یاد خدا در همه کارها ، به چه معناست و این همه سفارش به آن برای چیست ؟
در حدیث می خوانیم : برای هر کاری ( بسم الله ) بگویید ، حتی سر سفره اگر نوع غذا را تغییر دادید ( بسم الله ) را تجدید کنید . (1) اگر شما به یک کارخانه توجه کنید ، به تمام کالاها و تولیدات خود ، آرم و نشانه خود را می زند . مثلاً یک کارخانه چینی سازی ، به همه ظرف های کوچک و بزرگ ، حتی کارتون و کامیونی که مربوط به حمل و نقل است ، نام و آرم خود را می زند . پرچم هر کشوری ، هم روی میز مدیران آن کشور است ، هم بالای ساختمان ادارات و هم روی کشتی هایی که از آن کشور به اطراف دنیا می روند . انسان خداپرست نیز تمام کارهایش ، نام و آرم خدایی دارد ؛ چه کوچک و چه بزرگ . حضرت ابراهیم علیه السلام می گوید : نمازم ، عباداتم ، زنده بودنم و مرگم برای پروردگار جهانیان است . ( ان صلاتی و نٌسکی و مَحیایَ و مَماتی لله رَب العالَمین ) (2) قرآن به پیامبر صلی الله علیه و آله می فرماید : هم در آغاز کار ، یاد پروردگارت باش : ( اِقرأ بِاسمِ ربِک ) (3) و هم پس از فراغت ، کاری دیگر شروع کن که در راه رضای پروردگارت باشد ، ( فاذا فَرَغتَ فَانصَب و الی ربکً فَارغَب ) (4) پی نوشتها: 1- بحارالانوار ، ج 63 ، ص 421. 2- سوره انعام ، آیه 162. 3- سوره علق ، آیه 1 . 4- سوره انشراح ، آیه 7-8 . منبع: پرسش های مهم پاسخ های کوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتی
عنوان سوال:

یاد خدا در همه کارها ، به چه معناست و این همه سفارش به آن برای چیست ؟


پاسخ:

در حدیث می خوانیم : برای هر کاری ( بسم الله ) بگویید ، حتی سر سفره اگر نوع غذا را تغییر دادید ( بسم الله ) را تجدید کنید . (1)
اگر شما به یک کارخانه توجه کنید ، به تمام کالاها و تولیدات خود ، آرم و نشانه خود را می زند . مثلاً یک کارخانه چینی سازی ، به همه ظرف های کوچک و بزرگ ، حتی کارتون و کامیونی که مربوط به حمل و نقل است ، نام و آرم خود را می زند .
پرچم هر کشوری ، هم روی میز مدیران آن کشور است ، هم بالای ساختمان ادارات و هم روی کشتی هایی که از آن کشور به اطراف دنیا می روند .
انسان خداپرست نیز تمام کارهایش ، نام و آرم خدایی دارد ؛ چه کوچک و چه بزرگ .
حضرت ابراهیم علیه السلام می گوید : نمازم ، عباداتم ، زنده بودنم و مرگم برای پروردگار جهانیان است . ( ان صلاتی و نٌسکی و مَحیایَ و مَماتی لله رَب العالَمین ) (2)
قرآن به پیامبر صلی الله علیه و آله می فرماید : هم در آغاز کار ، یاد پروردگارت باش : ( اِقرأ بِاسمِ ربِک ) (3) و هم پس از فراغت ، کاری دیگر شروع کن که در راه رضای پروردگارت باشد ، ( فاذا فَرَغتَ فَانصَب و الی ربکً فَارغَب ) (4)
پی نوشتها:
1- بحارالانوار ، ج 63 ، ص 421.
2- سوره انعام ، آیه 162.
3- سوره علق ، آیه 1 .
4- سوره انشراح ، آیه 7-8 .
منبع: پرسش های مهم پاسخ های کوتاه، حجت الاسلام محسن قرائتی





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین