لیستی از منابع مطالعه در مورد بهائیت را جهت تحقیق و مطالعه می خواستم؟ منابع مطالعاتی بهائیت: در زمینه بهائیت میتوانید به کتابهای زیر مراجعه فرمائید: 1-(بهائیت چگونه بوجود آمد) نورالدین چهاردهی، نشر آفرینش. 2-(ماجرای باب و بها)، مصطفی حسینی طباطبایی، روزنه اسلام، 1380. 3-(تاریخ جامع بهائیت)، بهرام افراسیابی، مهرفام، دهم 1382. 4-(پای سخنان پدر)، محمد جعفر امامی، اسوه، اول 1372. علاوه بر منابع فوق، به مآخذ زیر نیز میتوانید مراجعه کنید: 1-(دائرة المعارف بزرگ اسلامی)، ج 11، ذیل مدخل (بابیه). 2-(دانشنامه جهان اسلام)، ج 4، ص 733، ذیل عنوان (بهائیت). 3-(دائرة المعارف تشیع)، ج 3، ذیل مدخل (باب). 4-(ارمغان استعمار)، محمد محمدی اشتهاردی، نسل جوان. 5-(بهائیت در ایران)، سید سعید زاهد زاهدانی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی. 6-رائین، اسماعیل، انشعاب در بهائیت، مؤسسه تحقیقی رائین، بیتا 7-سلطانزاده، رضا، سیری در کتابهای بهائیان، انتشارات دارالکتب الاسلامیه 8-سیری در کتابهای بهائیان 9-خاطرات همفر جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی، ص 93، انتشارات امیرکبیر. لطفا برای کسب اطلاعات و مطالعه مطالب گوناگون و گسترده به سایت این مرکز به آدرس زیر مراجعه نمایید: http://adyan.porsemani.ir//term78
لیستی از منابع مطالعه در مورد بهائیت را جهت تحقیق و مطالعه می خواستم؟
منابع مطالعاتی بهائیت:
در زمینه بهائیت میتوانید به کتابهای زیر مراجعه فرمائید:
1-(بهائیت چگونه بوجود آمد) نورالدین چهاردهی، نشر آفرینش.
2-(ماجرای باب و بها)، مصطفی حسینی طباطبایی، روزنه اسلام، 1380.
3-(تاریخ جامع بهائیت)، بهرام افراسیابی، مهرفام، دهم 1382.
4-(پای سخنان پدر)، محمد جعفر امامی، اسوه، اول 1372.
علاوه بر منابع فوق، به مآخذ زیر نیز میتوانید مراجعه کنید:
1-(دائرة المعارف بزرگ اسلامی)، ج 11، ذیل مدخل (بابیه).
2-(دانشنامه جهان اسلام)، ج 4، ص 733، ذیل عنوان (بهائیت).
3-(دائرة المعارف تشیع)، ج 3، ذیل مدخل (باب).
4-(ارمغان استعمار)، محمد محمدی اشتهاردی، نسل جوان.
5-(بهائیت در ایران)، سید سعید زاهد زاهدانی، مرکز اسناد انقلاب اسلامی.
6-رائین، اسماعیل، انشعاب در بهائیت، مؤسسه تحقیقی رائین، بیتا
7-سلطانزاده، رضا، سیری در کتابهای بهائیان، انتشارات دارالکتب الاسلامیه
8-سیری در کتابهای بهائیان
9-خاطرات همفر جاسوس انگلیسی در ممالک اسلامی، ص 93، انتشارات امیرکبیر.
لطفا برای کسب اطلاعات و مطالعه مطالب گوناگون و گسترده به سایت این مرکز به آدرس زیر مراجعه نمایید:
http://adyan.porsemani.ir//term78
- [سایر] لطفا منابع مطالعاتی زرتشت را جهت مطالعه معرفی کنید؟
- [سایر] اینجانب در مورد ولایت، در قرآن تحقیق میکنم، لطفاًً منابع ومطا لبی را در اختیارم بگذارید:
- [سایر] در مورد انتظار بشر از دین، آن را برای مطالعه و تحقیق مرقوم فرمائید؟
- [سایر] چرا بنی صدر ملعون مقام مقدس ولایت فقیه را (استبداد نعلین) مینامید؟ اصلا مفهوم استبداد نعلین یعنی چه؟ خواهشمندم ضمن توضیح جامع و کامل اگر منابع مطالعاتی در این زمینه وجود دارد جهت مطالعه بیشتر آن منابع را معرفی بفرمایید.
- [سایر] برای مقابله با شبهات و رسیدن به یقینی که هیچ شکی نتواند در آن خللی ایجاد کند غیر از راه مطالعه و تحقیق چه راهی را پیشنهاد میکنید؟
- [سایر] چگونه می شود بر لغات عربی مسلط شد. در واقع روش یادگیری و شیوه مطالعه و معرفی منابع و خلاصه همه مطالب مربوط به یادگیری لغات عربی را بگویید.
- [سایر] در برخی منابع خوانده ام که بنابر بیشتر منابع موجود، امام جعفر صادق (ع) فرزند خود اسماعیل را از طریق نص به جانشینی خود برگزیده بود و حتی در این موضوع جای هیچ تردیدی نیست! آیا این موضوع درست است؟ این موضوع با علم امام به جانشینان پس از خود ناسازگار می نماید. حتی ظاهرا برادر دیگر امام موسی کاظم (ع)، عبد الله افطح حدود 70 روز امام بوده است. خواهشمندم منابع معتبری را که در این باره وجود دارد به من معرفی کنید، تا خودم هم مطالعه بیشتری داشته باشم.
- [سایر] میگویند کسانی که هنوز پایههای اعتقادی آنها قوی نیست، مجاز نیستند که به مطالعه کتب ضاله بپردازند. سؤال این است که هر فرد در انتخاب آیینش آزاد است، پس چرا از مطالعه دیگر کتب او را باز میدارند و ابتدا یک آیین را در ذهن و فکر او رسوب میدهند و سپس او را آزاد میگذارند؟! در حالیکه اسلام میگوید اول تحقیق کن بعد انتخاب!
- [سایر] در رابطه با ازدواج خانم شیعه با مرد سنی لطفا بیشتر توضیح بدهید و در حد امکان منابع بیشتر برای مطالعه معرفی کنید و نیز فتوای فقهای شیعه وسنی معاصر را لازم دارم . ایا چنین نکا ح های احکام اولاد شا ن از نظر حرمت وحلیت چه حکمی دارند؟
- [سایر] آیا حضرت زهرا (س) در منابع تاریخی اهل سنت جایگاهی نظیر منابع شیعه در نزد پیامبر (ص) دارد؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] باید از دادن قرآن به کافر خودداری کنند، و اگر قرآن در دست اوست در صورت امکان از او بگیرند ولی چنانچه مقصود از دادن قرآن و یا داشتن قرآن تحقیق و مطالعه در دین باشد و نیز انسان بداند که کافری که محکوم به نجاست است با دست تر قرآن را لمس نمی کند اشکالی ندارد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر انسان احتمال عقلایی بدهد که فتوای مجتهد عوض شده است و تحقیق کردن برای او حرجی نباشد - کار حرجی: کاریست که به قدری مشقت دارد که معمول مردم در امور خود آن را متحمّل نمیشوند - لازم است تحقیق کند و در زمان تحقیق میتواند به فتوای سابق عمل کند، به شرط آن که در اولین زمان ممکن اقدام به تحقیق کرده؛ ولی اگر بدون عذر تحقیق را تأخیر انداخته باشد در زمان تحقیق باید احتیاط کند.
- [آیت الله مظاهری] اگر شک دارد که سفر او هشت فرسخ است یا نه، باید تحقیق کند و اگر یک نفر مورد اعتماد بگوید یا بین مردم معروف باشد که سفر او هشت فرسخ است کفایت میکند ولی اگر تحقیق ممکن نیست باید نماز را تمام بخواند.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر در ماه رمضان بعد از تحقیق یقین کند که صبح نشده وکاری که روزه را باطل میکند انجام دهد، بعد معلوم شود صبح بوده، قضا لازمنیست.
- [آیت الله مظاهری] مستحب است انسان در مرگ خویشان، مخصوصاً در مرگ فرزند صبر کند و هر وقت میّت را یاد میکند بگوید: (اِنَّا للَّهِِ وَ اِنَّا اِلَیْهِ راجِعُونَ). یعنی (به تحقیق ما از خدائیم و به تحقیق ما بسوی او در حال بازگشت هستیم). و برای میّت قرآن بخواند و سر قبر پدر و مادر از خداوند حاجت بخواهد و قبر را محکم بسازد که زود خراب نشود.
- [آیت الله بروجردی] اگر سفر مختصری از هشت فرسخ کمتر باشد، یا انسان نداند که سفر او هشت فرسخ است یا نه، نباید نماز را شکسته بخواند و چنانچه شک کند که سفر او هشت فرسخ است یا نه، در صورتی که تحقیق کردن برایش مشقّت دارد، باید نمازش را تمام بخواند و اگر مشقّت ندارد، بنا بر احتیاط واجب باید تحقیق کند که اگر دو عادل بگویند، یا بین مردم معروف باشد که سفر او هشت فرسخ است، نماز را شکسته بخواند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] کسی که شک دارد نماز با بدن و لباس نجس باطل است یا نه، چنانچه بدون تحقیق در مسأله با توجّه و اختیار با بدن یا لباس نجس نماز بخواند، نمازش باطل است؛ بلکه بنا بر احتیاط اگر تحقیق هم کرده باشد و شک او برطرف نشده باشد، یا اصلاً از مسأله غافل باشد، یا مسأله را به نحو اشتباه دانسته باشد و با بدن یا لباس نجس نماز بخواند، نمازش باطل است.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر سفر مختصری از هشت فرسخ کمتر باشد، یا انسان نداند که سفر او هشت فرسخ است یا نه، نباید نماز را شکسته بخواند. و چنان چه شک کند که سفر او هشت فرسخ است یا نه، در صورتی که تحقیق کردن برایش مشقت دارد، باید نمازش را تمام بخواند، و اگر مشقت ندارد، بنابر احتیاط واجب باید تحقیق کند، که اگر دو عادل بگویند، یا بین مردم معروف باشد که سفر او هشت فرسخ است، نماز را شکسته بخواند.
- [آیت الله سبحانی] اگر سفر از هشت فرسخ کمتر باشد، یا انسان نداند که سفر او هشت فرسخ است یا نه; باید نماز را تمام بخواند و چنانچه شک کند که سفر او هشت فرسخ است یا نه، در صورتی که تحقیق کردن برایش مشقّت دارد، باید نمازش را تمام بخواند و اگر مشقّت ندارد، باید تحقیق کند که اگر یک عادل بگوید یا بین مردم معروف باشد که سفر او هشت فرسخ است، نماز را شکسته بخواند.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر سفر ، مختصری از هشت فرسخ کمتر باشد ، یا انسان نداند که سفر او هشت فرسخ است یا نه ، نباید نماز را شکسته بخواند و چنانچه شک کند که سفر او هشت فرسخ است یا نه ، در صورتی که تحقیق کردن برایش مشقت دارد ، باید نمازش را تمام بخواند و اگر مشقت ندارد ، بنابر احتیاط واجب باید تحقیق کند که اگر دو عادل بگویند . یا بین مردم معروف باشد که سفر او هشت فرسخ است ، نماز را شکسته بخواند .