آنچه که در سوال بیان شده است، باید با سند دقیق بیان گردد تا صحت و سقم آن مورد موشکافی قرار گیرد. پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله ، هرگز بر علیه شخص و یا گروهی آغازگر جنگ نشد، در سیره پیامبر اکرم–صلی الله علیه و آله- چنین اتفاقی روی نداده است که زنهای زیبا را برای خود اختیار کند، همسرانی که آن حضرت اختیار کردند، تحت شرایط خاص و برای مقاصدی بود که در راستای نبوت ایشان بود، چنین ازدواجهایی حتی در طول تاریخ نیز از حاکمان جهان دیده شده است، ازدواجهای پیامبر اکرم(ص)، جهت پیوند دادن قبایل و وحدت و دلجوئی از یاران خود بود، آن حضرت هرگز جهت لذت جویی و هواخواهی با زنان ازدواج نکردند، پرسشگر محترم به گونه ای طرح سئوال کرده است که پیامبر اکرم –صلی الله علیه و آله-، دارای حرمسرایی، مانند شاهان بوده است. در حالیکه آن حضرت زنانی پیر که هیچکس مایل نبود با آنها ازدواج کند را به همسری بر می گزیدند، آن حضرت با درخواست خود زنان و تقاضای یاران خود و خواهش آنها، با آنان ازدواج میکرد، پیامبر اکرم –صلی الله علیه و آله- ، دهها نبرد دفاعی داشت، اگر به گفته شما در هر جنگی زنهای زیبا را به ازدواج خود در می آورد، باید بیش از دهها زن داشته باشد، در حالیکه عدد همسران آن حضرت از 9 تن تجاوز نکرده و برخی از آنها نیز از ایشان جدا شدند. ازدواجهای پیامبر اکرم–صلی الله علیه و آله- ، مورد تایید خداوند بوده است، چنانکه در قرآن آمده است، همانگونه که آن حضرت در اواخر از طرف خداوند از ازدواج منع شد . معرفی منابع جهت مطالعه بیشتر: 1- تاریخ پیامبراسلام،دکتر آیتی 2- فروغ ابدیت ،آیه الله سبحانی منبع: اندیشه قم
آنچه که در سوال بیان شده است، باید با سند دقیق بیان گردد تا صحت و سقم آن مورد موشکافی قرار گیرد. پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله ، هرگز بر علیه شخص و یا گروهی آغازگر جنگ نشد،
در سیره پیامبر اکرم–صلی الله علیه و آله- چنین اتفاقی روی نداده است که زنهای زیبا را برای خود اختیار کند، همسرانی که آن حضرت اختیار کردند، تحت شرایط خاص و برای مقاصدی بود که در راستای نبوت ایشان بود، چنین ازدواجهایی حتی در طول تاریخ نیز از حاکمان جهان دیده شده است، ازدواجهای پیامبر اکرم(ص)، جهت پیوند دادن قبایل و وحدت و دلجوئی از یاران خود بود، آن حضرت هرگز جهت لذت جویی و هواخواهی با زنان ازدواج نکردند، پرسشگر محترم به گونه ای طرح سئوال کرده است که پیامبر اکرم –صلی الله علیه و آله-، دارای حرمسرایی، مانند شاهان بوده است. در حالیکه آن حضرت زنانی پیر که هیچکس مایل نبود با آنها ازدواج کند را به همسری بر می گزیدند، آن حضرت با درخواست خود زنان و تقاضای یاران خود و خواهش آنها، با آنان ازدواج میکرد، پیامبر اکرم –صلی الله علیه و آله- ، دهها نبرد دفاعی داشت، اگر به گفته شما در هر جنگی زنهای زیبا را به ازدواج خود در می آورد، باید بیش از دهها زن داشته باشد، در حالیکه عدد همسران آن حضرت از 9 تن تجاوز نکرده و برخی از آنها نیز از ایشان جدا شدند. ازدواجهای پیامبر اکرم–صلی الله علیه و آله- ، مورد تایید خداوند بوده است، چنانکه در قرآن آمده است، همانگونه که آن حضرت در اواخر از طرف خداوند از ازدواج منع شد .
معرفی منابع جهت مطالعه بیشتر:
1- تاریخ پیامبراسلام،دکتر آیتی
2- فروغ ابدیت ،آیه الله سبحانی
منبع: اندیشه قم
- [سایر] آیا پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله همسران خود را همراه سپاه می برد، لطفاً نام همسرانی که در جنگها حضور داشتند با نام جنگها توضیح دهید؟
- [سایر] در خاندان رسول الله(صلی الله علیه وآله) زینب چند تا است؟
- [سایر] اگر زبان مادری پیامبر اسلام حضرت محمد صلی الله علیه وآله فارسی یا انگلیسی بود، آیا قرآن به آن زبان نازل می گشت؟
- [آیت الله بهجت] آیا خود پیامبر اکرم صلّی اللّه علیه وآله وسلّم صلوات در تشهد را همراه با "آل محمد" می خوانده اند؟
- [سایر] آیا پیامبر اکرم-صلی الله علیه وآله- دستور کشتار عده ای از اقلیت های مذهبی به خصوص یهودیان را داده است؟ چرا؟
- [سایر] مباهله یعنی چه و جریان مباهله ی پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) چگونه بوده است؟
- [سایر] آیا پیامبر اسلام(صلی الله علیه وآله) می توانست بخواند و بنویسد؟
- [سایر] آیا ولایت بعد از رسول خدا (صلی الله علیه وآله) به دیگری منتقل نمی شود؟
- [سایر] پیامبراکرم (صلی الله علیه وآله) کدام دسته از مردم آخرالزمان را لعنت فرمودند؟
- [سایر] آیا اعجاز «قرآن» مختص زمان پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله) است؟
- [آیت الله فاضل لنکرانی] مستحب است قبل از تکبیرة الاحرام بگوید: یا مُحْسِنُ قَدْ اَتَاکَ الْمُسِیَیءُ وَقَد اَمَرْتَ الْمُحْسِنَ اَنْ یَتَجاوَزَ عَنِ الْمُسِییء أنْتَ الْمُحْسِنُ وَاَناَ المُسِیءُ بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَتَجاوَزْ عَنْ قَبیحِ ما تَعْلَمُ مِنِّی یعنی ای خدائی که به بندگان احسان می کنی بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کرده ای که نیکوکار از گنهکار بگذرد تو نیکوکاری و من گنهکار به حق محمد و آل محمد(صلی الله علیه وآله) رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدی هائی که می دانی از من سر زده بگذر.
- [آیت الله وحید خراسانی] هر وقت انسان اسم مبارک حضرت رسول صلی الله علیه واله وسلم را مانند محمد و احمد یا لقب و کنیه ان جناب را مثل مصطفی و ابوالقاسم بگوید یا بشنود اگر چه در نماز باشد مستحب است صلوات بفرستد
- [آیت الله فاضل لنکرانی] هروقت انسان اسم مبارک حضرت رسول(صلی الله علیه وآله) مانند محمّد و احمد یا لقب و کنیه آن جناب مثل مصطفی و ابوالقاسم را بگوید یا بشنود، اگرچه در نماز باشد، مستحب است صلوات بفرستد.
- [آیت الله مظاهری] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام بگوید: (یا مُحْسِنُ قَد أَتاکَ الْمُسیئُ وَ قَدْ أَمَرْتَ الُْمحْسِنَ أَنْ یَتَجاوَزَ عَنِ الْمُسیءِ أَنْتَ الْمُحْسِنُ وَ أَنَا الْمُسیئُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَ تَجاوَزْ عَنْ قَبیحِ ما تَعْلَمُ مِنّی) (ای خدایی که به بندگان احسان میکنی بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کردهای که نیکوکار از گنهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گنهکار به حقّ محمّد و آل محمّدصلی الله علیه وآله وسلم رحمت خود را بر محمّد و آل محمّد بفرست و از بدیهایی که میدانی از من سر زده بگذر).
- [آیت الله نوری همدانی] مستحب است بعد از تکبیره الاحرام بگوید : یا مُحسنُ قداتاکَ المسیءُ و قد امَرتَ المحسنَ ان یتجاوَز عنِ المسی ءِ انتَ المحسنُ و انا المُسی ءُ بحقّ محمّدٍ و آلِ محّمدٍ صل عَلی محّمدِ و ال محّمدِ و تجاوَز عن قبیحِ ما تعلمُ منّی .یعنی ای خدائی که به بندگان احسان می کنی بندة گنهکار به در خانة تو آمده و تو امر کرده ای که نییکوکار از گنهکار بگذرد ، تو نیکو کاری و من گناهکار بحقّ محّمدٍ و آل محّمدٍ صلی اللهُ علیه و آله و سّلم .رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیها یی که می دانی از من سر زده . بگذر .
- [امام خمینی] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام بگوید: "یا محسن قد اتاک المسیی ء و قد امرت المحسن ان یتجاوز عن المسیی ء انت المحسن و انا المسیی ء بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی"، یعنی ای خدایی که به بندگان احسان می کنی، بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کرده ای که نیکوکار از گنهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار، به حق محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیهایی که می دانی از من سر زده بگذر.
- [آیت الله خوئی] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام بگوید:" یا محسن قد اتاک المسییء و قد امرت المحسن ان یتجاوز عن المسیء انت المحسن و انا المسیء بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوز عن قبیح ما تعلم منی"، یعنی ای خدایی که به بندگان احسان میکنی بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کردهای که نیکوکار از گنهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار، به حق محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیهایی که میدانی از من سر زده بگذر.
- [آیت الله شبیری زنجانی] مستحب است قبل از تکبیرة الاحرام بگوید: (یا مُحْسِنُ قَدْ أَتَاکَ المُسیءُ وقَدْ أَمَرْتَ المُحْسِنَ أَنْ یَتَجاوَزَ عَنِ المُسِیءِ، أَنْتَ المُحْسِنُ وأَنا المُسِیءُ، بحقِّ مُحمَّدٍ و آل محمّد صَلِّ علی مُحمَّدٍ و آلِ مُحمَّدٍ وتَجاوَزْ عَنْ قَبِیحِ ما تَعْلَمُ مِنّی) یعنی ای خدایی که به بندگان احسان میکنی بنده گنهکار به در خانه تو آمده و تو امر کردهای که نیکوکار از گناهکار بگذرد، تو نیکوکاری و من گناهکار، به حق محمد و آل محمد رحمت خود را بر محمد و آل محمد بفرست و از بدیهایی که میدانی از من سرزده بگذر.
- [آیت الله مکارم شیرازی] مستحب است بعد از تکبیرة الاحرام به قصد رجاء این دعا را بخوانند: (یا محْسن قدْ اتاک الْمسیء و قدْ أمرْت الْمحْسن انْ یتجاوز عن الْمسیئ انت الْمحْسن و أنا الْمسیئ بحق محمد و آل محمد صل علی محمد و آل محمد و تجاوزْ عنْ قبیح ما تعْلم منی. یعنی: (ای خدای نیکوکار! بنده گنهکارت به در خانه تو آمده است تو امر کرده ای که نکوکار از گنهکار بگذرد،تو نیکو کاری و من گنهکارم، به حق محمد و آل محمد رحمتت را بر محمد و آل محمد بفرست و از کارهای زشتی که می دانی از من سرزده بگذر!)
- [آیت الله سیستانی] خوب است قبل از تکبیرة الاحرام به قصد رجأ بگوید : (یا مُحْسِنُ قَدْ اَتاکَ المُسِیءُ ، وَقَدْ اَمَرْتَ الُمحْسِنَ اَنْ یَتَجاوَزَ عَنِ المُسِیءِ ، اَنْتَ الُمحْسِنُ وَاَنَا المُسِیءُ ، بِحَقّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحمَّدٍ ، وَتَجاوَزْ عَنْ قَبِیحِ ما تَعْلَمُ مِنّی) یعنی : ای خدائی که به بندگان احسان میکنی ، بنده گنهکار به درِ خانه تو آمده ، و تو امر کردهای که نیکوکار از گناهکار بگذرد ، تو نیکوکاری و من گناهکار ، بحق محمّد و آل محمّد ، رحمت خود را بر محمّد و آل محمّد بفرست ، و از بدیهائی که میدانی از من سر زده بگذر .