کتابی درباره خودارضایی از روایات اهل بیت(ع) به من معرفی کنید؟ دوست محترم احساسات و گرایشات پاک و خالصانه شما نسبت به دین و خصوصا اهل بیت علیهم السلام قابل تقدیر و تحسین می باشد و ما بسیار خوشحالیم که با افرادی متدین همچون شما در ارتباط هستیم. اما د ررابطه با سوالتان عرض می کنیم که ما کتابی را که فقط با توجه به روایات تالیف یافته باشد سراغ نداریم؛ البته برخی از کتابهایی که دراین زمینه انتشار یافته اند از روایات و یا ترجمه روایات در اثبات حرمت و همچنین در اثبات عوارض ناشی از خودارضایی، استفاده کرده اند که ما در ادامه به برخی از این کتابها اشاره می نماییم. 1. خودارضایی یا ارضای انحرافی جنسی: موسسه پژوهشی فرهنگی اشراق، ناشر: حسنین 2. فتنه نفس: غریزه جنسی و خطر خودارضایی: نوروز صدری، ناشر: سبط النبی 3. خانواده و مسائل جنسی کودکان: علی قائمی، ناشر: انجمن اولیا و مربیان 4. شکفتن حق توست: علی پناهی، ناشر: موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی 5. تشخیص و درمان اختلالات جنسی: مهدی گرجی ، ناشر: کنکاش 6. فیزیولوژی گایتون، ترجمه دکتر فرخ شادان، ناشر: چهر 7. جوانان چرا ...؟! راهکارهای مبارزه با برخی از مشکلات جوانان: مصطفی زمانی، ناشر برگ طوبی ، 1383 نویسنده:جواد ترکاشوند
کتابی درباره خودارضایی از روایات اهل بیت(ع) به من معرفی کنید؟
دوست محترم احساسات و گرایشات پاک و خالصانه شما نسبت به دین و خصوصا اهل بیت علیهم السلام قابل تقدیر و تحسین می باشد و ما بسیار خوشحالیم که با افرادی متدین همچون شما در ارتباط هستیم.
اما د ررابطه با سوالتان عرض می کنیم که ما کتابی را که فقط با توجه به روایات تالیف یافته باشد سراغ نداریم؛ البته برخی از کتابهایی که دراین زمینه انتشار یافته اند از روایات و یا ترجمه روایات در اثبات حرمت و همچنین در اثبات عوارض ناشی از خودارضایی، استفاده کرده اند که ما در ادامه به برخی از این کتابها اشاره می نماییم.
1. خودارضایی یا ارضای انحرافی جنسی: موسسه پژوهشی فرهنگی اشراق، ناشر: حسنین
2. فتنه نفس: غریزه جنسی و خطر خودارضایی: نوروز صدری، ناشر: سبط النبی
3. خانواده و مسائل جنسی کودکان: علی قائمی، ناشر: انجمن اولیا و مربیان
4. شکفتن حق توست: علی پناهی، ناشر: موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی
5. تشخیص و درمان اختلالات جنسی: مهدی گرجی ، ناشر: کنکاش
6. فیزیولوژی گایتون، ترجمه دکتر فرخ شادان، ناشر: چهر
7. جوانان چرا ...؟! راهکارهای مبارزه با برخی از مشکلات جوانان: مصطفی زمانی، ناشر برگ طوبی ، 1383
نویسنده:جواد ترکاشوند
- [سایر] (اهل بیت) در احادیث پیامبر(ص) چگونه بیان شده اند؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] درباره اهمیت قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) احادیث بسیار زیادی را مطالعه کرده ایم اما این سوال برای ما پیش آمده که قرآن مقدم تر است یا اهل بیت(ع)؟
- [سایر] حضرت مهدی (عج) علم اهلبیت (ع) را چند نوع معرفی نمودند؟
- [سایر] از کجا می توانم کتابی مطابق با رهنمون اهل البیت در باره نحوه حج و عمره کردن را پیدا کنم؟
- [سایر] از کجا می توانم کتابی مطابق با رهنمون اهل البیت در باره نحوه حج و عمره کردن را پیدا کنم؟
- [سایر] روایات در باره عصمت اهل بیت علیهم السلام چه می گویند؟ به طور کلّی این مسئله در روایات چگونه بررسی شده است؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] آیا ذاکر اهل بیت می تواند برای ذکر فضائل و مصائب اهل بیت(علیهم السلام)اجرت طی کند؟
- [سایر] امام مهدی(عج) از دیدگاه روایات اهل بیت(ع) چه خصوصیات و اوصافی دارد؟
- [سایر] امام مهدی (عج) از دیدگاه روایات اهل بیت (ع) چه خصوصیّات و اوصافی دارد؟
- [سایر] نمونهای از روایات اهلبیت (ع) درباره غیبت حضرت مهدی (عج) را بیان کنید.
- [آیت الله مکارم شیرازی] اشْهد انْ لا اله إلا الله وحْده لا شریک له: گواهی می دهم هیچ کس شایسته پرستش جز خداوند نیست، یگانه است و شریک ندارد. و اشْهد ان محمداً عبْده و رسوله: و گواهی می دهم محمد(صلی الله علیه وآله) بنده و فرستاده اوست. اللهم صل علی محمد و آل محمد: خداوندا! درود بفرست بر محمد(صلی الله علیه وآله) و اهل بیت او(علیهم السلام).
- [آیت الله مکارم شیرازی] نماز در حرم امامان(علیهم السلام) مستحب است، بلکه در حدیث آمده نماز در حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) برابر با دویست هزار نماز است.
- [آیت الله وحید خراسانی] دراشامیدن اب چند چیز مستحب است اول اب رابه طور مکیدن بیاشامد دوم در روز ایستاده اب بیاشامد سوم پیش از اشامیدن اب بسم الله وبعداز ان الحمدالله بگوید چهارم به سه نفس اب بیاشامد پنجم از روی میل اب بیاشامد ششم بعداز اشامیدن اب حضرت ابی عبدالله علیه السلام و اهل بیت ایشان را یاد کند و قاتلان ان حضرت را لعنت نماید
- [آیت الله مظاهری] زن باید تمام بدن خود را از نامحرم بپوشاند، ولی نپوشانیدن صورت و کف دستها و روی آنها تا نرسیده به مچ، اگر شهوتانگیز یا فتنهانگیز و یا جالب نباشد، جائز است، گرچه پوشانیدن آنها برای یک زن با عفّت بسیار خوب است و بهخوبی از قرآن و روایات اهلبیت(سلاماللهعلیهم) و سیره آن بزرگواران استفاده میشود که روگرفتن زن، یک شعار اسلامی است و باید همه ما به شعارهای اسلامی و مذهبی اهمیّت خاصّی بدهیم.
- [آیت الله مظاهری] رفع صفات رذیله، گرچه عملی بر طبق آن انجام ندهد، اگر قدرت بر رفع داشته باشد، واجب مؤکّد، و ترک این واجب چنانکه گفته شد از محرّمات است، و باید علاوه بر اینکه مانع سر زدن عملی از آن شود، با آن مبارزه کند تا ریشهاش را قطع کند، و این کار، گرچه مشکل است ولی از اوجب واجبات است، و ثواب این مبارزه از جهاد بالاتر است و از این رو در روایات اهلبیت(سلاماللهعلیهم) (جهاد اکبر) نامیده شده است.
- [آیت الله وحید خراسانی] نماز خواندن در حرم امامان علیهم السلام مستحب است بلکه از بعضی روایات استفاده می شود که نماز در حرم مطهر حضرت امیر المومنین علیه السلام و سیدالشهداء علیه السلام افضل از مسجد است
- [آیت الله مظاهری] از گناهان بزرگ در اسلام کوتاهی در حقوق فرزند است، زیرا همانطور که پدر و مادر در اسلام حقوقی دارند فرزندان نیز چنین هستند، و اگر پدر و مادر آن حقوق را مراعات نکنند، از نظر قرآن موجب خسران در قیامت است. حقوقی که فرزندان بر پدر و مادر دارند چند چیز است: الف) تربیت صحیح اسلامی (آشنا نمودن فرزند با احکام اسلام از اصول و فروع و اخلاق و مقیّد نمودن او به ظواهر شرع از اهمیّت دادن به واجبات و اجتناب از گناهان خصوصاً گناهان بزرگ) و اگر کوتاهی کنند، شریک در جرایم فرزند میباشند. ب) تربیت فرزند به آداب و رسوم اجتماعی و به عبارت دیگر به او ادب آموختن. ج) آموختن دانش در حدّ خوب خواندن و خوب نوشتن. د) فراهم نمودن راهی برای زندگی متوسّط و پرهیزدادن او از تنبلی و بیکاری. ه) فراهم کردن مقدّمات ازدواج برای فرزند خصوصاً اگر دختر باشد که در روایات اهلبیت(سلاماللهعلیهم) برای ازدواج دختر بیشتر سفارش و تأکید شده است. و) گذاشتن اسم اسلامی که سفارش در نامهای پیامبر گرامی و اهلبیت او(سلاماللهعلیهم) زیاد شده است، و شیعه باید از انتخاب نامهای غیر اسلامی برای فرزندان خود پرهیز کند و سزاوار نیست که با وجود اسمهای اهلبیت(سلاماللهعلیهم) برای فرزند خود نام دیگری را انتخاب کند.
- [آیت الله بروجردی] در آشامیدن آب چند چیز مستحب است:اوّل:آب را به طور مکیدن بیاشامد.دوم:در روز ایستاده آب بخورد.سوم:پیش از آشامیدن آب (بسم الله) و بعد از آن (الحمد لله) بگوید.چهارم:به سه نفس آب بیاشامد.پنجم:از روی میل آب بیاشامد.ششم:بعد از آشامیدن آب حضرت ابا عبدالله (- ع) و اهل بیت ایشان را یاد کند و قاتلان آن حضرت را لعنت نماید.
- [آیت الله اردبیلی] چند چیز در لباس نمازگزار مکروه است که از آن جملهاند: پوشیدن لباس سیاه مگر برای عزای اهل بیت علیهمالسلام و همچنین لباس چرک و تنگ و لباس شرابخوار و لباس کسی که از نجاست پرهیز نمیکند و پوشیدن لباسی که نقش صورت دارد و نیز باز بودن دکمههای لباس و به دست کردن انگشتری که نقش صورت دارد.
- [آیت الله اردبیلی] در آشامیدن آب چند چیز مستحب است: اوّل:آب را به طور مکیدن بیاشامد. دوم:در روز ایستاده آب بخورد.سوم:پیش از آشامیدن آب (بسم اللّه) و بعد از آن (الحمداللّه) بگوید.چهارم: به سه نفس آب بیاشامد. پنجم:از روی میل آب بیاشامد.ششم:بعد از آشامیدن آب حضرت ابا عبداللّه علیهالسلام و اهل بیت و یاران ایشان را یاد کند و قاتلان آن حضرت را لعنت نماید.