بهترین معیار برای انتخاب همسر چیست؟
همه معیارهای انتخاب می تواند بزرگ و مهم باشد و ممکن است یک علاقه شخصی که ابتدا گفته نشود بعد از ازدواج باعث جدایی شود. بنابراین در اینجا مراحل یک ازدواج موفق را به طور منطقی مطرح می کنیم: 1- تحقیق کامل و ماهرانه از روابط والدین و اعضاء خانواده فرد ( اعتیاد ، طلاق یک از اعضاء ، نوع دوستی های ، رابطه با همسایه ها) 2- تحقیق کامل و ماهرانه از خود همسر آینده ( محل تحصیل یا کار ، دوست و....) 3- فرهنگ و آداب و رسوم همسر 4- اقتصاد و رفاه خانواده همسر 5- با توجه به آگاهی از خود و خانواده خودتان پذیرش و رفتن به خواستگاری 6- پرسیدن تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظارات طرف مقابل و خواسته ها ایشان(آنچه که هست و می خواهد شما باشید به طور کامل) 7- آگاه کردن طرف مقابل نسبت به تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظاراتی که از طرف مقابل دارید ( آنچه که هستید و می خواهید طرف مقابلتان باشد) 8- جمع بندی نهایی ایشان و خود شما و اینکه امتیازهایی که شما به ایشان می دهید نسبت به ملاکهایی که شما دارید. اما مهمترین ملاک ها: ناگفته نماند هر فردی یک سری ملاکهای خاص خود را دارد که کاملاً شخصی و به سلیقه و تجارب شخصی برمی گردد. ملاک های عمومی: الف: ایمان و گرایش مذهبی در حد انجام واجبات و ترک محرمات ب: نزدیک بودن یا همسطح بودن درآمد و سبک رفاه و خرج های زندگی ج: پاین بود سن دختر حداقل یک سال و تفاوت سنی حداکثر 5 سال د: بالا بودن تحصیلات پسر نسبت به دختر نکته: بند ج و د، اگر سایر فاکتورها همخوانی داشته باشد با یک مشاوره کوتاه مشکلی را در روابط ایجاد نمی کند.
عنوان سوال:

بهترین معیار برای انتخاب همسر چیست؟


پاسخ:

همه معیارهای انتخاب می تواند بزرگ و مهم باشد و ممکن است یک علاقه شخصی که ابتدا گفته نشود بعد از ازدواج باعث جدایی شود. بنابراین در اینجا مراحل یک ازدواج موفق را به طور منطقی مطرح می کنیم:

1- تحقیق کامل و ماهرانه از روابط والدین و اعضاء خانواده فرد ( اعتیاد ، طلاق یک از اعضاء ، نوع دوستی های ، رابطه با همسایه ها)
2- تحقیق کامل و ماهرانه از خود همسر آینده ( محل تحصیل یا کار ، دوست و....)
3- فرهنگ و آداب و رسوم همسر
4- اقتصاد و رفاه خانواده همسر
5- با توجه به آگاهی از خود و خانواده خودتان پذیرش و رفتن به خواستگاری
6- پرسیدن تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظارات طرف مقابل و خواسته ها ایشان(آنچه که هست و می خواهد شما باشید به طور کامل)
7- آگاه کردن طرف مقابل نسبت به تمامی علاقه ها و سلیقه ها، انتظاراتی که از طرف مقابل دارید ( آنچه که هستید و می خواهید طرف مقابلتان باشد)
8- جمع بندی نهایی ایشان و خود شما و اینکه امتیازهایی که شما به ایشان می دهید نسبت به ملاکهایی که شما دارید.

اما مهمترین ملاک ها:

ناگفته نماند هر فردی یک سری ملاکهای خاص خود را دارد که کاملاً شخصی و به سلیقه و تجارب شخصی برمی گردد.
ملاک های عمومی:
الف: ایمان و گرایش مذهبی در حد انجام واجبات و ترک محرمات
ب: نزدیک بودن یا همسطح بودن درآمد و سبک رفاه و خرج های زندگی
ج: پاین بود سن دختر حداقل یک سال و تفاوت سنی حداکثر 5 سال
د: بالا بودن تحصیلات پسر نسبت به دختر
نکته: بند ج و د، اگر سایر فاکتورها همخوانی داشته باشد با یک مشاوره کوتاه مشکلی را در روابط ایجاد نمی کند.





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین