جواب سوال شما، در دو قسمت ارائه می شود: 1- این که پسرها گرایش به سمت دختران بدحجاب دارند اختصاص به امروز روزگار ندارد. از وقتی دختر و پسری در این کره خاکی وجود دارد به خاطر این که دختر مظهر ناز است و کرشمه و مرد مظهر نیاز و تقاضا، پسران به دنبال دختر ها بوده اند و این مساله در میان سایر موجودات نیز وجود دارد. علت تمایل زیاد پسران به دخترها در عرصه اجتماعی هر چند همه پسرها به دختر های بدحجاب گرایش دارند؛ اما آنهایی که این گرایش در ایشان دیده می شود به خاطر تحریک کنندگی بالای این خانم ها چه به خاطر آرایش و عطر و لباس و چه سر و صدا و خنده و ... می باشد. باز هم نظیر همین مساله در مورد سایر موجودات نیز وجود دارد. البته در غالب موارد و نه همه. 2- این که برای ازدواج دختر های بدحجاب را بر باحجاب ترجیح دهند تصور کاملا اشتباهی است. هر چند انتخاب تک ملاکی کار اشتباهی است و این اقدام از طرف هر کس انجام شود اشتباه بودن این انتخاب به قوت خود باقی است(مثل این که فقط به خاطر بدحجابی دختری را برای ازدواج انتخاب کنید یا به خاطر باحجابی). اما در جهان خارج، غیر از پسرهایی که به اصطلاح در تور و دام دخترهای بدحجاب افتاده و چاره ای غیر از ازدواج در آن لحظه نمی بینند، پسرهایی که وضعیت نرمالی دارند حتی آنها که سابقه رابطه با جنس مخالف را داشته اند هم برای ازدواج فرد سالم و پاکدامن را به بدرفتار ترجیح می دهند. نکته بعدی این است که بیشتر ازدواج هایی که معمولا فرد در تور شخص بدحجابی گرفتار شده است به خاطر ادامه رابطه با جنس مخالف حتی بعد از ازدواج، از استحکام لازم برای زندگی زناشویی برخوردار نبوده و معمولا به شکست منجر می شود.
جرا امروزه پسرها گرایش به سمت دختران بدحجاب دارند و حتی برای ازدواج آنها را ترجیح میدهند؟
جواب سوال شما، در دو قسمت ارائه می شود:
1- این که پسرها گرایش به سمت دختران بدحجاب دارند اختصاص به امروز روزگار ندارد. از وقتی دختر و پسری در این کره خاکی وجود دارد به خاطر این که دختر مظهر ناز است و کرشمه و مرد مظهر نیاز و تقاضا، پسران به دنبال دختر ها بوده اند و این مساله در میان سایر موجودات نیز وجود دارد. علت تمایل زیاد پسران به دخترها در عرصه اجتماعی هر چند همه پسرها به دختر های بدحجاب گرایش دارند؛ اما آنهایی که این گرایش در ایشان دیده می شود به خاطر تحریک کنندگی بالای این خانم ها چه به خاطر آرایش و عطر و لباس و چه سر و صدا و خنده و ... می باشد. باز هم نظیر همین مساله در مورد سایر موجودات نیز وجود دارد. البته در غالب موارد و نه همه.
2- این که برای ازدواج دختر های بدحجاب را بر باحجاب ترجیح دهند تصور کاملا اشتباهی است. هر چند انتخاب تک ملاکی کار اشتباهی است و این اقدام از طرف هر کس انجام شود اشتباه بودن این انتخاب به قوت خود باقی است(مثل این که فقط به خاطر بدحجابی دختری را برای ازدواج انتخاب کنید یا به خاطر باحجابی). اما در جهان خارج، غیر از پسرهایی که به اصطلاح در تور و دام دخترهای بدحجاب افتاده و چاره ای غیر از ازدواج در آن لحظه نمی بینند، پسرهایی که وضعیت نرمالی دارند حتی آنها که سابقه رابطه با جنس مخالف را داشته اند هم برای ازدواج فرد سالم و پاکدامن را به بدرفتار ترجیح می دهند. نکته بعدی این است که بیشتر ازدواج هایی که معمولا فرد در تور شخص بدحجابی گرفتار شده است به خاطر ادامه رابطه با جنس مخالف حتی بعد از ازدواج، از استحکام لازم برای زندگی زناشویی برخوردار نبوده و معمولا به شکست منجر می شود.
- [سایر] دختر زیبایی هستم، اما خواستگار کمی دارم. از طرفی احساس میکنم که دختران بدحجاب، در ازدواج موفقترند. لطفا مرا راهنمایی کنید؟
- [سایر] دختر زیبایی هستم، اما خواستگار کمی دارم. از طرفی احساس میکنم که دختران بدحجاب، در ازدواج موفقترند. لطفا مرا راهنمایی کنید؟
- [سایر] نگاه به زنان و دختران بدحجاب چه تأثیری در زندگی آینده انسان می گذارند؟
- [سایر] آیا نگاه به دختران بدحجاب هنگام پاسخ به سئوال آنها یا کاری مثل کار اداری، بدون قصد لذت حرام است؟
- [سایر] آیا پیامبر با دختران کم سن و سال ازدواج میکرد؟
- [سایر] علت افسردگی برخی دختران در اول ازدواج چیست؟
- [آیت الله خامنه ای] آیا ازدواج با دختران سنی جایز است؟
- [آیت الله بهجت] آیا ازدواج مردان کهن سال با دختران جوان جایز است؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] آیا ازدواج مردان کهن سال با دختران جوان جایز است؟
- [سایر] آیا سِنّی که برای ازدواج دختران گذاشته اند متناسب است؟
- [آیت الله بروجردی] جُعاله آن است که انسان قرار بگذارد در مقابل کاری که برای او انجام میدهند مال معینی بدهد، مثلاً بگوید:هر کس گمشدهی مرا پیدا کند ده تومان به او میدهم.و به کسی که این قرار را میگذارد (جاعل) و به کسی که کار را انجام میدهد (عامل) میگویند و فرق بین جعاله و این که کسی را برای کاری اجیر کنند اینست که در اجاره بعد از خواندن صیغه، اجیر باید عمل را انجام دهد و کسی هم که او را اجیر کرده، اجرت را به او بدهکار میشود، ولی در جعاله عامل میتواند مشغول عمل نشود و تا عمل را انجام ندهد، جاعل بدهکار نمیشود.
- [آیت الله علوی گرگانی] جعاله آن است که انسان قرار بگذارد در مقابل کاری که برای او انجام میدهند، مال معیّنی بدهد مثلاً بگوید هرکس گمشده مرا پیدا کند، ده تومان به او میدهم و به کسی که این قرار را میگذارد جاعل و به کسی که کار را انجام میدهد عامل میگویند وفرق بین جعاله واین که کسی را برای کاری اجیر کنند، این است که در اجاره بعد از خواندن صیغه، اجیر باید عمل را انجام دهد و کسی هم که او را اجیر کرده اجرت را بدهکار میشود، ولی در جعاله عامل میتواند مشغول عمل نشود وتا عمل را انجام ندهد، جاعل بدهکار نمیشود.
- [آیت الله اردبیلی] (جعاله) یعنی انسان قرار بگذارد در مقابل کاری که برای او انجام میدهند، مال معیّنی بدهد؛ مثلاً بگوید: (هر کس گمشده مرا پیدا کند صد تومان به او میدهم). به کسی که این قرار را میگذارد (جاعل) و به کسی که کار را انجام میدهد (عامل) میگویند و فرق بین جعاله و اجاره اشخاص این است که در اجاره بعد از خواندن صیغه، اجیر باید عمل را انجام دهد و کسی هم که او را اجیر کرده اجرت را به او بدهکار میشود، ولی در جعاله عامل میتواند مشغول عمل نشود و تا عمل را انجام نداده، جاعل بدهکار نمیشود.
- [آیت الله خوئی] جعاله آن است که انسان قرار بگذارد در مقابل کاری که برای او انجام میدهند مال معینی بدهد مثلًا بگوید هر کس گمشدة مرا پیدا کند، ده تومان به او میدهم و به کسی که این قرار را میگذارد (جاعل) و به کسی که کار را انجام میدهد (عامل) میگویند. و فرق بین جعاله و اجاره این است که در اجاره بعد از خواندن صیغه، اجیر باید عمل را انجام دهد و کسی هم که او را اجیر کرده اجرت را به او بدهکار میشود، ولی در جعاله اگرچه عامل شخص معین باشد میتواند مشغول عمل نشود، و تا عمل را انجام ندهد جاعل بدهکار نمیشود.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر مردی پیش از آن که زنی را برای خود عقد کند، بگوید آن زن محرم اوست یا به امری که موجب محرمیت میشود اعتراف نماید؛ مثلاً بگوید شیر مادر او را خورده است، وظیفه شخصی او تغییر نمیکند؛ پس چنانچه به محرم بودن او واقعاً معتقد است نباید با او ازدواج کند و اگر شک دارد به وظیفه شاک عمل مینماید و اما اشخاص دیگر - حاکم شرع و غیر او - چنانچه خلاف گفته او برای آنها ثابت نشود، باید مطابق اقرارش عمل نمایند. اگر بعد از عقد چنین اعترافی بنماید باز وظیفه شخصی او تغییر نمیکند امّا وظیفه دیگران، چنانچه به حسب ضوابط قضائی حرف او اثبات شود؛ (مثلاً برای حرفش بیّنه داشته باشد، یا زن نیز حرف او را قبول داشته باشد و نظایر این دو راه) کسانی که احتمال صحت این کلام را میدهند، باید حرف او را بپذیرند و ازدواجش با این زن را باطل بدانند و در غیر این صورت باید ازدواجش را صحیح بدانند. امّا در مورد مهریه اگر با زن نزدیکی نشده یا زن وقت نزدیکی معتقد به جواز شرعی آن نبوده - خواه خود را محرم میدانسته یا در آن تردید داشته است - استحقاق مهریه ندارد و اگر زن با اعتقاد به این که مباشرت آنها شرعاً جایز است به نزدیکی رضایت داده، مستحق مهریه است و از نظر مقدار اگر مهر قرار داده شده با مهر المثل او تفاوت دارد، بنا بر احتیاط در مقدار تفاوت با یکدیگر مصالحه کنند.