در مورد انتظار بشر از دین، آن را برای مطالعه و تحقیق مرقوم فرمائید؟ 1 انتظار بشر از دین، جوادی آملی، قم، مرکز نشر اسراء، 1380، چاپ اول. 2 راهنماشناسی، محمدتقی مصباح یزدی، قم، مرکز مدیریت حوزه علمیه، چاپ اول، 1367، و چاپ دوم، مؤسسه امام خمینی(ره). 3 مجموعه رسائل، سید محمد حسین طباطبایی، به کوشش سیدهادی خسروشاهی، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ سوم، 1370. 4 مجموعه مقالات، سید محمد حسین طباطبایی، به کوشش سید هادی خسروشاهی، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ اول، 1371، جلد اول. 5 رسالت جهانی پیامبران، جعفر سبحانی، انتشارات مکتب اسلام، چاپ اول، 1374. 6 انتظار بشر از دین، عبدالله نصری، مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر، چاپ اول، 1378. 7 انتظارات بشر از دین، عبدالحسین خسروپناه، مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر، چاپ اول، 1382. 8 درآمدی بر کلام جدید، هادی صادقی، قم، مؤسسه فرهنگی طه، چاپ اول، 1382. 9 دین و چشم اندازهای نو، ترجمه غلامحسین توکلی، قم، مرکز انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی، چاپ اول، 1376. 10 دین پژوهی، میرچا الیاده، ترجمه بهاءالدین خرمشاهی، چ اول، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، چاپ دوم، 1375. 11 جستارهایی در کلام جدید، جمعی از نویسندگان انتشارات سمت و معاونت پژوهشی دانشگاه قم، چاپ اول، 1381. 12 دین و نیازهای روانی انسان، حسن یوسفیان، رواق اندیشه، شماره 10. 13 المیزان و مسأله انتظار از دین، موسی صدر، پژوهشهای قرآنی، شماره 109. 14 دین و سیاست، جمعی از پژوهشگران، موسسه فرهنگی ثقلین، چاپ اول، 1379. 15 دین و دنیا، میزگرد، نامه فرهنگ، شماره 16. 16 نسبت دین و دنیا، گفتگو، قبسات، شماره 2. 17 متکلمان اسلامی و انتظار بشر از دین، عبدالحسین خسروپناه، الهیات و حقوق، شماره های 87. 18 هدف دین، گفتگو با احمد فرامز قراملکی، اندیشه حوزه، شماره های 3635. 19 انتظار بشر از دین، محمود اصغری، اندیشه حوزه، شماره های 3635. 20 قلمرو دین و گستره پاسخگویی آن به نیازهای بشری، سیدحسین همایون، اندیشه حوزه، شماره های 3635. 21 چرایی نیاز بشر به دین، علی اکبر نوایی، اندیشه حوزه، شماره های 3635. 22 انتظار بشر از دین، جعفر سبحانی، کلام اسلامی، شماره های 394041. 23 انتظار از دین یا دین پژوهان، محمد اخوان، کلام اسلامی، شماره 47.
در مورد انتظار بشر از دین، آن را برای مطالعه و تحقیق مرقوم فرمائید؟
1 انتظار بشر از دین، جوادی آملی، قم، مرکز نشر اسراء، 1380، چاپ اول.
2 راهنماشناسی، محمدتقی مصباح یزدی، قم، مرکز مدیریت حوزه علمیه، چاپ اول، 1367، و چاپ دوم، مؤسسه امام خمینی(ره).
3 مجموعه رسائل، سید محمد حسین طباطبایی، به کوشش سیدهادی خسروشاهی، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ سوم، 1370.
4 مجموعه مقالات، سید محمد حسین طباطبایی، به کوشش سید هادی خسروشاهی، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، چاپ اول، 1371، جلد اول.
5 رسالت جهانی پیامبران، جعفر سبحانی، انتشارات مکتب اسلام، چاپ اول، 1374.
6 انتظار بشر از دین، عبدالله نصری، مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر، چاپ اول، 1378.
7 انتظارات بشر از دین، عبدالحسین خسروپناه، مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر، چاپ اول، 1382.
8 درآمدی بر کلام جدید، هادی صادقی، قم، مؤسسه فرهنگی طه، چاپ اول، 1382.
9 دین و چشم اندازهای نو، ترجمه غلامحسین توکلی، قم، مرکز انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی، چاپ اول، 1376.
10 دین پژوهی، میرچا الیاده، ترجمه بهاءالدین خرمشاهی، چ اول، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، چاپ دوم، 1375.
11 جستارهایی در کلام جدید، جمعی از نویسندگان انتشارات سمت و معاونت پژوهشی دانشگاه قم، چاپ اول، 1381.
12 دین و نیازهای روانی انسان، حسن یوسفیان، رواق اندیشه، شماره 10.
13 المیزان و مسأله انتظار از دین، موسی صدر، پژوهشهای قرآنی، شماره 109.
14 دین و سیاست، جمعی از پژوهشگران، موسسه فرهنگی ثقلین، چاپ اول، 1379.
15 دین و دنیا، میزگرد، نامه فرهنگ، شماره 16.
16 نسبت دین و دنیا، گفتگو، قبسات، شماره 2.
17 متکلمان اسلامی و انتظار بشر از دین، عبدالحسین خسروپناه، الهیات و حقوق، شماره های 87.
18 هدف دین، گفتگو با احمد فرامز قراملکی، اندیشه حوزه، شماره های 3635.
19 انتظار بشر از دین، محمود اصغری، اندیشه حوزه، شماره های 3635.
20 قلمرو دین و گستره پاسخگویی آن به نیازهای بشری، سیدحسین همایون، اندیشه حوزه، شماره های 3635.
21 چرایی نیاز بشر به دین، علی اکبر نوایی، اندیشه حوزه، شماره های 3635.
22 انتظار بشر از دین، جعفر سبحانی، کلام اسلامی، شماره های 394041.
23 انتظار از دین یا دین پژوهان، محمد اخوان، کلام اسلامی، شماره 47.
- [سایر] انتظار بشر از دین در عصر حاضر چه می تواند باشد؟
- [سایر] لیستی از منابع مطالعه در مورد بهائیت را جهت تحقیق و مطالعه می خواستم؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] جنابعالی در ابتدای رساله مرقوم فرموده اید: ( عقیده مسلمان به اصول دین، باید از روی دلیل باشد.) اگر مسلمانی به دنبال تحقیق رفت، و در نتیجه دینی غیر از اسلام را برگزید، آیا حق دارد پیرو آن دین شود؟ آیا حکم مرتد بر او جاری نمی شود؟ اگر جاری می شود، چرا؟ آیا این فتوا با فتوای به لزوم تحقیق در اصول دین، و عدم جواز تقلید در آن سازگار است؟ اصولا کسی که می داند، اگر به نتیجه ای غیر از دین پدر و مادرش برسد کشته خواهد شد، چگونه می تواند با فکری آزاد در اصل دین تحقیق کند؟
- [سایر] لطفا پیرامون نظریه تفکیک، مطالبی مرقوم فرمایید؟
- [آیت الله بهجت] صیغه ی نذر فارسی را مرقوم فرمایید؟
- [سایر] دین چقدر به زندگی بشر کمک می کند؟
- [سایر] علیرغم پیشرفت علوم بشر چرا همچنان باید دین دار باشیم؟
- [آیت الله سبحانی] آیا انتظار فرج از واجبات است؟
- [سایر] انتظار انسان از دین چه می تواند باشد؟
- [سایر] آیا الزاماً دین در زندگی باید وجود داشته باشد؟ آیا بشر بدون دین، قادر به زندگی کردن نیست؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] کسانی که به خدا و پیامبر اسلام(صلی الله علیه وآله) ایمان دارند، ولی وسوسه هایی برای آنها پیدا می شود و به مطالعه و تحقیق می پردازند پاکند و این وسوسه ها ضرری ندارد.
- [آیت الله مظاهری] از اقسام ظلم، ظلم به نفس است که قرآن شریف مکرراً به آن تذکّر داده است: (وَ مَنْ یَتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَقَدْ ظَلَمَ نَفْسَهُ)[1] (و هر کس از حدود الهی تجاوز کند، پس به تحقیق بر خویشتن ظلم کرده است.) و مراد از آن، مخالفت پروردگار عالم است در ترک واجبات و یا ارتکاب محرّمات که شقاوت را برای خود تهیه میکند، بلکه در ترک مستحبّات که خود را محروم از فیوضات الهی میکند. [1]. طلاق، 1.
- [آیت الله مظاهری] مکروه است که در گریه بر میّت صدا را خیلی بلند کنند. ______ 1) آیا تو بر پیمانی - که با آن ما را ترک کردی - وفاداری؟ پیمان بر شهادت به اینکه نیست خدایی غیر از خداوند متعال، او که یکتاست و شریکی برای او نیست و به اینکه محمد صلی الله علیه وآله وسلم بنده و رسول اوست و سید پیامبران و خاتم آنان است و به اینکه علی علیه السلام امیر مومنان و سید امامان و امامی است که خداوند متعال، فرمانبرداری از او را بر همه عالمیان واجب فرموده است و به اینکه حسن و حسین و علی بن الحسین و محمد بن علی و جعفر بن محمد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و حسن بن علی و قائم آل محمد - که درودهای خداوند بر آنان باد - امامان مومنان و حجّتهای خداوند بر همه خلائق و امامان تو هستند، که پیشروان هدایت و نیکوکاری هستند. 2) هنگامی که دو فرشته نزدیک به خداوند (نکیر و منکر) که فرستادگان از جانب خدای متعالند، به سوی تو آمدند و از تو در مورد خدایت و پیامبرت و دینت و کتابت و قبلهات و امامانت سوال کردند،پس نترس و اندوهگین نشو و در جواب آنان بگو: خداوند، پروردگار من و محمد صلی الله علیه وآله وسلم، پیامبر من و اسلام، دین من و قرآن، کتاب من و کعبه، قبله من و امیر مومنان علی بن ابی طالب، امام من و حسن بن علی، امام من و حسین بن علی، امام من و زین العابدین، امام من و محمد باقر، امام من و جعفر صادق، امام من، و موسی کاظم، امام من و علی رضا، امام من و محمد جواد امام من و علی هادی، امام من و حسن عسکری، امام من و حجّت منتظَر، امام من میباشند، اینان - که درودهای خداوند بر آنان باد - امامان و سروران و رهبران و شفیعان من میباشند، در دنیا و آخرت به آنان دوستی میورزم و از دشمنان آنان دوری میجویم، سپس بدان ای فلان فرزند فلان. 3) بدرستی که خداوند متعال، بهترین پروردگار و محمد صلی الله علیه وآله وسلم، بهترین پیامبر و امیر مومنان علی بن ابی طالب و فرزندان معصوم او یعنی دوازده امام، بهترین امامان هستند و آنچه را محمد صلی الله علیه وآله وسلم آورده است حقّ است و مرگ حقّ است و سوال منکر و نکیر در قبر حقّ است و برانگیخته شدن (برای روز قیامت)، حقّ است و رستاخیز، حقّ است و صراط، حقّ است و میزان (اعمال)، حقّ است و تطایر کتب، حقّ است و بهشت، حقّ است و جهنم، حقّ است و آن ساعت معهود (روز قیامت)، خواهد آمد و هیچ تردیدی در آن نیست و به تحقیق خداوند متعال کسانی را، که در قبرها هستند، بر خواهد انگیخت. 4) خداوند تو را بر قول ثابت، پایدار فرماید و به راه مستقیم هدایت فرماید و بین تو و امامان تو در جایگاهی از رحمتش، شناخت ایجاد فرماید. 5) خداوندا زمین را از دو پهلوی او گشاده گردان و روح او را بسوی خودت بالا بر و او را با برهانی از خودت روبرو گردان، خداوندا (درخواست میکنیم)عفو تو را، عفو تو را. 6) خداوندا زمین را از دو پهلوی او گشاده گردان و روح او را بسوی خودت بالا بر و او را از جانب خودت با رضوان روبرو کن و قبر او را از بخشایش خودت آرام فرما، رحمتی که بوسیله آن از مهربانی هر کس دیگری بی نیاز گردد.