با توجه به معاد جسمانی، دفع فضولات چگونه خواهد بود؟
مردی به پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله) عرض کرد: شما معتقدی که اهل بهشت می خورند و می آشامند؟ فرمود: آری ,قسم به آن که جانم به دست او است که هر یک آن ها را خداوند نیروی صد نفر در خوردن و نوشیدن دهد! وی گفت :خوردن و آشامیدن را دفع کثافت به دنبال باشد و بهشت که جای کثافت نیست ! حضرت فرمود: فضولات آن ها به گونهء عرقی که بوی مشک دهد, دفع گردد.(1) علاوه بر این جسمانی بودن معاد معنایش این نیست که قوانین عالم ماده و دنیا در آخرت هم باشد. لذا چنانچه در بهشت خستی و پیری و ملال و حزن و اندوه و مرگ در کار نیست , آلودگی هم وجود ندارد. در خاتمه از شما برادر ارجمند و معلم و متدین که برای هر چه بهتر پاسخ گویی به سؤالات دانش آموزان خود, باما مکاتبه کرده اید, تشکر و قدردانی می نماییم و از ایزد منان توفیقات روز افزون و سعادت و بهروزی برای شمامسئلت داریم . ضمناً بهتر است همهء کتاب های آیت اللّه شهید مطهری را که واقعاً مفید است و حلاّل بسیاری ازمشکلات و سؤالات علمی اسلامی می باشد, مطالعه فرمایید. خداوند شما را در کارتان مؤید فرماید. به مکاتبات بعدی شما پاسخ گو خواهیم بود. ان شاءالله . پی نوشت: 1.مصطفی حسینی دشتی , معارف و معاریف , ماده : بهشت ; محمد باقر مجلسی , بحارالاءنوار, ج 8 ص 149 حدیث 82 eporsesh.com
عنوان سوال:

با توجه به معاد جسمانی، دفع فضولات چگونه خواهد بود؟


پاسخ:

مردی به پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله) عرض کرد: شما معتقدی که اهل بهشت می خورند و می آشامند؟ فرمود: آری ,قسم به آن که جانم به دست او است که هر یک آن ها را خداوند نیروی صد نفر در خوردن و نوشیدن دهد! وی گفت :خوردن و آشامیدن را دفع کثافت به دنبال باشد و بهشت که جای کثافت نیست ! حضرت فرمود: فضولات آن ها به گونهء عرقی که بوی مشک دهد, دفع گردد.(1)
علاوه بر این جسمانی بودن معاد معنایش این نیست که قوانین عالم ماده و دنیا در آخرت هم باشد. لذا چنانچه در بهشت خستی و پیری و ملال و حزن و اندوه و مرگ در کار نیست , آلودگی هم وجود ندارد.
در خاتمه از شما برادر ارجمند و معلم و متدین که برای هر چه بهتر پاسخ گویی به سؤالات دانش آموزان خود, باما مکاتبه کرده اید, تشکر و قدردانی می نماییم و از ایزد منان توفیقات روز افزون و سعادت و بهروزی برای شمامسئلت داریم . ضمناً بهتر است همهء کتاب های آیت اللّه شهید مطهری را که واقعاً مفید است و حلاّل بسیاری ازمشکلات و سؤالات علمی اسلامی می باشد, مطالعه فرمایید. خداوند شما را در کارتان مؤید فرماید. به مکاتبات بعدی شما پاسخ گو خواهیم بود. ان شاءالله .
پی نوشت:
1.مصطفی حسینی دشتی , معارف و معاریف , ماده : بهشت ; محمد باقر مجلسی , بحارالاءنوار, ج 8 ص 149 حدیث 82
eporsesh.com





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین