کودک شش ساله یی دارم که حس برتری دارد و برای برنده شدن در بازی های مختلف گاهی اقدام به تقلب می کند، چگونه به او این مساله را یادآوری کنم؟
اگر چه این مساله برای بزرگسالان دغدغه آفرین است و فرد می ترسد که فرزندش در آینده تبدیل به آدمی نامطلوب و متقلبی شود. اما در این دامنه ی سنی تا به این اندازه نمی تواند تشویش برانگیز باشد چون معمولاً کودک در اثر گذشت زمان متوجه علایق نادرست خود می شود. به نکات زیر توجه کنید: 1- بچه های کمتر از شش سال درک درستی از قواعد بازی ندارند. بنابراین میل به برنده شدن در این کودکان تقلب محسوب نمی شود. 2-چنانچه روشن شود که کودک متوجه قواعد بازی نیست باید بازی را متوقف کنید و قواعد بازی را به او آموزش دهید. 3-بعضی از کودکان شدیداً از باخت نفرت دارند و زمانی که می بازند دستخوش کج خلقی می شوند، بنابراین به این دسته از کودکان باید تفهیم شود که باختن امری طبیعی است و این مساله نباید حساسیت برانگیز باشد. 4-برای این که در این رابطه هر چه بیشتر از کودک حساسیت زدایی شود لازم است که الگوی رفتاری درستی در اختیار کودک قرار بدهید به این معنی که شما نیز به عنوان یک بزرگسال نباید دستخوش هیجانات شوید و براثر یک باخت احساس کنید که دنیا به آخر رسیده است. باید به کودکان آموخت که شکست پلی برای موفقیت در آینده است و نباید در این مورد نگرانی به خود راه دهند. منبع : ماهنامه 7 روز زندگی، شماره 110.
عنوان سوال:

کودک شش ساله یی دارم که حس برتری دارد و برای برنده شدن در بازی های مختلف گاهی اقدام به تقلب می کند، چگونه به او این مساله را یادآوری کنم؟


پاسخ:

اگر چه این مساله برای بزرگسالان دغدغه آفرین است و فرد می ترسد که فرزندش در آینده تبدیل به آدمی نامطلوب و متقلبی شود. اما در این دامنه ی سنی تا به این اندازه نمی تواند تشویش برانگیز باشد چون معمولاً کودک در اثر گذشت زمان متوجه علایق نادرست خود می شود. به نکات زیر توجه کنید:
1- بچه های کمتر از شش سال درک درستی از قواعد بازی ندارند. بنابراین میل به برنده شدن در این کودکان تقلب محسوب نمی شود.
2-چنانچه روشن شود که کودک متوجه قواعد بازی نیست باید بازی را متوقف کنید و قواعد بازی را به او آموزش دهید.
3-بعضی از کودکان شدیداً از باخت نفرت دارند و زمانی که می بازند دستخوش کج خلقی می شوند، بنابراین به این دسته از کودکان باید تفهیم شود که باختن امری طبیعی است و این مساله نباید حساسیت برانگیز باشد.
4-برای این که در این رابطه هر چه بیشتر از کودک حساسیت زدایی شود لازم است که الگوی رفتاری درستی در اختیار کودک قرار بدهید به این معنی که شما نیز به عنوان یک بزرگسال نباید دستخوش هیجانات شوید و براثر یک باخت احساس کنید که دنیا به آخر رسیده است. باید به کودکان آموخت که شکست پلی برای موفقیت در آینده است و نباید در این مورد نگرانی به خود راه دهند.
منبع : ماهنامه 7 روز زندگی، شماره 110.





مسئله مرتبط یافت نشد
1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین