نام کتاب حضرت نوح علیه السلام چیست؟ حضرت نوح نخستین پیامبر از میان پیامبران اولو العزم است. پیامبران اولو العزم عبارتند از: نوح، ابراهیم، موسی، عیسی و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله. ویژگی پیامبران اولو العزم این بوده که همراه خود شریعت تازهای میآوردهاند. از این رو، نخستین شریعت را حضرت نوح برای مردم دوران خویش آورده است در آیه 13 از سوره شوری میخوانیم. (شرع لکم من الدین ما وصی به نوحا و الذی اوحینا الیک و ما وصینا به ابراهیم و موسی وعیسی): آیینی برای شما تشریع کرد که به نوح توصیه کرده بود آن چه را بر تو فرستادیم و بر ابراهیم و موسی و عیسی سفارش نمودیم) از آیات قرآن کریم استفاده میشود که محتوای شریعت و دین نوح، دعوت مردم به توحید و تسلیم در برابر خداوند،، امر به معروف و نهی از منکر، مساوات و عدالت، راستگویی و وفای به عهد ونهی از شرک و آلودگی به فواحش و منکرات بوده است. [i] حضرت نوح، دارای کتاب آسمانی نیز بوده است این کتاب اسم خاصی نداشته بلکه به اسم (کتاب نوح) معروف بوده و نامیده می شده است. به فرموده علامه طباطبایی مقصود از (الکتاب) در آیه 213 سوره بقره که میفرماید: ( کان الناس امة واحدة فبعث الله النبیین مبشرین و منذرین و انزل معهم الکتاب بالحق لیحکم بین الناس فیما اختلفوا فیه ) کتاب حضرت نوح است.
نام کتاب حضرت نوح علیه السلام چیست؟
حضرت نوح نخستین پیامبر از میان پیامبران اولو العزم است. پیامبران اولو العزم عبارتند از: نوح، ابراهیم، موسی، عیسی و پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله.
ویژگی پیامبران اولو العزم این بوده که همراه خود شریعت تازهای میآوردهاند. از این رو، نخستین شریعت را حضرت نوح برای مردم دوران خویش آورده است در آیه 13 از سوره شوری میخوانیم. (شرع لکم من الدین ما وصی به نوحا و الذی اوحینا الیک و ما وصینا به ابراهیم و موسی وعیسی): آیینی برای شما تشریع کرد که به نوح توصیه کرده بود آن چه را بر تو فرستادیم و بر ابراهیم و موسی و عیسی سفارش نمودیم)
از آیات قرآن کریم استفاده میشود که محتوای شریعت و دین نوح، دعوت مردم به توحید و تسلیم در برابر خداوند،، امر به معروف و نهی از منکر، مساوات و عدالت، راستگویی و وفای به عهد ونهی از شرک و آلودگی به فواحش و منکرات بوده است. [i]
حضرت نوح، دارای کتاب آسمانی نیز بوده است این کتاب اسم خاصی نداشته بلکه به اسم (کتاب نوح) معروف بوده و نامیده می شده است. به فرموده علامه طباطبایی مقصود از (الکتاب) در آیه 213 سوره بقره که میفرماید: ( کان الناس امة واحدة فبعث الله النبیین مبشرین و منذرین و انزل معهم الکتاب بالحق لیحکم بین الناس فیما اختلفوا فیه ) کتاب حضرت نوح است.
- [سایر] نام کتاب حضرت نوح(ع) چیست؟
- [سایر] نام کتاب حضرت نوح چه بوده است؟
- [سایر] تفاوت داستان نوح (علیه السلام) در قرآن با داستان نوح در تورات چیست ؟
- [سایر] آیا تمام پیامبران الهی دارای کتاب بودند؟ اگر چنین است، نام کتاب حضرت نوح (ع) چیست؟
- [سایر] آیا تمام پیامبران الهی دارای کتاب بودند؟ اگر چنین است، نام کتاب حضرت نوح (ع) چیست؟
- [سایر] نام کتاب آسمانی حضرت نوح را صحف می گویند آیا در کتابهای شیعه به این نام تصریح شده است؟
- [سایر] آیا طوفان نوح همه عالم را فراگرفته یا تنها دیار حضرت نوح را؟
- [سایر] آیا طوفان نوح همه عالم را فراگرفته یا تنها دیار حضرت نوح را؟
- [سایر] تفاوت دیدگاه تورات و قرآن در مورد سیمای نوح (علیه السلام) چگونه است؟
- [سایر] چرا فرزند حضرت نوح (علیه السلام) از خاندان او نیست؟(هود/64)
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اهل کتاب (یهود و نصاری و مجوس) پاک می باشند.
- [آیت الله سیستانی] انسان نمیتواند از سهم سبیل اللّه قرآن یا کتاب دینی ، یا کتاب دعا بخرد و وقف نماید ، مگر آنکه مصلحت عامه اقتضای این کار را داشته و از حاکم شرع بنابر احتیاط لازم اجازه بگیرد .
- [آیت الله اردبیلی] طلاق دادن زن در حال حیض به تفصیلی که در کتاب طلاق گفته میشود، باطل است.
- [آیت الله بروجردی] طلاق دادن زن در حال حیض، به طوری که در کتاب طلاق گفته میشود باطل است.
- [آیت الله بهجت] طلاق دادن زن در حال حیض، بهطوریکه در کتاب طلاق گفته میشود، باطل است.
- [آیت الله علوی گرگانی] طلاق دادن زن در حال حیض، به طوری که در کتاب طلاق گفته میشود باطل است.
- [آیت الله نوری همدانی] طلاق دادن زن در حال حیض ، بطوری که در کتاب طلاق گفته می شود ، باطل است .
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . طلاق دادن زن در حال حیض بطوری که در کتاب طلاق گفته می شود، باطل است.
- [آیت الله نوری همدانی] تمام بدن کافر غیر اهل کتاب حتی مو و ناخن و رطوبتهای او نجس است .
- [آیت الله جوادی آملی] .سجده برای غیر خدا حرام است. سجده فرشتگان برای حضرت آدم نبود, زیرا وی به مثابه قبله بود, چنانکه سجده حضرت یعقوب(ع)و فرزندان او برای حضرت یوسف(ع) نبود, بلکه به منظور شکر خدا بود. آنچه برخی از زائران قبور امامان معصوم(ع)به صورت سجده انجام میدهند، اگر به منظور شکر نعمت توفیق به زیارت آنان باشند, اشکال ندارد و اگر مقصود خضوع در برابر آنها باشد, حرام است و برای پرهیز از توّهم برخی، سزاوار است که چنین کاری انجام نشود.