*** به گزارش شیعه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی امور حج و زیارت صدا و سیما ؛ مسجد غدیر خم که وسعتی بالغ بر 50 متر مربع داشت در منطقه غدیر خم در دو دهه اخیر به دست افراد خیر و نیکوکار ساخته شده که نشانگر وجود اهمیت این منطقه بود و افراد بومی و زائران در ان جا نماز می خواندند. افراطیون سلفی این بنای مقدس را که در 12کیلومتری جحفه است در اقدامی شبانه به ویرانه ای تبدیل کردند. بنای قدیمی غدیریه نشانگر ارتباطات ویژه مردم با اماکن مقدس بوده است. قصروساختمان غدیر خم سالن بزرگی است که دارای پنجره هایی به شکل مقرنس و نشان دهنده ساخت بنایی اساسی اثار اسلامی است که با ملات ساروج و سنگ ساخته شده است. این بنای مقدس با وجود تخریب همچنان مورد توجه و استفاده قرار می گیرد و عاشقان ولایت و امامت در زمان های ویژه ساعاتی را در آن به عبادت می پردازند . بنای نخست غدیریه که جزو اثار اسلامی گذشته محسوب می شود همزمان با تخریب اماکن مختلف اسلامی از جمله قبه های موجود بر سر قبور ائمه در بقیع تخریب شد. منطقه غدیر گودال پست و وسیعی است که از همه طرف باران را در خود جمع می کند . بناهای باقی مانده در اطراف غدیر نشان دهنده جمع شدن آب فصلی در زمان بارش باران در منطقه است. از سویی گیاهان موجود نشان دهنده وجود اب در سطح منطقه است به طوری که احشام نیز از ان استفاده می کنند. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در روز غدیر خم بیش از 150 هزار نفر را در منطقه غدیر جمع و اخرین پیام رسالت خود را به ان ها ابلاغ کرد که (الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی).
***
به گزارش شیعه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی امور حج و زیارت صدا و سیما ؛ مسجد غدیر خم که وسعتی بالغ بر 50 متر مربع داشت در منطقه غدیر خم در دو دهه اخیر به دست افراد خیر و نیکوکار ساخته شده که نشانگر وجود اهمیت این منطقه بود و افراد بومی و زائران در ان جا نماز می خواندند.
افراطیون سلفی این بنای مقدس را که در 12کیلومتری جحفه است در اقدامی شبانه به ویرانه ای تبدیل کردند.
بنای قدیمی غدیریه نشانگر ارتباطات ویژه مردم با اماکن مقدس بوده است.
قصروساختمان غدیر خم سالن بزرگی است که دارای پنجره هایی به شکل مقرنس و نشان دهنده ساخت بنایی اساسی اثار اسلامی است که با ملات ساروج و سنگ ساخته شده است.
این بنای مقدس با وجود تخریب همچنان مورد توجه و استفاده قرار می گیرد و عاشقان ولایت و امامت در زمان های ویژه ساعاتی را در آن به عبادت می پردازند .
بنای نخست غدیریه که جزو اثار اسلامی گذشته محسوب می شود همزمان با تخریب اماکن مختلف اسلامی از جمله قبه های موجود بر سر قبور ائمه در بقیع تخریب شد.
منطقه غدیر گودال پست و وسیعی است که از همه طرف باران را در خود جمع می کند .
بناهای باقی مانده در اطراف غدیر نشان دهنده جمع شدن آب فصلی در زمان بارش باران در منطقه است.
از سویی گیاهان موجود نشان دهنده وجود اب در سطح منطقه است به طوری که احشام نیز از ان استفاده می کنند.
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در روز غدیر خم بیش از 150 هزار نفر را در منطقه غدیر جمع و اخرین پیام رسالت خود را به ان ها ابلاغ کرد که (الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی).
- [سایر] نام عید غدیر خم در ملکوت چیست؟
- [سایر] آیا حضرت علی (ع) به حدیث غدیر و ماجرای غدیر خم استدلال کرده است؟
- [سایر] نام عید غدیر خم در ملکوت چیست؟
- [سایر] هدف پیامبر (ص) در غدیرخم چه بود؟
- [سایر] آیا در قرآن به جریان غدیر خم اشاره شده است؟
- [سایر] اجتماع بزرگ مردم در غدیر خم چه ویژگیهایی داشت ؟
- [سایر] شمار مردم در اجتماع عظیم روز غدیر خم چقدر بود؟
- [سایر] حادثه عظیم غدیر خم در چه روزی تحقق یافت ؟
- [سایر] مطلب یا شعر درباره عید سعید غدیر خم بصورت خلاصه.
- [سایر] اثبات عقلانی ولایت حضرت علی (ع) در غدیر خم؟
- [آیت الله شبیری زنجانی] کسی که نشسته رکوع میکند باید به قدری خم شود که اگر ایستاده رکوع میکرد کمرش را خم مینمود.
- [آیت الله وحید خراسانی] کسی که نشسته رکوع می کند باید به قدری خم شود که صورتش مقابل زانوها برسد و احوط ان است که به قدری خم شود که اگر ایستاده رکوع می کرد به همان مقدار خم می شد
- [آیت الله مکارم شیرازی] خم شدن باید به قصد رکوع باشد، بنابراین اگر بدون این قصد خم شود نمی تواند آن را رکوع حساب کند، بلکه باید بایستد و به قصد رکوع خم شود.
- [آیت الله بهجت] رکوع باید با قصد باشد، اگرچه بعد از خم شدن پدید آید، پس اگر به قصد کار دیگر مثلاً برای کشتن جانوری خم شود، و قصد رکوع بعد از خم شدن به وجود آمد، بنابر اظهر کافی است.
- [آیت الله جوادی آملی] .مقدار خم شدن برای رکوع در نماز نشسته، همان اندازه خم شدن برای رکوع در نماز ایستاده است, هرچند صورت او نزدیک جای سجده نشود.
- [آیت الله اردبیلی] کسی که نشسته رکوع میکند، باید به قدری خم شود که عرفا بگویند رکوع کرده و بهتر است به قدری خم شود که صورت نزدیک جای سجده برسد.
- [آیت الله خوئی] کسی که نشسته رکوع میکند باید به قدری خم شود که صورتش مقابل زانوها برسد، و بهتر است به قدری خم شود که صورت نزدیک جای سجده برسد.
- [آیت الله مظاهری] کسی که نشسته رکوع میکند، باید به قدری خم شود که صورتش مقابل زانوهابرسد و بهتر استبه قدری خم شود که صورت نزدیک جای سجده برسد.
- [آیت الله نوری همدانی] کسی که نشسته رکوع می کند ، باید بقدری خم شود که صورتش مقابل زانو ها برسد و بهتر است بقدری خم شود که صورت ، نزدیک جای سجده برسد .
- [آیت الله بروجردی] کسی که نشسته رکوع میکند، باید به قدری خم شود که صورتش مقابل زانوها برسد و بهتر است به قدری خم شود که صورت نزدیک جای سجده برسد.