صحیح البخاری عن اُمّ قیس : دَخَلتُ بِابنٍ لی عَلی رَسولِ اللّه‌ِ صلی‌ الله ‌علیه و ‌آله و سلّم وقَد أعلَقتُ عَلَیهِ مِنَ العُذرَةِ . فَقالَ : عَلی ما تَدغِرنَ أولادَکُنّ بِهذَا العِلاقِ؟ ! عَلَیکُنَّ بِهذَا العودِ الهِندِیِّ ؛ فَإِنَّ فیهِ سَبعَةَ أشفِیَةٍ مِنها ذاتُ الجَنبِ . صحیح البخاری- به نقل از امّ قیس -: همراه با یکی از کودکانم و در حالی که به سبب گلودرد ، کام وی را با انگشتْ فشرده بودم ، بر پیامبر خدا وارد شدم . فرمود : (چرا کامِ کودکان خود را چنین می‌فِشُرید و بالا می‌آورید؟ بر شما باد که از این عود هندی بهر ه برید . در این چوب ، هفت درمان است که یکی از آنها [درمان] ذات الجَنْب است) . صحیح البخاری ، جلد 5 ، صفحه 2159 ، حدیث 5383 ، سنن أبی داوود ، جلد 4 ، صفحه 8 ، حدیث 3877 ، مسند ابن حنبل ، جلد 10 ، صفحه 284 ، حدیث 27065 ، المصنّف لعبد الرزاق ، جلد 1 ، صفحه 379 ، حدیث 1485 کلاهما نحوه ، کنز العمّال ، جلد 9 ، صفحه 529 ، حدیث 27285 ، دانش نامه احادیث پزشکی : 1 / 348 عود هندی: گفته‌اند همان بُستک دریایی است. همچنین گفته‌اند: عودی است که برای خوش‌بو کردن ، دود می‌کنند .ذات الجنب: درد پهلو، بَرسام، نوعی بیماری پهلو، درد و آماس پهلو، ورم حادّ مولم در نواحی صدر، ورم حجاب مستبطن، دردی است به دنده‌ها با سرفه و تب، سینه‌پهلو، ورم حادّ مولم که در نواحی سینه پیدا شود که قسمی از آن را (شوصة)، قسمی را (برساما) و قسمی را (ذات الجنب ساده) گویند (لغت‌نامه دهخدا).
صحیح البخاری عن اُمّ قیس :
دَخَلتُ بِابنٍ لی عَلی رَسولِ اللّهِ صلی الله علیه و آله و سلّم وقَد أعلَقتُ عَلَیهِ مِنَ العُذرَةِ .
فَقالَ : عَلی ما تَدغِرنَ أولادَکُنّ بِهذَا العِلاقِ؟ ! عَلَیکُنَّ بِهذَا العودِ الهِندِیِّ ؛ فَإِنَّ فیهِ سَبعَةَ أشفِیَةٍ مِنها ذاتُ الجَنبِ .
صحیح البخاری- به نقل از امّ قیس -: همراه با یکی از کودکانم و در حالی که به سبب گلودرد ، کام وی را با انگشتْ فشرده بودم ، بر پیامبر خدا وارد شدم . فرمود : (چرا کامِ کودکان خود را چنین میفِشُرید و بالا میآورید؟ بر شما باد که از این عود هندی بهر ه برید . در این چوب ، هفت درمان است که یکی از آنها [درمان] ذات الجَنْب است) .
صحیح البخاری ، جلد 5 ، صفحه 2159 ، حدیث 5383 ، سنن أبی داوود ، جلد 4 ، صفحه 8 ، حدیث 3877 ، مسند ابن حنبل ، جلد 10 ، صفحه 284 ، حدیث 27065 ، المصنّف لعبد الرزاق ، جلد 1 ، صفحه 379 ، حدیث 1485 کلاهما نحوه ، کنز العمّال ، جلد 9 ، صفحه 529 ، حدیث 27285 ، دانش نامه احادیث پزشکی : 1 / 348 عود هندی: گفتهاند همان بُستک دریایی است. همچنین گفتهاند: عودی است که برای خوشبو کردن ، دود میکنند .ذات الجنب: درد پهلو، بَرسام، نوعی بیماری پهلو، درد و آماس پهلو، ورم حادّ مولم در نواحی صدر، ورم حجاب مستبطن، دردی است به دندهها با سرفه و تب، سینهپهلو، ورم حادّ مولم که در نواحی سینه پیدا شود که قسمی از آن را (شوصة)، قسمی را (برساما) و قسمی را (ذات الجنب ساده) گویند (لغتنامه دهخدا).
- [سایر] قُسط هندی چه فایده ای دارد؟
- [سایر] شبهه: عرفان شیعی ریشه در عرفان هندی دارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] آیا خوکچه هندی هم حکم خوک را دارد؟
- [سایر] چه فرق بین کارهای خارق العاده عرفانی ما و مرتاضان هندی وجود دارد؟
- [آیت الله سیستانی] تماشای فیلمهای هندی که همراه با موسیقی صحنه های عشقی خشونت وفساد است چه حکمی دارد؟
- [سایر] مکاتب هندی چه تفاوتی با هم دارند؟ در چه موضوعاتی با هم هم عقیدهاند؟
- [آیت الله خامنه ای] فروش و کرایه دادن فیلمهای هندی که آهنگهای غیرمجاز هم دارند، چه حکمی دارد؟
- [آیت الله خامنه ای] فروش و کرایه دادن فیلمهای هندی که آهنگهای غیرمجاز هم دارند، چه حکمی دارد؟
- [سایر] تناسخ یا عود ارواح به چه معنی است؟ آیا تناسخ در اسلام صحیح است؟
- [سایر] مشکل مدیتیشن که امروزه در عرفانهای مختلف مخصوصا عرفانهای هندی، بسیار بر آن تاکید میشود، چه میباشد؟
- [آیت الله سیستانی] احتیاط مستحب آن است که میّت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو نکنند ، و نیز اینها را به کافور مخلوط ننمایند .
- [امام خمینی] مکروه است میت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو کنند،یا برای حنوط اینها را با کافور مخلوط نمایند.
- [آیت الله بروجردی] احتیاط واجب آن است که میت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو نکنند و اینها را با کافور مخلوط ننمایند.
- [آیت الله خوئی] احتیاط واجب آن است که، میت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو نکنند، و نیز اینها را با کافور مخلوط نمایند.
- [آیت الله بهجت] مکروه است میّت را با مشک، عنبر، عود و عطرهای دیگر خوشبو کنند یا برای حنوط، اینها را با کافور مخلوط نمایند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] احتیاط آن است که میت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو نکنند و اینها را با کافور مخلوط ننمایند.
- [آیت الله مظاهری] مکروه است میّت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو کنند یا برای حنوط اینها را با کافور مخلوط نمایند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] احتیاط واجب آن است که میت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو نکنند و نیز اینها را با کافور مخلوط ننمایند.
- [آیت الله نوری همدانی] مکروه است میت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو کنند یا برای حنوط اینها را با کافور مخلوط نمایند .
- [آیت الله سبحانی] مکروه است میّت را با مشک و عنبر و عود و عطرهای دیگر خوشبو کنند یا برای حنوط اینها را با کافور مخلوط نمایند.