نظر علم و قرآن در مورد زندگی در کرات دیگر چیست؟
آیا حیات و زندگی مخصوص کره زمین است و تمام این کرات جهان بالا غیر مسکون می‌باشد؟ گاهی دانشمندان در برابر این سؤال پاسخ منفی و یا لااقل آمیخته با تردید می‌گفتند. ولی تحقیقات اخیر دانشمندان به ما می گوید حیات و زندگی مخصوص به کره زمین نیست، و شرایط حیات در بسیاری از کرات آسمانی فراهم است. در کتاب (حیات در جهان) از انتشارات مجله (لایف) چنین میخوانیم (بطوریکه دانشمندان حساب کرده‌اند، فقط در کهکشان ما ممکن است میلیونها ستاره موجود باشد که سیارات تابع آنها مسکون باشند.) و به این ترتیب در همین کهکشان (راه شیری) یعنی (کهکشان ما) که منظومه شمسی جزء کوچکی از آن می‌باشد، روی محاسباتی که انجام شده، شرایط حیات و زندگی (به همان مفهومی که در کره زمین است) در میلیونها سیاره موجود می‌باشد و با توجه به اینکه کهکشان ما یکی از هزاران کهکشان عالم بالاست، تعداد سیارات مسکونی اجمالا روشن می‌گردد. اکنون برگردیم به قرآن، قرآن مجید می‌گوید: (وَمِنْ آیاتِهِ خَلْقُ السَّمواتِ وَالْاَرْضِ وَما بَثَّ فیهِما مِنْ دابَةِ وَهُوَ عَلی جَمْعِهِمْ اِذا یَشاءُ قَدیرٌ) شوری/ 28 [از نشانه‌های خدا، آفرینش آسمانها و زمین و جنبندگانی است که در آنها پراکنده ساخته، و او قدرت دارد هرگاه بخواهد همه را جمع‌آوری نماید.] کلمه (دابه) و کلمه (فیهما) صریحاً می‌گویند، جنبندگان و موجودات زنده منحصر به کره زمین نیستند، بلکه در آسمانها و کرات عالم بالا نیز جنبندگان و موجودات زنده‌ای وجود دارد. در حدیث معروفی می‌خوانیم (هذهِ النُّجومٌ الَّتی فِی السَّماءِ مَدائِنٌ مِثْلَ مَدائن الاَرْضِ) [این ستارگانی که در آسمانند، شهرهائی همانند شهرهای زمین هستند (و ساکنانی دارند)] eporsesh.com
عنوان سوال:

نظر علم و قرآن در مورد زندگی در کرات دیگر چیست؟


پاسخ:

آیا حیات و زندگی مخصوص کره زمین است و تمام این کرات جهان بالا غیر مسکون می‌باشد؟ گاهی دانشمندان در برابر این سؤال پاسخ منفی و یا لااقل آمیخته با تردید می‌گفتند.
ولی تحقیقات اخیر دانشمندان به ما می گوید حیات و زندگی مخصوص به کره زمین نیست، و شرایط حیات در بسیاری از کرات آسمانی فراهم است.
در کتاب (حیات در جهان) از انتشارات مجله (لایف) چنین میخوانیم (بطوریکه دانشمندان حساب کرده‌اند، فقط در کهکشان ما ممکن است میلیونها ستاره موجود باشد که سیارات تابع آنها مسکون باشند.)
و به این ترتیب در همین کهکشان (راه شیری) یعنی (کهکشان ما) که منظومه شمسی جزء کوچکی از آن می‌باشد، روی محاسباتی که انجام شده، شرایط حیات و زندگی (به همان مفهومی که در کره زمین است) در میلیونها سیاره موجود می‌باشد و با توجه به اینکه کهکشان ما یکی از هزاران کهکشان عالم بالاست، تعداد سیارات مسکونی اجمالا روشن می‌گردد.
اکنون برگردیم به قرآن، قرآن مجید می‌گوید:
(وَمِنْ آیاتِهِ خَلْقُ السَّمواتِ وَالْاَرْضِ وَما بَثَّ فیهِما مِنْ دابَةِ وَهُوَ عَلی جَمْعِهِمْ اِذا یَشاءُ قَدیرٌ) شوری/ 28 [از نشانه‌های خدا، آفرینش آسمانها و زمین و جنبندگانی است که در آنها پراکنده ساخته، و او قدرت دارد هرگاه بخواهد همه را جمع‌آوری نماید.]
کلمه (دابه) و کلمه (فیهما) صریحاً می‌گویند، جنبندگان و موجودات زنده منحصر به کره زمین نیستند، بلکه در آسمانها و کرات عالم بالا نیز جنبندگان و موجودات زنده‌ای وجود دارد.
در حدیث معروفی می‌خوانیم (هذهِ النُّجومٌ الَّتی فِی السَّماءِ مَدائِنٌ مِثْلَ مَدائن الاَرْضِ) [این ستارگانی که در آسمانند، شهرهائی همانند شهرهای زمین هستند (و ساکنانی دارند)]
eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین