در این زمینه اختلاف نظر هست . برخی می گویند این کار بیماری است و برخی اعتقاد ندارند .اما چیزی که یقینا بیماری محسوب می شود اعتیاد به این کار است . به نظر من خود این کار بیماری نیست اما عامل بسیاری از بیماری های روحی و جسمی خواهد شد. اما راهکاری ترک این کار در قدم اول بالا بردن ایمان و ترس از آخرت و قبر قیامت و همچنین خواندن زیاد قرآن و تدبر در معانی آن و اهتمام به خواند آیاتی که در مورد قیامت وجهنم و بهشت است. همیشه حاضر و ناظر دانستن خدا و یقین داشتن به این امر که نامه اعمال ما همیشه بر امام زمان عرضه می شود . و همچنین تصور اینکه روزی زشتی این کار نزد دیگران جلوه گر می شود و انسان تاب تحمل خجالت کشیدن را ندارد. راههای موقت : - ورزش بسیار بسیار سنگین تا سر حد خستگی -- روزه گرفتن ( عدم مصرف غذاهای محرک مثل شکلات و موز - عدم مشاهده فیلمها و عکسهای سکسی و محرک - عدم خواندن داستانهای پور نوگرافی -پر هیز از تنهایی - پر کردن کامل وقت خود تا جایی که وقت بیکاری برای خیالپردازی نماند. - عدم معاشرت با دوستانی که فکر و ذکرشان شهوت است . - عدم تمرکز و اختلاط بر روی اندامهای بانوان و یا پر هیز از صحبت کردن شهوت آمیز با جنس مخالف. -پر نبود شکم قبل از خواب - عدم پوشیدن لباس های تنگ و چسبان - پرهیز از نگاه کردن به مناظر، فیلم ها و تصاویر تحریک کننده ((این مورد خیلی مهم است واگر کسیه با چنین چیزی مواجه شد سریع چشم خود را باید ببند و یا به زمین و یا آسمان نگاه کند.)) - از شنیدن و خواندن مباحث و مطالب جنسی و حتی شوخی های جنسی وتحریک کننده و فکر کردن در این امور جدا" پرهیز شود. - از خوردن موادغذایی که محرک است مانند : خرما، پیاز، فلفل ، تخم مرغ ، گوشت قرمز،غذاهای پرچرب ، حتی المقدور اجتناب و به میزان ضرورت اکتفا شود. --قبل از خواب حتما" مثانه تخلیه شود. - از نوشیدن افراطگونه آب و مایعات پرهیز شود( به خصوص شب ها و قبل از خوابیدن ) . - هیچ گاه بدن عریان خود را در آینه نگاه نکنید. - از دست ورزی اندام جنسی خود اجتناب شود مخصوصا در هنگامی که انسان در رختخواب است. - هرگز به رونخوابیدن - در هنگام هجوم افکار جنسی شدید، نباید در مکان خلوت و دور از نظر دیگران بسر برد بلکه باید در مجالس عمومی وارد شد و یا اینکه در این حالت به دوستان تلفن زده و با آنان در مورد مسائل روزمره و متفرقه صحبت کرد تا کاملا حالت انسان طبیعی شود -روزه اخلاقی یعنی ، میزان صرف غذا را کاهش و فاصله هر وعده غذا را افزایش د و به حداقل خوراک اکتفا نمودن - رفتار متکبرانه با نامحرم و پرهیر جدی از سخنان ملایمت آمیز با آنها و همچنین پرهیز از نرمی و لینت در کلام با نامحرمان - اجتباب از قرار گرفتن با جنس مخالف در مکان خلوت حتی برای آموزش.. -تا قبل از اینکه خواب انسانرا فرا نگرفته به رختخواب نرفتن (سعی کنیدزمانیکه میخواهید به رختخواب بروید با خواندن کتاب یا تماشای تلویزیون افکارجنسی را از خوددور کنید) -به محض بیدار شدن رختخواب را ترک کردن -اگر کسی احتمال می دهد در حمام مورد هجوم افکار جنسی قرار میگیرد استحمام خود را به حداقل برساند و در اوقاتی به حمام برود که احتمال هجوم افکار کم باشد. راه دایم : راه دایم ترک استمنا، ازدواج است. منبع:www. almobin.ir
در این زمینه اختلاف نظر هست . برخی می گویند این کار بیماری است و برخی اعتقاد ندارند .اما چیزی که یقینا بیماری محسوب می شود اعتیاد به این کار است .
به نظر من خود این کار بیماری نیست اما عامل بسیاری از بیماری های روحی و جسمی خواهد شد.
اما راهکاری ترک این کار در قدم اول
بالا بردن ایمان و ترس از آخرت و قبر قیامت و همچنین خواندن زیاد قرآن و تدبر در معانی آن و اهتمام به خواند آیاتی که در مورد قیامت وجهنم و بهشت است.
همیشه حاضر و ناظر دانستن خدا و یقین داشتن به این امر که نامه اعمال ما همیشه بر امام زمان عرضه می شود .
و همچنین تصور اینکه روزی زشتی این کار نزد دیگران جلوه گر می شود و انسان تاب تحمل خجالت کشیدن را ندارد.
راههای موقت :
- ورزش بسیار بسیار سنگین تا سر حد خستگی
-- روزه گرفتن ( عدم مصرف غذاهای محرک مثل شکلات و موز
- عدم مشاهده فیلمها و عکسهای سکسی و محرک
- عدم خواندن داستانهای پور نوگرافی
-پر هیز از تنهایی
- پر کردن کامل وقت خود تا جایی که وقت بیکاری برای خیالپردازی نماند.
- عدم معاشرت با دوستانی که فکر و ذکرشان شهوت است .
- عدم تمرکز و اختلاط بر روی اندامهای بانوان و یا پر هیز از صحبت کردن شهوت آمیز با جنس مخالف.
-پر نبود شکم قبل از خواب
- عدم پوشیدن لباس های تنگ و چسبان
- پرهیز از نگاه کردن به مناظر، فیلم ها و تصاویر تحریک کننده ((این مورد خیلی مهم است واگر کسیه با چنین چیزی مواجه شد سریع چشم خود را باید ببند و یا به زمین و یا آسمان نگاه کند.))
- از شنیدن و خواندن مباحث و مطالب جنسی و حتی شوخی های جنسی وتحریک کننده و فکر کردن در این امور جدا" پرهیز شود.
- از خوردن موادغذایی که محرک است مانند : خرما، پیاز، فلفل ، تخم مرغ ، گوشت قرمز،غذاهای پرچرب ، حتی المقدور اجتناب و به میزان ضرورت اکتفا شود.
--قبل از خواب حتما" مثانه تخلیه شود.
- از نوشیدن افراطگونه آب و مایعات پرهیز شود( به خصوص شب ها و قبل از خوابیدن ) .
- هیچ گاه بدن عریان خود را در آینه نگاه نکنید.
- از دست ورزی اندام جنسی خود اجتناب شود مخصوصا در هنگامی که انسان در رختخواب است.
- هرگز به رونخوابیدن
- در هنگام هجوم افکار جنسی شدید، نباید در مکان خلوت و دور از نظر دیگران بسر برد بلکه باید در مجالس عمومی وارد شد و یا اینکه در این حالت به دوستان تلفن زده و با آنان در مورد مسائل روزمره و متفرقه صحبت کرد تا کاملا حالت انسان طبیعی شود
-روزه اخلاقی یعنی ، میزان صرف غذا را کاهش و فاصله هر وعده غذا را افزایش د و به حداقل خوراک اکتفا نمودن
- رفتار متکبرانه با نامحرم و پرهیر جدی از سخنان ملایمت آمیز با آنها و همچنین پرهیز از نرمی و لینت در کلام با نامحرمان
- اجتباب از قرار گرفتن با جنس مخالف در مکان خلوت حتی برای آموزش..
-تا قبل از اینکه خواب انسانرا فرا نگرفته به رختخواب نرفتن (سعی کنیدزمانیکه میخواهید به رختخواب بروید با خواندن کتاب یا تماشای تلویزیون افکارجنسی را از خوددور کنید)
-به محض بیدار شدن رختخواب را ترک کردن
-اگر کسی احتمال می دهد در حمام مورد هجوم افکار جنسی قرار میگیرد استحمام خود را به حداقل برساند و در اوقاتی به حمام برود که احتمال هجوم افکار کم باشد.
راه دایم :
راه دایم ترک استمنا، ازدواج است.
منبع:www. almobin.ir
- [سایر] درمان برای بیماری روماتیسم فقط یک نوع است یا اینکه روش های مختلفی دارد ؟
- [سایر] آیا راهی برای درمان خودارضایی وجود دارد؟
- [آیت الله سبحانی] زنی به جهت سوء معاشرت و کتک زدن و بد اخلاقی شوهر دچار ناراحتی های جسمی و روحی شده است و طبق نظر پزشک وی باید تحت مراقبت باشد آیا می توان هزینه ضررهای جسمی و روحی از قبیل هزینه بیمارستان و درمان را در صورت وقوع طلاق، از زوج مطالبه نمود؟
- [سایر] سلام میشه چند تا ازین کلینیک های تخصصی درمان وسواس یا هر بیماری روحی دیگر که بدرمان را ازین روشها انجام میدهند معرفی نمایید؟در تهران و مشهد.
- [سایر] توبه کسانی که به خودارضایی دچارند چگونه است؟ آیا راهی برای جبران ضرر جسمی و معنوی آن وجود دارد؟
- [آیت الله خامنه ای] معیار شرعی ضرر اعم از جسمی یا روحی چیست؟
- [سایر] توبه کسانی که به خودارضایی دچارند چگونه است؟ آیا راهی برای جبران ضرر جسمی و معنوی آن وجود دارد؟
- [سایر] روش درمان بزرگی پرستات
- [سایر] روش درمان خود ارضایی چیست؟
- [سایر] روش های درمان افسردگی کدامند؟
- [آیت الله اردبیلی] خوردن، آشامیدن، تزریق و یا استعمال چیزی که برای جسم یا روح انسان ضرر قابل توجّه دارد، حرام است، ولی اگر در موردی به نظر پزشک متخصّص و مطمئن درمان بیماری منحصر به آن باشد، در حدّ ضرورت اشکال ندارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] تزریق خون انسانی به انسان دیگر برای درمان بیماری یا جراحی یا نجات جان او جایز است، خواه خون مسلمان باشد یا کافر، مرد باشد یا زن و خرید و فروش خون برای این منظور مانعی ندارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] قی کردن از روی عمد روزه را باطل می کند، هرچند برای نجات از مسمومیت و درمان بیماری و مانند آن باشد، ولی قی کردن بدون اختیار یا از روی سهو روزه را باطل نمی کند.
- [آیت الله جوادی آملی] .هرگاه طبیب, درمان بیمار را به صورتی سرپرستی کند مثلاً به او دارو دهد یا وی را تزریق کند یا دستور خوردن دارو یا انجام دادن کاری را به او بدهد و در این طبابت اشتباه نماید و به بیمار زیان برسد یا بمیرد, ضامن است و اگر به هیچوجه دستور ندهد, بلکه فقط راه درمان بیماری را در مقالهای بنویسد یا در تدریس بیان کند و بیمار شخصاً به درمان خود اقدام نماید و آسیب ببیند، طبیب ضامن نیست.
- [آیت الله اردبیلی] نمایشهای متداول چنانچه مستلزم نظر و لمس نامحرم یا موجب اشاعه فساد و تهییج شهوت و یا توهین به مقدّسات مذهب و اولیای دین و دروغ و باطل نباشد، اشکال ندارد. همچنین بازیهای مختلف اگر در آنها آلات قمار و برد و باخت و ضرر جسمی یا روحی و یا اِتلاف و اِسراف مال در بین نباشد، اشکال ندارد.
- [آیت الله مظاهری] تفحّص و شنود بهواسطه خواب کردن یا مست کردن و یا او را از خود بیخود کردن و همچنین بهواسطه شکنجههای روحی و جسمی، گناه مضاعف دارد، زیرا هم از نظر تفحّص و شنود حرام است و هم از نظر ظلم، و آنچه از این راهها به دست میآید حجّت نیست، مگر اینکه با قرائن دیگر یقین پیدا شود.
- [آیت الله اردبیلی] اگر پزشک دارویی را تعریف کند یا بگوید: (درمان فلان درد با فلان داروست) و بیمار با اختیار و فهم خود دارو را با بیماری خود منطبق نموده و مصرف کند، پزشک در برابر عوارض آن ضامن نیست.
- [آیت الله مظاهری] تحقیقات روی حیوان در علم پزشکی یا جراحی و مانند اینها، اگر پیشرفت علم متوقف بر آن باشد اشکال ندارد، ولی تحقیقات روی انسان موقعی جایز است که علاوه بر رضایت او خطر جانی و روحی و جسمی برای او نداشته باشد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] مانعی ندارد که در نماز آیات رکعت اول را مطابق یکی از این دو روش به جا آورد و رکعت دوم را مطابق روش دیگر.
- [آیت الله جوادی آملی] .درمان کودک باید با اذن ولیّ او باشد.