ممکن است شما رگههایی از اختلال شخصیت در روابط با افراد ببینید ولی لزوما آنها بیمار تلقی نمیشوند یعنی در روابط اجتماعی خیلی مسالهساز نیست اما وقتی به بیماری تبدیل شود فاجعه است و باید درمان گردد. پارانوئیدها معمولا به اطرافیان سوءظن دارند برای همین دوستان صمیمی ندارند. یعنی اصلا به کسی اعتماد نمیکنند که بخواهند با او دوست شوند. رازشان را به کسی نمیگویند که مبادا کسی علیه خودشان از آنها استفاده کند. فکر میکنند هیچکس چشم دیدن آنها را ندارد و همه چوب لای چرخ آنها میگذارند. بر این عقیدهاند که اگر دوستان و اطرافیان به او حسودی نمیکردند الان حتما به مقام والایی رسیده بود. متاسفانه این دیدگاه گاهی در جوامع رایج میشود. بنابراین اگر تشخیص قطعی باشد، منتظر درمان باشید و حتما با پزشک ایشان و یا مشاور خانواده قبل از ازدواج مشورت کنید. www.salamat.com
ممکن است شما رگههایی از اختلال شخصیت در روابط با افراد ببینید ولی لزوما آنها بیمار تلقی نمیشوند یعنی در روابط اجتماعی خیلی مسالهساز نیست اما وقتی به بیماری تبدیل شود فاجعه است و باید درمان گردد. پارانوئیدها معمولا به اطرافیان سوءظن دارند برای همین دوستان صمیمی ندارند. یعنی اصلا به کسی اعتماد نمیکنند که بخواهند با او دوست شوند.
رازشان را به کسی نمیگویند که مبادا کسی علیه خودشان از آنها استفاده کند. فکر میکنند هیچکس چشم دیدن آنها را ندارد و همه چوب لای چرخ آنها میگذارند. بر این عقیدهاند که اگر دوستان و اطرافیان به او حسودی نمیکردند الان حتما به مقام والایی رسیده بود. متاسفانه این دیدگاه گاهی در جوامع رایج میشود. بنابراین اگر تشخیص قطعی باشد، منتظر درمان باشید و حتما با پزشک ایشان و یا مشاور خانواده قبل از ازدواج مشورت کنید.
www.salamat.com
- [سایر] بیماری پارانویید چیست ؟
- [سایر] میشه در مورد شخصیت پارانویید و روش درمانش توضیح بدین ؟
- [سایر] میخواهم با خانمی که رفتارهای نابهنجاری دارد، ازدواج کنم. آیا میتوانم با ازدواج، بر او تأثیر گذاشته، اصلاحش کنم؟
- [سایر] میخواهم برای رضای خدا با آقایی ازدواج کنم که معلول است. آیا این اقدام پسندیده است؟
- [سایر] میخواهم بدانم که داستان ازدواج حضرت قاسم در شب عاشورا از کجا آمده است؟
- [سایر] از بحرانهای روحی، از جمله افسردگی رنج میبرم و میخواهم با ازدواج، از این بحرانها رهایی یابم. آیا این انگیزه برای ازدواج درست است؟
- [سایر] همکلاسیام را برای ازدواج مناسب دیدهام و میخواهم از او در دانشکده خواستگاری کنم. آیا اینگونه خواستگاری کردن اشکالی دارد؟
- [سایر] میخواهم با شخصی مسیحی ازدواج کنم تا بدین وسیله، زمینههای تشرف او را به اسلام فراهم آورم. آیا این انگیزه درستی برای ازدواج است؟
- [سایر] من در انتخاب همسر بسیار سختگیرم. میخواهم بدانم در مسأله ازدواج تا چه حد باید سخت گرفت؟
- [سایر] با دختری آشنا شدهام و میخواهم با او ازدواج کنم؛ ولی پدر و مادرم رضایت نمیدهند، علت چیست؟
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر مشتری به بزّاز بگوید پارچهای میخواهم که رنگ آن نرود وبزّاز پارچهای به او بفروشد که رنگ آن برود، مشتری میتواند معامله را به هم بزند.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر مشتری به بزاز بگوید پارچهای میخواهم که رنگ آن نرود و بزاز پارچهای به او بفروشد که رنگ آن برود، مشتری میتواند معامله را به هم بزند.
- [آیت الله خوئی] اگر مشتری به بزاز بگوید پارچهای میخواهم که رنگ آن نرود، و بزاز پارچهای به او بفروشد که رنگ آن برود، مشتری میتواند معامله را به هم بزند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر مشتری به بزّاز بگوید پارچهای میخواهم که رنگ آن نرود و بزّاز پارچهای به او بفروشد که رنگ آن میرود، مشتری میتواند معامله را به هم بزند.
- [آیت الله اردبیلی] اگر مشتری به بزّاز بگوید: (پارچهای میخواهم که رنگ آن نرود) و بزّاز پارچهای را به او بفروشد که رنگ آن میرود، مشتری میتواند معامله را به هم بزند.
- [آیت الله مظاهری] اگر مشتری به پارچه فروش بگوید پارچهای میخواهم که رنگ آن نرود و بزّاز پارچهای به او بفروشد که رنگ آن برود، مشتری میتواند معامله را به هم بزند.
- [آیت الله بروجردی] اگر مشتری به بزاز بگوید پارچه ای میخواهم که رنگ آن نرود و بزاز پارچه ای به او بفروشد که رنگ آن برود، مشتری میتواند معامله را به هم بزند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] ازدواج موقّت هر چند برای لذّت بردن هم نباشد صحیح است، همسر موقّت را (متعه) یا (صیغه) نیز میگویند.
- [آیت الله مکارم شیرازی] ازدواج از مستحبات است و اگر کسی بترسد که با ترک ازدواج در حرام بیفتد ازدواج بر او واجب است.
- [آیت الله مکارم شیرازی] به واسطه عقد ازدواج زن و مرد به هم حلال می شوند و آن بر دو قسم است: ازدواج دائم که همیشگی است و زنی را که به این عقد در می آید (دائمه) گویند و ازدواج موقت که برای مدت معینی عقد زناشوئی می بندند، خواه این مدت کوتاه باشد یا طولانی و آن را (متعه) و (صیغه) نیز می نامند.