ضد ولایت فقیه کیست؟
چندی پیش استفتائی از رهبر انقلاب درباره التزام به ولایت فقیه شد، که ایشان در جواب فرمودند: (ولایت فقیه به معنای حاکمیت مجتهد جامع‌الشرایط در عصر غیبت است و شعبه‌ای است از ولایت ائمه اطهار - علیهم السلام - که همان ولایت رسول الله - صلی الله علیه و آله - می‌باشد و همین که از دستورات حکومتی ولی امر مسلمین اطاعت کنید، نشانگر التزام کامل به آن است.)[1] پس منظور از ضد ولایت فقیه کسانی که به آن اعتقاد دینی ندارند، نیست! بلکه کسانی که علیه نظام جمهوری اسلامی اقدام می کنند، می باشد. و روشن است که مردم یک جامعه باید به قوانین کشور احترام بگذارند و به آن پایبند باشند. بنابراین اگر کسی به قوانین جامعه اخلال وارد می کند، و مصلحت عمومی را به خطر می اندازد، مرتکب یک ضد ارزش شده است و طبیعتا واکنش سایر مردم را مشاهده خواهد کرد. البته زشتی اخلال به دستورات حکومتی آن گاه بیش از پیش روشن می شود که دقت کنیم، محل بحث یک جامعه دینی است که دشمنان فراوانی دارد. و آسیب رساندن به این جامعه دینی، نوعی جنگیدن علیه دین و قرار گرفتن در جبهه کفر است. و همچنین از سوی دیگر روشن می شود که شرط التزام به ولایت فقیه برای تصدی بعضی از مناصب حکومتی، مساله ای کاملا منطقی و عقلایی است. چگونه می توان اساس یک حکومت را قبول نداشت و در درون آن خواستار منصبی برای ایفای نقش بود؟ [1]. منبع
عنوان سوال:

ضد ولایت فقیه کیست؟


پاسخ:

چندی پیش استفتائی از رهبر انقلاب درباره التزام به ولایت فقیه شد، که ایشان در جواب فرمودند:
(ولایت فقیه به معنای حاکمیت مجتهد جامع‌الشرایط در عصر غیبت است و شعبه‌ای است از ولایت ائمه اطهار - علیهم السلام - که همان ولایت رسول الله - صلی الله علیه و آله - می‌باشد و همین که از دستورات حکومتی ولی امر مسلمین اطاعت کنید، نشانگر التزام کامل به آن است.)[1]

پس منظور از ضد ولایت فقیه کسانی که به آن اعتقاد دینی ندارند، نیست! بلکه کسانی که علیه نظام جمهوری اسلامی اقدام می کنند، می باشد. و روشن است که مردم یک جامعه باید به قوانین کشور احترام بگذارند و به آن پایبند باشند.
بنابراین اگر کسی به قوانین جامعه اخلال وارد می کند، و مصلحت عمومی را به خطر می اندازد، مرتکب یک ضد ارزش شده است و طبیعتا واکنش سایر مردم را مشاهده خواهد کرد.

البته زشتی اخلال به دستورات حکومتی آن گاه بیش از پیش روشن می شود که دقت کنیم، محل بحث یک جامعه دینی است که دشمنان فراوانی دارد. و آسیب رساندن به این جامعه دینی، نوعی جنگیدن علیه دین و قرار گرفتن در جبهه کفر است.
و همچنین از سوی دیگر روشن می شود که شرط التزام به ولایت فقیه برای تصدی بعضی از مناصب حکومتی، مساله ای کاملا منطقی و عقلایی است. چگونه می توان اساس یک حکومت را قبول نداشت و در درون آن خواستار منصبی برای ایفای نقش بود؟

[1]. منبع





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین