آیا درست است که در برخی کشورهای آسیایی نظیر هند و ژاپن حتی اندام تناسلی انسان را مورد پرستش قرار می دهند؟ کیش آلت پرستی یکی از فرقه های آیین هندو است که محلّ اصلی آن کشور هندوستان است. آیین هندو معتقد به صدها خدا و دارای صدها فرقه است که معروفترین خدایان آن برهما، ویشنو و شیوا می باشد. شیوا بتی است با چهار دست که در حال رقصیدن است و نقش او در عالم ، فانی کردن و احیای مجدد است. شیوا پرستان ، به آلت جنسی شیوا ، که آن را لینگا یا نرینه می نامند ، عنایت ویژه داشته آن را هم می پرستند. آلت پرستان هندو مجسمه آلت مردانه را در معابد نصب می کنند و در خانه ها نگه می دارند و هر ساله مجسمه ی بسیار بزرگ و غول آسایی از آلت مردانه ساخته ، بر روی کامیونی سوار و در خیابان های دهلی (پایتخت هندوستان) به نمایش می گزارند. معبد سومنات که بتخانه ای با چهار گنبد طلا و خزانه ای پر از جواهرات بود و توسّط سلطان محمّد غزنوی تخریب شد ، بتخانه آلت پرستان بود. گروهی از شیوا پرستان به نام لینگاوات همواره مجسمه ای از آلت مردانه را در کیف کوچکی به گردن می آویزند. گفته شده که این فرقه در گذشته برای لینگا انسان نیز قربانی می کرده است. در مقابل این فرقه مرد گرا ، فرقه شَکتی قرار دارد که برای زنان توجّهی ویژه دارد و در معابد آنها زنان جوان می رقصند ؛ این فرقه رقص و آواز وحشیانه و گوش خراش و حرکات جنون آمیز را برای تکامل روحی انسان لازم می داند. در فرهنگ آلت پرستی برهنه بودن یک عمل پسندیده و ستوده است ؛ ولی حکومت هندوستان بنا به ملاحظات بین المللی ، اجازه چنین کاری را به آنها نمی دهد ؛ لکن بزرگان و به اصطلاح ، مقدّسین این فرقه، در معابدشان برهنه ، به شکل یوگیها می نشینند و مردم کاسه آب یا شیر به دست ، مقابل آنها صف می کشند تا آب یا شیر خود را با آلت آنها متبرّک کنند. همانگونه که هموطنان گاو پرستشان به مدفوع و ادرار گاو تبرّک می جویند ؛ و خوردن آن دو را باعث تطهیر درون می دانند ؛ و قابلمه به دست ، دنیال گاو راه می افتند تا مدفوع تازه آن را که از قداست بیشتری برخوردار است به دست آورند. آلت پرستان، آلت مردانه را نماد حیات بخشی ، باروری و آفرینش می دانند و و یک نحوه خالقیّت برای آن قائلند. لذا در بیان فلسفه مذهب خود می گویند : آلت تنها عامل حیات و زندگی است که حیات را به وجود آورده است ؛ و زندگی ما انسانها به وسیله ی آن ادامه می یابد پس باید آن را گرامی داشت. همان گونه که هموطنان گاو پرستشان گاو را مظهر رزّاقیّت شمرده تقدیس می کنند. برای این گروه ، نمایش آلت مردانه نوعی نیایش و عبادت مذهبی است و تلقی جنسی از مراسم نیایش خود را کفر و توهین به مقدسات مذهبی خود می شمارند.آلت پرستی همچنین در ژاپن , تایلند و سایر کشورهای تحت تاثیر آیین های هندو رواج دارد. ر.ک: آشنایی با ادیان بزرگ ، حسین توفیقی.
آیا درست است که در برخی کشورهای آسیایی نظیر هند و ژاپن حتی اندام تناسلی انسان را مورد پرستش قرار می دهند؟
آیا درست است که در برخی کشورهای آسیایی نظیر هند و ژاپن حتی اندام تناسلی انسان را مورد پرستش قرار می دهند؟
کیش آلت پرستی یکی از فرقه های آیین هندو است که محلّ اصلی آن کشور هندوستان است. آیین هندو معتقد به صدها خدا و دارای صدها فرقه است که معروفترین خدایان آن برهما، ویشنو و شیوا می باشد. شیوا بتی است با چهار دست که در حال رقصیدن است و نقش او در عالم ، فانی کردن و احیای مجدد است. شیوا پرستان ، به آلت جنسی شیوا ، که آن را لینگا یا نرینه می نامند ، عنایت ویژه داشته آن را هم می پرستند. آلت پرستان هندو مجسمه آلت مردانه را در معابد نصب می کنند و در خانه ها نگه می دارند و هر ساله مجسمه ی بسیار بزرگ و غول آسایی از آلت مردانه ساخته ، بر روی کامیونی سوار و در خیابان های دهلی (پایتخت هندوستان) به نمایش می گزارند. معبد سومنات که بتخانه ای با چهار گنبد طلا و خزانه ای پر از جواهرات بود و توسّط سلطان محمّد غزنوی تخریب شد ، بتخانه آلت پرستان بود. گروهی از شیوا پرستان به نام لینگاوات همواره مجسمه ای از آلت مردانه را در کیف کوچکی به گردن می آویزند. گفته شده که این فرقه در گذشته برای لینگا انسان نیز قربانی می کرده است. در مقابل این فرقه مرد گرا ، فرقه شَکتی قرار دارد که برای زنان توجّهی ویژه دارد و در معابد آنها زنان جوان می رقصند ؛ این فرقه رقص و آواز وحشیانه و گوش خراش و حرکات جنون آمیز را برای تکامل روحی انسان لازم می داند.
در فرهنگ آلت پرستی برهنه بودن یک عمل پسندیده و ستوده است ؛ ولی حکومت هندوستان بنا به ملاحظات بین المللی ، اجازه چنین کاری را به آنها نمی دهد ؛ لکن بزرگان و به اصطلاح ، مقدّسین این فرقه، در معابدشان برهنه ، به شکل یوگیها می نشینند و مردم کاسه آب یا شیر به دست ، مقابل آنها صف می کشند تا آب یا شیر خود را با آلت آنها متبرّک کنند. همانگونه که هموطنان گاو پرستشان به مدفوع و ادرار گاو تبرّک می جویند ؛ و خوردن آن دو را باعث تطهیر درون می دانند ؛ و قابلمه به دست ، دنیال گاو راه می افتند تا مدفوع تازه آن را که از قداست بیشتری برخوردار است به دست آورند.
آلت پرستان، آلت مردانه را نماد حیات بخشی ، باروری و آفرینش می دانند و و یک نحوه خالقیّت برای آن قائلند. لذا در بیان فلسفه مذهب خود می گویند : آلت تنها عامل حیات و زندگی است که حیات را به وجود آورده است ؛ و زندگی ما انسانها به وسیله ی آن ادامه می یابد پس باید آن را گرامی داشت. همان گونه که هموطنان گاو پرستشان گاو را مظهر رزّاقیّت شمرده تقدیس می کنند. برای این گروه ، نمایش آلت مردانه نوعی نیایش و عبادت مذهبی است و تلقی جنسی از مراسم نیایش خود را کفر و توهین به مقدسات مذهبی خود می شمارند.آلت پرستی همچنین در ژاپن , تایلند و سایر کشورهای تحت تاثیر آیین های هندو رواج دارد.
ر.ک: آشنایی با ادیان بزرگ ، حسین توفیقی.
- [آیت الله مکارم شیرازی] من یکی از علاقه مندان به سینما و فیلم می باشم. اکثر فیلمهای تولیدی توسط کشورهای دیگر از نظر کیفیت هنری و نوع ساخت واقعا عالی هستند وآموزنده اما بدلیل نوع فرهنگ آنها این فیلمها همگی دارای صحنه هایی از روابط مرد و زن می باشند که البته فقط اندام آنها را نشان می دهند و آلات تناسلی آنها دیده نمی شود. خواهشمند است بفرمایید که تماشای این فیلمها چه حکمی دارد؟
- [سایر] چرا از این همه کشور مسلمانی که داریم هیچ کدام مطلوب نیستند؟ همیشه سوئد سوئیس کانادا تمجید می شوند حتی کشورهای مسلمانی که به اروپا نزدیکترند مثل ترکیه یا مثل مالزی که به ژاپن و کره نزدیکترند ارزش های انسانی بیشتر در آنها رعایت می شود و دموکراتیک ترند و بیشتر مجال رشد انسان ها در آنها مهیا است. همیشه گفته می شود اشکال از مسلمانی ماست. آخر چرا یک کشور مسلمان درست و حسابی نداریم. چرا بیشتر جنگ و فتنه ها و حتی فقر اقتصادی و فکری در بین کشورهای اسلامی است؟ لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی؛ پس چرا با دین رشد نکردیم؟
- [سایر] آیا درست است انسان از خدا بخواهد برای او نشانهای قرار دهد؟ مثلاً برای اینکه شخص مطمئن شود راه را درست میرود، از خدا این تقاضا را داشته باشد که خدا نشانهای برای او قرار دهد؟
- [سایر] سلام، اگر قرار بود با دعا کردن مشکلات حل شود پس نقش خود ما در زندگی چیست؟ آیا بهتر نیست انسان به جای دعا کردن با پشتکار کاری که فکر می کند درست است کار را انجام دهد؟
- [سایر] گروهی به نام شاهدان یهوه وجود دارند. یکی از ایشان اخیراً چنین سؤالی را مطرح نموده است: 1. مقصود و هدف خدا از آفرینش این جهان چه بوده است؟ و چنین مثالی ذکر میکرده است من میخواهم چایی بخورم برای این استکان را طراحی کردم و آنرا ساختم و در آن چای میخورم. بنابر این غایت و مقصود من در ساختن استکان همان چایی خوردن در آن است در خلقت این جهان نیز باید مقصود و غایت خدا هماهنگ باشد؟ 2. در قرآن آمده است که "من انسان و جن را برای پرستش به من آفریدم" اگر غایت و هدف از آفرینش انسان پرستش انسانها برای خدا باشد این سؤال پیش میآید که امروز اکثریت مردم جهان خدا را نمیپرستند. آیا در آفرینش خدا خطائی هست؟ چرا موجودی که برای عبادت طراحی شده است عبادت نمیکند؟ و چنین مثالی ذکر میکند که من برای نگاه کردن به برنامههای مختلفی که پخش میشود یک تلویزیون درست کردم در طراحی خود این غایت را مد نظر قرار دادم پس از ساختن دیدم که این تلویزیون مطابق با منظور من در نیامد، دستگاه برای کار دیگری به کار میآید. در این فرض من میگویم که حتماً در طراحیم خطایی روی داده است و لذا سعی میکنم که طراحی را دوباره انجام بدهم. آیا نظیر این مثال را میشود گفت در طراحی خداوند در مورد انسان خطایی وجود دارد؟ آیا ممکن است راجع به شاهدان یهوه اطلاعاتی بدهید آیا راجع به این گروهی منبعی در اختیار هست؟
- [سایر] من مدتی (یکسال) است که به همه اعتقاداتم شک می کنم و با براهین مختلف و تفکر زیاد سعی کرده ام که شکم را بر طرف کنم اما متأسفانه این شک من به مرحله کفر نیز رسیده است. حال می خواهم بدانم راه چاره چیست؟ و چه موقعی از نظر عقلی حجت بر انسان تمام می شود؟ و اگر تا به حال از نظر عقلی توانسته باشم اعتقاداتم را درست کنم چرا ایمان به قلبم وارد نمی شود؟ (خودم فکر می کنم که بر قلبم مهر زده شده است) و آیا در این حالت (بدون ایمان) اعمال نیک انسان و دعاهای انسان مورد قبول قرار می گیرد؟ می خواهم بدانم چه گناهی مرتکب شده ام که ایمان از من گرفته شده است.
- [سایر] نظر شما نسبت به سخنانی که به امام خمینی (ره) نسبت داده شده است که: "خداوند انسان را خلق نکرده است که او بازی و سرگرمی داشته باشد، هدف خلقت انسان این است که آنان را در آزمایشی قرار دهد از طریق سختی و مشکلات و عبادات. یک نظام و رژیم اسلامی باید در همه حوزه ها جدی باشد، در اسلام جوک و و مزاح و خوشمزگی وجود ندارد و هر کس که جدی است نباید شوخی کند. اسلام اجازه نمی دهد که کسی در دریا شنا کند و اسلام مخالف گوش دادن رادیو و دیدن سریال های تلویزیون است، گرچه اسلام تیراندازی و اسب سواری و مسابقات با اسب را اجازه می دهد" آیا این مطالب درست است؟ آیا اینها ماهیت اسلام است؟
- [سایر] خداوند متعال چرا این جهان را خلق نموده است؟ معمولاً جواب این است که مخلوقات عالم مخصوصاً انسانها خدا را بشناسند و او را پرستش نمایند. من فکر میکنم که خداوند متعال جهان هستی را خلق نمود تا ما حضرت محمد(ص) و اهل بیت(ع) را بشناسیم. اگر نظر دوم درست است چرا خدا کارهای زجردهنده را نسبت به آنان انجام داد و اگر اولی درست است چرا آنان را مورد اذیت و آزار قرار داد؟ از یک طرف ما میگوییم که حضرت و خاندان ایشان محبوبترین بندگان نزد خدا هستند و از طرفی سختترین کارها را نسبت به آنان انجام داده است. چرا؟ چرا ما مجرمین خاکی را ساخت و برای هدایت ما به راه راست انوار خود یعنی حضرت و خاندان وی را در بدترین وضعیت قرار داد؟ این مطلب شبیه تمییز کردن گل رز با زغال است. چرا خدا راه درد و رنج در این دنیا را انتخاب نموده است؟ معلوم میشود خدا درد و رنج و زشتی را دوست میدارد و سنت وی بر این استوار است آیا این نحوه تعامل خدا است با کسانی که آنان را دوست میدارد؟ خدا واقعاً چه میخواهد؟ زندگی من در حال حاضر خیلی بحرانی است شاید برای اینکه میخواهم در نظر خدا خوب باشم از اینرو این همه نوع مشکل در زندگی دارم. علما میگویند اگر در زندگی خود بدیها را رها نمایید و با تقوا زندگی کنید با آزمایشها از طرف خدا روبهرو خواهید شد و سختی خواهید دید. اگر زندگانی راحت و همراه با گناه باشد، علما میگویند که در این دنیا معاقب خواهید شد و سختی را خواهید دید. پس چه فرق میکند در هر دو صورت سختی وجود دارد. آیا راهی وجود دارد که با خدا معامله نماییم و به من مجالی دهد که زندگیای را که خودم میخواهم (خوب یا بد) داشته باشم. من طاقت ندارم و نمیتوانم تصوّر کنم که طاقت و توان و کردار و رفتار معصومین(ع) را داشته باشم و حتی در حد خاک پای آنها باشم... .
- [سایر] سلام لطفا توضیح دهید. با یکی از دشمنان شیعه بحث و گفت و گویی داشتم و سر انجام به بحث حدیثی درباره موسی (ع) رسیده که در حالت عریان به دنبال یک سنگی می گشت. آنچه برای من جالب توجه است این است که او می گفت این حدیث مورد پذیرش شیعه است که در کتب آنها آمده است. از باب مثال: قمی این حدیث را از ابی بصیر از عبد الله در تفسیر خود نقل می کند که بنی اسرایل پیامبر موسی (ع) را به عدم آلت رجولیت متهم کردند؛ زیرا به هنگام شست و شوی بدن خویش و یا انجام غسل خلوت میکرد که کسی او را نبیند. یک روز موسی برای غسل به کنار رود خانه می رفت و لباس خود را روی سنگ گذاشت. خداوند به سنگ دستور داد که از موسی به دور شود تا بنی اسرائیل او را بیبنند. سپس آنها متوجه شدند که پندار آن درست نبود و خدواند آیه ای را نازل فرمود که: یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَکُونُوا کَالَّذِینَ آذَوْا مُوسَی فَبَرَّأَهُ اللَّهُ مِمَّا قَالُوا"؛ هان ای مردم با ایمان! بسان آن کسانی نباشید که با بافتههای ناروا و ناسنجیده خود موسی (ع) را رنجانیدند و خدا او را از بافتهها و پندارهای ناروا و ظالمانه آنان پاک و پاکیزه معرفی کرد. مرحوم طبرسی در مجمع البیان، این حدیث را ثابت و تقریر کرده که حضرت موسی بسیار انسان با حیا و آبرومندی بود، به گونهای که به هنگام شست و شوی بدن خویش و یا انجام غسل خلوت میکرد، و بهانهجویان برایشان این دروغ را ساختند و پخش کردند که او در بدن خویش عیب و نقصی دارد و از سلامت و زیبایی اندام بیبهره است، و به همین جهت خویشتن را به هنگام نظافت و شست و شو از چشمها نهان میدارد؛ زمانی که از آنان پرسیدند، او چه عیب و نقصی دارد؟ به دروغ و ناروا گفتند: او به بیماری (برص) و یا ناراحتی بیضه و باد فتق گرفتار است. پس از این بافتههای ظالمانه و ناروای آنان، روزی موسی در گوشهای لباس خود را برای انجام غسل بیرون آورد و روی سنگی نهاد، آن سنگ درغلطید و لباس وی را برد، او آمد تا لباس خود را برگیرد که چشم گروهی از بنیاسرائیل بر اندام برهنه او افتاد و دیدند که او زیباترین و متناسبترین اندامها را دارد؛ و بدین وسیله خدا دروغ و بافته بیاساس آنان را افشا ساخت و موسی را از تهمتهای آنان پاک و پاکیزه معرّفی نمود. آیا این حدیث حقیقت دارد که مرحوم طبرسی در مجمع البیان و علی بن ابراهیم قمی در تفسیر القمی این روایت را نقل فرمودند؟ آیا تفسیر دیگری از مفسران شیعه در مورد آیه مورد بحث وجود دارد؟ در واقع تفسیر این آیه چگونه است؟ و کدام تفسیر از آن باید مورد پذیرش ما باشد؟
- [سایر] سلام.گفتین خلاصه بگیم.چشم. 1)انسان-دختر 2)26 ساله 3)کارمند نظام بانکی دولتی 4)دانشحوی رو هوای کارشناسی ارشد اقتصاد(واحد پایان نامه اخذ ولی ناتمام مانده) 5)خانواده3نفره.مادروپدرومن و داغ از دست دادن برادر بزرگترم-3ساله گذشته 6)ساکن تهران و از خانواده تقریبامتوسط رو به بالا. خصوصی-خصوصی خواهشا خصوصی و محرمانه 7)... 8) 9)خانواده ام مذهبی و خودم به خاطر ایجاد حریم چادری هستم.ولی خیلی مقید نیستم . به حجب و حیا در صحبت و رفتارونگاه معتقد وپایبندم .تلاوت قرآن رو واجب میدونموانجام میدم 10)از زمانی که معنای ازدواج رو فهمیدم(19-20سالگی) خواستگارجدی نداشتم .احتماعی بودمو اهل فعالیت های اجرایی و گروهی ... .البته هرکسی درسرراهم قرارگرفت بعد ازمدتی میفهمیدم که متعهد و متاهل است. 11)برادرم در29سالگی به علت بیماری ناشناس فوت شد.(زمستان86) 12)پول دارم.کاردارم وپدرومادرم به شدت بهم محبت میکنند. 13)هیچ هدف و انگیزه ای ندارم وووو 14)همه مرا به انرژتیک بودن میشناسن ولی راهی برای ابراز ندارم.پرازعشقم ولی کسی رو ندارم که بهش ابراز کنم. 15)اونقدر خالی ام{از انگیزه،وقت،ذوق ووووو} که تمام فعالیت های اجتماعی ام را لغو کرده ام.کوهنوردی،فرهنگسراوکلاس زبان وووو 16)نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن،تنهایی و بی حوصلگی به شدت حساسم کرده وحالوهوای گریه که تقریبا2سه ماهه روزمره ام شده خانواده ام رو کلافه کرده. 17)درسال جاری3خواستگار داشتم که هرسه درجلسه اول ودوم باخانواده کنسل شده.البته از طرف اونا. 18)حس پوچی و نداشتن آرزو وانگیزه تا حدی اعتقاداتم رو هم تحت تأثیر قرار داده 19)سوال اصلی :راه حل وتدبیر برای رهایی از این حالوهواوقرار گرفتن در مسیر درست-سرزنده بودن وشادابی حتی در عبادت-رهایی از حس افسردگی و ناامیدی 20)نا امیدم از ایجاد رابطه ای که به ازدواج ختم شود .تقریباهمه اطرافیانم هم درموردم اینگونه فکر میکنند.چه کار کنم؟ توروخداجوابموبدین .اساسی درموندم.درموندم و گمشدم.فکرنبودن بهتره تا ازبودن با هیچی ووووتوروبه خدا کمکم کنید.محتاج راهنماییتون