیگر معلوم شود ، او میتواند عقد را بهم بزند ، و تفصیل احکام این مسأله در رساله (منهاج الصالحین) بیان شده است . عدّهای از زنها که ازدواج با آنان حرام است
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر زنی بچهای را با شرائطی که در )مسأله 2490) گفته میشود شیر دهد، پدر آن بچه نمیتواند با دخترهایی که از آن زن به دنیا آمدهاند ازدواج کند و نیز نمیتواند دخترهای شوهری را که شیر مال اوست اگرچه دخترهای رضاعی او باشند برای خود عقد نماید ولی جائز است با دخترهای رضاعی آن زن ازدواج کند اگر چه احتیاط مستحبّ آن است که با آنان ازدواج نکند و نگاه محرمانه یعنی نگاهی که انسان میتواند به محرمهای خود کند، به آنان ننماید.
- [آیت الله بروجردی] اگر زنی بچهای را با شرایطی که در مسأله (2483) گفته میشود، شیر دهد، پدر آن بچه نمیتواند با دخترهایی که از آن زن به دنیا آمدهاند ازدواج کند و نیز نمیتواند دخترهای شوهری را که شیر مال او است، اگر چه دخترهای رضاعی او باشند برای خود عقد نماید، ولی جایز است با دخترهای رضاعی آن زن ازدواج کند، اگر چه احتیاط مستحب آن است که با آنان ازدواج نکند و نگاه محرمانه یعنی نگاهی که انسان میتواند به محرمهای خود کند به آنان ننماید.
- [آیت الله اردبیلی] اسباب ارث، یعنی رابطهای که موجب ارث بردن از میّت میشود، سه چیز است: اوّل: (خویشاوندی نَسبی) که خود به سه دسته تقسیم میشود و تفصیل آن در مسأله بعدی بیان میشود. دوم: (خویشاوندی سببی)، یعنی رابطهای که به سبب نکاح دائم ایجاد میشود و به وسیله آن زن و شوهر از یکدیگر ارث میبرند. سوم: (وِلاء) که به وسیله آن کسی که بر دیگری یک نوع ولایت دارد، در صورت نبودن خویشاوندان نسبی و سببی، از او ارث میبرد و آن بر سه قسم است: 1 (وِلاء عِتق) که موضوع آن در این زمان منتفی شده است.2 (ضِمان جَریره)؛ یعنی این که انسان با کسی قرار میگذارد که در زندگی ضامن جنایات او باشد و در عوض از او ارث ببرد.3 (امامت) که به واسطه آن امام مسلمین در برخی از صور که بیان خواهد شد، از میّت ارث میبرد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] تا وقتی که خریدار و فروشنده از مجلس معامله متفرّق نشدهاند، میتوانند معامله را به هم بزنند و نیز اگر مشتری حیوانی را بخرد، تا سه روز حقّ به هم زدن معامله را دارد و همچنین اگر پول جنسی را که نقد خریده تا سه روز ندهد و جنس را تحویل نگیرد، فروشنده میتواند معامله را به هم بزند، ولی کسی که مالی را صلح میکند، در این سه صورت حقّ به هم زدن صلح را ندارد و در صورتی که طرف مصالحه پرداخت مال المصالحه را بیش از حدّ متعارف به تأخیر بیندازد، انسان میتواند صلح را به هم بزند، در نه صورت دیگری که در احکام خرید و فروش گفته شد (مسأله 2132) میتوان صلح را به هم زد.
- [آیت الله سیستانی] اگر کسی دختر نابالغی را برای خود عقد کند ، حرام است پیش از آنکه نُه سال دختر تمام شود با او نزدیکی کند ، ولی اگر نزدیکی بکند ، بعد از بلوغ دختر نزدیکی با او حرام نیست اگر چه افضاء نموده باشد (معنای افضاء در مسأله (2348) گذشت) ولی در صورت افضاء باید دیه او را بدهد ، که دیه کشتن یک انسان است ، و همیشه باید مخارج زندگی او را بدهد حتی پس از طلاق ، بلکه بنابر احتیاط واجب حتی اگر آن دختر پس از طلاق با دیگری ازدواج نماید .
- [آیت الله سیستانی] تا وقتی خریدار و فروشنده از هم جدا نشدهاند ، میتوانند معامله را بهم بزنند ، و نیز اگر مشتری حیوانی را بخرد ، تا سه روز حقّ بهم زدن معامله را دارد . وهمچنین اگر پول جنسی را که خریده تا سه روز ندهد و جنس را تحویل نگیرد ، همانگونه که در مسأله (2083) گذشت ، فروشنده میتواند معامله را بهم بزند ، ولی کسی که مالی را صلح میکند ، در این سه صورت حقّ بهم زدن صلح را ندارد ، امّا در صورتی که طرف مصالحه در پرداخت مال المصالحه از حد متعارف تأخیر کند ، یا اینکه شرط شده باشد که مثلاً مال المصالحه را نقد بدهد و طرف عمل به شرط ننماید ، در این صورت میتواند صلح را بهم بزند ، و همچنین در بقیه صور دیگر که در احکام خرید و فروش گفته شد نیز میتواند صلح را بهم بزند ، در صورتی که یکی از دو طرف مصالحه مغبون باشد ، و اگر صلح برای رفع نزاع باشد نمیتواند صلح را بهم بزند ، بلکه در غیر این صورت نیز بنابر احتیاط واجب نباید مغبون معامله را بهم بزند .