به چه علت کلمه ی یتوفهم الله در قرآن در مورد حضرت عیسی ع به وفات ترجمه نمی شود؟ قرآن در جایی که به موضوع صلیب کشیده شدن اشاره می کند می گوید شبهه.یعنی در آنجا حیله ای به کار رفت و ایشان جان سالم به در برد.اما نفرمود هرگز نمرد؟
به چه علت کلمه ی یتوفهم الله در قرآن در مورد حضرت عیسی ع به وفات ترجمه نمی شود؟ قرآن در جایی که به موضوع صلیب کشیده شدن اشاره می کند می گوید شبهه.یعنی در آنجا حیله ای به کار رفت و ایشان جان سالم به در برد.اما نفرمود هرگز نمرد؟ چنانچه در تاریخ و روایات آمده عیسی علیه السلام بارها به مردم و به خصوص به حواریون اعلام کرده بود که به امر الهی، وی کشته نخواهد شد و به آسمان عروج خواهد کرد. چنانچه بعد از شهادت حضرت یحیی بعضی این سرنوشت را برای حضرت عیسی هم پیش بینی می کردند ولی خود حضرت عیسی با بیان این مطلب که وی به امر الهی کشته نخواهد شد بر همه این افکار خط بطلان کشید. لذا بیان کشته شدن عیسی توسط حکومت وقت تنها به منظورعوام فریبی و گمراه کردن مردم بود. این مطلب وقتی روشن تر می شود که بدانیم محرک اصلی بر کشتن حضرت عیسی و گمراه کردن مردم پس از به صلیب کشیدن مردی که شبیه به آن حضرت بود توسط قوم یهود و سردمدارانشان انجام شد. اینان به مسیحیان اینگونه القاء کردند که آنان وی را دستگیر و به صلیب کشیده اند و این عقیده را در میان آنان رواج دادند. مطلب دیگری که قابل توجه است و جای شکی را برای انسانهای منصف باقی نمی گذارد این است که در قرآن کریم هم واقعیت امر بیان شده آنجا که خدا در قرآن کریم در آیه 157 و 158 سوره نساء بر پندار قوم یهود و عقیده بعضی از فِرق مسیحیت درباره مرگ حضرت عیسی خط بطلان می‌کشد. در این آیه آمده است: (گفتند: ما مسیح، پیامبر خدا، را کشتیم. آنها او را نکشتند و دار نزدند؛ بلکه امر بر آنها مشتبه شد. آنان که درباره انتقال حضرت مسیح به عالم بالا اختلاف و گفت و گو می‌کنند و در شک و تردیدند. یقیناً عیسی کشته نشده است؛ بلکه خداوند او را نزد خود برد که او قادر و داناست). همچنین در قرآن می فرماید:(به یاد آر آن گاه را که خداوند فرمود: ای عیسی، من تو را به قرب خود بالا می‌برم و از معاشرت کافران پاک می‌گردانم). این آیات شریفه، مؤید این هستند که حضرت عیسی علیه‌السلام کشته نشد، بلکه به آسمان رفت ولذا با وجود چنین نصی در قرآن کریم و تفسیر آیات اینچنینی در جمع آیات مرتبط با بحث در می یابیم که واژگان مرتبط به معانی مرتبط با موضوع معنا شده است و لذا بهانه ای دیگر برای انسانهای منصف باقی نمی ماند. چگونگی عروج عیسی درباره عروج حضرت عیسی علیه‌السلام سخنان بسیار گفته‌اند: بسیاری از مورخان معتقدند: یهودا اسخر یوطی، یکی از حواریون، فریب دنیا را خورد و محل اختفای حضرت عیسی را به یهودیان نشان داد. اما مسلماً یهودیان نتوانستند حضرت را دستگیر کنند و زمانی که وارد آن مکان شدند، خداوند او را به آسمان بالا برد و شخص دیگری که شبیه او بود به دار آویخته شد و او هر چه فریاد زد که من عیسی نیستم، نپذیرفتند. بعضی گفته‌اند او همان اسخریوطی بوده و بعضی گفته‌اند او همان مأموری بود که وارد آن مکان شد و هر چه گشت عیسی را نیافت و وقتی بیرون آمد شبیه او شد و دیگران که بیرون بودند او را دستگیر کرده، به دار آویختند. اما در روایتی از امام باقر علیه‌السلام آمده است: (حضرت عیسی به حواریون گفت: خدای تعالی به من وحی کرده است که مرا در این ساعت نزد خود خواهد برد. کدام یک از شما حاضرید جان خود را فدا کنید و در بهشت با من باشید؟ جوانی از بین آنان برخاست و اعلام آمادگی کرد. پس خدا او را شبیه عیسی کرد و یهود او را دستگیر کرد و به دار آویخت). به هر حال اصل مطلب عروج بر همگان حتی خود مسیحیان مسلم است گو اینکه آنها اعتقاد دارند که حضرت عیسی پس از سه روز از به صلیب کشده شدن به آسمان عروج کرده است.
عنوان سوال:

به چه علت کلمه ی یتوفهم الله در قرآن در مورد حضرت عیسی ع به وفات ترجمه نمی شود؟ قرآن در جایی که به موضوع صلیب کشیده شدن اشاره می کند می گوید شبهه.یعنی در آنجا حیله ای به کار رفت و ایشان جان سالم به در برد.اما نفرمود هرگز نمرد؟


پاسخ:

به چه علت کلمه ی یتوفهم الله در قرآن در مورد حضرت عیسی ع به وفات ترجمه نمی شود؟ قرآن در جایی که به موضوع صلیب کشیده شدن اشاره می کند می گوید شبهه.یعنی در آنجا حیله ای به کار رفت و ایشان جان سالم به در برد.اما نفرمود هرگز نمرد؟

چنانچه در تاریخ و روایات آمده عیسی علیه السلام بارها به مردم و به خصوص به حواریون اعلام کرده بود که به امر الهی، وی کشته نخواهد شد و به آسمان عروج خواهد کرد. چنانچه بعد از شهادت حضرت یحیی بعضی این سرنوشت را برای حضرت عیسی هم پیش بینی می کردند ولی خود حضرت عیسی با بیان این مطلب که وی به امر الهی کشته نخواهد شد بر همه این افکار خط بطلان کشید. لذا بیان کشته شدن عیسی توسط حکومت وقت تنها به منظورعوام فریبی و گمراه کردن مردم بود. این مطلب وقتی روشن تر می شود که بدانیم محرک اصلی بر کشتن حضرت عیسی و گمراه کردن مردم پس از به صلیب کشیدن مردی که شبیه به آن حضرت بود توسط قوم یهود و سردمدارانشان انجام شد. اینان به مسیحیان اینگونه القاء کردند که آنان وی را دستگیر و به صلیب کشیده اند و این عقیده را در میان آنان رواج دادند.
مطلب دیگری که قابل توجه است و جای شکی را برای انسانهای منصف باقی نمی گذارد این است که در قرآن کریم هم واقعیت امر بیان شده آنجا که خدا در قرآن کریم در آیه 157 و 158 سوره نساء بر پندار قوم یهود و عقیده بعضی از فِرق مسیحیت درباره مرگ حضرت عیسی خط بطلان می‌کشد. در این آیه آمده است: (گفتند: ما مسیح، پیامبر خدا، را کشتیم. آنها او را نکشتند و دار نزدند؛ بلکه امر بر آنها مشتبه شد. آنان که درباره انتقال حضرت مسیح به عالم بالا اختلاف و گفت و گو می‌کنند و در شک و تردیدند. یقیناً عیسی کشته نشده است؛ بلکه خداوند او را نزد خود برد که او قادر و داناست).
همچنین در قرآن می فرماید:(به یاد آر آن گاه را که خداوند فرمود: ای عیسی، من تو را به قرب خود بالا می‌برم و از معاشرت کافران پاک می‌گردانم).
این آیات شریفه، مؤید این هستند که حضرت عیسی علیه‌السلام کشته نشد، بلکه به آسمان رفت ولذا با وجود چنین نصی در قرآن کریم و تفسیر آیات اینچنینی در جمع آیات مرتبط با بحث در می یابیم که واژگان مرتبط به معانی مرتبط با موضوع معنا شده است و لذا بهانه ای دیگر برای انسانهای منصف باقی نمی ماند.
چگونگی عروج عیسی
درباره عروج حضرت عیسی علیه‌السلام سخنان بسیار گفته‌اند: بسیاری از مورخان معتقدند: یهودا اسخر یوطی، یکی از حواریون، فریب دنیا را خورد و محل اختفای حضرت عیسی را به یهودیان نشان داد. اما مسلماً یهودیان نتوانستند حضرت را دستگیر کنند و زمانی که وارد آن مکان شدند، خداوند او را به آسمان بالا برد و شخص دیگری که شبیه او بود به دار آویخته شد و او هر چه فریاد زد که من عیسی نیستم، نپذیرفتند. بعضی گفته‌اند او همان اسخریوطی بوده و بعضی گفته‌اند او همان مأموری بود که وارد آن مکان شد و هر چه گشت عیسی را نیافت و وقتی بیرون آمد شبیه او شد و دیگران که بیرون بودند او را دستگیر کرده، به دار آویختند. اما در روایتی از امام باقر علیه‌السلام آمده است: (حضرت عیسی به حواریون گفت: خدای تعالی به من وحی کرده است که مرا در این ساعت نزد خود خواهد برد. کدام یک از شما حاضرید جان خود را فدا کنید و در بهشت با من باشید؟ جوانی از بین آنان برخاست و اعلام آمادگی کرد. پس خدا او را شبیه عیسی کرد و یهود او را دستگیر کرد و به دار آویخت). به هر حال اصل مطلب عروج بر همگان حتی خود مسیحیان مسلم است گو اینکه آنها اعتقاد دارند که حضرت عیسی پس از سه روز از به صلیب کشده شدن به آسمان عروج کرده است.





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین