این گونه رفتار به طور معمول تا 3 سالگی از بین میرود؛ بنابراین نگران نباشید و گر پس از 3 سالگی ادامه یافت یا بدتر شد، به متخصص مراجعه کنید. کودکان به ندرت با این عمل به خود آسیب میرسانند و به طور معمول از نظر ضربه و مکان حساب شده میزنند مگر این که در سیستم عصی آنان مشکلی وجود داشته باشد. علل 1- ایجاد آرامش: برخی کودکان پس از یک روز خسته کننده و پر اضطراب سر خود را به دیوار میکوبند تا آرامش یابند بکوشید از درگیریها و سر و صدای منزل بکاهید. 2- جلب توجه: ممکن است نخستین بار که این عمل را انجام داده عکس العمل و نگرانی شدیدی را در شما دیده است و از آن پس برای جلب توجه چنین میکند. توصیه میکنم با دیدن این حرکت کودک، احساساتی نشوید. می توانید صورت خود را برگردانید تا اضطراب و نگرانی شما را نبیند. 3- انتقامجویی: اگر با همسر خود اختلاف و درگیری دارید یا کودک را میآزارید و تنبیه بدنی میکنید، از این گونه رفتارها دست بکشید؛ زیرا این احتمال که برای انتقامجویی از شما این کار را انجام میدهد، وجود دارد. چند توصیه انرژی کودک را با فعالیتهای کم تحرک مانند نقاشی، بازی با اسباب بازی و ... صرف کنید و از بازیهای پر تحرک بپرهیزید. ب- جلو اشیایی مانند تختخواب را که گوشههایی نوک تیز دارند. با ضربه گیر بگیرید. ج- اگر این عمل هنگام خوابیدن بروز میکند، او را با نوازش و ماساژ پشت و قصه آرام کنید و تا خوابیدن کامل کنارش بمانید. د- در مواقع عادی بیشتر به او محبت کنید تا اگر برای جلب محبت شما سرش را به اجسام میکوبد ارضا شود. www.morsalat.com
این گونه رفتار به طور معمول تا 3 سالگی از بین میرود؛ بنابراین نگران نباشید و گر پس از 3 سالگی ادامه یافت یا بدتر شد، به متخصص مراجعه کنید.
کودکان به ندرت با این عمل به خود آسیب میرسانند و به طور معمول از نظر ضربه و مکان حساب شده میزنند مگر این که در سیستم عصی آنان مشکلی وجود داشته باشد.
علل
1- ایجاد آرامش: برخی کودکان پس از یک روز خسته کننده و پر اضطراب سر خود را به دیوار میکوبند تا آرامش یابند بکوشید از درگیریها و سر و صدای منزل بکاهید.
2- جلب توجه: ممکن است نخستین بار که این عمل را انجام داده عکس العمل و نگرانی شدیدی را در شما دیده است و از آن پس برای جلب توجه چنین میکند. توصیه میکنم با دیدن این حرکت کودک، احساساتی نشوید. می توانید صورت خود را برگردانید تا اضطراب و نگرانی شما را نبیند.
3- انتقامجویی: اگر با همسر خود اختلاف و درگیری دارید یا کودک را میآزارید و تنبیه بدنی میکنید، از این گونه رفتارها دست بکشید؛ زیرا این احتمال که برای انتقامجویی از شما این کار را انجام میدهد، وجود دارد.
چند توصیه
انرژی کودک را با فعالیتهای کم تحرک مانند نقاشی، بازی با اسباب بازی و ... صرف کنید و از بازیهای پر تحرک بپرهیزید.
ب- جلو اشیایی مانند تختخواب را که گوشههایی نوک تیز دارند. با ضربه گیر بگیرید.
ج- اگر این عمل هنگام خوابیدن بروز میکند، او را با نوازش و ماساژ پشت و قصه آرام کنید و تا خوابیدن کامل کنارش بمانید.
د- در مواقع عادی بیشتر به او محبت کنید تا اگر برای جلب محبت شما سرش را به اجسام میکوبد ارضا شود.
www.morsalat.com
- [سایر] پسر 2 ساله ام سرش را به در و دیوار می کوبد و این مسأله مرا بسیار نگران کرده است.
- [سایر] پسر 12 سالهام ناخن میجود، علل و راههای درمان آن چیست؟
- [سایر] پسر 12 سالهام ناخن میجود. علل و راههای درمان آن چیست؟
- [سایر] پسر 12 سالهام بسیار کم دل و جرأت است. با او چگونه برخورد کنم؟
- [سایر] پسر 5 ساله ام درباره اعضای خصوصی بدن دیگران کنجکاو است و این مسأله مرا نگران کرده. آیا این نگرانی بجا است؟
- [سایر] پسر 12 سالهآم برای دیگران کار میکند اما کارهایی را که من از او میخواهم انجام نمیدهد دلیل آن چیست؟
- [سایر] پسر 12 سالهام برای دیگران کار میکند؛ اما کارهایی را که من از او میخواهم انجام نمیدهد. دلیل آن چیست؟
- [سایر] پسر 5 / 3 سالهام گاهی در مکانهای نامناسبی مانند دیوار خانه ادرار میکند. علت این رفتار او چیست و چگونه با این مشکل مواجه شوم؟
- [سایر] پسر 5 / 3 سالهام گاهی در مکانهای نامناسبی مانند دیوار خانه ادرار میکند. علت این رفتار او چیست و چگونه با این مشکل مواجه شوم؟
- [سایر] پسر 15 سالهام در دوران کودکی عاشق عبادت بود؛ اما اکنون به جهت جاذبههایی چون رایانه، عبادتش کمرنگ شده است. لطفا مرا راهنمایی کنید.
- [آیت الله وحید خراسانی] اگر پسر بزرگ میت بیش از یکی باشد مثل ان که از دو زن او در یک وقت دو پسر به دنیا امده باشند باید انچه را که در مساله قبل ذکر شد به طور مساوی بین خودشان قسمت کنند
- [امام خمینی] بعد از مرگ پدر، پسر بزرگتر باید قضای نماز و روزه او را به تفصیلی که در مساله گفته شد بجا آورد، ولی قضای روزه مادر بر پسر واجب نیست.
- [آیت الله نوری همدانی] بعد از مرگ پدر ومادر پسر بزرگتر باید قضای نماز و روزه آنها را به تفصیلی که در مساله 1390 گفته شد بجا آورد .
- [آیت الله بروجردی] بعد از مرگ پدر و مادر، پسر بزرگتر باید قضای نماز و روزهی آنان را به تفصیلی که در مسأله 1399 گفته شد به جا آورد.
- [آیت الله علوی گرگانی] اگر میّت قرض داشته باشد، چنانچه قرضش به اندازه مال او یا زیادتر باشد، باید چهار چیزی هم که مال پسر بزرگتر است و در مسأله پیش گفته شد به قرض او بدهند و اگر قرضش کمتر از مال او باشد، بنابر احتیاط واجب باید از آن چهار چیزی هم که به پسر بزرگتر میرسد به نسبت به قرض او بدهند.
- [آیت الله میرزا جواد تبریزی] اگر میت قرض داشته باشد؛ چنانچه قرضش به اندازه مال او یا زیادتر باشد؛ باید چهار چیزی هم که مال پسر بزرگتر است و در مسأله پیش گفته شد؛ به قرض او بدهند و اگر قرضش کمتر از مال او باشد به طوری که بعد از اداء دین برای وارث ها ارث می رسد؛ اشیاء مزبوره مال پسر بزرگتر است.
- [آیت الله نوری همدانی] اگر میّت قرض داشته باشد ، چنانچه قرضش به اندازة مال او یا زیادتر باشد ؛ باید چهار چیزی هم که مملا پسر بزرکتر است و در مسأله پیش گفته شد ، به قرض او بدهند و اگر قرضش کمتر از مال او باشد چهار چیزی که ذکر گردید به پسر بزرگتر به عنوان حَبْوَه داده می شود و قرض میّت را از اموال دیگرش باید بپردازند .
- [آیت الله سبحانی] اگر میت قرض داشته باشد، خواه قرضش به اندازه مال او یا زیادتر و یا کمتر باشد; لازم نیست چهار چیزی هم که مال پسر بزرگتر است، و در مسأله پیش گفته شد، به قرض او بدهند.
- [آیت الله اردبیلی] بعد از مرگ پدر، پسر بزرگتر باید قضای نماز و روزه او را به تفصیلی که در مسائل قضای نماز پدر (مسأله 1429 1442) گفته شد بجا آورد و این حکم بنابر احتیاط مستحب در مورد مادر نیز جاری است.
- [آیت الله بروجردی] اگر میت قرض داشته باشد، چنانچه قرضش به اندازهی مال او یا زیادتر باشد، باید چهار چیزی هم که مال پسر بزرگتر است و در مسأله پیش گفته شد به قرض او بدهند و اگر قرضش کمتر از مال او باشد، باید از آن چهار چیزی هم که به پسر بزرگتر میرسد به نسبت به قرض او بدهند، مثلاً اگر همهی دارایی او شصت تومان است و به مقدار بیست تومان آن از چیزهاییست که مال پسر بزرگتر است و سی تومان هم قرض دارد، پسر بزرگ باید به مقدار ده تومان از آن چهار چیز را بابت قرض میت بدهد.