المستدرک عن جابر : دَخَلَ النَّبِیُّ صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم عَلی عائِشَةَ وعِندَهَا امرَأَةٌ مَعَها صَبِیٌّ لَها یَسیلُ مِنخَراهُ دَما . فَقالَ النَّبِیُّ صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم : ما شَأنُ هذا؟ قالوا : بِهِ العُذرَةُ . قالَ : وَیلَکُنَّ ! لا تَقتُلنَ أولادَکُنَّ . أیَّةُ امرَأَةٍ یَأتی وَلَدَها العُذرَةُ فَلتَأخُذ قِسطا هِندِیّا فَلتَحُکَّهُ بِالماءِ ، ثُمَّ تُسعِطُهُ إیّاهُ . ثُمَّ أمَرَ عائِشَةَ فَفَعَلَتهُ بِالصَّبِیِّ فَبَرِئَ . المستدرک - به نقل از جابر -: زنی با فرزندش نزد عایشه بود و از سوراخ‌های بینی آن کودک ، خون می‌آمد . در این هنگام ، پیامبر صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم در آمد . پرسید : (این را چه شده است؟) . گفت : گلو درد دارد . فرمود : (وای بر شما! کودکان خویش را مَکُشید . هر مادری که فرزندش به گلودرد گرفتار شود ، قدری بُستک هندی بردارد و در آب بساید و سپس به کودک ، انفیه کند) . پیامبر صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم ، سپس عایشه را به این کار ، امر فرمود . او این کار را با کودک انجام داد و وی ، بهبود یافت . المستدرک علی الصحیحین ، جلد 4 ، صفحه 450 ، حدیث 8241 ، تاریخ دمشق ، جلد 5 ، صفحه 152 ، حدیث 1221 ، مسند ابن حنبل ، جلد 5 ، صفحه 53 ، حدیث 14392 ، المصنّف لابن أبی شیبة ، جلد 5 ، صفحه 425 ، حدیث 2 وفیهما بزیادة (سبع مرّات) بعد (بالماء) وکلاهما نحوه ، کنز العمّال ، جلد 10 ، صفحه 25 ، حدیث 28191 وح 28193 دانش نامه احادیث پزشکی : 1 / 332
المستدرک عن جابر :
دَخَلَ النَّبِیُّ صلی الله علیه و آله و سلّم عَلی عائِشَةَ وعِندَهَا امرَأَةٌ مَعَها صَبِیٌّ لَها یَسیلُ مِنخَراهُ دَما .
فَقالَ النَّبِیُّ صلی الله علیه و آله و سلّم : ما شَأنُ هذا؟
قالوا : بِهِ العُذرَةُ .
قالَ : وَیلَکُنَّ ! لا تَقتُلنَ أولادَکُنَّ . أیَّةُ امرَأَةٍ یَأتی وَلَدَها العُذرَةُ فَلتَأخُذ قِسطا هِندِیّا فَلتَحُکَّهُ بِالماءِ ، ثُمَّ تُسعِطُهُ إیّاهُ .
ثُمَّ أمَرَ عائِشَةَ فَفَعَلَتهُ بِالصَّبِیِّ فَبَرِئَ .
المستدرک - به نقل از جابر -: زنی با فرزندش نزد عایشه بود و از سوراخهای بینی آن کودک ، خون میآمد . در این هنگام ، پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّم در آمد . پرسید : (این را چه شده است؟) .
گفت : گلو درد دارد .
فرمود : (وای بر شما! کودکان خویش را مَکُشید . هر مادری که فرزندش به گلودرد گرفتار شود ، قدری بُستک هندی بردارد و در آب بساید و سپس به کودک ، انفیه کند) .
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّم ، سپس عایشه را به این کار ، امر فرمود . او این کار را با کودک انجام داد و وی ، بهبود یافت .
المستدرک علی الصحیحین ، جلد 4 ، صفحه 450 ، حدیث 8241 ، تاریخ دمشق ، جلد 5 ، صفحه 152 ، حدیث 1221 ، مسند ابن حنبل ، جلد 5 ، صفحه 53 ، حدیث 14392 ، المصنّف لابن أبی شیبة ، جلد 5 ، صفحه 425 ، حدیث 2 وفیهما بزیادة (سبع مرّات) بعد (بالماء) وکلاهما نحوه ، کنز العمّال ، جلد 10 ، صفحه 25 ، حدیث 28191 وح 28193 دانش نامه احادیث پزشکی : 1 / 332
- [سایر] عود هندی چه فایده ای دارد؟
- [سایر] شبهه: عرفان شیعی ریشه در عرفان هندی دارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] آیا خوکچه هندی هم حکم خوک را دارد؟
- [سایر] چه فرق بین کارهای خارق العاده عرفانی ما و مرتاضان هندی وجود دارد؟
- [آیت الله سیستانی] تماشای فیلمهای هندی که همراه با موسیقی صحنه های عشقی خشونت وفساد است چه حکمی دارد؟
- [سایر] مکاتب هندی چه تفاوتی با هم دارند؟ در چه موضوعاتی با هم هم عقیدهاند؟
- [آیت الله خامنه ای] فروش و کرایه دادن فیلمهای هندی که آهنگهای غیرمجاز هم دارند، چه حکمی دارد؟
- [آیت الله خامنه ای] فروش و کرایه دادن فیلمهای هندی که آهنگهای غیرمجاز هم دارند، چه حکمی دارد؟
- [سایر] بعد اجتماعی قسط و عدل چیست؟
- [آیت الله سیستانی] اگر زمینی را با دو قسط بفروشد و قسط دومی آن یکسال بعد از فروش باشد و مشتری تخلف کند حکم چیست ؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] جایز نیست چیزی که فایده حلال و حرام هر دو دارد به قصد فایده حرام عاریه بدهند.
- [آیت الله مظاهری] دیه قتل عمد را باید در ظرف یک سال بدهند، و دیه قتل شبه عمد و قتل خطایی را میتوانند در ظرف سه سال به سه قسط بدهند.
- [آیت الله علوی گرگانی] آیا جائز است که بانک این فائده را بگیرد؟ ظاهراً بلکه قطعاً گرفتن این فائده جائز نیست برای این که فائدهای است برای قرض و آن ربا است ولی بنابر آنچه در اول مسائل بانکی گفته شد چنانچه به یکی از آن عناوین شرعی تطبیق کند، مانعی ندارد بلکه میتوان گفت که گرفتن این فائده صحیح باشد.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . خرجهایی را که انسان برای به دستآوردن فایده میکند، مانند دلالی و حمالی -که عینش یا عوضش باقی نمیماند- جزء مخارج کسب است که اگر به خود آن خرجها خمس تعلق نگرفته، از فایده کسب میتوان جای آن گذاشت، و آن مقدار را جزء فایده محسوب نکرد.
- [آیت الله سبحانی] کسی که از کسب و تجارت فائده ای برده، اگر مال دیگری هم دارد که خمس آن واجب نیست، می تواند مخارج سال خود را فقط از فائده کسب بردارد و به مصرف برساند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] کسی که از کسب و تجارت فایده ای برده اگر مال دیگری هم دارد که خمس آن واجب نیست می تواند مخارج سال خود را فقط از فایده کسب حساب کند.
- [آیت الله وحید خراسانی] کسی که از کسب و تجارت فایده ای برده اگر مال دیگری هم دارد که خمس ان واجب نیست می تواند مخارج سال خود را فقط از فایده کسبش حساب کند
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] کسی که از کسب و تجارت فائده ای برده؛ اگر مال دیگری هم دارد که خمس آن واجب نیست؛ می تواند مخارج سال خود را فقط از فائده کسبش صرف کند.
- [امام خمینی] کسی که از کسب و تجارت فایده ای برده، اگر مال دیگری هم دارد که خمس آن واجب نیست، می تواند مخارج سال خود را فقط از فایده کسب حساب کند.
- [آیت الله علوی گرگانی] خرجهایی را که انسان برای به دست آوردن فائده میکند، مانند دلاّلی و حمّالی میتواند جز مخارج سالیانه حساب نماید.