آیا ارتباط با عالم ارواح امکان پذیر است؟
اگر چه بسیاری از کسانی که دعوی ارتباط با عالم ارواح دارند دروغ می گویند، یا گرفتار تخیل و پندارند، ولی طبق تحقیقاتی که انجام شده است این امر به اثبات رسیده که (ارتباط با عالم ارواح) امکان پذیر است، و این امر برای جمعی از آگاهان، به تجربه رسیده است که در تماس با ارواح، حقایقی را درک کرده اند. این امر، خود دلیل روشنی بر اثبات جهان برزخ و واقعیت آن است، و نشان می دهد: بعد از عالم دنیا و مرگ جسم، و قبل از قیام آخرت، جهان دیگری وجود دارد. همچنین دلائل عقلی که برای اثبات تجرد روح و بقای آن بعد از فنای جسم در دست داریم، خود دلیل دیگری بر اثبات جهان برزخ است.(1) از سوی دیگر گزارشات تاریخی زیادی از گفتگوی بعضی پیامبران و امامان و حتی بعضی از اولیاء الاهی با اموات به دست ما رسیده است، مثلا گفتگوی پیامبر(ص) با جنازه کفار جنگ بدر(2) همچنین گفتگوی امیرالمؤمنین در بازگشت از صفین با ارواح قبرستانی در حوالی کوفه(3) و... که همگی دلالت بر امکان ارتباط با عالم ارواح دارند. پی نوشتها: 1. تفسیر نمونه، ج 14، ص 344. 2. ر.ک: بحار الانوار، ج 6 ،ص 254؛ صحیح بخاری، ج 2 ،ص 101 3. نهج البلاغه ج 4 ،ص 31 ،ح 130. منبع:سایت انوار طاها
عنوان سوال:

آیا ارتباط با عالم ارواح امکان پذیر است؟


پاسخ:

اگر چه بسیاری از کسانی که دعوی ارتباط با عالم ارواح دارند دروغ می گویند، یا گرفتار تخیل و پندارند، ولی طبق تحقیقاتی که انجام شده است این امر به اثبات رسیده که (ارتباط با عالم ارواح) امکان پذیر است، و این امر برای جمعی از آگاهان، به تجربه رسیده است که در تماس با ارواح، حقایقی را درک کرده اند.
این امر، خود دلیل روشنی بر اثبات جهان برزخ و واقعیت آن است، و نشان می دهد: بعد از عالم دنیا و مرگ جسم، و قبل از قیام آخرت، جهان دیگری وجود دارد.
همچنین دلائل عقلی که برای اثبات تجرد روح و بقای آن بعد از فنای جسم در دست داریم، خود دلیل دیگری بر اثبات جهان برزخ است.(1)
از سوی دیگر گزارشات تاریخی زیادی از گفتگوی بعضی پیامبران و امامان و حتی بعضی از اولیاء الاهی با اموات به دست ما رسیده است، مثلا گفتگوی پیامبر(ص) با جنازه کفار جنگ بدر(2) همچنین گفتگوی امیرالمؤمنین در بازگشت از صفین با ارواح قبرستانی در حوالی کوفه(3) و... که همگی دلالت بر امکان ارتباط با عالم ارواح دارند.

پی نوشتها:
1. تفسیر نمونه، ج 14، ص 344.
2. ر.ک: بحار الانوار، ج 6 ،ص 254؛ صحیح بخاری، ج 2 ،ص 101
3. نهج البلاغه ج 4 ،ص 31 ،ح 130.
منبع:سایت انوار طاها





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین