شاید عاشق و شیفته شده اند.عشق ایشان را کر و کور کرده است و تمام هم و غم ایشان این است که به شما برسد.این را خیلی دقت کنید.اگر خانم هرچه را آقا گفت بی چون و چرا پذیرفت،امکان دارد یکی از عوامل خود تحمیلی باشد.مثلا درخانه تحت فشار است و سنش بالا رفته و فقط می خواهد ازدواج کند.ازدواج نکردن به مراتب از ازدواج تحمیلی بهتر است.این جور ازدواج ها خیلی خطرناک است.من باور نمی کنم دو نفری که دو تا تربیت و دوتا پدر و مادر و دو تا ژن متفاوت داشته باشند ، این ها مثل هم باشند.مثلا طرف می گوید:من با شما تفاهم صددرصد دارم.مگر چنین چیزی میشود.دو برارد در خانه با یک تربیت و یک ژن،با هم اختلاف سلیقه دارند . دلیل این را پیدا کنید . وجود تفاوت لازم است . دختر خانمی می گفت من در حسرت این هستم که پدر و مادرم با هم بلند صحبت کنند . اگر علی الظاهر هم باشد ، مطلوب نیست. البته این را هم بگویم که بعضی ها در همان جلسه اول گفتگومی کنند و د رجلسه دوم سوالی ندارند و در واقع می بینند به هفتاد درصد رسیده اند و همچنین می بینند قدرت انطباق دارند و می توانند با بقیه موارد جزئی کنار بیایند . این هم اشکالی ندارد . شما ملزم نیستید تمام سوالات را از طرف بپرسید . ما این فرایند را کامل می گوییم ، تا جوابی باشد برای کسانی که می گویند : در خواستگاری نمی توان به شناخت رسید. منبع:سایت انوار طاها
خواستگاری دارم که هرچه می گویم بی چون و چرا می پذیرد.آیا این نگران کننده نیست؟
شاید عاشق و شیفته شده اند.عشق ایشان را کر و کور کرده است و تمام هم و غم ایشان این است که به شما برسد.این را خیلی دقت کنید.اگر خانم هرچه را آقا گفت بی چون و چرا پذیرفت،امکان دارد یکی از عوامل خود تحمیلی باشد.مثلا درخانه تحت فشار است و سنش بالا رفته و فقط می خواهد ازدواج کند.ازدواج نکردن به مراتب از ازدواج تحمیلی بهتر است.این جور ازدواج ها خیلی خطرناک است.من باور نمی کنم دو نفری که دو تا تربیت و دوتا پدر و مادر و دو تا ژن متفاوت داشته باشند ، این ها مثل هم باشند.مثلا طرف می گوید:من با شما تفاهم صددرصد دارم.مگر چنین چیزی میشود.دو برارد در خانه با یک تربیت و یک ژن،با هم اختلاف سلیقه دارند . دلیل این را پیدا کنید . وجود تفاوت لازم است . دختر خانمی می گفت من در حسرت این هستم که پدر و مادرم با هم بلند صحبت کنند . اگر علی الظاهر هم باشد ، مطلوب نیست. البته این را هم بگویم که بعضی ها در همان جلسه اول گفتگومی کنند و د رجلسه دوم سوالی ندارند و در واقع می بینند به هفتاد درصد رسیده اند و همچنین می بینند قدرت انطباق دارند و می توانند با بقیه موارد جزئی کنار بیایند . این هم اشکالی ندارد . شما ملزم نیستید تمام سوالات را از طرف بپرسید . ما این فرایند را کامل می گوییم ، تا جوابی باشد برای کسانی که می گویند : در خواستگاری نمی توان به شناخت رسید.
منبع:سایت انوار طاها
- [سایر] خواستگاری دارم که هرچه می گویم بی چون و چرا می پذیرد . آیا این نگران کننده نیست ؟
- [سایر] چه زمانی باید نگران فرزندان خود باشیم؟
- [سایر] چه چیز باعث شد تا پیامبر نگران ارتداد امت شود؟
- [سایر] در چه صورت دروغگویی کودکان نگران کننده است؟
- [سایر] پسر 12 سالهام سرش را به دیوار میکوبد و این مسأله مرا بسیار نگران کرده است.
- [سایر] آیا افکار ارواح متوفی در عالم برزخ باز هم نگران سرنوشت بازماندگان است یا خیر؟
- [سایر] آیا مردگان در عالم برزخ از خانواده خود اطلاعی دارند و نگران سرنوشت آنها هستند؟
- [سایر] دختر 4 سالهای دارم که بسیار خیالبافی میکند. آیا این خیالپردازیها نگران کننده است؟
- [سایر] آیا وضعیت فرهنگی و اعتقادی ما در سالهای آتی نگران کننده نیست؟
- [سایر] چه موضوعی امام رضا(ع) را موقعی که به زیارت قبر جدشان مشرف میشدند نگران میکرد؟
- [آیت الله اردبیلی] از هر زنی بجز زنانی که ازدواج با آنان حرام است و در مسائل آینده بیان خواهد شد و زنانی که در عدّه هستند یا در حال احرامند، میتوان خواستگاری نمود.
- [آیت الله سیستانی] اگر دیانت و اخلاق خواستگار مورد رضایت باشد ، بهتر آن است که رد نشود ؛ از پیغمبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم روایت شده که : هر گاه خواستگاری برای دختر شما آمد که اخلاق و دیانت او مورد رضایت شما بود ، دختر را به ازدواج او در آورید ، اگر چنین نکنید فتنه و فساد بزرگی در زمین بپا خواهد شد .
- [آیت الله اردبیلی] خواستگاری و وعده ازدواج ایجاد محرمیّت یا زناشویی نمیکند، اگرچه مهریهای که برای زمان عقد تعیین شده است از پیش پرداخت شده باشد؛ بنابر این هر یک از زن و مرد قبل از عقد ازدواج میتوانند از آن منصرف شوند و طرف دیگر نمیتواند او را مجبور به ازدواج کند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر مادر نذر کند که دختر خود را به سید شوهر دهد؛ نذر او باطل است و اگر پدر نذر کند و قصدش آن باشد که اگر سیدی برای خواستگاری بیاید که تزویج دخترش به او ضرری ندارد؛ قبول کند؛ نذرش صحیح است و در غیر این صورت باطل است و در هرحال اگر خواستگار غیر سید پیدا شود که تزویج دختر به او ضرری ندارد؛ پدر می تواند قبول کند.
- [آیت الله اردبیلی] ازدواج سنّت پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم و از محبوبترین نهادها در نزد پروردگار و موجب رحمت و کثرت رزق و طرد بیبندوباری و فحشا از جامعه است(1) و خداوند متعال جامعه اسلامی را به ایجاد عُلقه ازدواج بین زنان و مردان مجرّد امر فرموده و وعده فضل و گشایش بر آنان داده است.(2) علاقه به خانواده و همسر، از اخلاق انبیاء و نشانه کثرت ایمان است به گونهای که پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم علاقه به همسر را در ردیف علاقه به نماز و شمیم عطر قرار داده است(3). در روایات آمده است: آنگاه که خداوند متعال اراده میکند خیر دنیا و آخرت را به مسلمانی ارزانی دارد، به وی قلبی خاشع و زبانی ذاکر و جسمی صابر و همسری مؤمن عطا میکند که به هنگام نظر به او مسرور شود و در غیاب شوهرش از خود و اموال او پاسداری کند(4) و نیز در روایت آمده است: اگر مردی به خواستگاری آمده که دین، اخلاق و امانتداری او را میپسندید، خواستگاری او را بپذیرید در غیر این صورت فتنه و فساد عظیمی زمین را فرا خواهد گرفت.(5)