نظر شما در مورد پیشگویی های نوسترآداموس چیست؟ و اصولاً پیشگوی یک آدم معمولی که با وحی در ارتباط نیست تا چه حد به واقعیت نزدیک است؟ راجع به کتاب نوستر آداموس , گفتنی است که بلی کسانی هستند که از طریق علوم غریبه یا علم نجوم و یا ریاضت به بعضی از پیشگویی ها دست می یابند, مانند کاهنان زمان فرعوت که آمدن حضرت موسی را برای موسی پیش گویی کردند; حتی زمان انعقاد نطفه و به دنیا آمدن او را خبر دادند. در مقدمه کتاب پیشگویی های نوستر آداموس , نقل شده است که ایشان از طریق علم نجوم به بعضی از پیشگویی ها دست یافته است . علاوه بر این که ایشان این پیشگویی ها را به صورت اشعار چند پهلو سروده است که مصادیق و معانی زیادی می توان برای ان پیدا کرد. از این رو وقتی مصداق آن روشن گردید, معنا و مراد شاعر نیز روشن خواهد شد. البته پیش از آن تشخیص مراد شاعر مشکل است مگر ان که تصریح کرده باشد و چون تشخیص مراد مشکل است برای آن شرح های مختلف نوشته شده و برداشت های مختلف است و به خاطر قطعی و واضح نبودن مراد نوسترا داموس کتاب او قابل اعتماد نیست. همچنین مطالبی که از طریق علم نجوم یا ارتباط با اجنه گفته می شود احتمال خطا در آن زیاد است و فراوان دیده شده که افرادی از این قبیل مطالبی گفته اند و خلاف آن تحقق یافته است. بنابراین ارزش علمی ندارد.
نظر شما در مورد پیشگویی های نوسترآداموس چیست؟ و اصولاً پیشگوی یک آدم معمولی که با وحی در ارتباط نیست تا چه حد به واقعیت نزدیک است؟
نظر شما در مورد پیشگویی های نوسترآداموس چیست؟ و اصولاً پیشگوی یک آدم معمولی که با وحی در ارتباط نیست تا چه حد به واقعیت نزدیک است؟
راجع به کتاب نوستر آداموس , گفتنی است که بلی کسانی هستند که از طریق علوم غریبه یا علم نجوم و یا ریاضت به بعضی از پیشگویی ها دست می یابند, مانند کاهنان زمان فرعوت که آمدن حضرت موسی را برای موسی پیش گویی کردند; حتی زمان انعقاد نطفه و به دنیا آمدن او را خبر دادند.
در مقدمه کتاب پیشگویی های نوستر آداموس , نقل شده است که ایشان از طریق علم نجوم به بعضی از پیشگویی ها دست یافته است . علاوه بر این که ایشان این پیشگویی ها را به صورت اشعار چند پهلو سروده است که مصادیق و معانی زیادی می توان برای ان پیدا کرد. از این رو وقتی مصداق آن روشن گردید, معنا و مراد شاعر نیز روشن خواهد شد. البته پیش از آن تشخیص مراد شاعر مشکل است مگر ان که تصریح کرده باشد و چون تشخیص مراد مشکل است برای آن شرح های مختلف نوشته شده و برداشت های مختلف است و به خاطر قطعی و واضح نبودن مراد نوسترا داموس کتاب او قابل اعتماد نیست.
همچنین مطالبی که از طریق علم نجوم یا ارتباط با اجنه گفته می شود احتمال خطا در آن زیاد است و فراوان دیده شده که افرادی از این قبیل مطالبی گفته اند و خلاف آن تحقق یافته است. بنابراین ارزش علمی ندارد.
- [سایر] چرا در فیلمهای ایرانی، رزمندگان آدم هایی بی احساس و بی عاطفه جلوهگر میشوند؟ آیا واقعیت چنین بوده است؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] با توجّه به این که در برخی از روایات آمده که: (شدّت تازیانه در حدّ شرب خمر، شدیدتر از حدّ قذف است.) و در برخی دیگر از روایات آمده که (تازیانه های حدّ قذف معمولی زده می شود.) لطفاً بفرمایید که شدّت تازیانه ها در حدّ شرب خمر چگونه باید باشد؟ آیا همانند حدّ زنا باید اشدّ ضرب باشد، یا از نظر شدّت بین حدّ زنا و حدّ قذف می باشد؟
- [سایر] در ارتباط پنهانی حد متعارف رابطه چقدر است ؟
- [سایر] زبان حضرت آدم چه بوده؟ چگونه با هم ارتباط برقرار میکردند؟
- [سایر] باسلام.خسته نباشید.من یک ادم معمولی هستم.یعنی طلبه یاهیچ چیزدیگه ای نیستم.ایامیتونم نمازقضاهای مرحومه خواهرم رو خودم براش بخونم.زهرا ارام
- [سایر] آیا چشم زخم از نظر قرآن واقعیت دارد یا خرافه است؟
- [سایر] شبهه: پیامبران، از فرهنگ زمانه استفاده می کردند به این جهت که: محال است یک انسان مادی بتواند با وحی الهی ارتباط داشته باشند؟
- [سایر] آیا بعد از زمان پیامبر(صلی الله علیه وآله) به کلّی باب ارتباط با خدا مسدود شد یا فقط باب وحی مسدود شده است؟
- [سایر] دختری هستم که مدت هفت ماه است با پسری ارتباط تلفنی داشته ام، اما الآن ارتباط ما با پیشنهاد من قطع شده که این باعث اذیت شدن بیش از حد من و او شده است. البته ارتباط ما به گونه ای نبود که باعث تحریک شدن دیگری شود ما حتی به هم اظهار علاقه هم نمی کردیم؛ مثل دو پسر با هم ارتباط داشتیم. آیا این ارتباط از نظر شما ایرادی دارد؟
- [سایر] وحی به پیامبر اکرم(ص) از نظر دلایل عقلی چه بوده است؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه انگشتانش بیش از حد معمول بزرگ یا کوچک باشد اعتباری به آن نیست، بلکه باید ببیند افراد معمولی چه اندازه از صورت خود را می شویند، او هم همان مقدار را بشوید، همچنین کسی که رستنگاه موی او بسیار بالا یا بسیار پایین است مطابق افراد معمولی صورت خود را می شوید.
- [آیت الله مکارم شیرازی] احتیاط زیاد از حد در مسأله طهارت و نجاست از نظر شرع کار پسندیده ای نیست، بلکه اگر سبب وسواس گردد اشکال دارد.
- [آیت الله اردبیلی] خوردن، آشامیدن، تزریق و یا استعمال چیزی که برای جسم یا روح انسان ضرر قابل توجّه دارد، حرام است، ولی اگر در موردی به نظر پزشک متخصّص و مطمئن درمان بیماری منحصر به آن باشد، در حدّ ضرورت اشکال ندارد.
- [آیت الله مکارم شیرازی] گوسفندی را که برای زکات می دهد اگر قیمتش از گوسفندهای دیگر او کمتر باشد اشکال ندارد، ولی مستحب است گوسفندی که قیمتش بیشتر است بدهد، یا لااقل حد وسط را در نظر بگیرد و همچنین در گاو و شتر.
- [آیت الله مکارم شیرازی] هرگاه روزه دار بعد از ظهر مسافرت نماید باید روزه خود را تمام کند، اما اگر پیش از ظهر مسافرت نماید روزه اش باطل است، ولی قبل از آن که به حد ترخص برسد نمی تواند روزه را افطار کند و اگر پیش از آن افطار کند کفاره بر او واجب است (منظور از حد ترخص جایی است که صدای اذان شهر را نشنود، یا به جایی برسد که از نظر مردم شهر پنهان گردد).
- [آیت الله مکارم شیرازی] 42 تعزیر منحصر به شلاق زدن نیست، بلکه جریمه های مالی و زندان و حتی معرفی خطا کار در وسایل ارتباط جمعی و یا انواع مختلف توبیخ را نیز شامل می شود (البته انتخاب هر یک از این امور بسته به نظر حاکم شرع و چگونگی جرم و خصوصیات مجرم و سایر امور مربوطه است).
- [آیت الله مکارم شیرازی] 11 تغییر جنسیت و ظاهر ساختن جنسیت واقعی ذاتاً خلاف شرع نیست; ولی باید از مقدمات مشروع استفاده شود یعنی نظر و لمس حرام در آن نباشد، مگر اینکه به حد ضرورت همچون ضرورت مراجعه بیمار به طبیب، رسیده باشد که جایز است.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر بالغ عاقلی مالی به ارزش 15 دینار شرعی بدزدد، چنانچه شرطهایی را که در کتابهای فقهی ذکر شده دارا باشد، در دفعه اوّل باید چهار انگشت دست راست او را از بیخ ببرند و کف دست و شست او را بگذارند و در دفعه دوم باید پای چپ او را از وسط قدم ببرند و پاشنه پا را باقی بگذارند تا با آن راه رود و در دفعه سوم باید او را حبس کنند تا بمیرد و خرج او را از بیت المال بدهند و در صورتی که در مرتبه چهارم دزدی کند، باید او را بکشند. دینار شرعی بنا بر مشهور 34 مثقال معمولی؛ یعنی 18 نخود، است، ولی در مسأله 1904 گفتیم که ظاهراً وزن دینار شرعی از این مقدار بیشتر است، بنا بر نظر برخی محقّقان دینار شرعی تقریبا 4 / 46 گرم و بنا بر برخی دیگر دینار شرعی تقریبا 4 / 46 گرم میباشد، بنابراین نظر، نصاب حدّ سرقت، حدود 0 / 9 گرم میباشد و تا ارزش مال دزدی به مقدار قطعی نصاب نرسد، حدّ اجرا نمیگردد.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر صورت یا دست کسی کوچکتر یا بزرگتر از حدّ معمول باشد باید ملاحظه کند که افراد معمولی تا کجای صورت خود را می شویند و او هم تا همانجا را بشوید، و اگر دست و صورتش هردو بر خلاف معمول باشد امّا با هم متناسب باشند لازم نیست ملاحظه معمول را بکند بلکه به دستوری که در مسأله پیش گفته شد وضو بگیرد، و نیز اگر در پیشانی او مو روئیده یا جلوی سرش مو ندارد باید به اندازه معمول پیشانی را بشوید.
- [آیت الله سبحانی] فردی که به حد تکلیف رسیده ولی معترف به وجود خدا و یا وحدانیّت و یا نبوت پیامبر اسلام(صلی الله علیه وآله) یا معاد(روز قیامت) نباشد بنابر احتیاط واجب نجس است. و همچنین اگر کسی یکی از احکام ضروری اسلام (مانند وجوب نماز و روزه و حج) را انکار کند و در نظر او ملازم با انکار یکی از امور یادشده باشد، نیز نجس می باشد.