فارغ التحصیل جامع الازهر که در حلب مقام قاضی القضاة را به عهده داشته است . او دارای موقعیت علمی واجتماعی بوده , که خداوند متعال او را به پیروی ازمکتب اهل بیت (ع ) هدایت نمود . او کتابی دارد به نام لماذا اخترت مذهب الشیعه که چاپ ومنتشر شده است وهمراه با او هزاران نفراز اهالی حلب شیعه شدند. او در عوامل و اسبابی که منجر به تمسک به مذهب اهل بیت علیهم السّلام شد می گوید: اولاً: مشاهده کردم که علم به مذهب شیعه مجزی است و ذمة مکلف را به طور قطع بری می کند. بسیاری از علمای اهل سنت از گذشته و حال نیز به صحت آن فتوا داده اند ... ثانیاً: با دلایل قوی, برهان های قطع آور و حجت های واضع , که مثل خورشید درخشان در وسط روز است, ثابت شد حقانیت مذهب اهل بیت علیهم السّلام و این که آن مذهب همان مذهبی است که شیعه آن را از اهل بیت علیهم السّلام اخذ کرده واهل بیت نیز از رسول خدا و او از جبرائیل و او از خداوند جلیل اخذ کرده است ... ثالثاً: وحی در خانة آنان نازل شد و اهل خانه از دیگران بهتر می دانند که در خانه چیست. لذا بر عاقل مدبّر است که دلیل هایی که از اهل بیت علیهم السّلام رسیده رها نکرده, و نظر بیگانگان را دنبال نکنند. رابعاً: آیات فراوانی در قرآن کریم وارد شده که دعوت به ولایت و مرجعیت دینی آنان نموده است. خامساً: روایات فراوانی از پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله نقل شده که ما را به تعبد به مذهب اهل بیت علیهم السّلام دعوت می کند, که بسیاری از آنها را در کتاب الشیعه و حججهم فی التشیع آورده ام.
فارغ التحصیل جامع الازهر که در حلب مقام قاضی القضاة را به عهده داشته است .
او دارای موقعیت علمی واجتماعی بوده , که خداوند متعال او را به پیروی ازمکتب اهل بیت (ع ) هدایت نمود .
او کتابی دارد به نام لماذا اخترت مذهب الشیعه که چاپ ومنتشر شده است وهمراه با او هزاران نفراز اهالی حلب شیعه شدند.
او در عوامل و اسبابی که منجر به تمسک به مذهب اهل بیت علیهم السّلام شد می گوید:
اولاً: مشاهده کردم که علم به مذهب شیعه مجزی است و ذمة مکلف را به طور قطع بری می کند. بسیاری از علمای اهل سنت از گذشته و حال نیز به صحت آن فتوا داده اند ...
ثانیاً: با دلایل قوی, برهان های قطع آور و حجت های واضع , که مثل خورشید درخشان در وسط روز است, ثابت شد حقانیت مذهب اهل بیت علیهم السّلام و این که آن مذهب همان مذهبی است که شیعه آن را از اهل بیت علیهم السّلام اخذ کرده واهل بیت نیز از رسول خدا و او از جبرائیل و او از خداوند جلیل اخذ کرده است ...
ثالثاً: وحی در خانة آنان نازل شد و اهل خانه از دیگران بهتر می دانند که در خانه چیست. لذا بر عاقل مدبّر است که دلیل هایی که از اهل بیت علیهم السّلام رسیده رها نکرده, و نظر بیگانگان را دنبال نکنند.
رابعاً: آیات فراوانی در قرآن کریم وارد شده که دعوت به ولایت و مرجعیت دینی آنان نموده است.
خامساً: روایات فراوانی از پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله نقل شده که ما را به تعبد به مذهب اهل بیت علیهم السّلام دعوت می کند, که بسیاری از آنها را در کتاب الشیعه و حججهم فی التشیع آورده ام.
- [سایر] چرا شیعیان بعد از سوره حمد ، آمین نمی گویند ؟
- [سایر] بعضی از علمای اهل سنت در توجیه گفتن "آمین" در نماز می گویند: به دلیل تصریح روایات صحیح، گفتن آمین در نماز مشروعیت دارد، و با روایات عام دیگر در تعارض نیست. پس منع گفتن آمین وجهی ندارد و بر فرض تعارض، این روایات ترجیح دارد. (رشید رضا، محمد، تفسیر المنار، ج 1، ص 98). نظر شیعه در این باره چیست؟
- [سایر] چرا ما شیعیان پس از سوره حمد " الحمد لله رب العالمین" می گوییم (فلسفه اش چیست؟) و چرا می گوییم اگر به جای آن " آمین" بگوییم، نماز باطل است؟
- [سایر] چرا اهل سنت در نمازشان (آمین) میگویند؟
- [سایر] چرا اهل سنت در نمازشان (آمین) میگویند؟
- [سایر] چرا به حضرت محمد، امین می گفتند؟
- [سایر] میگن پیامبر امین بوده. میشه حجتی بر این راست گویی و امین بودنشون بیارید برام. روایاتی از مردم اون زمان میخوام که کاراشون دلیل بر امین بودن پیامبر بوده مثل این که دارم فیلمشو میبینم. میخوام قضاوت رو بذارید به عهده خودم و فقط روایت کنید.
- [سایر] پیام بانو مجتهد امین، صاحب تفسیر مخزن العرفان به دختران چیست؟
- [سایر] چرا اهل سنّت بعد از سوره حمد «آمین» می گویند؟
- [سایر] چرااهل سنت در نمازشان آمین می گویند؟ آیا این کار درست است؟
- [آیت الله مظاهری] اگر طفل یا دیوانهای فقیر باشد، انسان میتواند خودش یا به واسطه ولیّ آنها یا یک نفر امین زکات را به مصرف آنها برساند.
- [آیت الله اردبیلی] در ولایت و سرپرستی پدر و جدّ پدری، عدالت آنان شرط نیست، ولی هرگاه برای حاکم شرع ثابت شود که سرپرستی آنان به ضرر کودک یا سفیه و یا دیوانه میباشد، باید آنان را از تصرّف در اموال کودک یا سفیه و یا دیوانه منع کند و شخص دیگری را که امین باشد منصوب نماید، مگر این که با ضمیمه کردن امین به پدر و جدّ پدری، بتوان سرپرستی آنان را در جهت مصلحت کودک، سفیه یا دیوانه اصلاح نمود.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر به ولیّ طفل ودیوانه دسترسی ندارد، میتواند خودش یا بوسیله یک نفر امین زکاْ را به مصرف طفل یا دیوانه برساند و باید موقعی که زکاْ به مصرف آنان میرسد، نیّت زکاْ کند.
- [آیت الله فاضل لنکرانی] اگر به ولیّ طفل و دیوانه دسترسی ندارد می تواند خودش یا بوسیله یک نفر امین زکات را به مصرف طفل یا دیوانه برساند و باید موقعی که زکات را به مصرف آنان می رساند نیّت زکات کند.
- [آیت الله مکارم شیرازی] اگر بعد از خواندن حمد (آمین) بگوید، احتیاط واجب این است که نماز را تمام کند و اعاده نماید ولی اگر از روی اشتباه یا در حال تقیه بگوید اشکال ندارد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر به ولیّ طفل یا دیوانه دسترسی ندارد، میتواند خودش یا به وسیله یک نفر امین زکات را به مصرف طفل یا دیوانه برساند و باید موقعی که زکات به مصرف آنان میرسد، نیّت زکات کند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر متولّی وقف خیانت کند و عایدات آن را به مصرفی که معیّن شده نرساند، حاکم شرع باید در صورت امکان با گماردن ناظری از خیانت وی جلوگیری کند و اگر ممکن نیست متولّی امین دیگری را معیّن کند.
- [آیت الله مظاهری] وصی امین است و اگر بگوید به وصیّت عمل کردم قول او پذیرفته میشود و چنانچه مال در دست او تلف شود اگر زیاده روی یا کوتاهی ننموده باشد ضامن نیست.
- [آیت الله صافی گلپایگانی] . اگر به ولی طفل و دیوانه دسترسی ندارد، می تواند خودش یا به وسیله یک نفر امین زکات را به مصرف طفل یا دیوانه برساند و باید موقعی که زکات به مصرف آنان می رسد نیت زکات کند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر به ولی طفل و دیوانه دسترسی ندارد؛ می تواند خودش یا به وسیله یک نفر امین زکاه را به مصرف طفل یا دیوانه برساند و باید موقعی که زکاه به مصرف آنان می رسد نیت زکاه کند.