قانون عدم تبعیض در فیض چگونه بر وجود امام زمان (عج) دلالت دارد؟
نبوت و امامت، فیض معنوی است. از دیدگاه کلیمیان با مرگ حضرت موسی علیه السلام این فیض و ارتباط بشر با عالم لاهوت قطع شد و نیز پرتستان‌های مسیحی معتقدند که با به دار آویخته شدن حضرت مسیح علیه السلام ارتباط بشر با عالم لاهوت قطع شد. اهل سنت نیز خود را از این فیض محروم کرده و معتقدند که با رحلت پیامبر صلی الله علیه و آله این فیض قطع شده است. حال جای این سوال است که چرا امت اسلامی بعد از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله از این فیض محروم باشد؟ مگر از امت های پیشین کمتر است؟ چرا خداوند متعال چنین فیضی - که همان ارتباط با عالم ربوبی توسط امام است - را به آنها نداده باشد؟ شیعه امامیه این مشکل را حل کرده و به این سؤال پاسخ داده است. امامیه می‌گوید: این فیض از طریق وحی و نبوت گر چه با فوت پیامبر صلی الله علیه و آله قطع شد ولی از طریق انسان کامل برقرار است که امروزه در وجود نازنین حضرت مهدی علیه السلام متبلور است. پروفسور هانری کربن استاد دانشگاه سوربن پاریس می‌گوید: (به عقیده من مذهب تشیع تنها مذهبی است که رابطه هدایت الهی بین عالم انسانیَّت و خداوند را به طور مداوم حفظ نموده و ولایت را به صورت زنده تا قیامت ثابت و مستمر نگاه داشته است ...).(1) پی نوشت: 1- الشیعة، علامه طباطبایی رحمة الله علیه، ص 15. منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
عنوان سوال:

قانون عدم تبعیض در فیض چگونه بر وجود امام زمان (عج) دلالت دارد؟


پاسخ:

نبوت و امامت، فیض معنوی است. از دیدگاه کلیمیان با مرگ حضرت موسی علیه السلام این فیض و ارتباط بشر با عالم لاهوت قطع شد و نیز پرتستان‌های مسیحی معتقدند که با به دار آویخته شدن حضرت مسیح علیه السلام ارتباط بشر با عالم لاهوت قطع شد.
اهل سنت نیز خود را از این فیض محروم کرده و معتقدند که با رحلت پیامبر صلی الله علیه و آله این فیض قطع شده است. حال جای این سوال است که چرا امت اسلامی بعد از پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله از این فیض محروم باشد؟ مگر از امت های پیشین کمتر است؟ چرا خداوند متعال چنین فیضی - که همان ارتباط با عالم ربوبی توسط امام است - را به آنها نداده باشد؟
شیعه امامیه این مشکل را حل کرده و به این سؤال پاسخ داده است. امامیه می‌گوید: این فیض از طریق وحی و نبوت گر چه با فوت پیامبر صلی الله علیه و آله قطع شد ولی از طریق انسان کامل برقرار است که امروزه در وجود نازنین حضرت مهدی علیه السلام متبلور است.
پروفسور هانری کربن استاد دانشگاه سوربن پاریس می‌گوید: (به عقیده من مذهب تشیع تنها مذهبی است که رابطه هدایت الهی بین عالم انسانیَّت و خداوند را به طور مداوم حفظ نموده و ولایت را به صورت زنده تا قیامت ثابت و مستمر نگاه داشته است ...).(1)

پی نوشت:
1- الشیعة، علامه طباطبایی رحمة الله علیه، ص 15.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین