کدام کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی ارتباط دیپلماتیک دارند و روابط در چه سطحی است؟ دولت غاصب اسرائیل در سال 1948 اعلام وجود کرد. تا امروز 149 کشور روابط دیپلماتیک با اسرائیل برقرار کردهاند که سطح روابط با بعضی از آنها در سطح بسیار پایینی قرار دارد و بخش قابل توجهی از دنیای اسلام اسرائیل را به عنوان یک کشور مشروع و قانونی به رسمیت نمیشناسند که این امر بیشتر به خاطر سلاحهای اتمی اسرائیل و خاطره شکست ننگین از اسرائیل غاصب میباشد. امریکا، انگلیس، آلمان از جمله متحدان اسرائیل و کشورهای ایتالیا، ترکیه ، هند از کشورهایی هستند که روابط گسترده ای با اسرائیل دارند، محسوب میشود. از این میان، امریکا و آلمان به اسراییل غاصب کمکهای مالی هنگفتی را ارائه میدهند که بخشی به صورت همکاریها و بخشی به صورت کمکهای نظامی است. رابطه با هند اهمیت بسیار زیادی برای اسرائیل دارد چرا که هند خصومت دیرینه با همسایه خود یعنی پاکستان، که کشوری مسلمان و دارای تسلیحات هسته ایست و تا کنون اسرائیل را به رسمیت نشناخته است، می باشد. خصومت هند با پاکستان موجب شده تا اسرائیل هند را به عنوان مشتری تسلیحات خود حفظ کند. لبنان، سوریه، عربستان سعودی، عراق و یمن طبق قوانین اسراییل دشمن دیرینه اسراییل محسوب میشود و شهروندان اسراییلی از سفر به زیارت این کشورها منع شدهاند. اسراییل با 159 کشور روابط دیپلماتیک دارد و دارای نود و چهار مأموریت دیپلماتیک میباشد. قطر، مصر و اردن تنها اعضاء اتحادیه عرب هستند که علناً با اسرائیل رابطه برقرار کردهاند. دولت غاصب اسرائیل از آغاز تشکیل با مشکلات عدیدهای در بعد سیاست خارجی روبرو بوده است و از همان ابتدا توسط همسایگان خاورمیانهایش مورد تحریم قرار گرفته است. اگر چه اسرائیل تلاش کرده است تا با کشورهایی در آن سو جهان چون امریکا و کشورهای اروپایی رابطه برقرار کند اما به رسمیت شناخته نشدن آن از جانب کشورهای اسلامی برایش به معضلی بزرگ تبدیل شده است به همین علت تلاش میکند تا با حیلهها و ترفندهای مختلف این کشورها را به خود جذب و مسئله فلسطین را از فکر و اندیشه آنها دور کند. که با بودن رؤسای سر سپردهی عربی همچون مصر و اردن برای اسرائیل امری دشوار نبوده است. از میان 194 کشور دنیا 34 کشور با اسرائیل روابط دیپلماتیک ندارند: آفریقا: الجزایر، چاد، گینه ، لیبی، مالی، مراکش، نیجر، سومالی، سودان ، تونس آمریکا: کوبا شرق آسیا: جمهوری خلق چین ، کره شمالی جنوب آسیا: افغانستان، بنگلادش، مولداوی، پاکستان جنوب شرق آسیا: برونئی، اندونزی، مالزی جنوب غرب آسیا: بحرین، ایران، عراق ، لبنان ، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی، سوریه ، امارات متحده عربی، یمن اگر چه کشور چین روابط دیپلماتیک با دولت غاصب اسرائیل ندارد اما در زمینه کشاورزی و نظامی همکاری مشترک با اسرائیل دارد. کشورهای عربی اگرچه به ظاهر با اسرائیل رابطه دیپلماتیک ندارند اما به صورت پنهانی به اسلام و آرمان مردم مظلوم فلسطین خیانت میکنند. روابط گسترده تجاری و ورود کالاهای اسرائیلی با بسته بندی متفاوت و از مقاصد گمراه کننده از آن جمله است. در جنگ سی و سه روزه میان دلاوران حزبالله لبنان و دشمن متجاوز اسراییلی، از مذاکرات مخفی میان اعراب اسرائیل و اعراب برای شکست حزب الله از خیانتهای آنهاست. و همچنین تجاوز وحشیانه اخیر اسرائیل به غزه که با خیانت برخی سران وابسته و مزدور عرب همراه بود .(منبع مقاله : یهود شناسی http://judaism.blogtak.com/post-28010.html) (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 1/100115830)
کدام کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی ارتباط دیپلماتیک دارند و روابط در چه سطحی است؟
کدام کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی ارتباط دیپلماتیک دارند و روابط در چه سطحی است؟
دولت غاصب اسرائیل در سال 1948 اعلام وجود کرد. تا امروز 149 کشور روابط دیپلماتیک با اسرائیل برقرار کردهاند که سطح روابط با بعضی از آنها در سطح بسیار پایینی قرار دارد و بخش قابل توجهی از دنیای اسلام اسرائیل را به عنوان یک کشور مشروع و قانونی به رسمیت نمیشناسند که این امر بیشتر به خاطر سلاحهای اتمی اسرائیل و خاطره شکست ننگین از اسرائیل غاصب میباشد.
امریکا، انگلیس، آلمان از جمله متحدان اسرائیل و کشورهای ایتالیا، ترکیه ، هند از کشورهایی هستند که روابط گسترده ای با اسرائیل دارند، محسوب میشود. از این میان، امریکا و آلمان به اسراییل غاصب کمکهای مالی هنگفتی را ارائه میدهند که بخشی به صورت همکاریها و بخشی به صورت کمکهای نظامی است. رابطه با هند اهمیت بسیار زیادی برای اسرائیل دارد چرا که هند خصومت دیرینه با همسایه خود یعنی پاکستان، که کشوری مسلمان و دارای تسلیحات هسته ایست و تا کنون اسرائیل را به رسمیت نشناخته است، می باشد. خصومت هند با پاکستان موجب شده تا اسرائیل هند را به عنوان مشتری تسلیحات خود حفظ کند. لبنان، سوریه، عربستان سعودی، عراق و یمن طبق قوانین اسراییل دشمن دیرینه اسراییل محسوب میشود و شهروندان اسراییلی از سفر به زیارت این کشورها منع شدهاند. اسراییل با 159 کشور روابط دیپلماتیک دارد و دارای نود و چهار مأموریت دیپلماتیک میباشد. قطر، مصر و اردن تنها اعضاء اتحادیه عرب هستند که علناً با اسرائیل رابطه برقرار کردهاند.
دولت غاصب اسرائیل از آغاز تشکیل با مشکلات عدیدهای در بعد سیاست خارجی روبرو بوده است و از همان ابتدا توسط همسایگان خاورمیانهایش مورد تحریم قرار گرفته است. اگر چه اسرائیل تلاش کرده است تا با کشورهایی در آن سو جهان چون امریکا و کشورهای اروپایی رابطه برقرار کند اما به رسمیت شناخته نشدن آن از جانب کشورهای اسلامی برایش به معضلی بزرگ تبدیل شده است به همین علت تلاش میکند تا با حیلهها و ترفندهای مختلف این کشورها را به خود جذب و مسئله فلسطین را از فکر و اندیشه آنها دور کند. که با بودن رؤسای سر سپردهی عربی همچون مصر و اردن برای اسرائیل امری دشوار نبوده است.
از میان 194 کشور دنیا 34 کشور با اسرائیل روابط دیپلماتیک ندارند:
آفریقا: الجزایر، چاد، گینه ، لیبی، مالی، مراکش، نیجر، سومالی، سودان ، تونس
آمریکا: کوبا
شرق آسیا: جمهوری خلق چین ، کره شمالی
جنوب آسیا: افغانستان، بنگلادش، مولداوی، پاکستان
جنوب شرق آسیا: برونئی، اندونزی، مالزی
جنوب غرب آسیا: بحرین، ایران، عراق ، لبنان ، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی، سوریه ، امارات متحده عربی، یمن
اگر چه کشور چین روابط دیپلماتیک با دولت غاصب اسرائیل ندارد اما در زمینه کشاورزی و نظامی همکاری مشترک با اسرائیل دارد.
کشورهای عربی اگرچه به ظاهر با اسرائیل رابطه دیپلماتیک ندارند اما به صورت پنهانی به اسلام و آرمان مردم مظلوم فلسطین خیانت میکنند. روابط گسترده تجاری و ورود کالاهای اسرائیلی با بسته بندی متفاوت و از مقاصد گمراه کننده از آن جمله است. در جنگ سی و سه روزه میان دلاوران حزبالله لبنان و دشمن متجاوز اسراییلی، از مذاکرات مخفی میان اعراب اسرائیل و اعراب برای شکست حزب الله از خیانتهای آنهاست. و همچنین تجاوز وحشیانه اخیر اسرائیل به غزه که با خیانت برخی سران وابسته و مزدور عرب همراه بود .(منبع مقاله : یهود شناسی http://judaism.blogtak.com/post-28010.html) (لوح فشرده پرسمان، اداره مشاوره نهاد رهبری، کد: 1/100115830)
- [سایر] فلسفه ، اهداف و شرایط جهاد در اسلام چیست ؟ آیا با توجه به آیات جهاد در قرآن کریم ، جهاد با رژیم غاصب صهیونیستی واجب نیست ؟
- [سایر] چرا از دیدگاه امام خمینی(رحمه الله) موجودیت رژیم صهیونیستی مشروعیت ندارد؟
- [سایر] آیا جمهوری اسلامی ایران از نظر سیاسی در ارتباط با سایر ملل جز کشورهای مطرود و گوشهگیر (منزوی) است یا خیر؟
- [سایر] آیا جمهوری اسلامی ایران از نظر سیاسی در ارتباط با سایر ملل جز کشورهای مطرود و گوشهگیر (منزوی) است یا خیر؟
- [سایر] روابط دختر و پسر در دوران نامزدی باید ، در چه سطحی و درچه شکلی باشد و آیا محدودیت برای دوره نامزدی وجود دارد یا خیر ؟
- [سایر] اقدامات و عملکرد سفارت آمریکا برای حفظ رژیم پهلوی در زمان انقلاب اسلامی چگونه بود؟
- [سایر] چرا در کشورهای غیر اسلامی که معمولاً افراد بی حجاب هستند فساد کمتر از کشورهای اسلامی است؟
- [سایر] علت حمایت جمهوری اسلامی از فلسطین چیست؟رهبر انقلاب در خصوص حمایت از فلسطین میفرمایند: (وظیفهی ماست که این کشور را از سلطه و چنگ قدرت غاصب و پشتیبانهای بینالمللیاش در بیاوریم و به دست مردم فلسطین بسپاریم)، اما به راستی چرا این وظیفه بر عهدهی ایران قرار گرفته است؟ اصول اعتقادی- سیاسی اسلام که حمایت از مردم فلسطین و دشمنی با رژیم صهیونیستی را به یکی از اعتقادات ما تبدیل میکند، چه چیزی است؟
- [سایر] چرا رژیم صهیونستی انقلاب اسلامی را چالشی بزرگ در مقابل خود می داند؟
- [سایر] چرا رژیم صهیونستی انقلاب اسلامی را چالشی بزرگ در مقابل خود می داند؟
- [آیت الله مظاهری] ربا گرفتن از بانکهای کشورهای غیر اسلامی اشکال ندارد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر در روابط سیاسی بین دولتهای اسلامی و دول اجانب، خوف آن باشد که اجانب بر ممالک اسلامی، تسلط پیدا کنند اگر چه تسلط سیاسی و اقتصادی باشد، لازم است بر مسلمانان که با این نحو روابط مخالفت کنند، و دول اسلامی را الزام کنند به قطع این گونه روابط.
- [امام خمینی] اگر در روابط سیاسی بین دولتهای اسلامی و دول اجانب، خوف آن باشد که اجانب بر ممالک اسلامی، تسلط پیدا کنند اگر چه تسلط سیاسی و اقتصادی باشد، لازم است بر مسلمانان که با این نحو روابط مخالفت کنند، و دول اسلامی را الزام کنند به قطع این گونه روابط.
- [آیت الله اردبیلی] اگر در روابط سیاسی بین دولتهای اسلامی و سایر دولتها، خوف آن باشد که بیگانگان بر ممالک اسلامی تسلّط پیدا کنند چه تسلّط سیاسی و چه اقتصادی باشد لازم است بر مسلمانان که با این نحو روابط مخالفت کنند و دول اسلامی را به قطع این گونه روابط الزام کنند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر شک داشته باشد که لباسی از حیوان حرامگوشت است یا حلالگوشت، احتیاط مستحب آن است که با آن نماز نخواند و فرقی نیست که آن لباس در کشورهای اسلامی تهیه شده باشد یا در کشورهای غیر اسلامی.
- [آیت الله مکارم شیرازی] 49 دفاع از کشورهای اسلامی واجب است و منحصر به کشوری نیست که انسان در آن زندگی می کند بلکه همه مسلمین دنیا در برابر هجوم اجانب به کشورهای اسلامی یا مقدسات مسلمین باید مدافع یکدیگر باشند.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر عقد روابط چه سیاسی و چه تجاری بین یکی از دوَل اسلامی و اجانب ، مخالف مصلحت اسلام و مسلمانان باشد ، جایز نیست این گونه روابط ، و اگر دولتی اقدام به آن نمود ، بر سایر دوَل اسلامی واجب است آن را الزام کنند به قطع روابط به هر نحو ممکن است .
- [آیت الله سیستانی] صحت جُعاله، اجاره، حواله و دیگر معاملات مشروعی که در بانکهای دولتی در کشورهای اسلامی رایج است، نیازمند به اجازه حاکم شرع است، و بدون اجازه او این معاملات صحیح نیست، و همچنین است معاملات مشروعی که در بانکهای مشترک بین دولت و مردم در کشورهای اسلامی رایج است که نسبت به سهم دولت، صحّت معاملات متوقف بر اجازه حاکم شرع (مرجع) است.
- [آیت الله بهجت] گرفتن پول از بانکهای غیر اسلامی مانند بانکهای کشورهای کفر، چه دولتی باشد و چه شخصی جایز است، ولی نه بهعنوان قرض؛ و تصرف در آن احتیاج به اجازه حاکم شرع و یا وکیل او ندارد، مگر آنکه مال مسلمانی در بانک کفار باشد که باید نسبت به سهم آن مسلمان به وظیفه مخصوصی که در مورد بانکهای کشورهای اسلامی گفته شد عمل نماید.
- [آیت الله بهجت] اگر شک داشته باشد که لباسی از مو یا پشم یا کرک حیوان حلالگوشت است یا حرامگوشت، چه در کشورهای اسلامی تهیه شده باشد، چه در کشورهای غیر اسلامی، نماز خواندن با آن مانعی ندارد؛ و اگر جنس آن از پوست و چرم و مانند آن باشد حکم آن در احکام طهارت، بحث مردار، گفته شد.