دوست گرامی معمولا خیال های ما طاهر و پاک نیست و فکرهای ناجور و مختلف دائما متوجه ماست و ما از این بابت رنج می بریم اینها در ابتدا کاملا طبیعی است اما می توانید آن را متعادل کنید سعی کنید هر گاه افکار ناجور در ذهن شما آمد به خدا پناه و استعاذه کنید . همین پناه بردن به خدا باعث می شود که بعد از مدتی شما از این افکار فاصله بگیرید و خدا به شما کمک می کند . دوست گرامی مهم اینست که شما بخواهید از این افکار رهایی یابید در اینصورت هر گاه این فکر ها آمد سریعا به خدا پناه ببرید و ممکن است در ابتدا سخت باشد ولی کم کم رو به تعادل می رود . ورودی ها و خروجی های ذهن خود را مراقبت کنید . سعی کنید مراقبت شما از ورود تصاویر ، شنیده ها ، صحبت کردن ، رفت و آمد ها و ... بیشتر شود . ان شاء الله خداوند شما راکمک می کند . موفق و پیروز باشید . www.shamimm.ir
دوست گرامی معمولا خیال های ما طاهر و پاک نیست و فکرهای ناجور و مختلف دائما متوجه ماست و ما از این بابت رنج می بریم اینها در ابتدا کاملا طبیعی است اما می توانید آن را متعادل کنید سعی کنید هر گاه افکار ناجور در ذهن شما آمد به خدا پناه و استعاذه کنید . همین پناه بردن به خدا باعث می شود که بعد از مدتی شما از این افکار فاصله بگیرید و خدا به شما کمک می کند . دوست گرامی مهم اینست که شما بخواهید از این افکار رهایی یابید در اینصورت هر گاه این فکر ها آمد سریعا به خدا پناه ببرید و ممکن است در ابتدا سخت باشد ولی کم کم رو به تعادل می رود . ورودی ها و خروجی های ذهن خود را مراقبت کنید . سعی کنید مراقبت شما از ورود تصاویر ، شنیده ها ، صحبت کردن ، رفت و آمد ها و ... بیشتر شود . ان شاء الله خداوند شما راکمک می کند . موفق و پیروز باشید .
www.shamimm.ir
- [سایر] کنترل ذهن و خطورات گناه آلود چگونه است؟
- [سایر] کنترل ذهن و شستشوی مغز در دنیای امروز چگونه صورت می گیرد؟
- [آیت الله خامنه ای] لباسی که داخلش پَر (پرندگان) باشد و در کشورهای غیراسلامی دوخته شده باشد چه حکمی دارد؟
- [سایر] برای کنترل فکر یا کنترل نگاه در صورتی که عادت شده چه باید کرد؟
- [سایر] چه چیزها و کارهایی در پیشگیری از جذام مفید است؟
- [آیت الله مکارم شیرازی] با سلام دلیل تقدس بعضی چیزها مثل اعداد خاص چیست؟
- [سایر] در مورد قدرت ذهن یا مهندسی ذهن در روانشناسی چه احادیثی در منابع دینی بیان شده است؟
- [سایر] راه های کنترل شهوت چیست؟
- [سایر] آیا ناسزاگویی در ذهن گناه است؟
- [سایر] برای تیز شدن ذهن چه راهکاری دارید؟
- [آیت الله جوادی آملی] .مستحب است با کسی که اعتنایی به حضور در مسجد ندارد, پیوند مود?ت برقرار نشود و با او هم غذا نشوند و مشورت نکنند و ازدواج ننمایند.
- [آیت الله مظاهری] اگر کسی با مبارزه نتوانست صفت رذیله یا صفات رذیله را ریشهکن کند، همین مقدار که آن را کنترل نماید و مانع طغیان آن شود، کفایت میکند.
- [آیت الله اردبیلی] حضور علمی و عملی بانوان در شئون گوناگون اجتماع اشکال ندارد، به شرط آن که اوّلاً: عفّت عمومی را رعایت کرده و مرتکب حرام نشوند و ثانیا: حضور آنان مستلزم تضییع حقوق شوهران و منافی حیثیّت و شئون آنان نباشد؛ ولی با این حال مطابق آنچه از کتاب و سنّت استفاده میشود، بهتر است زنان در غیر موارد ضرورت و لزوم، در اجتماعاتی که نامحرم وجود دارد ظاهر نشوند.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر بخواهند بنا و درخت و مانند آن را قیمت کنند، باید حساب کنند که اگر این چیزها بدون اجاره در زمین بمانند تا از بین بروند، چقدر قیمت دارند و سهم زن را از آن قیمت بدهند.
- [آیت الله سبحانی] اگر اعتکاف به یکی از چیزها باطل شود، اگر واجب بوده باید قضا کند، مگر این که در صیغه نذر یا به هنگام شروع، با خدا شرط کند که هر موقع بخواهد، اعتکاف را بر هم بزند.
- [آیت الله بهجت] موقعی که ذکر سجده را میگوید باید تمام هفت عضو روی زمین باشند و از زمین برداشته نشوند، ولی موقعی که مشغول گفتن ذکر نیست، اگر غیر پیشانی جاهای دیگر را از زمین بردارد و دوباره بگذارد اشکال ندارد.
- [آیت الله شبیری زنجانی] اگر میّت قرض داشته باشد، چنانچه قرضش به اندازه مال او یا زیادتر باشد، باید چیزهایی را که مال پسر بزرگتر است و در مسأله پیش گفته شد، برای ادای قرضهای او بدهند و اگر قرضش کمتر از مال او باشد، باید به نسبت از آن چیزها هم که مال پسر بزرگتر است برای ادای قرض او بدهند، مثلاً اگر همه دارایی او 6 میلیون تومان است و به مقدار دو میلیون تومان آن از چیزهاییست که مال پسر بزرگتر است و سه میلیون تومان هم قرض دارد، پسر بزرگتر باید به مقدار یک میلیون تومان را از آن چیزها بابت قرض میّت بدهد.
- [آیت الله مظاهری] در بریدن اعضا قصاص جایز است ولی در ایجاد جراحت چون معمولاً قصاص قابل کنترل نیست یعنی نمیشود درست به اندازه جراحت، جراحت وارد کرد، باید دیه گرفته شود.
- [آیت الله مظاهری] غیبت از فردی که شنونده نمیشناسد، گرچه غیبت و حرام نیست، ولی موجب قساوت قلب است و مسلمان واقعی از اینگونه چیزها پرهیز میکند، مگر اینکه آن فرد مجهول، محصور در چند نفر باشد- که احتمال شناختن وی میرود- که در این صورت جایز نیست.
- [آیت الله مظاهری] برای وسواسی حرام است در چیزهایی که وسوسه او مربوط به آنهاست دقّت نماید، بلکه لازم است بدون فکر و بدون تجسّس و بدون تفحّص عمل کند، و بهعبارت دیگر چنانکه گفته شد با بیاعتنایی کامل برخورد با چیزها کند تا به گفته امام صادق(سلاماللهعلیه) شیطان دست از او بردارد.